FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Oerde
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Oerde » 27 avg 2015, 20:23

bordoakapitar je napisao/la:Hadzija cvrsta ruka i gospodin, sa Calom imali najljepsu igru, Luga reprezentativni kadar! Ljudi moji niste svjesni kakav bi ovo SŠ bio! Nadam se samo da ovo ne propadne, jer mi se uklapa u ovaj novi projekat Sarajeva gdje trebamo iz vlastitih redova izvuci najbolje i kada je igracki a i trenerski kadar u pitanju... Druga su vremena i Uprave bile kad je Hadzija radio u klubu i sa onakvim monstrumima je dobro i izdrzao...
OBJASNIO!

Da dodamo i ovo http://****/clanak/8026/faruk-h ... nal-former

Da samo kažem svima koji najviše vole ovaj klub i pitaju se gdje je Hadžija bio kad je najviše trebalo, da se i sami zapitaju gdje su oni bili tada, gdje je bio iko??? Dajte ime. Dolaskom Zijada Blekića su se tek otvorila vrata BP-u i svemu što je slijedilo. Gdje su bili svi kad je Kapiten osvojio drugu titulu jugoslovenske lige sa Sarajevom? Gdje su svi bili kad je Hadžija odbijao redom Partizan, Zvezdu, Dinamo, Hajduk da ostane na Koševu!? Pusti priče ba. Sve je uredu i svako od nas ima mišljenje i treba da ga ima, ali isto tako ne treba ovaj klub zatvarati vrata bilo kome, osim onome ko šteti klubu, svako ko može imalo pozitivno da doprinese treba da se drži blizu istog i to je pravilo, evropsko pravilo, a mi svi želimo evropsko Saraj'vo, zar ne?

Elem, naumpade mi kad je bio u vojsci i mi izgubili od Želje, kaže lik ma sramota, pa ja bi Želju uz'o s pionirima. :D

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 27 avg 2015, 20:37

Oerde je napisao/la:
bordoakapitar je napisao/la:Hadzija cvrsta ruka i gospodin, sa Calom imali najljepsu igru, Luga reprezentativni kadar! Ljudi moji niste svjesni kakav bi ovo SŠ bio! Nadam se samo da ovo ne propadne, jer mi se uklapa u ovaj novi projekat Sarajeva gdje trebamo iz vlastitih redova izvuci najbolje i kada je igracki a i trenerski kadar u pitanju... Druga su vremena i Uprave bile kad je Hadzija radio u klubu i sa onakvim monstrumima je dobro i izdrzao...
OBJASNIO!

Da dodamo i ovo http://****/clanak/8026/faruk-h ... nal-former

Da samo kažem svima koji najviše vole ovaj klub i pitaju se gdje je Hadžija bio kad je najviše trebalo, da se i sami zapitaju gdje su oni bili tada, gdje je bio iko??? Dajte ime. Dolaskom Zijada Blekića su se tek otvorila vrata BP-u i svemu što je slijedilo. Gdje su bili svi kad je Kapiten osvojio drugu titulu jugoslovenske lige sa Sarajevom? Gdje su svi bili kad je Hadžija odbijao redom Partizan, Zvezdu, Dinamo, Hajduk da ostane na Koševu!? Pusti priče ba. Sve je uredu i svako od nas ima mišljenje i treba da ga ima, ali isto tako ne treba ovaj klub zatvarati vrata bilo kome, osim onome ko šteti klubu, svako ko može imalo pozitivno da doprinese treba da se drži blizu istog i to je pravilo, evropsko pravilo, a mi svi želimo evropsko Saraj'vo, zar ne?

Elem, naumpade mi kad je bio u vojsci i mi izgubili od Želje, kaže lik ma sramota, pa ja bi Želju uz'o s pionirima. :D
Ma pusti... gdje će on bit trener Saraj'va nema statistiku. :D
Covjek je Mourinho za svakog trenera kojeg smo imali u zadnje vrijeme!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 27 avg 2015, 21:06

Pa jel moguće da ovaj traži 200k godišnje...

