OBJASNIO!bordoakapitar je napisao/la:Hadzija cvrsta ruka i gospodin, sa Calom imali najljepsu igru, Luga reprezentativni kadar! Ljudi moji niste svjesni kakav bi ovo SŠ bio! Nadam se samo da ovo ne propadne, jer mi se uklapa u ovaj novi projekat Sarajeva gdje trebamo iz vlastitih redova izvuci najbolje i kada je igracki a i trenerski kadar u pitanju... Druga su vremena i Uprave bile kad je Hadzija radio u klubu i sa onakvim monstrumima je dobro i izdrzao...
Da dodamo i ovo http://****/clanak/8026/faruk-h ... nal-former
Da samo kažem svima koji najviše vole ovaj klub i pitaju se gdje je Hadžija bio kad je najviše trebalo, da se i sami zapitaju gdje su oni bili tada, gdje je bio iko??? Dajte ime. Dolaskom Zijada Blekića su se tek otvorila vrata BP-u i svemu što je slijedilo. Gdje su bili svi kad je Kapiten osvojio drugu titulu jugoslovenske lige sa Sarajevom? Gdje su svi bili kad je Hadžija odbijao redom Partizan, Zvezdu, Dinamo, Hajduk da ostane na Koševu!? Pusti priče ba. Sve je uredu i svako od nas ima mišljenje i treba da ga ima, ali isto tako ne treba ovaj klub zatvarati vrata bilo kome, osim onome ko šteti klubu, svako ko može imalo pozitivno da doprinese treba da se drži blizu istog i to je pravilo, evropsko pravilo, a mi svi želimo evropsko Saraj'vo, zar ne?
Elem, naumpade mi kad je bio u vojsci i mi izgubili od Želje, kaže lik ma sramota, pa ja bi Želju uz'o s pionirima.