Cudi me da sa ovakvom biografiom nije izborio prvu postavu u Spartaku.Bosanski zmaj je napisao/la:Perspektivni napadač - novo ime u Zvijezdi
Novo ime u zimskom prelaznom roku postao je i Fahrudin Đurđević, rođen 1992. godine u Skopju - Makedonija.
Perspektivni napadač u svojoj karijeri dosada je igrao u FK Makedonija Skopje (sezona 09/10), FK Vardar Skopje (sezona 10/11) i FK Spartak Subotica (sezona 11/13), a upisao je i nastupe u selekcijama U-17, U-19 i U-21 reprezentacije Republike Makedonije.
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
uskoro jos jedno pojacanje,nema kraja 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
A sta je sa brazilcem sto je danas dosao u zvijezdu...nezna ni engleski a kamoli bosanski jezik...
jucer na onoj utakmici nisam vidio ristanica i halilovica da li netko zna sta je sa njima
Odmaro ih je malo halilovic je iscrpljen
oh hvala ti na informaciji a o kakvom je brazilcu rijec na kojoj poziciji igra i ako si bio danas na treningu da li mozes nesto reci o njegovim igrackim sposobnostimafilip je napisao/la:Odmaro ih je malo halilovic je iscrpljen

to ne zna ni on samN5555 je napisao/la:oh hvala ti na informaciji a o kakvom je brazilcu rijec na kojoj poziciji igra i ako si bio danas na treningu da li mozes nesto reci o njegovim igrackim sposobnostimafilip je napisao/la:Odmaro ih je malo halilovic je iscrpljen

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
a ovaj napadac sto je dosao mozda nece kod nas igarti spica mozda ce igrati umjesto milanovica

ma milanovic je u ove dvije utakmice pokazao da nam nemoze biti od pomoci.klupa je njemu i na ljeto drugi klub.mislim da dolaskom ovog makedonca puno dobijamo.mislim da odavno nismo imali vise igraca napadacki orjentisani.jos kad se zna da odovic gaji napadacki fudbal onda mislim da nece biti problema..evo moje neke postave
...........................kovacevic..................................
ivan..............mus.................jasko.................senci
..................savic...........stanceski.........................
gjurgjevic...................................................halil
................pandza................dzafa.......................
klupa..mujo,omki.ordagic.buba.bogdanovic.ponjevic.sodic.milanovic.susic yebote pa imamo dva tima gledaj koji su na klupi

...........................kovacevic..................................
ivan..............mus.................jasko.................senci
..................savic...........stanceski.........................
gjurgjevic...................................................halil
................pandza................dzafa.......................
klupa..mujo,omki.ordagic.buba.bogdanovic.ponjevic.sodic.milanovic.susic yebote pa imamo dva tima gledaj koji su na klupi

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
jbt ima da se prošetamo kroz evropsku ligu a o našoj da ne govorim

Njegovo prezime je Djurdjević ali zbog izgovora i makedonskog pisma ono se tamo pise "Tacnije njemu je pravo prezime Gjurgjevic samo su ga nasi preimenovali u Djurdjevic da je lakse izgovarati

Sigurno je dosao trazeci vise minuta od onog sto je dobijao u Spartaku a vidim da je sa 18 god. bio skoro standardan i u Vardaru
djurdjevic je mlad a vec vrijedi 250 000 e,mislim da je to dokaz kakav je igrac i da je do sad samo napredovao.nadamo se da ce kod nas nastaviti tim putem.vjerujem da je nas klub odlicna prilika za mlade igrace da napreduju.imam neki osjecaj da ce od ovih novih igraca bar dva ili tri postati nosioci zvijezdine igre.i postati otkrovenje sezone... hocemo jos probnih utakmicaaa 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
GAZI ZVIJEZDO!
Nisam bio na treningu a brazilac 21 god treba doc jos jedan i to je to...
mislim da smo i mi zasluzili da nas igraci obraduju jednom dobrom polusezonom dosta su nam ostali duzni a mi im obecavamo pune tribine i bezrezervnu podrsku
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
pa jel djurdjevic vas igrac ili je posudba u pitanju?
Sasa Kajkut pitarima tabut!
mislim da je nas igrac nevjerujem da bi ga nasi doveli na posudbu.ali znat ce se ovih danaSB90 je napisao/la:pa jel djurdjevic vas igrac ili je posudba u pitanju?
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Mogli bi mi imati koristi sto se porokase DZajic i kolega mu
!

-
- Kontakt:
Kako se zove brazilac,sta igra, a ko je taj drugi sto dolazi je li u pitanju jos jedan brazilac ili neko drugi??filip je napisao/la:Nisam bio na treningu a brazilac 21 god treba doc jos jedan i to je to...
Nas je igrac to je vec zavrseno !SB90 je napisao/la:pa jel djurdjevic vas igrac ili je posudba u pitanju?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.