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 27 avg 2015, 21:26

Pitaristok je napisao/la:Pa jel moguće da ovaj traži 200k godišnje...
Ko i za šta traži 200 k?

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 27 avg 2015, 21:26

Meni je godra sto nije hadzija, odvratan mi je sav :mrgreen:

Samo mi Simundza tjera voda na usta
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

Denvald
Kontakt:

Post Postao/la Denvald » 27 avg 2015, 21:33

Hadžibegić traži 15.000 € mjesečno + bonus za pobjede,kup,prvenstvo,europa...duplo više nego što je Kodro imao.

Zip
Kontakt:

FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 27 avg 2015, 21:39

Hoces kvalitetnog trenera, plati ga kvalitetno.
Al kad platis toliko, onda bar znas da ces ocekivati profesionalan odnos prema poslu i da nam igraci nece biti marionete.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 27 avg 2015, 21:42

Platili su Benku masno, dobili su klasu!
Plati za trenera masno, imat ćeš klasu za trenera!!

ne vidim problem. ako želimo da nam klub bude jači, bolji i da napreduje, naravno da će se i standard povećavat.
Nadam se da će uprava pristat na njegove uslove!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 27 avg 2015, 21:43

FrancescoTotti je napisao/la:Platili su Benku masno, dobili su klasu!

ne vidim problem. ako želimo da nam klub bude jači, bolji i da napreduje, naravno da će se i standard povećavat.
on nije trener koji ce dobiti ove uslove sigurno, za ove pare dovesti mozes duplo boljeg
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Denvald
Kontakt:

Post Postao/la Denvald » 27 avg 2015, 21:46

Malo je šupak ispao jer diže sam sebi cijenu kada kaže da mu je Velež ponudio bolje uslove od toga.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 27 avg 2015, 21:47

Denvald je napisao/la:

Malo je šupak ispao jer diže sam sebi cijenu kada kaže da mu je Velež ponudio bolje uslove od toga.
ponudio mu je K.U.R.A.C.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 27 avg 2015, 21:50

Pantelija je napisao/la:

on nije trener koji ce dobiti ove uslove sigurno, za ove pare dovesti mozes duplo boljeg
Teško da će neko bolji htjeti trenirati tim u Bosni.
Osim Hadzije jedino vidim Slavisu Stojanovica.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 27 avg 2015, 21:50

Denvald je napisao/la:Hadžibegić traži 15.000 € mjesečno + bonus za pobjede,kup,prvenstvo,europa...duplo više nego što je Kodro imao.

Samo Kodro nije trenirao niti jedan profesionalni seniorski klub, a Hadžibegić vratio sošo i betis u prve lige i tamo ga još spominju. I treba da traži duplo više od Kodre, ko da je Kodro kakav trener, mi mu prvi klub u karijeri, za Jarnija da ne govorimo. Hadžibegić vrijedi toliko. Hoćeš nećeš. Neka Dženana za 5 milja i 4 uhljeba sa jos po 3 to je već 17 za nestručni štab. Tako da ne znam šta je problem.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 27 avg 2015, 21:51, ukupno mijenjano 2 puta.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Denvald
Kontakt:

Post Postao/la Denvald » 27 avg 2015, 21:51

Oni su mu mogli ponuditi oko 2-3 milje i to maraka,ne valja mu ovo laganje.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 27 avg 2015, 21:55

