FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

AboveTheLaw
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la AboveTheLaw » 06 maj 2012, 18:56

Kraj !!!

SamoTZ
Kontakt:

Post Postao/la SamoTZ » 06 maj 2012, 18:57

Kraj. Izgleda da je Olimpic mogao do pobjede na kraju, ali nema veze. Dobro je i ovako :)

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 06 maj 2012, 18:57

2:2, tuzlaci imate šansi za opstanak, samo se nadajte da BORAC neće dati bodove kada im bude dolazila slavija....

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 06 maj 2012, 19:00

AlemC85 je napisao/la:2:2, tuzlaci imate šansi za opstanak, samo se nadajte da BORAC neće dati bodove kada im bude dolazila slavija....
Ako se bude igralo posteno do kraja onda imamo sanse da ostanemo u ligi.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 06 maj 2012, 19:00

Valjda nece dati, valjda im treba za Evrope ;) :)

Sad je sve opet na nama, moramo dobiti, jer Slavija ce sad da ga primi od Zelje :)

lakovic
Kontakt:

Post Postao/la lakovic » 06 maj 2012, 19:24

Sad sam sa utakmice u Istočnom Sarajevu. Sramota je bilo gledati šta se radi. Suđenje kao ono nakon rata. Slavija izgleda mora ostati. Tuzlaci morate se dići iznad ovoga.

Vidio sam nešto zanimljivo. Ibraković je cijelu utakmicu bio sa direktorom Olimpica. Drago mi je da je tako. Drago mi je da je Olimpic odigrao pošteno i ostavio Slobodu u igri. Vjerujte ljudi da se pored onakvog suđenja tamo više nije moglo.
Zadnja izmjena: lakovic, dana/u 06 maj 2012, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 06 maj 2012, 19:25

Čelika i nas će te lagano dobiti,za ostalo neka vam je Bog na pomoći :D
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 06 maj 2012, 19:30

lakovic je napisao/la:Sad sam sa utakmice u Istočnom Sarajevu. Sramota je bilo gledati šta se radi. Suđenje kao ono nakon rata. Slavija izgleda mora ostati. Tuzlaci morate se dići iznad ovoga.

Vidio sam nešto zanimljivo. Ibraković je cijelu utakmicu bio sa direktorom Olimpica. Drago mi je da je tako. Drago mi je da je Olimpic odigrao pošteno i ostavio Slobodu u igri. Vjerujte ljudi da se pored onakvog suđenja tamo više nije moglo.
Hvala! :) Samo nastavite posteno i bice nekad i Evropa..

Sve je na nama sada...

Razlog sto se gura Slavija je taj sto su vidjeli da se popravila u proljece i otisla ispred Kozare, pa da ne idu dva u prvu ligu rs...ide im i u korist to sto iz TZ kantona ulazi Gradina, tako da jedan moze iz naseg kantona hladno ispast...ali sta bude bude

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 06 maj 2012, 19:39

ma Sloboda neće ispast a ovi sto to prizeljkuju neka ga lagano obale sretno u nastavku Tuzlaci!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 maj 2012, 19:52

fukara87 je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:2:2, tuzlaci imate šansi za opstanak, samo se nadajte da BORAC neće dati bodove kada im bude dolazila slavija....
Ako se bude igralo posteno do kraja onda imamo sanse da ostanemo u ligi.

do sada smo mi igrali posteno i ostali protiv nas odnosno ekipe iz federacije...vise nebi bilo ni fer kad bi neko dao nasim konkurentima, jer i mi smo bili uskraceni tim sranjima..ako im dadnu onda sjvesno znamo da su svi zeljeli da nas izguraju iz lige
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 06 maj 2012, 19:55

Jest vala...ako neko jos dadne onda jede **** :)

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 06 maj 2012, 19:56

"Svjesni smo da pomoć nekim klubovima dolazi od Sudijske organizacije, kada se određeni ljudi pojave i kroje sudbinu. Sve je ovo izrežirano. Svih 90 minuta, glavni sudija i njegovi pomoćnici su tendenciozno sudili i nisu nam dozvolili da razvijemo svoju igru. Iako bodom nismo nezadovoljni, razočarani smo suđenjem. Sramno je da jedna Sloboda zbog "propusta" Saveza i Sudijske organizacije, ispadne na ovakav način", zaključio je Hadžović.

Za nas mnogi govore da smo mesari, da na Tušnju, Manchester ne može pobijediti, itd.
A ove sezone, bodove sa Tušnja odnesoše, Zvijezda (1 bod), Olimpic, Rudar, Sarajevo, Željezničar, Borac (3 boda).
Tušanj je oduvijek bio tvrdo gostovanje za sve ekipe, od ekipa iz bivše države, do PLBiH.

