Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kad procitaju da je LBJ najboljih svih vremena, samo zatvore knjigu i potpale rostilj sa njom. Nema pptrbe dalje citatiredbull93 je napisao/la:Haj napisi jednu knjigu o tomeGOAT je napisao/la:Znamo da jesi.redbull93 je napisao/la:Ja budala haha
Doncic prvi tim all-nba jel danekoIzMostara je napisao/la:
Kad procitaju da je LBJ najboljih svih vremena, samo zatvore knjigu i potpale rostilj sa njom. Nema pptrbe dalje citati![]()
Blizi on bio prvoj postavi, nego LBJ da bude GOAT, ako cemo iskreno. Cak je i drugo mjesto upitno hahahahaBosniaBoston je napisao/la:Doncic prvi tim all-nba jel danekoIzMostara je napisao/la:
Kad procitaju da je LBJ najboljih svih vremena, samo zatvore knjigu i potpale rostilj sa njom. Nema pptrbe dalje citati![]()
Pitaj je kako celo sad je dobilaBosniaBoston je napisao/la:Mozda i navija al jbg kad ti nemasKockoglavi je napisao/la:A mama ti navija da je k.rcem u celo ranim.Dokoljenko je napisao/la:Navijam za Velez i Slobodu. Ranite ih.
I jedan i drugi su nautickim miljama daleko od svojih ciljevanekoIzMostara je napisao/la:Blizi on bio prvoj postavi, nego LBJ da bude GOAT, ako cemo iskreno. Cak je i drugo mjesto upitno hahahahaBosniaBoston je napisao/la:Doncic prvi tim all-nba jel danekoIzMostara je napisao/la:
zao mi celeza al oni sasa napadaju drugu liguUstanikSBII je napisao/la:Šta je sa Veležom pa koda oni ne napadaju titulu?
Iduće godine napadaju trofej 1 FBiH pa nek nam predstavljaju državu na najbolji način naprijed Velež1919tuzlak je napisao/la:zao mi celeza al oni sasa napadaju drugu liguUstanikSBII je napisao/la:Šta je sa Veležom pa koda oni ne napadaju titulu?
Losa ekipa drama, mi igramo dosta na misice, a ima dosta znalacasviunapad1010 je napisao/la:Velez se čuva za kup![]()
Svaka cas Čelik ocitali ste im bukvicu danas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.