PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Jos jedno ogledalo. Posto ste me izvrijedjali i prijetili radi Cele, vrijeme je da i tu iluziju razbijemo. Nista lose o tom covjeku nisam rekao osim istine, opisao sam zivot koji je on sam pisao. Kako pise ovdje: http://www.****.ba/mobile/novost/200954
Stoga, manite vrijedjanja i prijetnji zbog drugacijeg misljenja. To je dio vase istorije kao i sve ostalo.
Stoga, manite vrijedjanja i prijetnji zbog drugacijeg misljenja. To je dio vase istorije kao i sve ostalo.
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Eto, lijep pozdrav, malo razmislite o istini, jer iluzije su tu da se razbijaju. Laku noc.
Ma kakvi, taman da upotpunim vecer vodajuci budalu malo tamo - vamo. Znaci i sekica, pa Pujdo jos samo tebe da opali, a vjerovatno i jeste. U staru tvoju kada udje kao da ubaci sudzuku u tunel, toliko su je razradili vamo.TzXHc je napisao/la: Hahahha joj ne znaš prestat baš kao i mama ti, geni su čudo. Morat ću joj reći da si je poudravio i rado je se sjećaš
- GoodisonPark
- Kontakt:
Dobro, ako ste vi zadovoljni ja još više. Ostaje nam da pratimo i da vidimo kako će se odvijati nastavak.
Lijepo bi bilo da prekinete ta prepucavanja sa spominjanjem porodice i ostalo, ima načina da se zezamo i bez toga.

Lijepo bi bilo da prekinete ta prepucavanja sa spominjanjem porodice i ostalo, ima načina da se zezamo i bez toga.

povratak otpisanih!
I vas je zvijezda otresla nedavno isto drugoligas a danas je bilo oko 150/200 ljudi za raliku od ovih 30 vasih u borbi za tituluAgamemnon je napisao/la:Gosk imao laksi trening u vrapcicima.![]()
Joj ultra juznjacki mentalitet 10 ljudi na stadionu.![]()
Ispasti ce te vi u kantonalac i to u ultra mentalitetu.

bola krleza grob te yebo nemate navijaca. Evo i u Medjugorju nas bilo vise nego vas kuci

jesi slijep yebote. Evo ti sve crno na bijelo

tanki ste krleza ko rizla

Hahahha to slavinovići brajto vrati mraki najjači si sto posto. Ne znaju oni da se petljaju s pogrešnim.... Kakav čelo ti ćeš im dohakatSRSlavinovici je napisao/la:Jos jedno ogledalo. Posto ste me izvrijedjali i prijetili radi Cele, vrijeme je da i tu iluziju razbijemo. Nista lose o tom covjeku nisam rekao osim istine, opisao sam zivot koji je on sam pisao. Kako pise ovdje: http://www.****.ba/mobile/novost/200954

Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Ma vazda za normalnu zajebanciju, ali i za bolesnu sve zavisi od druge strane.. Pozz srest ćemo se, abd 3 puta ove polusezone, jer bi mi volili i kupu ić do kraja.GoodisonPark je napisao/la:Dobro, ako ste vi zadovoljni ja još više. Ostaje nam da pratimo i da vidimo kako će se odvijati nastavak.
-
- Kontakt:
Nisam se želio petljati u rasprave nakon tvojih postova od prije dan-dva, ali ovo večeras šta radiš ne ide na čast nekome ko za sebe kaže da je navijač Slobode.Pretjero si dečko podobro i mislim da ti je jedino pametno što još možeš uraditi za sebe da se odma oodjaviš sa foruma za sva vremena.SRSlavinovici je napisao/la:Dalje, optuzivati cijeli grad da je fasisticki (Siroki brijeg) zbog Jelica, a 12 k ljudi na dzenazi covjeka koji je nevinim ljudima punio jame po Trebevicu i smaknuo policajce kao pse. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Mu%C5%A ... lovi%C4%87
Idemo dalje sa razbijanjem iluzija stavljanjem ogledala pred ignorante.