mma_hz je napisao/la:@piticu brate ti veze nemas...Ibrakovic je doveo sve provjerene,prejake igrace za nasu ligu..ponavljam,njegovo je da dovede igraca koji mu se kaze i na mjestu koje fali u ekipi u tom trenutku..svi igraci koji su dosli su dosli kao pojacanja,i kao jedni od glavnih igraca u svojim klubovima,ili bivsi reprezentativci(Alispahic)..Okic unistavao u Velezu,Ostrakovic u Olimpicu i Velezu..Protic u NP jedan od najboljih,Baric igrao za Vojvodinu,Puric ti je bio neizostavan igrac kad je Dzeno preuzeo klupu i kad smo uzeli kup,na Dzemu smo mi svi svrsavali da dodje i da ga nije doveo je bali bi mu mater..tu pricu o Puzigaci mozes macku o rep,covjek jedan od nasih najboljih strijelaca trenutno u ekipi,s njim su dosli titula i kup,vazda je igrao..Kostic,Kallasi i Rustem haman da i nisu dobili sansu.,.jbg igracu treba da odigra 3,4 tekme u kontinuitetu da bi nesto pokazao,to nisu igraci tipa Stojceva,Ikandea da odmah imaju potez za raju jbg..
Sto ne spomenes Delaca,Jajala,Stepanova,Barbarica,Ikandea,Benku pa donekle i Krstu..sve igraci za koje bas moras biti maher da ih dovedes u ovu kukuruz saban ligu..
Dobro brate. Ali vidi Pantelija kaže da je A.I bio protiv dovođenja Berberovića pa ko ga je onda doveo zna li iko :?: u FKS ja koliko znam da jedino Ibraković je nadležan za dovođenje igrača po želji upravnog odbora na pozicije koje nam trebaju. Ali ako je Ibrak bio protiv (kao što kaže Pantelija) znači neko drugi mu je naredio da ga dovede eto koliko Ibraka pitaju za mišljenje, a čovjek obavlja odgovornu funkciju. Rekao sam već mene ne zanima šta su Oštraković , Okić, Barić, Protić radili u klubovima iz kojih su došli u FKS. Mene zanima koliko su dali FKS. Prijatelju ja se bavim argumentima ja sam naveo šta Puzi zna, a šta ne i rekao sam već hvala mu na golovima, ali tehnika, brzina, odbrana, centaršut 0, a bek to treba imati bar bek koji igra u FKS. Nije Puzi doveden u FKS da bi davao golove, ali eto krenulo ga tada. Vidjeti ćemo koliko će sada u ovoj sezoni zabiti :?: Jer jedino ga raniji golovi čuvaju u FKS. Istina Kostić nije imao velike šanse za igra dok ova druga dvojica su nešto i igrali pa opet nikakav dojam nisu ostavili prosjek čisti kao i u drugim ekipama i prije smo imali takvih igrača. Naravno, ja sam samo spominjao one koji realno nisu zadovoljili ili trenutno nezadovoljavaju. Svaka čast za dovođenje Delača, Jajala, Stepanova, Ikendea, Benku, Barbarića, Duljevića, Velkoskog to su već kvalitetni igrači.
SRETAN BROJ - 1725

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 27 avg 2015, 21:56

jurisicduska je napisao/la:
Denvald je napisao/la:Hadžibegić traži 15.000 € mjesečno + bonus za pobjede,kup,prvenstvo,europa...duplo više nego što je Kodro imao.

Samo Kodro nije trenirao niti jedan profesionalni seniorski klub, a Hadžibegić vratio sošo i betis u prve lige i tamo ga još spominju. I treba da traži duplo više od Kodre, ko da je Kodro kakav trener, mi mu prvi klub u karijeri, za Jarnija da ne govorimo. Hadžibegić vrijedi toliko. Hoćeš nećeš. Neka Dženana za 5 milja i 4 uhljeba sa jos po 3 to je već 17 za nestručni štab. Tako da ne znam šta je problem.
Duška, 200k€za deset mjeseci (ne želi više) je previše...

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 27 avg 2015, 21:57

Stvar je jasna k'o dan bolan. Ako želiš dobrog trenera (nebitno kojeg) moraš ga dobro platit, a ako ne želiš platit, onda kao što @duška reče za tu platu koju trener traži zaposli kompletan 'stručni štab' pa sviraj qrcu!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 27 avg 2015, 21:59

Ako smo sposobni da toliko platimo, ne vidim razlog zašto žaliti.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 27 avg 2015, 22:00

jurisicduska je napisao/la:

:lol: čuj uhljeba :rol:
SRETAN BROJ - 1725

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 27 avg 2015, 22:01

hilmo je napisao/la:Ako smo sposobni da toliko platimo, ne vidim razlog zašto žaliti.
bravo bratee !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HordasDolacMalta i 40 gostiju.