Historicar je napisao/la: ↑23 okt 2021, 22:16Mislim da je i Šener Bajramović imao bolji prosjek u prvih 6 kola sezone 2008/09, u kojim nas je vodio.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Historicar je napisao/la: ↑23 okt 2021, 22:16Mislim da je i Šener Bajramović imao bolji prosjek u prvih 6 kola sezone 2008/09, u kojim nas je vodio.
Nije, on i Jarni imaju najgori omjer, 1.33Historicar je napisao/la: ↑23 okt 2021, 22:16Mislim da je i Šener Bajramović imao bolji prosjek u prvih 6 kola sezone 2008/09, u kojim nas je vodio.
Isto, djelovao je elokventno i pismeno, po nekim mini analizama prije i poslije meceva vidjelo se da razumije o cemu prica i sta su problemi, ali vise stvarno nemam argumenta da ga branim. Ne svidja mi se ova formacija sa 7 defanzivno orijentisanih igraca i dva nepokretna igraca u napadu, ne kontam zasto to igramo kad ocigledno ne funkcionise ili nemamo igraca za takve avanture.zagorski je napisao/la: ↑23 okt 2021, 22:31Ja sam prvi opravdavao Sablica na pocetku,jer realno bilo je dosta razloga da mu se pruzi alibi,trzavice u klubu,odlasci igraca,neodlazak na pripreme itd., ali sad nakon sto je sve rijeseno definitivno se vidi da nije sposoban,sto uopste ne cudi kad znamo ko ga je doveo u klub.
Poznavajuci pitarski mentalitet, ako dobijemo to opet ce se pompezno najavljivati titula i Sablic dizati u nebesa.
Ako budemo igrali kao danas daj Bože da nas i Rudar ne dobije pa čak i Sloboda.
Mah Zrinjski je visi nivo, i protiv njih ce bit patnja al ono, moramo osvajat bodove ako mislimo izac u Evropu.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Lavcina, Lecler, legendarnadruga, rimljanin90, TefalTava i 39 gostiju.