FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Protivnik po mjeri,uz opreznost i ozbiljnost to se mora proći.Prvo Čelik.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
sudeci po slikama s treninga, prses bi trebao biti spreman
dal je civic suspendovan il se radi o povredi, nadam se da ce husejinovic i smajic biti spremni, il bar jedan od njih dvojice, samo brate da ne gledamo vidovica i zukica u isto vrijeme na terenu, oci mi krvare... ako ima problema s izostancima, volio bih da sansu dobije neko od ove djece, maksimovic, a. hodzic ili d. hodzic
dal je civic suspendovan il se radi o povredi, nadam se da ce husejinovic i smajic biti spremni, il bar jedan od njih dvojice, samo brate da ne gledamo vidovica i zukica u isto vrijeme na terenu, oci mi krvare... ako ima problema s izostancima, volio bih da sansu dobije neko od ove djece, maksimovic, a. hodzic ili d. hodzic
znaci civic, hadzanovic i smajic out
vjerovatno ce vidovic i zukic poceti, iako se nadam da ce nalic ipak ubacit pirica ili livancica, prvenstveno bih volio vidjeti pirica, ovo je najbolja moguca prilika da pocne jednu tekmu, obzirom na ove izostanke, ako sad ne pocne, nece nikad
vjerovatno ce vidovic i zukic poceti, iako se nadam da ce nalic ipak ubacit pirica ili livancica, prvenstveno bih volio vidjeti pirica, ovo je najbolja moguca prilika da pocne jednu tekmu, obzirom na ove izostanke, ako sad ne pocne, nece nikad
Mi u jednoj sezoni u kupu jednom igramo kod kuce...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Dobar je zrijeb kupa, ali prvo Celik dobiti pa onda misliti na kup.
Treba sutra maksimalno podrzati ekipu mada je termin loš i uticati ce na posjetu sigurno.
Treba sutra maksimalno podrzati ekipu mada je termin loš i uticati ce na posjetu sigurno.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
- Beduin
- Kontakt:
Uhakase nas izostanci, cega sam se najvise i pribojavao. Furiozno smo krenuli a onda sve ode niz vodu, jer je previse ovo za nasu ligu i klubove da svaku utakmicu igras bez 3 igraca ba.
Protiv Mladosti smo i izgubili jer nismo imali sredine, a evo i protiv Celika je opet nemamo, bez Civica i Hadana ti nemas jaku odbranu. Nadam se da ce Prses biti max spreman jer ce vjerovatno morati u sredinu, a Said napred u vezu, to mi je najlogicnije jer imas dovoljno krila na raspolaganju (Piric, Livancic...).
Strah me ove utakmice. I ovaj prag zutih kartona treba pomaci, 3 zuta kartona za tili cas naberes jbt.
Protiv Mladosti smo i izgubili jer nismo imali sredine, a evo i protiv Celika je opet nemamo, bez Civica i Hadana ti nemas jaku odbranu. Nadam se da ce Prses biti max spreman jer ce vjerovatno morati u sredinu, a Said napred u vezu, to mi je najlogicnije jer imas dovoljno krila na raspolaganju (Piric, Livancic...).
Strah me ove utakmice. I ovaj prag zutih kartona treba pomaci, 3 zuta kartona za tili cas naberes jbt.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
To je kod nas smisljeno da se lakse stele tekme. Sudije te poderu kartonima ciljano 1-2 utakmice prije do utakmice kada se nekome treba navući pobjeda.Beduin je napisao/la:Uhakase nas izostanci, cega sam se najvise i pribojavao. Furiozno smo krenuli a onda sve ode niz vodu, jer je previse ovo za nasu ligu i klubove da svaku utakmicu igras bez 3 igraca ba.
Liga nam ko mu.da sto se tiče kvalitetnih igrača i logicno je da zbog kvaliteta utakmica bude poslije 5 zutih pauza.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Najgluplje pravilo da 3 kartona te izbace pa onda 2. Igra se 33 kola, realno bi bilo 5 zutih kartona jer je takva liga da ih u jednoj utakmici dobijes 5-6.
svaki treci karton te izbacuje. nema veze, i bez tri igraca mozemo upisati 3 boda ipak je redovna musterija u pitanju! jos u vrijeme Juge smo ih samarali u medjusobnim ogledima a tradicija se nastavila i u nezavisnoj BiHtuzlak1987 je napisao/la:Najgluplje pravilo da 3 kartona te izbace pa onda 2. Igra se 33 kola, realno bi bilo 5 zutih kartona jer je takva liga da ih u jednoj utakmici dobijes 5-6.

Sloboda Tuzla
ljudi moji, batje ce nas celik 0-1
Feno gubi abdest u prvoj minuti kv 1.01Chinaglia je napisao/la:ljudi moji, batje ce nas celik 0-1
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
feno vadi automat i rafala po srbima na tribinama
american highschool experienceChinaglia je napisao/la:feno vadi automat i rafala po srbima na tribinama
Danas sigurna pobjeda na Tusnju, 2-0 i taman da se probijemo na vrh tabele...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
sve je lakse kad nema smajicaNjonjoVam je napisao/la:Danas ko plitak potok!1:0 Baraban ili Vidović Antonio :D
Moja TVHankMoody je napisao/la:Ima li prenos na nekom kanalu?
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Zadnjih 20 utakmica
Pobjeda Slobode 12
Remi 4
Celik pobjeda 5.
Gol razlika 30-18 za nas.
Celik zadnju pobjedio 2015.
Pobjeda Slobode 12
Remi 4
Celik pobjeda 5.
Gol razlika 30-18 za nas.
Celik zadnju pobjedio 2015.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.