acab je napisao/la:Sto mi pise kad' hocu da se logujem na onaj forum za clanove "Korisničko ime ne postoji." ,a registrov'o sam se prije 2.dana cini mi se ?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
acab je napisao/la:Sto mi pise kad' hocu da se logujem na onaj forum za clanove "Korisničko ime ne postoji." ,a registrov'o sam se prije 2.dana cini mi se ?
Ništa drugo nisi ni zaslužio. To ti je isto kao da odeš na pijacu i pitaš prodavača paprika zašto Nadal izvlaći gaće iz dupeta.acab je napisao/la:Sto ne mogu se.ronja u picku materinu !
Ima momaka na ovom forumu koji znaju odgovorit' na to pitanje,to pitanje ima veze i sa temom ,to pitanje ima veze i sa Željom,to je nas forum ,zato sam ga i postavio ovdje .Pravis se puno pametan,hoces mangup da ispadnes ,ako ne znas odgovor preskoci i gotovoDukeOfWellington je napisao/la:Ništa drugo nisi ni zaslužio. To ti je isto kao da odeš na pijacu i pitaš prodavača paprika zašto Nadal izvlaći gaće iz dupeta.acab je napisao/la:Sto ne mogu se.ronja u picku materinu !
Na pitanje koje si postavio odgovor samo znaju administratori pomenutog foruma (ako i oni). Nauči da postavljaš smislena pitanja na pravom mjestu, možda ćeš drugi put' bolje proć'.
Nema.acab je napisao/la: Ima momaka na ovom forumu koji znaju odgovorit' na to pitanje,to pitanje ima veze i sa temom ,to pitanje ima veze i sa Željom,to je nas forum ,zato sam ga i postavio ovdje .Pravis se puno pametan,hoces mangup da ispadnes ,ako ne znas odgovor preskoci i gotovo
Pa sta jeli forum tvoje vlasnistvo pa da se moras na svaku javit. Momak je fino upitao i u pravu jeDukeOfWellington je napisao/la:Nema.acab je napisao/la: Ima momaka na ovom forumu koji znaju odgovorit' na to pitanje,to pitanje ima veze i sa temom ,to pitanje ima veze i sa Željom,to je nas forum ,zato sam ga i postavio ovdje .Pravis se puno pametan,hoces mangup da ispadnes ,ako ne znas odgovor preskoci i gotovo
Tvoje pitanje je deplasirano i spada u off-topic. Przniš temu bezveze.
Ovo je bez komentara. Ja da se na svaku javljam imao bih stotine hiljada postova.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Pa sta jeli forum tvoje vlasnistvo pa da se moras na svaku javit. Momak je fino upitao i u pravu je
Problem je pluralizam koji te pere iz dana u danDukeOfWellington je napisao/la:Ovo je bez komentara. Ja da se na svaku javljam imao bih stotine hiljada postova.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Pa sta jeli forum tvoje vlasnistvo pa da se moras na svaku javit. Momak je fino upitao i u pravu je
Upitao je nešto na što ovdje neće dobit' odgovor. Umjesto da upita administraciju tog foruma on pita forumaše drugog foruma. Do sad je mogao saznat' rješenje svog problema umjesto da se raspravlja sa mnom tu.
Pluralizam nije problem, nego rješenje.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Problem je pluralizam koji te pere iz dana u dan![]()
![]()
A vidim koji su mu produktiDukeOfWellington je napisao/la:Pluralizam nije problem, nego rješenje.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Problem je pluralizam koji te pere iz dana u dan![]()
![]()
Nažalost, kao i sve, i on ima svoje nus produkte.
Ma pokazat ce da je bio samo bljesak ali nakon te utakmice se vracate na kolosijekamerosm je napisao/la:Odlicna danas predstava nasih momaka u Bijeljini, ali ce naredna sedmica i Velez pokazati je li se vracamo na pravi kolosijek ili je ovo bio samo jedan bljesak...
Da nije bilo gluposti Kerle i soliranja Hodzica sada bi bili prvi na tabeli...
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Cwirek, ELDIABLO20, pinki i 63 gosta.