Kao, uvijek sudije navlače Slobodi, a sudija protiv Zrinjskog, napravi masakr na Tušnju, pa protiv Slavije u kupu, ako se ne varam, nisu spuštali zastavicu.

Ali, kada je nama nabijen takav epitet mesara, teško je ljude uvjeriti u suprotno, iako govoriš argumentovano.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 maj 2012, 20:01

JTS je napisao/la:"Svjesni smo da pomoć nekim klubovima dolazi od Sudijske organizacije, kada se određeni ljudi pojave i kroje sudbinu. Sve je ovo izrežirano. Svih 90 minuta, glavni sudija i njegovi pomoćnici su tendenciozno sudili i nisu nam dozvolili da razvijemo svoju igru. Iako bodom nismo nezadovoljni, razočarani smo suđenjem. Sramno je da jedna Sloboda zbog "propusta" Saveza i Sudijske organizacije, ispadne na ovakav način", zaključio je Hadžović.
Sta je savez kriv ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

lakovic
Kontakt:

Post Postao/la lakovic » 06 maj 2012, 20:03

Elegant je napisao/la:
JTS je napisao/la:"Svjesni smo da pomoć nekim klubovima dolazi od Sudijske organizacije, kada se određeni ljudi pojave i kroje sudbinu. Sve je ovo izrežirano. Svih 90 minuta, glavni sudija i njegovi pomoćnici su tendenciozno sudili i nisu nam dozvolili da razvijemo svoju igru. Iako bodom nismo nezadovoljni, razočarani smo suđenjem. Sramno je da jedna Sloboda zbog "propusta" Saveza i Sudijske organizacije, ispadne na ovakav način", zaključio je Hadžović.
Sta je savez kriv ?
Štima Slaviji, eto šta je kriv.

Znam za koga navijaš pa isključujem Želju iz ove priče, jer Željo je zaluženo prvi. Ko kaže drugačije, budala je.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 maj 2012, 20:07

lakovic je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
Sta je savez kriv ?
Štima Slaviji, eto šta je kriv.

Znam za koga navijaš pa isključujem Želju iz ove priče, jer Željo je zaluženo prvi. Ko kaže drugačije, budala je.
Pa izlozi dokaze pa da vidimo kome se stima !

Kad god nekome ne ide krvi savez, Sarajevo nije dobilo licencu kriv savez, Sloboda ispada krvi savez ???? :?
Zasto ? Jel savez krvi sto ne isplacujete igrace i zaposlene u klubovima ? Jel savez krvi sto vam igaci slabo igraju ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 06 maj 2012, 20:09

@ Elegant

Ne moraš biti extra pametan, da bi shvatio kako se štima Slaviji, nije atomska fizika.

NON MOLLARE MAI

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 06 maj 2012, 20:10

Nije to ni do Slobode ni do Sarajeva, nego do toga da Slavija ima pomoc na terenu i do toga da su u Prijedoru pustili Slaviju...

Drze se nacionalne kvote, haj nek se drze...
Ako se vec drze nacionalne kvote neka im neko javi da smo mi mjesani :lol:

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 06 maj 2012, 20:21

Elegant je napisao/la:
Kad god nekome ne ide krvi savez, Sarajevo nije dobilo licencu kriv savez, Sloboda ispada krvi savez ???? :?
Zasto ? Jel savez krvi sto ne isplacujete igrace i zaposlene u klubovima ? Jel savez krvi sto vam igaci slabo igraju ?
jeste Savez je djelimicno kriv kroz sta Sloboda prolazi,nisu nam dopustili igranje u Evropi i ko zna kojim putem bi krenuo klub izlaskom na evroscenu i dolaskom sponzora,plus ostali su sudskom presudom duzni pare a od para nista,od tog momenta je i krenula ova agonija
sami smo sebi krivi,da se razumijemo Slavija ima Kulinu a koga Sloboda ima da stiti njene interese i zato se svim sredstvima sluze da Slavija ostane u ligi a ko yebe Slobodu i onako je slaba,a kvalitet kao mjerilo za opstanak u nasoj ligi nikad nije bio faktor,kad je 8 klubova u pet deka i nema tu velike razlike u kvalitetu
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 06 maj 2012, 21:16

Pa brat bratu nije vam kriv savez što ste kod kuće izgubili od Olimpica, Rudara, Sarajeva, Borca, to je 12 bodova, pa da ste 7 osvojili sad bi bili mirni. U Slobodi je puno lopova njih se treba prvo riješiti a onda će sponzori sami dolaziti.
Nego svim silama pokušati dobiti naredne tri utakmice pa u zadnjem kolu šta bude. Sretno.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 06 maj 2012, 21:32

Ja sam zaista fasciniran, kako neke osobe ne mogu da shvate i skontaju jedan obični tekst.
To je za njih očito atomska fizika.

NON MOLLARE MAI

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.