Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
tako ti je to na zapadu. nije balkan pa da dopustaju svasta da se radi na terenu i van njega.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
neka pređe u mrskog rivala, 1. FC Köln 

Ma naći će on klub, nije to nikad bio problem za njega jer klubovi bukvalno ne moraju platiti ništa za njegov dolazak, samo trebaju da dogovore platu.muamerc je napisao/la:Pitanje je. Niko ne zeli tempiranu bombu u ekipi. Da ima manje godina pa hajd ali ovako star sumnjam. Nek ganja istocne timove ako moze gdje naci angazman.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- NoName
- Kontakt:
Vi ne razumijete.
Emiru kada dosadi igrati za neki klub on napravi belaj i onda može ići bez obeštećenja. Trebao bi i Edin uraditi nešto slično ovome da je pametan.

Emiru kada dosadi igrati za neki klub on napravi belaj i onda može ići bez obeštećenja. Trebao bi i Edin uraditi nešto slično ovome da je pametan.

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Iskreno sam razočaran što je ovako postupio, moglo se to dosta drugačije srediti.
Vrhunska sezona, ma u samu elitu štopera spada ove sezone i završit će je, vjerovatno, na ružan način.
Istina je kao i uvijek negdje u sredini, mnogo toga je izmišljeno, a dosta toga je i istina. Nijemci ja mislim da ovo neće halalit, a iskreno se nadam da hoće. Spaha nam je još uvijek jako potreban u ovim kvalifikacijama, pa čak i na EURU ako se plasiramo.
Vrhunska sezona, ma u samu elitu štopera spada ove sezone i završit će je, vjerovatno, na ružan način.
Istina je kao i uvijek negdje u sredini, mnogo toga je izmišljeno, a dosta toga je i istina. Nijemci ja mislim da ovo neće halalit, a iskreno se nadam da hoće. Spaha nam je još uvijek jako potreban u ovim kvalifikacijama, pa čak i na EURU ako se plasiramo.
-
Bilo bi ga interesantno gledati u Engleskoj.
Tamo nije bio, a i tamo se svasta moze raditi...marisati s izbacivacima, napastvovati cure, udarati publiku, vrijedjati na rasnoj osnovi, sve se nekako zataska.
Tamo nije bio, a i tamo se svasta moze raditi...marisati s izbacivacima, napastvovati cure, udarati publiku, vrijedjati na rasnoj osnovi, sve se nekako zataska.
Vidi ti to. Zbog toga je dobio šut u guz u svakom klubu.NoName je napisao/la:Vi ne razumijete.
Izbacilo ga je to sto nijedan zastitar nije upotrijebio silu pa da se Spaha mogao braniti samoodbranom. Ovako je on jedini upotrijebio silu u cilju ozlijedjivanja drugih osoba sto se na Zapadu ne prasta. Kad jedan Uli Henes, glavni baja fudbala u Njemackoj i koji ima jaka poznanstva i lobi zavrsi u gajbi sto ne bi i ovaj bio izbacen. Sam je sebi pucao u noge.
To je to otprilike.muamerc je napisao/la:Izbacilo ga je to sto nijedan zastitar nije upotrijebio silu pa da se Spaha mogao braniti samoodbranom. Ovako je on jedini upotrijebio silu u cilju ozlijedjivanja drugih osoba sto se na Zapadu ne prasta. Kad jedan Uli Henes, glavni baja fudbala u Njemackoj i koji ima jaka poznanstva i lobi zavrsi u gajbi sto ne bi i ovaj bio izbacen. Sam je sebi pucao u noge.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Bilo je lijepo dok je trajalo, šteta. Davno su rekli, čovjek je sam sebi najveći neprijatelj.
Ne znam kako će se ovo odraziti na njegove nastupe u reprezentaciji. Onu noć poslije povrede Meša za Sa-x reče da će ga zvati, ali nije Meša znao da će Spaha prije toga malo šamarati okolo. Za Mešino dobro, nadam se da ga kasnije nije nazvao.
Ne znam kako će se ovo odraziti na njegove nastupe u reprezentaciji. Onu noć poslije povrede Meša za Sa-x reče da će ga zvati, ali nije Meša znao da će Spaha prije toga malo šamarati okolo. Za Mešino dobro, nadam se da ga kasnije nije nazvao.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Nerminovic
- Kontakt:
Boli ga k, ide sad u Dubai igrati

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- legenda reala
- Kontakt:
Ovo samo može smiješni Bayer Leverkusen uraditi

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
reakcije navijača na Twitteru: https://twitter.com/hashtag/prospahic?f ... e&src=hash" onclick="window.open(this.href);return false;
#Salihović
Ocekivana odluka, obzirom da je svakako izgubljen do kraja sezone zbog ove povrede. Valjda ce uspjeti pronaci neki angazman recimo u Italiji ili Engleskoj. Sigurno moze pruziti jos 1-2 kvalitetne sezone, pa nek' onda ide za parama. 

