Hodza_manLju je napisao/la:Ne kontam kako utakmica sa Islandom nema nikakkvog znacaja;)
Mislio sam da se gleda medjusobni skor itd. Moze neko obiasnjenje;)
Unaprijed hvala
Dovoljno nam je drugo mjesto.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Hodza_manLju je napisao/la:Ne kontam kako utakmica sa Islandom nema nikakkvog znacaja;)
Mislio sam da se gleda medjusobni skor itd. Moze neko obiasnjenje;)
Unaprijed hvala
invincible1921 je napisao/la:ne nego ljudi imaju jos opcija u napadu osim opaliti 30 trojki pa sta bog da....govorim za srbiju,spaniju itd. Island je ozbiljan u kosraci ko i lihtenstajn u fudbalulumani je napisao/la:Ulazu ljudi u sport....vidio si kako nas Finci prebisekod nas se vuce godinama jedan problem,kada vodimo preko 10,15 razlike krene neka zajebancija i ljudi nas stignu...takve stvari se ne desavaju spaniji,srbiji,grcima itd,itd oni tek tada krenu da melju.
pa kako da igras drugacije kad nikad nismo imali centra kako treba o ni cetvorku koja igra ledjima ,mislim da ce se to promjeniti kad juka bude igrao .invincible1921 je napisao/la:@lumani nas ako ne ide trica mi bi imali problema sa basket ekipom sto igra iza zgrade
A baš smo na poziciji centra bili najbolje pokriveni.bordobijeli je napisao/la:pa kako da igras drugacije kad nikad nismo imali centra kako treba o ni cetvorku koja igra ledjima ,mislim da ce se to promjeniti kad juka bude igrao .invincible1921 je napisao/la:@lumani nas ako ne ide trica mi bi imali problema sa basket ekipom sto igra iza zgrade
a koji od njih izvrsno igra ledzimakobe24 je napisao/la:A baš smo na poziciji centra bili najbolje pokriveni.bordobijeli je napisao/la:pa kako da igras drugacije kad nikad nismo imali centra kako treba o ni cetvorku koja igra ledjima ,mislim da ce se to promjeniti kad juka bude igrao .invincible1921 je napisao/la:@lumani nas ako ne ide trica mi bi imali problema sa basket ekipom sto igra iza zgrade
mah nasa poslazaboljisportuBiH je napisao/la:S obzirom da ovdje neki ismijavaju Island i V.Britaniju i ovaj plasman na EP minimiziraju samo da im kažem da je najbolji klub u kojem igra neko od naših reprezentativaca koji su sad igrali, mimo MIrze, Cedevita. Sa druge sstrane Islandjana koliko ja znam ima i u Španiji, a isto tako i Britanaca po finim klubovima. Spustite se malo i ne mislite da su ovo bezveze repke. Rusi i Crnogorci se još bore za EP i da dalje ne nabrajam.
a sta je sa nurkićem kapitenu"Najbitnije od svega jeste da smo se ponovo kvalifikovali na Euro. Ova ekipa ima potencijala za velike stvari, a povratkom Nihada Đedovića i dovođenjem još jednog kvalitetnog igrača, možemo mnogo toga napraviti na Euru. Što se tiče Islanda, žao mi je što ću propustiti ovaj meč, ali zbog privatnih obaveza i problema, dobio sam dopuštenje od selektora i Košarkaškog saveza BiH da ne putujem na posljednji meč", rekao je Teletovi
a sada čemo vidjeti na islandu šta može ova ekipa bez mirzeZajedno sa još nekim igračima koji su kvalitetni, u ovoj reprezentaciji za ove kvalifikacije, mislim da može da se može napraviti reprezentacija koja ako bude imala timski može imati aspiracije da pobijedi svakog", rekao je Ivanović na kraju.