FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DrustveniParazit
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DrustveniParazit » 27 avg 2015, 10:45

RuleHz je napisao/la: E **** ga, ne znam ni ja tacno. Detalji ugovora su u pitanju. Ali ne pregovaraju samo sa njim, odmah da se razumijemo. Ne znam ni na sa kim se jos pregovara ali jos su neka.imena u opticaju.
Ja sam za to da se sve odradi u miru i polahko da bi dobili najbolju moguću opciju a ne da se opet za pola godine mjenja. Da mi je dočekati dvije sezone uzastopno da nas vodi isti trener rodio bi se. Definitivno, po meni, jedna od najboljih opcija bi bila ona koja je sinoć spominjana, Faruk, Janjoš i Lugušić. Ako će se već mjenjati nek' se mjenja čitav 'stručni' štab a ne samo Dženo. :salut:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 27 avg 2015, 10:48

Hajde Kusta progovori prije pauze, pa ubi nas ova tišina... :facepalm:

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 27 avg 2015, 11:02

Ljudi, bez ikakve uvrede...zašto smatrate da bi Hadžibegić bio pravo rješenje za trenera? Statistički loše stoji, nije vodio klub od 2011-te godine (prema Transfermarkt-u).

isko1807
Kontakt:

Post Postao/la isko1807 » 27 avg 2015, 11:10

kenanbrajic je napisao/la:Ljudi, bez ikakve uvrede...zašto smatrate da bi Hadžibegić bio pravo rješenje za trenera? Statistički loše stoji, nije vodio klub od 2011-te godine (prema Transfermarkt-u).

Meni je Hadžibegić više za sportskog direktora, ali i kao trener bi bio odlično rešenje, iskustvo, disciplina, 100% profesionalan pristup, legenda kluba, zna kakve su ambicije kluba i navijača, ali imao je to sve i Meho Kodro pa su igraći ga uspjeli otjerati.Svaki novi trener treba da ima 100% podršku uprave da igraći ne mogu praviti neka sranja prema treneru.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 27 avg 2015, 11:33

Hadzija je najbolje rjesenje,iskusan trener,nekad veliki igrac,strogi profesionalac,bivsi selektro BIH,trenirao Betis,i nekoliko Francuskih klubova....ogromna stvar bi bila ako bi preuzeo Sarajevo. s njim potpisati petogodisnji ugovor i siguran sam da bi za 1-2 dosli do grupne faze EL,naravno ukoliko se bude ulagalo u igracki kadar. bez toga,dzaba nam i Akademija i pare ako nam je prvi tim los.... Janjos i Lugusic kao pomocni,uh kakav bi to bio strucni stab.... ali trebaju nam i pojacanja do kraja prelaznog roka,prije svega dobra desetka,najvaznija pozicija u timu kod nas nije pokrivena,jer Alispahic nije opravdao ocekivanja...

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 27 avg 2015, 11:35

E čuj statistički loše stoji, evo na prvu što ja znam vodio je betis, bastiu, dijon, niort, denizlispor, sošo, našu repku, sve sami velikani eu fudbala, kapelo ne bi imao statistiku, pustite se te statistike, jel vi shvatate da je Dženan prije kluba vodio juniore Sarajeva??? Zamislite taj napredak da ti dođe čovjek koji je vodio 6-7 klubova, u Španiji, Turskoj i Francuskoj i repku jedne zemlje ??? loš statistički hahaha. Pa nije vodio Real, po vama je i Hektor raul kuper loš statistički i Laudrup i Ranieri je loš statistički i benitez je loš statistički. Ta priča mi je malo iskreno rečeno glupa, Hadžibegić je recimo za Kodru trenerčina a za ovog da ne pričam.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 27 avg 2015, 11:37, ukupno mijenjano 2 puta.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 27 avg 2015, 11:36

Ljudi moji, na ovaj dan prije 6 godina je bila utakmica sa Clujom, eh kakve smo tad bekove imali :tokralju: :tokralju:

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 27 avg 2015, 11:39

Ako me dobro sjećanje služi, Mirza Rizvanović i Beli bili bekovi. Beli je naš ponajbolji bek poslije rata, (mada smo ih još imali dobrih, na prvu se sjetim recimo Džene i Mace) ali Rizvanović i nije bio neka pljačka iako je dok je bio kod nas zaista igrao u dobroj formi. Danas se on vrti uglavom po 1. ligi FBiH, a sada je u PL jer je u Mladosti DK.
1946