Ma ne može na dvije strane ocam' malo prije govoriš da je ovamo pa sad da je tamo skontaj se buraz... Tvoja je vamo to svi znamo, analno više voli jer je u cupi ne dotiče višenofle je napisao/la:Ma kakvi, taman da upotpunim vecer vodajuci budalu malo tamo - vamo. Znaci i sekica, pa Pujdo jos samo tebe da opali, a vjerovatno i jeste. U staru tvoju kada udje kao da ubaci sudzuku u tunel, toliko su je razradili vamo.TzXHc je napisao/la: Hahahha joj ne znaš prestat baš kao i mama ti, geni su čudo. Morat ću joj reći da si je poudravio i rado je se sjećaš

Ma ovaj balavac nije normalan, stidi se .
Kojih 150 LJUDI krv ti ****.hahaha
Nema 10 ljudi sa rezervama i ima 10 slika nije niko corav.
A postavio sliku ulaza na pomocni teren i kaze 30 ljudi.tu nema tri metar tribine.
Ako te zanima tribina na pomocnom je duga preko 70 metara.
Protiv zvijezde nekoliko stotina nekidan **** vi to nemozete ni u toku sezone.
A postavio sliku ulaza na pomocni teren i kaze 30 ljudi.tu nema tri metar tribine.
Ako te zanima tribina na pomocnom je duga preko 70 metara.

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Hahaha, nije ni cudo sto si izasao na rektum kada je tamo tunel. A cujem i seka ide ka toj karijeri. Valjda familijalno to tako ide. Sve kod Pujde na raport.TzXHc je napisao/la:Ma ne može na dvije strane ocam' malo prije govoriš da je ovamo pa sad da je tamo skontaj se buraz... Tvoja je vamo to svi znamo, analno više voli jer je u cupi ne dotiče višenofle je napisao/la:Ma kakvi, taman da upotpunim vecer vodajuci budalu malo tamo - vamo. Znaci i sekica, pa Pujdo jos samo tebe da opali, a vjerovatno i jeste. U staru tvoju kada udje kao da ubaci sudzuku u tunel, toliko su je razradili vamo.TzXHc je napisao/la: Hahahha joj ne znaš prestat baš kao i mama ti, geni su čudo. Morat ću joj reći da si je poudravio i rado je se sjećaš
Nije tačno da smo uradili totalni remont ekipe na zimu 2014. Na zimu 2014 smo doveli 8 igrača , a na ljeto 2015 ekipa je dopunjena sa još 5. Dok je kod vas već sad došlo 14 a otišlo 13.GoodisonPark je napisao/la:Nisi objektivan jbg, vi ste u zimu 2014 radili totalni remont ekipe i u proljeće 2015 ste bili među prve 3 po broju osvojenih bodova, taj trend ste nastavili i u jesen 2015. Znači naši se neće uigrati a vaši su se preko zime uigraliTzXHc je napisao/la:Zar ekipa koja nije imala prevelike promijene i ima jako dobru harmonije među igračima ne bi trebala igrati bolje?
Svaka čast željezničaru na pojačanjima, ali mislim da će im dugo trebat za uigravanje![]()
Moje mišljenje je da je vaša ekipa dostigla limit jesenas, sad slijede najveća iskušenja i borba na dva fronta, tu klupa igra odlučujuću ulogu a ja koliko vidim da ste vi od prvih 5-6 ekipa nekako najslabiji što se toga tiče. Ovo ti govorim iz iskustva, jer ritam srijeda-subota je ubitačan.
Ahmetović je npr. presjedio polusezonu i tek od ove proradio, mada će se većina sigurno složiti da veliku zasluga za dobre igre Slobode pripada šefu Husrefu Musemiću.
Mislim da bi kod vas taj segment ekipe mogao podbaciti, jer Sablja i nije baš neki stručnjak (za sada) koliki je motivator.
ps. eto ovih 5 koji su došli ljetos su svi odmah uletili u prvi tim, dok iz zime 2014. cetvorica

[/quote]
Ma ne može na dvije strane ocam' malo prije govoriš da je ovamo pa sad da je tamo skontaj se buraz... Tvoja je vamo to svi znamo, analno više voli jer je u cupi ne dotiče više
[/quote]
Hahaha, nije ni cudo sto si izasao na rektum kada je tamo tunel. A cujem i seka ide ka toj karijeri. Valjda familijalno to tako ide. Sve kod Pujde na raport.[/quote]
Pujdo je ubica stariii.
Nisi ba care za ovog, mogu do prekosutra ovako ipak sam ganci imam puno braće i sestara pa sam istreniran za ove gadne svađe, ali beze ljudima kvarimo temu kontaš glupko mali
Ma ne može na dvije strane ocam' malo prije govoriš da je ovamo pa sad da je tamo skontaj se buraz... Tvoja je vamo to svi znamo, analno više voli jer je u cupi ne dotiče više

