AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

meho-medo
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meho-medo » 05 sep 2012, 13:00

Bojan Krkic's buy-out clause is set at €15m. Barça's buy-back option is set at €18m, according to Sky

Pato could be ready for the match vs. Atalanta on the 15th of September, according to the latest report
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 05 sep 2012, 19:01

De Sciglio i El Shaarawy u top 10 najtalentiranijih igrača u Italiji!

10 igrača koji su budućnost Italije. La Gazzetta dello Sport je napravila listu od 10 najtalentiranijih igrača, među kojima se nalaze i dva Milanova igrača, De Sciglio i El Shaarawy 8-) 8-) 8-) .Ostali igrači koji spadaju u tu listu su Immobile, Florenzi, Insigne, Destro, Borini, Verratti, Perin i Balotelli.

Italija se stvarno ne treba brinut za budućnost vlastitog nogometa uz ove igrače... a drago mi je da Milan napokon ima svoje mlade na ovoj listi i to dvojicu :D 8-)

harunsmajic
Kontakt:

Post Postao/la harunsmajic » 05 sep 2012, 20:44

top vijesti : kaka raskino ugovor sa realom

danas je kaka viđen u milanu i kako tumace spanski novinari kaka je raskino ugovor sa spanskim gigantom Realom iz Madrida .
te bi mogao da stigne u milan kao slobodan dok su jos za kaku zainteresirani Roma , Inter , Fiorentina , i nas Milan .

Ovo sa jedne fb stranice sad koliko je tacno...

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 05 sep 2012, 21:01

harunsmajic je napisao/la:top vijesti : kaka raskino ugovor sa realom

danas je kaka viđen u milanu i kako tumace spanski novinari kaka je raskino ugovor sa spanskim gigantom Realom iz Madrida .
te bi mogao da stigne u milan kao slobodan dok su jos za kaku zainteresirani Roma , Inter , Fiorentina , i nas Milan .

Ovo sa jedne fb stranice sad koliko je tacno...
Ne vjerujem da je ovo istina,jer je Murinjo rekao juće da će Kaki dat šansu da se dokaže!Al opet ostaje da se vidi, hočel neko ovih dana potvrdit ovo ili demantovat.. kad bi neko i potvrdio.. uhh :)
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 05 sep 2012, 21:23

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 05 sep 2012, 22:39

Joj Pato u Muscles ekipi :lol:

Najsmjesnije je sto je Antonini ne zamnjenjiv :lol:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 sep 2012, 22:46

Šta se dešava sa Patom ? Momak je dosta obećavao kad je došao ali ovo sa povredama je dosta čudno, mislim da nije uvezao 5 tekmi u tri sezone. :?
1974---1975---1976---2001---2013---2020

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 06 sep 2012, 13:47

Saurman je napisao/la:Šta se dešava sa Patom ? Momak je dosta obećavao kad je došao ali ovo sa povredama je dosta čudno, mislim da nije uvezao 5 tekmi u tri sezone. :?
Ma samo je ova prosla sezona problem, u onoj kad smo osvojili scudetto dao je 14 golova te bio nas najbolji strijelac u ligi kao i Ibra i Binho koji su dali po 14 takodjer. Negdje sam procitao to da je postao prebrz sa svoje tijelo sta god to znacilo. Haman on kad krene to uradi prebrzo i onda mu se misic istegne bez obzira sto je zagrijan, mislim da bi trebao raditi po nekim laksim treninzima, te da se zagrijava duplo vise od ostalih saigraca prije utakmice. On u prosjeku daje gol na svakoj drugoj utakmici za Milan a za njega ima jos dosta vremenaa jer ima tek 23 godine. Svi imaju osjecaj da je njemu vec proso voz ali momak od 18-e godine igra u Milanu te bi bilo bezveze da mu se okrenu ledja kad je u problemima. I Ševa je imao jednu ovakvu sezonu pa je opet nastavio rasturat.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 06 sep 2012, 16:59

Produženje ugovora

Šestorici važnih igrača Milana ugovor sa klubom ističe 30 juna 2014.To su Pato, Boateng, Robinho, Abate, Antonini i Emanuelson.Svi ovi igrači po svojim godinama i karakteristikama mogu još uvijek mnogo toga dati Milanu i vjerovatno da će njihovi ugovori biti predmet revizije na kraju ove sezone.Konkretno u Milanu najpažljiviji moraju biti u davanju novih ugovora Patu i Boatengu, koji su iz niza razloga izrazili neko nezadovoljstvo (stvarno ili izmišljeno) o njihovoj trenutnoj ugovornoj situaciji.Mladom Adrià Carmoni ugovor takođe ističe kad i pomenutoj šestorici igrača.

