Napustice nam na zimu...Iako cemo dobiti za obestecenje neraduje me ova informacija,jer mislim da je kvesa najbolji bek lige..

al eto ako dovedu pribliznu zamjenu i zaradimo love ne bi mi ni toliko bilo krivo...
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jeli izvor pomenuo koliko bi odprilike trazili za Kvesu na ime obestecenja? Po meni to i nije losa ideja jer mislim da se igrac posle toliko teske povrede tesko moze vratiti na stari nivo igara.. Nazalost dovoljna je i samo pauza od godinu dana a da ne govorimo o fizickom i psihickom hendikepu koji donosi takva povreda..Southboy je napisao/la:Jak izvor blizak klubu mi rece da Kvesa nece doziviti na zaigra na drugoj polusezoni...
Napustice nam na zimu...Iako cemo dobiti za obestecenje neraduje me ova informacija,jer mislim da je kvesa najbolji bek lige..![]()
al eto ako dovedu pribliznu zamjenu i zaradimo love ne bi mi ni toliko bilo krivo...
Jeste.Mogo bi i Tomić u repkuBuu je napisao/la:Je li Susic menadzer Tomicu ?
Da, možeš. Idi preko zapada.Fidelito je napisao/la:Izvinite zna li neko dali se može ući na jug u bilo koje doba dana?
Nisam iz Sa,išao sam po tekmama,ali nikad nisam pokušao uci u nekom drugom terminu.
Može li mi neko odgovorit?
Vratiti će se Kvesa ne treba to da te brine, ali ja bi voio da ode radi njega jer će se ako ode u neki klub koji ima sve uvjete dosta brže vratiti u pravu formu. Ovdje će mu trebati malo duže i mislim da bi tek kad se vrati kako treba vrlo brzo otišao vani. Zbog toga mislim da je i njemu a i nama bolje da ide (ali samo uz obeštećenje) jer ćemo ovako kao imati nekoga a ustvari neće biti pravi i kad postane pravi otići će. Bolje ovako odmah tražiti dobru zamjenu jer to Urdinov definitivno nije. Urdinov je krilo koje treba vježbati centaršut.FKZ1921 je napisao/la:Koliko ja znam,Kvesina povreda je najteza moguca kad je u pitanju koljeno.On je povrijedjen mislim 03.02.2013.,znaci prije osam mjeseci,i jos uvijek nije obuo kopacke na nog e,lagano trckara u patikama.Vrlo sam pesimistican kad je njegov povratak u pitanju,i volio bih,ako ima neka opcija da ode i uzme neku paru.
Sto se tice price o povratku Zebe,ja koliko znam,ta opcija je moguca ako Zeba prihvati Amarove uvjete koji su,opet koliko sam cuo,mizerni.U svakom slucaju,ovoj ekpi bi on dobro dosao samo pod uvjetom da se u potpunosti podredi timu i timskoj igri.U tom slucaju bi svaki od igraca davao vise za bar 20%,jer to mogu.Sad je glavni problem psiholoske prirode,nedostatak vodje i autoriteta na klupi i na terenu,nedostatak nekoga ko moze utcati na svoju ekipu,koga respektuje protivnik i sudije.Mi sad, nakon odlaska Amara s klupe te nakon odlaska Adilovica kojeg su svi puno vise respektovali od nas,nemamo covjeka koji na bilo sta na terenu moze uticati.
Ako Zeba nije spreman na ovaj nacin biti dio tima,onda je bolje da ne dolazi.
Kakav ce Hodzic biti igrac ako ozbiljno nastavi sa radom to je strava...ponekada se zajebaje i zaigra,i ponekad stvarno popizdim na njega,al valjda sam tek svjestan koliko je on mlad kada procitam ovako negdje...kada malo sazri biti ce paklen...al nazalost ne nama.Vec se danas tresu gace pojedinim odbrambenim fudbalerima protivnikih ekipa od njega...ipetm je napisao/la:U prvom timu deset igrača iz omladinskog pogona
http://fkzeljeznicar.ba/u-prvom-timu-de ... adin/6799/" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.