Kad je i trener odusevljen onda se nama sta reci!Lagano se opustiti iBosanski zmaj je napisao/la:Vodece ekipe iz PL nisu nista jace od nas, to ce te vidjeti na proljece.

Kad je i trener odusevljen onda se nama sta reci!Lagano se opustiti iBosanski zmaj je napisao/la:Vodece ekipe iz PL nisu nista jace od nas, to ce te vidjeti na proljece.
ok hvala ti na informacijia a ovde je netko napiso jos da bi trebao doci jos jedan igrac pa dali znas mozda tko je tajKvota je napisao/la:Potpis brate!N5555 je napisao/la:jeli on potpisao ili je na probiKvota je napisao/la:
Ma pokupise nasi sve, pa se ima bogami sta izabrati a izgleda da jos nisu zavrsili !astra1922 je napisao/la:ja cu biti odusevljen nakon 6 bodova iz prva dva kolaa sad sam oprezan
ja mislim da je to to sa pojacanjima
Joj tebe,čojk doso da studira u Modriči ,pa nema love za ispite i stan,pa usput će mu lovu obezbijediti a on će igratFCL je napisao/la:đe nafatase adema
da da taj modrički fakultet je medju poznatijimvatreni je napisao/la:Joj tebe,čojk doso da studira u Modriči ,pa nema love za ispite i stan,pa usput će mu lovu obezbijediti a on će igratFCL je napisao/la:đe nafatase adema![]()
![]()
zezam se naravno..............
u modrici ili kod nasKvota je napisao/la:2 februara igramo sa Modricom!
ako je u modriči pripremite po 3KM,to im je jedina sansa da sta zaradeKvota je napisao/la:2 februara igramo sa Modricom!
Vjerovatno u Modrici !FCL je napisao/la:u modrici ili kod nasKvota je napisao/la:2 februara igramo sa Modricom!
Bosanski zmaj je napisao/la:Neko je napisao da se Adam preziva "Volante" ,a "Volante" na portugalskom znaci "vezni"
Ne bi ga nasli na youtube ni za godinu danaastra1922 je napisao/la:Bosanski zmaj je napisao/la:Neko je napisao da se Adam preziva "Volante" ,a "Volante" na portugalskom znaci "vezni"![]()
svi smo trazili volante
Slabo se kvartam u brazilaska imena i prezimena al kako god sad je kako astra rece Ademastra1922 je napisao/la:Bosanski zmaj je napisao/la:Neko je napisao da se Adam preziva "Volante" ,a "Volante" na portugalskom znaci "vezni"![]()
svi smo trazili volante
Slabo sam i ja razumio a tamo pise Adam Volnte!U prevodu Zgembo AdislicBosanski zmaj je napisao/la:Neko je napisao da se Adam preziva "Volante" ,a "Volante" na portugalskom znaci "vezni"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.