Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

RiverPlate
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la RiverPlate » 23 nov 2014, 18:39

Aragon je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Jeste, sve smo vas zajebali i opet cemo. Sta mozete uradit povodom toga? libo nas tuki
Haj bolje vi u Evropu da odete nego Olimpic ili Borac, koji ce imati najvecu stetu na kraju radi vasih sudijakih smicalica :)
:cool: Nastavi nas pratiti i na proljeće sa istim žarom kao sad na jesen!
Grbavica naš je Hram!!!

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 23 nov 2014, 18:40

RiverPlate je napisao/la:Šta ti ja imam govoriti. Pratiš samo kad je neko zakinut protiv Željezničara, jer očigledno samo pratiš taj klub i njegove rezultate. Nađi sam pogledaj pa se vrati i vidi kakve nama penale nisu svirali! I kave veze ima utakmica Željezničar Čelik sa timom za koji ti navijaš, jel zato što samo Željezničar pratiš?
Pa nemoj da se ja vracam i da trazim. Ako imas nesto onda i reci, postavi video, navedi situaciju. Ovako samo ispadas smijesan i tvrdis nesto bez iti jednog konkretnog argumenta. Evo ja cu tebi nabrojati tri sto znam, a mozda ih je bilo jos. Antolovic protiv sirokog pravi faul van 16m. Sudija svira prekrsaj i zuti karton. To je mimo svih fudbalskih pravila. Penal za travnik. Evo sad kazu i penal za Celik, koji istina nisam vidio, ali nema razloga da ne vjerujem jer je ocito da i vi mislite da je bio.
Zadnja izmjena: Aragon, dana/u 23 nov 2014, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Ajzea
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Ajzea » 23 nov 2014, 18:41

pitic je napisao/la:DOŠLO VRIJEME DA SE 3 MJESECA BAVIMO POŠTENJIMA.

Btw.

@aragon

Ta 4 boda ove prve polusezone su im halal od saveza zato što su fini i slušaju, a šta će biti u nastavku sezone to ostaje da vidimo.
U nastavku ćemo dobit troduplo, pikat će se golovi iz ofsajda, golovi sa treninga, rukomet golovi, sudija nabija loptu u gol golovi, zagrijava i razgibava golovi. Još će na gol na koji mi šutamo stavit one za ragbi da mogu nekad i ovi naši sami dat, čisto da ne bude ofirno. Sve će nam se pikat.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 23 nov 2014, 18:42

Sad vam Jakupović valja. :clap:
SRETAN BROJ - 1725

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 23 nov 2014, 18:43

pitic je napisao/la:Sad vam Jakupović valja. :clap:
Dok god sudi za nas, kad ne bude ima otkaz da mu damo.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 23 nov 2014, 18:44

Ajzea je napisao/la:
pitic je napisao/la:Sad vam Jakupović valja. :clap:
Dok god sudi za nas, kad ne bude ima otkaz da mu damo.
Posteno. Drago mi je sto smo se slozili oko nekih stvari ;)
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 23 nov 2014, 18:45

Aragon je napisao/la:
RiverPlate je napisao/la:Šta ti ja imam govoriti. Pratiš samo kad je neko zakinut protiv Željezničara, jer očigledno samo pratiš taj klub i njegove rezultate. Nađi sam pogledaj pa se vrati i vidi kakve nama penale nisu svirali! I kave veze ima utakmica Željezničar Čelik sa timom za koji ti navijaš, jel zato što samo Željezničar pratiš?
Pa nemoj da se ja vracam i da trazim. Ako imas nesto onda i reci, postavi video, navedi situaciju. Ovako samo ispadas smijesan i tvrdis nesto bez iti jednog konkretnog argumenta. Evo ja cu tebi nabrojati tri sto znam, a mozda ih je bilo jos. Antolovic protiv sirokog pravi faul van 16m. Sudija svira prekrsaj i zuti karton. To je mimo svih fudbalskih pravila. Penal za travnik. Evo sad kazu i penal za Celik, koji istina nisam vidio, ali nema razloga da ne vjerujem jer je ocito da i vi mislite da je bio.
A kako se vraćaš unazad radi Željezničara kada je neko drugi oštećen, a ne vraćaš kada smo mi oštećeni? Znači ono što ne vidiš, vjeruješ na riječ drugima kada se radi o Željezničaru! Kakav si ti šampion! Koliko ja vidim najviše penala je dosuđeno ekipi Torpeda, vidimo k'o se tu guru najviše od strane saveza! A mi očigledno nemamo za vode i hljeba i struje, i kirije igračima, ali imamo za sudija uvijek, kako to , hajde vidi šta drugi kažu ujedinjeni protiv Željezničara pa se vrati i napiši da im vjeruješ!
Zadnja izmjena: RiverPlate, dana/u 23 nov 2014, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.
Grbavica naš je Hram!!!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 23 nov 2014, 18:46

Do danas pitarski sudija, a šilji za Željezničar :?
SRETAN BROJ - 1725

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 23 nov 2014, 18:47

pitic je napisao/la:Do danas pitarski sudija, a šilji za Željezničar :?
Eto vidiš u kolikoj smo mi mogućnosti, ne moram ti ništa više objašnjavat.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 23 nov 2014, 18:49

RiverPlate je napisao/la:
Aragon je napisao/la:
Znači ono što ne vidiš, vjeruješ na riječ drugima kada se radi o Željezničaru! Kakav si ti šampion! Koliko ja vidim najviše penala je dosuđeno ekipi Torpeda, vidimo k'o se tu guru najviše od strane saveza! A mi očigledno nemamo za vode i hljeba i struje, i kirije igračima, ali imamo za sudija uvijek, kako to , hajde vidi šta drugi kažu ujedinjeni protiv Željezničara pa se vrati i napiši da im vjeruješ!
Ako i navijaci Celika i Zelje kazu da je Celik ostecen danas, nema razloga da i ne vjerujem. U ostalom, vjerujem da ce biti pregled i da ce navedena situacija biti prikazana.
A sto se tice penala za Sarajevo, navedi koji je dosudjen a to nije zaista i bio? Mozda ovaj danas ili onaj iz proslog kola protiv Viteza, gdje igraci u 16m intervenisu kao golmani?

