BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Brka je u velikom naletu... ove godine medju 200
sto je basicu zelja karijere 
Haha, tako jemravojed je napisao/la:Sajo i ja uvjek uz kafu , analiziram parove i turnire gdje nasi igraju , kao i atp listuzaradu i td
![]()
Sigurno i ti tako
Bravo Tomo majstore!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Mirza da je normalan, davno bi on bio u 100, a ne u 200. Izgleda da je Tomo najnormalniji, eto, kad je Tomo normalan, zamisli kakvi su ostalimravojed je napisao/la:Brka je u velikom naletu... ove godine medju 200sto je basicu zelja karijere
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Treće četvrtfinale Challengera za Tomu, vrijeme je i za prvo polufinale
Jako sam sretan zbog njegove konstantnosti, to nije nimalo specifično za naše tenisače.
-11.8. osvojio Futures u Italiji (35 bodova, $2,160)
-18.8. osvojio još jedan Futures u Italiji (35 bodova, $2,160)
-1.9. osvojio Futures u Hrvatskoj (18 bodova, $1,440)
-15.9. četvrtfinale Challengera u Izmiru (20 bodova, €3,100=$3980)
-za sad četvrtfinale Challengera u Sibiu (17 bodova, €1,245=$1,600)
U manje od 2 mjeseca je osvojio 125 bodova i zaradio $11,340, samo neka tako nastavi i u TOP 200 je bez problema, nadam se da će mo ga gledati u kvalifikacijama Australian Opena
A nadam se da će i Damir osvojiti ovaj Challenger u Maroku i tako sebi osigurati TOP 100, MD Australije i finale Challenger Toura.
Ko bi rekao prije nekoliko godina da će BiH imati ovakve fine rezultate u tenisu
Jako sam sretan zbog njegove konstantnosti, to nije nimalo specifično za naše tenisače.
-11.8. osvojio Futures u Italiji (35 bodova, $2,160)
-18.8. osvojio još jedan Futures u Italiji (35 bodova, $2,160)
-1.9. osvojio Futures u Hrvatskoj (18 bodova, $1,440)
-15.9. četvrtfinale Challengera u Izmiru (20 bodova, €3,100=$3980)
-za sad četvrtfinale Challengera u Sibiu (17 bodova, €1,245=$1,600)
U manje od 2 mjeseca je osvojio 125 bodova i zaradio $11,340, samo neka tako nastavi i u TOP 200 je bez problema, nadam se da će mo ga gledati u kvalifikacijama Australian Opena
A nadam se da će i Damir osvojiti ovaj Challenger u Maroku i tako sebi osigurati TOP 100, MD Australije i finale Challenger Toura.
Ko bi rekao prije nekoliko godina da će BiH imati ovakve fine rezultate u tenisu
Virtu4l je napisao/la:Mirza da je normalan, davno bi on bio u 100, a ne u 200. Izgleda da je Tomo najnormalniji, eto, kad je Tomo normalan, zamisli kakvi su ostalimravojed je napisao/la:Brka je u velikom naletu... ove godine medju 200sto je basicu zelja karijere
Setkic za 2 sedmice ide na seriju futuresa u Egipat , lukav potez Setke
Brkic da ni jedan bod ne osvoji on je obezvijedio kvale .. Australije , Setkic 90 % obezbijedio .. Mirza mora oko 70 bodova da uzme do kraja god.. pa da i on upadne 
Starost naših tenisača kad su prvi put osvojili Futures (računao sam i Delića iako nije igrao pod BiH zastavom jer se posle vratio, a i izbornik nam je)
Mirza Bašić.............18y10m...Bosnia & Herzegovina F7 '10
Damir Džumhur.......19y 0m.....Bosnia & Herzegovina F3 '11
Amer Delić.............21y 0m....U.S.A. F19 '02
Tomislav Brkić.........21y 2m....Bosnia & Herzegovina F4 '11
Aldin Šetkić............21y 4m.....Bosnia & Herzegovina F2 '09
Moj Mirza, pa ti bi treba biti u TOP 100 ko ništa, a u TOP 200 iz zajebancije, jebote, a ti jedva u TOP 300
Mirza Bašić.............18y10m...Bosnia & Herzegovina F7 '10
Damir Džumhur.......19y 0m.....Bosnia & Herzegovina F3 '11
Amer Delić.............21y 0m....U.S.A. F19 '02
Tomislav Brkić.........21y 2m....Bosnia & Herzegovina F4 '11
Aldin Šetkić............21y 4m.....Bosnia & Herzegovina F2 '09
Moj Mirza, pa ti bi treba biti u TOP 100 ko ništa, a u TOP 200 iz zajebancije, jebote, a ti jedva u TOP 300
Mirza da je pametan pa da zareda u turskoj futurese ... jer u 10-tom mjesecu brani 32 boda iz austrije ...