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 avg 2015, 11:50

ajdohordas je napisao/la:Ljudi moji, na ovaj dan prije 6 godina je bila utakmica sa Clujom, eh kakve smo tad bekove imali :tokralju: :tokralju:
ni tad mi nismo bili zadovoljni ,tad se isto prozivao Jahovic,maksumic,avdic,čomor pljuvvalo se ,psovalo ,ulijetalo u tern tesko je nama ugoditi . zato iu ovoj situaciji prizeljkujem sefa strucnog staba koji se nece bojati nikog odnosno da ce raditi svoj posao da mu se tu mjesa uprava,menadjeri ,mahala ,navijaci znaci tvrdoglav trener koji ima cvrstu ruku i samo rad red disciplina ,sanjam taj dan :pray: :pray: :pray:

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 27 avg 2015, 11:51

bosnas_ je napisao/la:Hadzija je najbolje rjesenje,iskusan trener,nekad veliki igrac,strogi profesionalac,bivsi selektro BIH,trenirao Betis,i nekoliko Francuskih klubova....ogromna stvar bi bila ako bi preuzeo Sarajevo. s njim potpisati petogodisnji ugovor i siguran sam da bi za 1-2 dosli do grupne faze EL,naravno ukoliko se bude ulagalo u igracki kadar. bez toga,dzaba nam i Akademija i pare ako nam je prvi tim los.... Janjos i Lugusic kao pomocni,uh kakav bi to bio strucni stab.... ali trebaju nam i pojacanja do kraja prelaznog roka,prije svega dobra desetka,najvaznija pozicija u timu kod nas nije pokrivena,jer Alispahic nije opravdao ocekivanja...
daleko mu bila kuca

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 27 avg 2015, 11:52

izgleda da je faruk najizglednija opcija,on sa trenerskim poslom nema pojma ali je jak shatrolog,vjerujem da che biti u odlichnim odnosima sa navijachima,managerima,novinarima,vjerujem da posjeduje slichne karakterne osobine kao chivchija,eh sad,postoji opcija da predje u velezh ako kajtaza dovedu na mjesto direktora,navodno mu velezh daje i vishe para od nas??jedino shto sigurno znam je da se josh nije oporavio od gubitka selekto
rske pozicije od strane meshe kojeg ne mozhe ni nacrtanog

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 27 avg 2015, 12:01

bordobijeli je napisao/la:
ajdohordas je napisao/la:Ljudi moji, na ovaj dan prije 6 godina je bila utakmica sa Clujom, eh kakve smo tad bekove imali :tokralju: :tokralju:
ni tad mi nismo bili zadovoljni ,tad se isto prozivao Jahovic,maksumic,avdic,čomor pljuvvalo se ,psovalo ,ulijetalo u tern tesko je nama ugoditi . zato iu ovoj situaciji prizeljkujem sefa strucnog staba koji se nece bojati nikog odnosno da ce raditi svoj posao da mu se tu mjesa uprava,menadjeri ,mahala ,navijaci znaci tvrdoglav trener koji ima cvrstu ruku i samo rad red disciplina ,sanjam taj dan :pray: :pray: :pray:
al' to je sve do nas, Jahović nam nije valjao a kasnije je potpisao za Leverkusen ako se ne varam, pa je par godina kasnije stigao i do reprezentacije Makedonije, bio je i u Rijeci, Rijeka koja moze kupiti napadace kakve mi mozemo sanjati samo dovela je Jahovica kojeg smo mi pljuvali i tjerali jer nama nije valjao, a evo slicna prica je i sad sa Kouadiom, frajer godinu i pol se povlaci po Sarajevu nema ga ni na klupi i ode u Travnik zavuce nam pobjednicki gol :facepalm: :facepalm: al' hajd to nego je on svaku utakmicu najbolji u Travniku i po mom skromnom mišljenju ono je jedan od boljih igraca naše lige... al' yebiga eto nama nije valjao, nama su Krste, Haris, Amer, Almir... bili bolji...

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 27 avg 2015, 12:06

giannini je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Hadzija je najbolje rjesenje,iskusan trener,nekad veliki igrac,strogi profesionalac,bivsi selektro BIH,trenirao Betis,i nekoliko Francuskih klubova....ogromna stvar bi bila ako bi preuzeo Sarajevo. s njim potpisati petogodisnji ugovor i siguran sam da bi za 1-2 dosli do grupne faze EL,naravno ukoliko se bude ulagalo u igracki kadar. bez toga,dzaba nam i Akademija i pare ako nam je prvi tim los.... Janjos i Lugusic kao pomocni,uh kakav bi to bio strucni stab.... ali trebaju nam i pojacanja do kraja prelaznog roka,prije svega dobra desetka,najvaznija pozicija u timu kod nas nije pokrivena,jer Alispahic nije opravdao ocekivanja...
daleko mu bila kuca
Kome i zašto???