Hahaha, nije ni cudo sto si izasao na rektum kada je tamo tunel. A cujem i seka ide ka toj karijeri. Valjda familijalno to tako ide. Sve kod Pujde na raport.[/quote]
Pujdo je ubica stariii.
Nisi ba care za ovog, mogu do prekosutra ovako ipak sam ganci imam puno braće i sestara pa sam istreniran za ove gadne svađe, ali beze ljudima kvarimo temu kontaš glupko mali
Krleza 50 vas protiv zvijezde bilo a u bijeljinu niste ni išli. Nemoj mi o navijacima kojih nemate. Jer je sramota da se ne pojavite u Bijeljini.Nigdje ne smijete bolaAgamemnon je napisao/la:Kojih 150 LJUDI krv ti ****.hahaha
Ako te zanima tribina na pomocnom je duga preko 70 metara.![]()

Jes jes hajde sto lazes nas lazes sebe bolan eto te pizdis Sloboda ti iz usta ne izlazi dobices bjesnilo.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
10000*Cocaine je napisao/la:Krleza 50 vas protiv zvijezde bilo a u bijeljinu niste ni išli. Nemoj mi o navijacima kojih nemate. Jer je sramota da se ne pojavite u Bijeljini.Nigdje ne smijete bolaAgamemnon je napisao/la:Kojih 150 LJUDI krv ti ****.hahaha
Ako te zanima tribina na pomocnom je duga preko 70 metara.![]()
Protiv zvijezde nekoliko stotina nekidan **** vi to nemozete ni u toku sezone.![]()
jeli te sramota uspoređivat vas koji se borite za titulu i nas koji smo bez uprave,sa omladincima u igrackom kadru i opet više ljudi prati te pripreme. Pa bola 100 ljudi u međugorje otišlo 40 kilometara. Miran budi bečlija tanki ste ko zlavijari
![]()
![]()
Ne samo starih nego i sekica. Hahah, jok ti si, koliko god ti mozes mogu ja mnogo duze, samo pitaj, reci ce ti ona. Znam da imas, Pujdo je to sredio da imas.TzXHc je napisao/la: Pujdo je ubica stariii.
Kvarimo temu - istina, ali ti si poceo prvi sa porodicom, ja ne bih ulazio u to nikad prvi. Glupane.

Hajde da se vratimo na zajebavanje izmedju klubova: Cijela Tuzla kozu muzla. Moze?
Sad sto se tice ove prepiske o Celi, jeste kriminalac je bio, ali je bio i u odbrani grada. Medjutim, pravi heroji su oni o kojima se ne prica uopste.
Zadnja izmjena: nofle, dana/u 06 feb 2016, 22:47, ukupno mijenjano 2 puta.
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Da, odjavljujem se, tako da nemas brige. Sve sto sam napisao je istina. Zao mi je sto neke vrijedja i boli, ali istina je takva. Stoga, lijepi pozdrav.narodniheroj je napisao/la:Nisam se želio petljati u rasprave nakon tvojih postova od prije dan-dva, ali ovo večeras šta radiš ne ide na čast nekome ko za sebe kaže da je navijač Slobode.Pretjero si dečko podobro i mislim da ti je jedino pametno što još možeš uraditi za sebe da se odma oodjaviš sa foruma za sva vremena.SRSlavinovici je napisao/la:Dalje, optuzivati cijeli grad da je fasisticki (Siroki brijeg) zbog Jelica, a 12 k ljudi na dzenazi covjeka koji je nevinim ljudima punio jame po Trebevicu i smaknuo policajce kao pse. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Mu%C5%A ... lovi%C4%87
Idemo dalje sa razbijanjem iluzija stavljanjem ogledala pred ignorante.
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Naklon, kakav tekst, takav um. Lijep pozdravTzXHc je napisao/la:Hahahha to slavinovići brajto vrati mraki najjači si sto posto. Ne znaju oni da se petljaju s pogrešnim.... Kakav čelo ti ćeš im dohakatSRSlavinovici je napisao/la:Jos jedno ogledalo. Posto ste me izvrijedjali i prijetili radi Cele, vrijeme je da i tu iluziju razbijemo. Nista lose o tom covjeku nisam rekao osim istine, opisao sam zivot koji je on sam pisao. Kako pise ovdje: http://www.****.ba/mobile/novost/200954
Stoga, manite vrijedjanja i prijetnji zbog drugacijeg misljenja. To je dio vase istorije kao i sve ostalo.samo ne mogu da shvate tvoj slobodan um. Sam protiv svih, slavinovići repulika :Ddd
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.