amertiger je napisao/la:@Paja
Ajde molim te objasni mi zasto radis to sto radis??? Sta pokusavas da postignes svojim komentarima??? OK zelis da provocirs OK provociraj ali postajes dosadan, nije vise zanimljivo dojadio si i Bogu i narodu. Znam da ljecis komplekse na ovoj temi i da te boli sto je tvoj klub samo blijeda kopija Barce ali postao si previse naporan i dosadan.
Ej moj druze, sto se uzbudujes oko njega, lik je stalni stanovnik psihijatrijske klinike, pa mu povremeno dopuste koristenje interneta...
Vidis i sam nacin na koji pise je ''niđe veze'' i ja ga u neku ruku žalim, nije on kriv, Bozije davanje...
Najzalosnije je sto je navijac Arsenala, kluba koji mi je simpatican, ali nije ni blijeda sjenka Barcelone iako se trude da nas kopiraju, ali kopija ne moze biti bolja od originala...
Njega je najbolje ignorisati jer lupa takve gluposti na svim temama, velicajuci Arsenal koji je realno klub bez nekog velikog uspjeha, prosjecan evropski klupcic. Izgradili su svoju akademiju tako sto ''otimaju'' talentovane igrace po cijelom svijetu, pa se hvale da su oni napravili nesto od njega, sto je glupost, Walcot je do sada mogao izrasti u jednog od najboljih na svijetu da nije dosao u Arsenal, gdje rijetko igra...
Ali imaju oni Bentdnera, bolji je od Džeke i Ibrahimovica zajedno...
Ma fakat je smijesna usporedba Barce i Arsenala, jer ovi trebaju jos mnogo hljeba da pojedu da dođu na ovaj nivo, mada mislim da na ovom nivou igra samo Barca i niko vise (Barca je hotel sa 7 zvjezdica za ostale)...