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 27 avg 2015, 12:14

Kazu neki Hadzibegic nema iskustva na trenerskoj poziciji.
Hajde pogledajte koliko je utakmica sjedio na klupi, i kojih klubova.

Tako da to nije bas tako.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Hoss
Kontakt:

Post Postao/la Hoss » 27 avg 2015, 12:15

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 avg 2015, 12:25

prvo cu o navijacima i mi trebamo polako da se mjenjamo ,previse ocekujemo a onda olako padamo u depresiju ,tako isto dizemo neke igrace u zvijezde a druge pljujemo i tako sve u krug ,trebamo spustiti loptu na zemlju .sto se tice komplet strucnog staba mislim da tu moramo iz korijena mjenjati ,koncepciju i nacin rada,treba nam trener tipa Vahe Halihodzica ,amara osima ne znam ime tog trenera ali nam treba takav tip trenera koji nece šljiviti nikog . vaha ode u trabzon i lagano odstrani maludu zato sto se nesto bunio ,amar doveode stancevskog sjedi na klupi majstore neces slusati neces ni igrati djabe sto je najskuplji ili gojaka kad e otjerao mali trazio minutazu da bi potpisao ugovor ma noga sine .e to nam treba neko ko ce postaviti standarde u svlacionici ,ko ce biti autoritet ,kojeg ce igraci postovati onda nam se nece desavati da krste maše rukama ,da se radovac prepire s navijacima ,da se svadjaju ko ce izvesti slobodan udarac itd itd .kad dovedemo takvog trenera šefa onda ce igraci postovati dres ,navijace i grist ce na ternu da bi se dokazali treneru a onda i svim ostalim . mislim da je ovo kljucni problem FKS da ovo treba rijesiti sto prije a ko ce igrati u napadu ili lijevog beka to cemo najlakse rijesiti s pravim vodjom na klupi .

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 27 avg 2015, 12:30

Cestitke Miha :salut:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 27 avg 2015, 12:59

hadzibegic bi po meni bio odlicno rjesenje,ali ne znam koliko je realno da on dodje iz Francuske u SARAJEVO... Ovaj Djukic bi takodjer bio dobar,sad vidjecemo jesu li to samo spekulacije. Hadzibegic ima znacajno trenersko iskustvo i po meni bio bi pun pogodak njegov angazman zajedno sa Calom,Lugusicem itd.... konacno bi imali trenera koji se ne uci na nama! u svakom slucaju,pored kompletnog novog strucnog staba,nama trebaju i pojacanja,ofanzivni vezni ,dakle klasicna desetka je prioritet,lijevi bek,zadnji vezni i jedan dobar bocni igrac tipa Stevanovic!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 27 avg 2015, 13:04

Zar vi stvarno mislite da bi uopste i razmislio da dodje Miroslav Đukić?
Covjek u prosloj godini vodio Valenciu, i sad bi dosao u Bosnu da radi :lol: :lol:

Dajte ljudi malo realnosti
Faruk je uvijek bio u opticaju za trenera kad smo bili bez istog. I nikad nas nije shvatao za ozbiljno, mada mislim da smo mu sada mnogo interesantniji. imamo materijala za napredak, sigurno da bi to i njemu valjalo ako bi kojim slucajem napravio neki mega uspjeh. Iako ga nesto ne gotivim, mislim da bi on bio mnogo bolje rjesenje nego nzm ko se vec spominje, onaj Jesic.

Uglavnom, izgleda opet se navijacima podigla ljestva navise, pa bi oni Đukica za trenera.. Pa kad naravno on ne dodje, bit ce Ibrakovicu mars iz svetinje :mrgreen:

sasistika
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sasistika » 27 avg 2015, 13:08

Ajax je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Ne mora značiti da je do njega, možda trener nema baš puno povjerenja u mlade igrače a njima je svaka utakmica finale ako žele ostati u ligi.
Ako je tako onda ga povuci na polusezoni i posudit ga u klub gdje ce igrati isto vazi i za Mihojevica. Jer ako mu ne proigra za pola godine nece ni u cijeloj sezoni. Znali li neko sta je sa Kouadiom ?? Moze li se njega vratiti na polusezoni ili treba cekati do kraja sezone ??
Znaći mora da igra,to su naše izvorne greške u filozofiji kluba,igrači koji moraju da igraju,ponašaju se ko Krste,Duljević,Radovac,Puzigaća :oops:
A Alispahić :shifty:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], Fudo, JuricaSpindl, MSOZ101, Pantelija i 40 gostiju.