A evo kakav je talenat ovaj mladi Carmona pratite pvaj gol [youtube][/youtube]
I da pitam je li ovaj Carmona dosao iz Barce i za koliko
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 06 sep 2012, 17:38

zašto se sad spominju ugovori ovih igrača? pa ima do puno vremena i sasvim dovoljno da ćelo sredi te ugovore. malo koji će sad igrač dobiti više od 2-3 godine ugovora.

rekli su nema sulje do janaura nakon one strašne povrede potrganih križnih ligamenata a evo snimak od jučer čovjek već trči. malo je reći mašinerija 8-)

[youtube][/youtube]
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 06 sep 2012, 17:54

baresi#6 je napisao/la:zašto se sad spominju ugovori ovih igrača? pa ima do puno vremena i sasvim dovoljno da ćelo sredi te ugovore. malo koji će sad igrač dobiti više od 2-3 godine ugovora.

rekli su nema sulje do janaura nakon one strašne povrede potrganih križnih ligamenata a evo snimak od jučer čovjek već trči. malo je reći mašinerija 8-)

[youtube][/youtube]
Muntari je i sam najavio da će biti spreman puno prije nego mu doktori predviđaju , jer ima jaku tjelesnu konstituciju ! Tako da on će otprilike oko početka ili polovine Oktobra biti u punom pogonu !
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 06 sep 2012, 17:57

Moj TRENUTNO najdraži fudbaler Milana bez sumnje ! 8-) jedva čekam da se vrati. GRANDE SULLEY

emilio
Kontakt:

Post Postao/la emilio » 06 sep 2012, 18:27

Evo El Shaarawy dade 2 gola za mladu repku ;)

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 06 sep 2012, 18:31

emilio je napisao/la:Evo El Shaarawy dade 2 gola za mladu repku ;)
Ej ,aj neka neko okaci golove ovdje
(İbn Qajjim)

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 06 sep 2012, 18:40

Dao 2 gola i 2 asistencije ;) Majstorski nema šta 8-)

Premotaj na 1:44min za prvi gol El Shaarawya

[youtube][/youtube]

Evo drugi gol

[youtube][/youtube]

Mecong
Kontakt:

Post Postao/la Mecong » 06 sep 2012, 19:45

emilio je napisao/la:Evo El Shaarawy dade 2 gola za mladu repku ;)
I to protiv strasnog Lichtensteina.
Per aspera ad astra!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 06 sep 2012, 19:48

Mecong je napisao/la: I to protiv strasnog Lichtensteina.
ma ti si ba navijač Juventusa ili Intera koji je napravio lažni profil i predstavio se kao navijač Milana te tako pokušavaš provocirati. UBIJEĐEN SAM U TO :!:

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 06 sep 2012, 19:56

Mandrake je napisao/la:De Sciglio i El Shaarawy u top 10 najtalentiranijih igrača u Italiji!

10 igrača koji su budućnost Italije. La Gazzetta dello Sport je napravila listu od 10 najtalentiranijih igrača, među kojima se nalaze i dva Milanova igrača, De Sciglio i El Shaarawy 8-) 8-) 8-) .Ostali igrači koji spadaju u tu listu su Immobile, Florenzi, Insigne, Destro, Borini, Verratti, Perin i Balotelli.

Italija se stvarno ne treba brinut za budućnost vlastitog nogometa uz ove igrače... a drago mi je da Milan napokon ima svoje mlade na ovoj listi i to dvojicu :D 8-)
Florenzi je TOP.
Insigne mali stroj.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 06 sep 2012, 20:00

^ Ne zanimaju nas ostali. Samo naši puleni.

btw: Profesor za 2 minute zabio 2 gola 8-) 8-) 8-) 8-)

[youtube][/youtube]

Mecong
Kontakt:

Post Postao/la Mecong » 06 sep 2012, 23:03

IlPrincipe je napisao/la:
Mecong je napisao/la: I to protiv strasnog Lichtensteina.
ma ti si ba navijač Juventusa ili Intera koji je napravio lažni profil i predstavio se kao navijač Milana te tako pokušavaš provocirati. UBIJEĐEN SAM U TO :!:

Nisam Bogami. Bogami navijam za Milan samo sam realan. Nemam nista protiv zelja, nadanja, snova, ocekivanja,... to je normalno. Ali brate, kojekakve nerealne gluposti me strasno nerviraju.
Per aspera ad astra!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.