Kao sto napisah iznad ja sam ovdje i bit cu uvijek samo zbog Veleza i RA ….. licni ili bilo ciji drugo interesi, kompleksi i toksicnosti me nikada nisu interesovali.
Samo Ljubav - Samo Velez
ne vidim zasto? siroki i da uzme sva tri boda imace 25, jos uvijek 9 bodova iza nas... bolje da sarajevo ne uzme ni jedan, oni su nam direktni konkurent za 3. mjesto, siroki ja ne vidim kao nekog konkurenta u ligi.
ovo je za nas idealno s obzirom da smo igrali nerijeseno neki dan.
Nije, nije nam bitno hocemo li zavrsiti na 3. ili 4. mjesto, nama je bitno da sto vise bjezimo Zeljeznicaru, Sirokom i SlogiMostarac1922 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 14:25ovo je za nas idealno s obzirom da smo igrali nerijeseno neki dan.
Ma ko nam garantuje da 4 mjesto vodi u europu.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 14:28Nije, nije nam bitno 3. ili 4. mjesto, nama je bitno da sto vise bjezimo Zeljeznicaru, Sirokom i SlogiMostarac1922 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 14:25ovo je za nas idealno s obzirom da smo igrali nerijeseno neki dan.
Zato je trenutno najbitnije da neko iz top 4 osvoji kup. Dvomec protiv Sirokog su nam mozda i najvaznije utakmice u sezoniEspiritosanto je napisao/la: ↑18 feb 2024, 14:31Ma ko nam garantuje da 4 mjesto vodi u europu.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 14:28Nije, nije nam bitno 3. ili 4. mjesto, nama je bitno da sto vise bjezimo Zeljeznicaru, Sirokom i SlogiMostarac1922 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 14:25
ovo je za nas idealno s obzirom da smo igrali nerijeseno neki dan.
Široki sa novim trenerom i finom ekipom i Sloga sa katanačom mogu pomrsiti račune svima u kupu.
Već u idućem kolu ispada jedan iz top 4, Sarajevo i Borac igraju međusobno.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 14:32Zato je trenutno najbitnije da neko iz top 4 osvoji kup. Dvomec protiv Sirokog su nam mozda i najvaznije utakmice u sezoniEspiritosanto je napisao/la: ↑18 feb 2024, 14:31Ma ko nam garantuje da 4 mjesto vodi u europu.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 14:28
Nije, nije nam bitno 3. ili 4. mjesto, nama je bitno da sto vise bjezimo Zeljeznicaru, Sirokom i Slogi
Široki sa novim trenerom i finom ekipom i Sloga sa katanačom mogu pomrsiti račune svima u kupu.
Tako je. Ako ih izbacimo onda 4. mjesto 99% vodi u evropu. Moramo jako ozbiljno shvatiti kupEspiritosanto je napisao/la: ↑18 feb 2024, 14:34Već u idućem kolu ispada jedan iz top 4, Sarajevo i Borac igraju međusobno.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 14:32Zato je trenutno najbitnije da neko iz top 4 osvoji kup. Dvomec protiv Sirokog su nam mozda i najvaznije utakmice u sezoniEspiritosanto je napisao/la: ↑18 feb 2024, 14:31
Ma ko nam garantuje da 4 mjesto vodi u europu.
Tako da mi moramo proći Široki kako znamo,u slučaju ispadanja bit će gutavo u kupu.
Sigurno,jer i Borac i komšije će se fokusirati više na ligu.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 14:37Tako je. Ako ih izbacimo onda 4. mjesto 99% vodi u evropu. Moramo jako ozbiljno shvatiti kupEspiritosanto je napisao/la: ↑18 feb 2024, 14:34Već u idućem kolu ispada jedan iz top 4, Sarajevo i Borac igraju međusobno.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 14:32
Zato je trenutno najbitnije da neko iz top 4 osvoji kup. Dvomec protiv Sirokog su nam mozda i najvaznije utakmice u sezoni
Tako da mi moramo proći Široki kako znamo,u slučaju ispadanja bit će gutavo u kupu.
Valjda bude ok termin u revansu. A slazem se da nam fali jedan igrac u napadu, ali mislim da je kasno sadEspiritosanto je napisao/la: ↑18 feb 2024, 14:44Sigurno,jer i Borac i komšije će se fokusirati više na ligu.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 14:37Tako je. Ako ih izbacimo onda 4. mjesto 99% vodi u evropu. Moramo jako ozbiljno shvatiti kupEspiritosanto je napisao/la: ↑18 feb 2024, 14:34
Već u idućem kolu ispada jedan iz top 4, Sarajevo i Borac igraju međusobno.
Oni su sigurni u europi a velika je razlika između prvog mjesta i europe i drugog.
Dvomeč protiv Širokog će biti yeben.
Prva utakmica na užasnom terenu a druga gdje će oni igrati ko danas na kontre.
Ja se iskreno nadam bar još jednom igraču prema naprijed.
Ovako ovisimo samo o ovoj početnoj trojci.
kednog, kvalitetnog, nikad nije kasno ubaciti i uigrati... druga je prica da sad dovedes 3-4 nova...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 14:48Valjda bude ok termin u revansu. A slazem se da nam fali jedan igrac u napadu, ali mislim da je kasno sadEspiritosanto je napisao/la: ↑18 feb 2024, 14:44Sigurno,jer i Borac i komšije će se fokusirati više na ligu.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 14:37
Tako je. Ako ih izbacimo onda 4. mjesto 99% vodi u evropu. Moramo jako ozbiljno shvatiti kup
Oni su sigurni u europi a velika je razlika između prvog mjesta i europe i drugog.
ma, pitari su specijalna prica... imaju finansije, uslove, ali je nesto trulo iznutra. majstori su za unistiti igrace, ko i strumfovi...
Ma što je kasno,eno Rijeka, Hajduk, Dinamo odigrali po 5 utakmica već i dalje dovode igrače.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 14:48Valjda bude ok termin u revansu. A slazem se da nam fali jedan igrac u napadu, ali mislim da je kasno sadEspiritosanto je napisao/la: ↑18 feb 2024, 14:44Sigurno,jer i Borac i komšije će se fokusirati više na ligu.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 14:37
Tako je. Ako ih izbacimo onda 4. mjesto 99% vodi u evropu. Moramo jako ozbiljno shvatiti kup
Dobro kazes. I nama su Radovic, Andjusic i Manev kasnili....Espiritosanto je napisao/la: ↑18 feb 2024, 14:55Ma što je kasno,eno Rijeka, Hajduk, Dinamo odigrali po 5 utakmica već i dalje dovode igrače.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 14:48Valjda bude ok termin u revansu. A slazem se da nam fali jedan igrac u napadu, ali mislim da je kasno sadEspiritosanto je napisao/la: ↑18 feb 2024, 14:44
Sigurno,jer i Borac i komšije će se fokusirati više na ligu.
Samo u našoj ligi je izgovor nije prošao pripreme sa ekipom.
Lauš prošle godine dođe bez priprema pa jedan od boljih bio,ako ima kvaliteta nema tu problema.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.