Sjećam se kojim osjećajem i uz kakve trnce sam čitala Mirzine riječi i opis treniranja sa Federerom, od njegovog poziva, prvog susreta, pa sukoba preko mreže. Tad sam se nadala da je na pravom putu i da ćemo ga kroz koju godinu gledati na velikoj sceni...
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Za 1 sat pocinje dubl mec Brkic i setkic u paru 
Sad ce mirza do kraja godine krenut sa bodovima
jos zadnja 4 chellengera ne brani ni bod ... jer prosle godine na turneji po japanu i koreji nije boda osvojio 
Sad ce mirza do kraja godine krenut sa bodovima
Tomo gigant raznese, nas drugi reket.
Za Mirzu ne treba trositi rijeci, jedna sveopsta lijencuga.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ako ovako nastavi, mogao bi uskoro biti i prvi reket. Momak u ova 2-3 mjeseca igra fantastično, samo jedan poraz i to prošle sedmice od Ilhana. Ima 17 pobjeda u nizu na šljaci. Impresivno.bhsport je napisao/la:Tomo gigant raznese, nas drugi reket.
Mirza ako krene igrat, bit' će i rezultata, ali mora pobjeđivat u mečevima u kojima je favorit. Shvatam da je novac problem, nije lako putovat, sve to treba platit, ali u Turskoj uvijek ima turnira, ne vjerujem da Aldin ima više novca od Mirze. I ove Azijske turneje zaboravit, tu se potroši puno novca, igraj ovo što je blizu.
Tomo sutra odmara.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ema Burgic sjajno stoji , trenutno 5:4 za emu
http://scores.itftennis.com/?alias=itf& ... anguage=en" onclick="window.open(this.href);return false;
6:4 za Emu
6:4 za Emu
To Ema! Kakav preokret.
Italijanka vodila 4-2. Onda slijedi show nase teniserke i potpuni preokret, 6-4. Spasava je cinjenica da italijanka vrlo lose servira. Prvi servis samo 58 %, za razliku od dosta boljeg prvog servisa Eme, 67 %.
Idemo dalje!
Italijanka vodila 4-2. Onda slijedi show nase teniserke i potpuni preokret, 6-4. Spasava je cinjenica da italijanka vrlo lose servira. Prvi servis samo 58 %, za razliku od dosta boljeg prvog servisa Eme, 67 %.
Idemo dalje!
Znam da odnekud vrebas sajo , bacio si oko na Burgicku , a ja na Deu 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ima i na bet365, brže ide
http://www.bet365.com/home/FlashGen4/We ... 5802024981" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bet365.com/home/FlashGen4/We ... 5802024981" onclick="window.open(this.href);return false;
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma jok, ja sam samo podrskamravojed je napisao/la:Znam da odnekud vrebas sajo , bacio si oko na Burgicku , a ja na Deu
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
(Q)Ema Burgić - Gioia Barbieri (ITA, WTA 181) 6-4, 6-0
U drugom kolu protiv osme nositeljice, Michelle Larcher De Brito (POR, WTA 138).

U drugom kolu protiv osme nositeljice, Michelle Larcher De Brito (POR, WTA 138).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.