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- DragonGirl
- Kontakt:
"Žao mi je zbog mog ponašanja prema zaštitarima srijedu navečer, za to se želim izviniti žrtvama, ali i njihovim porodicama. Svjestan sam da sam ovim napravio probleme svom klubu, a trener Roger Schmidt, direktor Jonas Boldt, sportski direktor Rudi Völler i izvršni direktor Michael Schade oduvijek su vjerovali u mene. Bila mi je čast biti dio ovog sjajnog tima. Mojim prijateljima u ekipi i cijelom klubu, kao i izuzetnim navijačima želim sve najbolje u budućnosti"
Emir Spahić
Ćao. Adios amigo.Emir Spahic je napisao/la:"Žao mi je zbog mog ponašanja prema zaštitarima srijedu navečer, za to se želim izviniti žrtvama, ali i njihovim porodicama. Svjestan sam da sam ovim napravio probleme svom klubu, a trener Roger Schmidt, direktor Jonas Boldt, sportski direktor Rudi Völler i izvršni direktor Michael Schade oduvijek su vjerovali u mene. Bila mi je čast biti dio ovog sjajnog tima. Mojim prijateljima u ekipi i cijelom klubu, kao i izuzetnim navijačima želim sve najbolje u budućnosti"
Zadnja izmjena: isx, dana/u 12 apr 2015, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Odg: Emir Spahić
To je to znaci.
Steta velika, postao je nezamjenjiv clan udarne postave Leverkusena, bio omiljen medju navijacima, igrao LP-a a igrao bi je i naredne sezone.
Mozes nekad preci i preko svojih principa.
Steta velika, postao je nezamjenjiv clan udarne postave Leverkusena, bio omiljen medju navijacima, igrao LP-a a igrao bi je i naredne sezone.
Mozes nekad preci i preko svojih principa.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- DragonGirl
- Kontakt:
Mešina izjava:
Vijest da je Emir Spahić ostao bez kluba odjeknula je kao bomba u BiH, a nju je svakako s velikom žalošću dočeko i selektor Mehmed Baždarević, piše novinska agencija Patria
Međutim, kako je kazao u razgovoru sa novinsku agenciju Patria Baždarević, cijeli tim i Nogometni savez bit će uz Spahića i pokušat će mu pomoći u ovim najtežim trenucima.
- Žao mi je to što čujem, ali ipak se moglo i očekivati. Čuo sam se sa Emirom pet puta nakon nemilih scena i on je svjestan šta je uradio, ali je to bilo jače od njega. Postupio je ljudski i ja to nekako i razumijem. Na nama je sada da mu pomognemo, da nađemo klub u kojem će trenirati kako ne bi gubio snagu - kazao je Baždarević.
Spahić je dobio raskid ugovora nakon što je Bayer Leverkusen proveo cijelu istagu u vezi sa incidentom na stadionu u kojem je učestvovao i Spahić te njegova porodica. Pravila su takva da on ne može naći klub dok ne krene prijelazni rok.
- Svjestan sam toga i znam da sada ne može nigdje, ali svakako može naći klub u kojem će trenirati kako bi bio spreman za reprezentativne obaveze. Mi mu nećemo okrenuti leđa, jer on to nije zaslužio. Ovo naravno kvari naše planove koje smo zacrtali, ali šta je tu je - dodao je Baždarević.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jbg Spaha, zašto mora uvijek tako završit? Nisi više dijete od 18-19 god pa da ti se ovo oprosti, da se kaže mlad, neiskustan, ne razmišlja... uprskao si najbolju sezonu u karijeri.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
"Žao mi je Spahića, svako od nas bi na njegovom mjestu branio svoju porodicu. Međutim, u Bundesligi ste javna ličnost i onda to sve ispada drugačije. Osim toga, ma koliko dobar bio, u Njemačkoj ne smiješ zaboraviti da si stranac. Da je ovo Nijemac učinio, ne bi se digla ovolika prašina. Međutim, klub je kao fol zbog medija, navijača i reputacije kluba napravio ovaj potez. Spahić nije imao šanse, žao mi je jer je bio njihov najbolji igrač i u 35. godini", izjavio je Glavaš.
On smatra da je Spahićeva situacija ujedno i težak udarac za reprezentaciju BiH.
"Ovo će mnogo utjecati na reprezentaciju. Zaista ne znam hoće li Spaha imati želje i volje za nešto novo", završio je Glavaš.
#Salihović