HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: Odg: HŠK Zrinjski
Dobro,apsolvirali smo i Celik.Vidim i protiv nas su odmarali pola igraca kao proti Zelje:P
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
- Crni gavran
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Cestitam na potpuno zasluzenoj pobjedi
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Hvala i sretno u finalu kupaCrni gavran je napisao/la:Cestitam na potpuno zasluzenoj pobjedi

Golovi, ako netko nije vidio:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Cestitke komsijama i susjedima na pobijedi protiv impotentnog Celika 
Samo (t)ko onog Alberta Pe'a'ra zaposli na TV-a i koliko je ojra morao platiti? Liku je vr'u'nac karijere da kaze da se javlja sa stadiuna rvatskog sportksog kluba zrinjski, a da je Velez iz Vrapcica. I to ponovi svaki put.
O Seljakluka Boze Moj

Samo (t)ko onog Alberta Pe'a'ra zaposli na TV-a i koliko je ojra morao platiti? Liku je vr'u'nac karijere da kaze da se javlja sa stadiuna rvatskog sportksog kluba zrinjski, a da je Velez iz Vrapcica. I to ponovi svaki put.

- Crni gavran
- Kontakt:
Koji je naguzio rasnu qrvu - VelezaKadet91 je napisao/la:Cestitke komsijama i susjedima na pobijedi protiv impotentnog Celika![]()

Neka mi oproste Rodjak, Zizu, pravnik, neretvanskapastrmka, Alem i dr. korektni rodjeni, ali morao sam odbrusiti ovom balavcu

Cuj impotentni Celik ccccc, sta rece i osta ziv

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Sta ima veze, co'ek samo iznese cinjenice.Kadet91 je napisao/la:Cestitke komsijama i susjedima na pobijedi protiv impotentnog Celika
Samo (t)ko onog Alberta Pe'a'ra zaposli na TV-a i koliko je ojra morao platiti? Liku je vr'u'nac karijere da kaze da se javlja sa stadiona Hrvatskog sportskog kluba Zrinjski, a da je Velez iz Vrapcica. I to ponovi svaki put.![]()
![]()
O Seljakluka Boze Moj
![]()
![]()

A seljakluk je vas sinocnji docek, ja bi' se pokrio jorganom..

Jos jedna uvjerljiva pobjeda, cijela ekipa je odigrala dobro ali bih ponajvise pohvalio Vucinu i kapetana Peru. Naravno i svi ostali su dobro odradili svoj posao. Basarina peta za Bekica

A sad Olimpic, utakmica odluke...
Zadnja izmjena: CroCop, dana/u 19 apr 2014, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Dobro yebiga vi ste navikli na neke druge komentatore sa nekim drugim akcentom i naglaskom.Čovjek nije spomenuo komšije iz Vrapčića a stadion pod BB jeste HŠK Zrinjskog.Gdje je problem?Kadet91 je napisao/la:Cestitke komsijama i susjedima na pobijedi protiv impotentnog Celika
Samo (t)ko onog Alberta Pe'a'ra zaposli na TV-a i koliko je ojra morao platiti? Liku je vr'u'nac karijere da kaze da se javlja sa stadiuna rvatskog sportksog kluba zrinjski, a da je Velez iz Vrapcica. I to ponovi svaki put.![]()
![]()
O Seljakluka Boze Moj
![]()
![]()
Ili bi ti da prenosi Nermin Bise

Crni gavran je napisao/la:Cestitam na potpuno zasluzenoj pobjedi
U koliko kone kiksaju u Mostaru,onda je sve moguce na Grbavici.

Impotentni ste danas bili. Al ne bih da se spustam na vas seljacki nivo, kurava ti je mama.Crni gavran je napisao/la:Koji je naguzio rasnu qrvu - VelezaKadet91 je napisao/la:Cestitke komsijama i susjedima na pobijedi protiv impotentnog Celika![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Neka mi oproste Rodjak, Zizu, pravnik, neretvanskapastrmka, Alem i dr. korektni rodjeni, ali morao sam odbrusiti ovom balavcu![]()
Cuj impotentni Celik ccccc, sta rece i osta ziv
Puno topli pozdrava!
Sad se nadati kiksu Zelje, evo losi vremenski uslovi mozda Mladost nesto izvuce.
A ja imam neki osjecaj, odnosno uvjeren sam da Zeljo nece dobiti Sarajevo. No dobro, samo da mi dobijemo sve do kraja, a s ostalima sta bude...
A ja imam neki osjecaj, odnosno uvjeren sam da Zeljo nece dobiti Sarajevo. No dobro, samo da mi dobijemo sve do kraja, a s ostalima sta bude...
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
- primasquadra
- Kontakt:
valjalo bi otić na otoku po titulu ako nebude nekog prijenosa 

Nije te strah vukova? 

-
- Kontakt:
Toliko o europskom čeliku! Mi gledamo samo sebe ostalo nas i zanima! Vidili ste danas sastav Čelika i samo broja kartona dok ih nismo razmotirali, obični plaćenici! Isto i protiv Olimpica samo jako! 