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 23 nov 2014, 18:53

P.S. Vidim editovao si post pa da ti jos i to odgovorim. Naravno da se ja necu vracati jer zaista mi nije poznata iti jedna situacija da ste osteceni ove polusezone. Demantuj me ako grijesim, ali konkretno sa dokazom.
Sa druge strane, ja sam tebi jasne cinjenice i argumente dao da su sudije dobrano pomogle Zelju ovu polusezonu.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 23 nov 2014, 18:54

Skontaj sam, kad detaljno analiziraš svaki aut koji je dosuđen u korist Željezničara, pogledaj sam te penale, ali pošto si navijač Torpeda, teško da ćeš objektivan biti, što je i razumljivo, svako voli svoj klub, ali ti izgleda voliš i Široki i Travnik i Čelik!
Grbavica naš je Hram!!!

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 23 nov 2014, 18:55

RiverPlate je napisao/la:Skontaj sam, kad detaljno analiziraš svaki aut koji je dosuđen u korist Željezničara, pogledaj sam te penale, ali pošto si navijač Torpeda, teško da ćeš objektivan biti, što je i razumljivo, svako voli svoj klub, ali ti izgleda voliš i Široki i Travnik i Čelik!
Ma koje aute, koje kornere. Ja ti pricam o nedosudjenim cistim penalima i crvenim kartonima.
Ali ti da imas iti jedan peotuargument, ti bi ga vec iznijeo ovdje ;)

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 23 nov 2014, 18:56

Aragon je napisao/la:P.S. Vidim editovao si post pa da ti jos i to odgovorim. Naravno da se ja necu vracati jer zaista mi nije poznata iti jedna situacija da ste osteceni ove polusezone. Demantuj me ako grijesim, ali konkretno sa dokazom.
Sa druge strane, ja sam tebi jasne cinjenice i argumente dao da su sudije dobrano pomogle Zelju ovu polusezonu.
Nije ti poznata jer ne pratiš kad smo mi oštećeni, nego samo kada su štete u korist drugog kad igra protiv Željezničara, boli te briga gledaš stvari kako želiš, ja nemam ništa protiv, gledaj samo jednu stranu, **** se meni! Samo mi nemoj pametovati da mi nismo oštećeni ove sezone!
Grbavica naš je Hram!!!

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 23 nov 2014, 18:57

Aragon je napisao/la:
RiverPlate je napisao/la:Skontaj sam, kad detaljno analiziraš svaki aut koji je dosuđen u korist Željezničara, pogledaj sam te penale, ali pošto si navijač Torpeda, teško da ćeš objektivan biti, što je i razumljivo, svako voli svoj klub, ali ti izgleda voliš i Široki i Travnik i Čelik!
Ma koje aute, koje kornere. Ja ti pricam o nedosudjenim cistim penalima i crvenim kartonima.

pa ja sam ti naveo dva penala u prvom kolu protiv olimpica, il' se to ne važi jer smo dobil' utakmicu ?
1921 !
05.06.1998

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 23 nov 2014, 18:59

Ljiljani87 je napisao/la:
Aragon je napisao/la:

pa ja sam ti rekao dva penala u prvom kolu protiv olimpica, il' se to ne važi jer smo dobil' utakmicu ?
Pa da nama se sviraju penali samo kad nam trebaju a tad nam penal nije trebo pa smo eto odlučili da nam ne poklone nijedan pa vam je i to čist primjer kako smo mi fini.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 23 nov 2014, 19:00

RiverPlate je napisao/la:
Aragon je napisao/la:P.S. Vidim editovao si post pa da ti jos i to odgovorim. Naravno da se ja necu vracati jer zaista mi nije poznata iti jedna situacija da ste osteceni ove polusezone. Demantuj me ako grijesim, ali konkretno sa dokazom.
Nije ti poznata jer ne pratiš kad smo mi oštećeni, nego samo kada su štete u korist drugog kad igra protiv Željezničara, boli te briga gledaš stvari kako želiš, ja nemam ništa protiv, gledaj samo jednu stranu, **** se meni! Samo mi nemoj pametovati da mi nismo oštećeni ove sezone!
Kad ste osteceni, navedi jedan primjer da ste ostali bez bodova ove polusezone zbog sudijsle greske? Ja sam tebi dao konkretne cinjenice da ste uzeli cetri boda zahvaljujuci sudijama.
Ajde vec jednom, navedi konkretan dokaz i cinjenicu da ste osteceni i da vas je to kostalo bodova. Pusti mi se suplje.

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 23 nov 2014, 19:01

Ja ne znam sta se raspravljate... Nista drugo i nemoj ocekivati od pitara a pogotovo od ovih trolova koji se hrani kad mu poklanjas paznju...

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 23 nov 2014, 19:03

Ali nista novo od navijaca Zelje. U nedostatku argumenata pocinju sa verbalnim uvredama. Posto nisam sisao sa planine kao pojedini ovdje, necu se spustati na tvoj nivo i odgovarati istom mjerom :)

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 23 nov 2014, 19:06

Ma da sve u nedostatku argumenata pametnica nasa forumska... isti ti prvi iznosis neke greske sudije a nisi gledao tekmu, gdje su tebi argumenti... ali dobro su vas vasi naucili samo pljuj po drugima i ponavljaj pricu i sve ce biti ok...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.