Ja mislim da ce Velež odlučiti prvaka država ,već sljedeće sedmice ili zadnje kolo .
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Evo Obarska izjednacila ali ima jos puno do kraja,
mozda i izdrze ali tesko.
mozda i izdrze ali tesko.
Re: Odg: HŠK Zrinjski
Suki46 je napisao/la:Ja mislim da ce Velež odlučiti prvaka država ,već sljedeće sedmice ili zadnje kolo .
Ja mislim da cemo ipak mi sami odluciti a kone ce malo pomoci,doduse teska srca ali ipak......
Velez - Zeljo / Zeljo - Sarajevo
Olimpik - Zrinjski / Velez - Zrinjski
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
dujkovic-siguran,ono malo posla sto je imao obavio vrlo sigurno,dobar u istrcavanju.
radeljic-napokon prava partija.od pocetka se vidjelo da ce sjajno odigrati,vrsio prisitak na njihove napadace,nije im dao disat sto se kaze,cim prime loptu on bi na njih zestoko krenuo,zbog toga fasovo i zuti karton kada je ispao jedini put na danasnjoj utakmici,dobar u skoku,postigao gol
aleksic-siguran,puno pretrcao on i zlatic se odlicno razumiju.
stojkic-standarno odlican,puno probijao,driblao,ubacivao..bravo rope
zlatic-sto vise reci za ovog momka nego da je otkrice proljeca.znao sam da ce dobro zamijeniti brkovica jer je nase dijete,ali ipak je moja ocekivanja premasio.njegovi ubacaji iz auta su poput kornera,prema naprijed i danas bio dobar
muminovic-mumin ko mumin,puno pretrcao,puno lopti iznio,dobar prema naprijed,prema nazad takodjer,par njihovih kontri sprijecio.
barisic-napokon pokazao jesenske partije.nije dusio loptu ko prijasnje tekme,postigao gol,borben kao i uvijek,klizeci start je njegov zastitni znak.bravo bare
scepanovic-radilica,vrlo dobar danas,puno pretrcao,puno dobrih lopti gurno za crnova.na kraju nagradjen velikim aplauzom
simeunovic-sto reci nego bravo majstore.njegova brzina i dribling su fantasticni,kad je lopta u njega to mora bit opasno po protivnika.
crnov-pokazuje da je ove sezone uz denija vjerovatno najbolji u ekipi,brz kao i uvijek,puno prodora,ubacaja,pomago i defanzivi
nikolic-solidan,na njemu uvijek po dvojica ili cak trojica,puno batina primio,ali dosta dobro je odigrao ,iako nije zabio gol stvorio im je puno problema jer bi skino dvojicu sa ledja pa bi ovi bili deficitni u obrani.
ultrasi-dobri kao i uvijek,fina brojka s obzirom na vrijeme
mladost nije izdrala na grbavici,ali nema veze,mi ovisimo sami o sebi i to je najbitnije.iduce kolo olimpic,mozda i najvaznija utakmica,ja sam uvjeren u pobjedu,oni su u krizi ali zapet ce protiv nas ipak su oni zeljina filijala.u pobjedu nimalo ne sumnjam,iako ce biti dosta tesko.ajmo momci jos izdrzite tri kola i dovedite tu titulu u mostar koju dugo cekamo,a ako ne dodje jbg opet smo ponosni jer ste u vrhu bh nogometa i mostar opet zivi za zrinju
radeljic-napokon prava partija.od pocetka se vidjelo da ce sjajno odigrati,vrsio prisitak na njihove napadace,nije im dao disat sto se kaze,cim prime loptu on bi na njih zestoko krenuo,zbog toga fasovo i zuti karton kada je ispao jedini put na danasnjoj utakmici,dobar u skoku,postigao gol
aleksic-siguran,puno pretrcao on i zlatic se odlicno razumiju.
stojkic-standarno odlican,puno probijao,driblao,ubacivao..bravo rope
zlatic-sto vise reci za ovog momka nego da je otkrice proljeca.znao sam da ce dobro zamijeniti brkovica jer je nase dijete,ali ipak je moja ocekivanja premasio.njegovi ubacaji iz auta su poput kornera,prema naprijed i danas bio dobar
muminovic-mumin ko mumin,puno pretrcao,puno lopti iznio,dobar prema naprijed,prema nazad takodjer,par njihovih kontri sprijecio.
barisic-napokon pokazao jesenske partije.nije dusio loptu ko prijasnje tekme,postigao gol,borben kao i uvijek,klizeci start je njegov zastitni znak.bravo bare
scepanovic-radilica,vrlo dobar danas,puno pretrcao,puno dobrih lopti gurno za crnova.na kraju nagradjen velikim aplauzom
simeunovic-sto reci nego bravo majstore.njegova brzina i dribling su fantasticni,kad je lopta u njega to mora bit opasno po protivnika.
crnov-pokazuje da je ove sezone uz denija vjerovatno najbolji u ekipi,brz kao i uvijek,puno prodora,ubacaja,pomago i defanzivi
nikolic-solidan,na njemu uvijek po dvojica ili cak trojica,puno batina primio,ali dosta dobro je odigrao ,iako nije zabio gol stvorio im je puno problema jer bi skino dvojicu sa ledja pa bi ovi bili deficitni u obrani.
ultrasi-dobri kao i uvijek,fina brojka s obzirom na vrijeme
mladost nije izdrala na grbavici,ali nema veze,mi ovisimo sami o sebi i to je najbitnije.iduce kolo olimpic,mozda i najvaznija utakmica,ja sam uvjeren u pobjedu,oni su u krizi ali zapet ce protiv nas ipak su oni zeljina filijala.u pobjedu nimalo ne sumnjam,iako ce biti dosta tesko.ajmo momci jos izdrzite tri kola i dovedite tu titulu u mostar koju dugo cekamo,a ako ne dodje jbg opet smo ponosni jer ste u vrhu bh nogometa i mostar opet zivi za zrinju

zaboravio si Zrinjski - Mladost i Rudar - ZeljoElegant je napisao/la:Velez - Zeljo / Zeljo - Sarajevo
S obzirom da je travnik izgubio od sarajeva a rudar izvukao x a iduce kolo rudar-travnik onda je ocigledo da ce se rudar boriti do zadnjeg kola za opastanak tako da ce zeljo tu tesko do pobjede. teze nego zrinjski u vrapcicima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.