FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Buu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Buu » 08 okt 2013, 09:52

Prica o Ivici i Mesi je glupa. Zar je potrebno da i sada nesto urade ? Nisu oni legende tek tako postali, hvala im na svemu.

A nasa uprava ne smije ocekivati nikakvu pomoc od legendi, nego moraju se ozbiljno posla uhvatiti.
NO PYRO NO PARTY

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 08 okt 2013, 11:06

Kad je utakmica u Bjeljini i u koliko sati ?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

TvBHT
Kontakt:

Post Postao/la TvBHT » 08 okt 2013, 11:06

Vidi se koje ogranicen ko balkon. Cim spominjes forum kao ti znas na sta je spao, pa si sad ti dosao kao pametnjakovic da nam ukazes na to i podignes forum na veci nivo :D jadan si ti. Zaobidi me sad jad i ne repliciraj me sa svojim kompleksaskim postovima.

TvBHT
Kontakt:

Post Postao/la TvBHT » 08 okt 2013, 11:13

Dosao si ovdje da iskoristis priliku dok je neko nesto pisao o Mesi da popljujes Osim i da ti kao pametnjakovic nama kazes da Osim nije nista uradio za Zelju, jer ti kompleks nalaze da vrebas priliku kad ce ti taj kompleks proraditi da popljujes covjeka koji je uradio za ovaj fudbal sto niko nece. Sacuvao tog Safeta gdje je sad a davno bi letio da nije bilo njega, kao i BH fubal. Ti ces meni pisati na sta je ovaj forum spao jadnice jedan, pitarluk ti smrdi iz usiju kao i prica koju prosipas.
Zadnja izmjena: TvBHT, dana/u 08 okt 2013, 11:22, ukupno mijenjano 1 put.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 okt 2013, 11:21

Buu je napisao/la:
A nasa uprava ne smije ocekivati nikakvu pomoc od legendi, nego moraju se ozbiljno posla uhvatiti.
To je to.
DRUG NEBI TI PUNCA

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 08 okt 2013, 12:38

Kad se samo sjetim utakmice sa Plzenom, kako su ovi momci dobro odigrali.Mislim da tako igraju u ligi bio bi to nevjerovatno dobar plasman.Uslijedio je katastrofalan pad, vjerovatno i zbog toga sto su tada bili motivisani od strane Amara.

@Buu +1.U jednoj recenici objasnio ;)

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 08 okt 2013, 13:17

slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 08 okt 2013, 14:09

slika

Osim Gojaka, i donekle Cutahije, ne znam bas kakvi su ovi drugi nasi igraci. Koliko potencijala u njima ima ali lijepo vidjeti da pola prve postave igra u voljenom klubu! ;)

Osmanovic je vidim igrac Slavije. Jeli to posudba ili je momak preso u nizi rang (nema kvaliteta)?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 08 okt 2013, 14:14

sajo10 je napisao/la:slika

Osim Gojaka ne znam bas kakvi su ovi drugi nasi igraci. Koliko potencijala u njima ima ali lijepo vidjeti da pola prve postave igra u voljenom klubu! ;)

Osmanovic je vidim igrac Slavije. Jeli to posudba ili je momak preso u nizi rang (nema kvaliteta)?
Sad vidim da si stavio na temu repke i udjem da prenesem na ovu temu. Čak 6 igrača Želje u prvih 11 uključujući ovog Osmanovića za kojeg pitam već peti put zašto je otišao u SLaviju. To je ono o čemu pišem jutros i ono na šta se trebamo bazirati. DAj nam Koldžo 200.000 KM godišnje (tako kažu naši stručnjaci da nam treba) da djeci omogućimo sve uslove. Trojicu nek prodamo uključujući i ove što su u prvom timu eto zapadne tribine.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 08 okt 2013, 14:23

Do kraja godine ce biti odluceno na Opcinskom Vijecu da li ce klub dobijati 80 000 KM godisnje od Opcine. Velike su sanse da hoce. Takodjer, do kraja godine ce biti rasprava da u budzet za kapitalna ulaganja za sljedecu godinu udje i ulaganje u izgradnju novog stadiona. Ako bi to uspjelo, po defaultu u sljedece 4 godine bi se izdvajala odredjena suma novca kojim bi Opcina Novo Sarajevo uzela ucesce u izgradnji stadiona.
Sport je lijek za tijelo i duh.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 08 okt 2013, 14:29

storm_raider je napisao/la:Do kraja godine ce biti odluceno na Opcinskom Vijecu da li ce klub dobijati 80 000 KM godisnje od Opcine. Velike su sanse da hoce. Takodjer, do kraja godine ce biti rasprava da u budzet za kapitalna ulaganja za sljedecu godinu udje i ulaganje u izgradnju novog stadiona. Ako bi to uspjelo, po defaultu u sljedece 4 godine bi se izdvajala odredjena suma novca kojim bi Opcina Novo Sarajevo uzela ucesce u izgradnji stadiona.
Eto i to je fin omjer. Ovih 80.000 z amlade ali baš za mlade a ostalo lagano u stadion ali onda nam treba sposobna uprva da nae još 120.000 za mlade.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 08 okt 2013, 16:17

" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 08 okt 2013, 16:51

Od vise kompetentnih ljudi sam cuo da u ovoj generaciji juniora i kadeta imamo podosta vrlo dobrih talenata.Nadam se da ce ovaj novi Amarov angazman najvise dati upravo na ovom polju.
Ja sam nedavno podijelio s vama informaciju i svoju ogorcenost cinjenicom da nam je junior Zajmovic otisao u lokomotivu Zagreb.Raspitao sam se oko toga jer mi nesta nije dalo mira i saznao da mali nije imao ugovor(stipendijski)sa nama,menadzer ga je odveo u zagreb,potpisao je ugovor i lokomotiva treba Zelji platiti 60000 eura na ime naknade za treniranje.Hajd to je tako,jel moglo drugacije,ne znam.Ali opet se postavlja pitanje zasto o tim dogadjanjima u i oko kluba nema vise informacija.Bar sad to nije problem.
Druga tema:dajte da sa vise dostojanstva dozivljavamo i prezivljavamo nesta losije rezultate na pocetku ove sezone.Ne mozemo uvijek imati dobar tim,ne moze to niko,ni puno jaci i ozbiljniji klubovi.Naidju periodi losije ekipe,losije igre,ali to ne znaci da treba sve i svakoga pljuvati i bacati pod noge.Ovo pisem prije svega jer se nikako ne slazem pominjanja i komentarisanja nasih legendi u negativnom kontekstu.Ne mogu se nikako sloziti da je i sto poraza Zelje vrijedno jedne ruzne rijeci o Mesi ili I.Osimu.Poraza ce biti,pobjeda ce biti,titula ce biti,mozda i ispadanja iz lige(kao sto je i bilo),ali Fk Zeljo,ljudi koji su pisali njegovu povijest,nesmiju se dirati i ne smijemo se prema tome ponasati ovisno o trenutnim rezulktatima ekipe kaja igra.Ova ekipa je samo jedan trenutak u Zeljinoj povijesti.Naravno da trebamo traziti bolje i vise,boriti se za to zajedno sa ljudima koji vode klub,ali ne po svaku cijenu.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 08 okt 2013, 17:00

****.ba: Na koji način općina dopinosi inicijativi novogradnje ili rekonstrukcije najvećeg sportskog objekta na području Novog Sarajeva – stadiona Grbavica?

Koldžo: Vaši čitatelji i kompletna javnost moraju biti svjesni činjenice da općina ne može sama ući u tako velik i ozbiljan projekt. Mi smo voljni pružiti sve ono što se od nas s pravom očekuje. No, stadion bi koštao između 15 i 20 miliona maraka što je za svaki nivo vlasti pojedinačno previše. Ideja je da uz jednu sinergiju svi pomognemo zajedno pa smo s tim ciljem inicirali dva sastanka u proteklih godinu dana. Svi su načelno podržali projekat, a općina Novo Sarajevo pristupila je izradi idejnog projekta kojim su otklonjene i neke prostorne dileme. O ovom poslu angažovali smo firmu koja je već imala iskustvo gradnje stadiona na Otoci i tako smo kreirali odličnu osnovu za nastavak priče. Ukoliko bismo razgovore, ideje i priče sproveli u djelo i krenuli u izgradnju Grabavice, bio bi to prvi put da se u našoj zemlji prmijenjuje Zakon o javnom – privatnom partnerstvu. Općina nikada neće odustati od ideje učešća u gradnji stadiona. Ministri na raznim nivoima često se mijenjaju pa se onda i mi često nalazimo u situaciju da nešto već dogovoreno s jednim, moramo ponovo dogovarati s drugim, novim ministrom. Ponekad mi se čini da je samo nama stalo da se novi stadion Grbavici izgradi, ali ponavljam, zaista je nerealno očekivati sami krenemo u ovako skup projekat. Naša općina održava odlične odnose s Fudbalskim klubom Željezničar i svjesni smo da bi novi stadion mnogo značio za sve nas. Hvala Zenici na velikoj i važnoj ulozi u revitalizaciji bosanskohercegovačkog fudbala, ali mislim da naša reprezentacija treba i mora igrati u glavnom gradu. Stadion Koševo ima posebnu ulogu za historiju sporta u našoj zemlji, ali to je olimpijski stadion, atletska staza kao dio njegove tradicije nikada se neće moći ukloniti pa je stoga rekonstrukcija ili novogradnja stadiona Grbavica mnogo logičniji izbor i s tog aspekta. Naša općina i dalje će raditi sve što može da Željezničar dobije novi stadion. Naša namjera je jasna i iskrena jer i ranije smo značajno doprinijeli poboljšanju uvjeta rada omladinskih kategorija ovog kluba. Podsjetiću vas da je općina Novo Sarajevo finansirala obnovu reflektora na stadionu Grbavica prije četiri godine, pomogli smo obnovu mokrih čvorova kod pomoćnog terena kao i postavljanje plastične trave. Podržali smo i novi projekt obnove svlačionica na glavnom terenu koji su nam iz kluba dostavili prije desetak dana.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 08 okt 2013, 17:22

HVALA BOGU NISMO ISPALI LEVATI PA NE ISKORISTILI ONU PONUDU SAVEZA ZA OBNOVU INFRASTRUKTURE... Uprava ovaj put nije otkazala, nadajmo se boljem Želji!
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 08 okt 2013, 17:28

TvBHT je napisao/la:Dosao si ovdje da iskoristis priliku dok je neko nesto pisao o Mesi da popljujes Osim i da ti kao pametnjakovic nama kazes da Osim nije nista uradio za Zelju, jer ti kompleks nalaze da vrebas priliku kad ce ti taj kompleks proraditi da popljujes covjeka koji je uradio za ovaj fudbal sto niko nece. Sacuvao tog Safeta gdje je sad a davno bi letio da nije bilo njega, kao i BH fubal. Ti ces meni pisati na sta je ovaj forum spao jadnice jedan, pitarluk ti smrdi iz usiju kao i prica koju prosipas.
Kome ovo ti govoriš ? Niko te ne čita nebitan si smješan i opet nisi shvatio poentu posta i od...aus
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

TvBHT
Kontakt:

Post Postao/la TvBHT » 08 okt 2013, 17:32

hearts je napisao/la:
TvBHT je napisao/la:Dosao si ovdje da iskoristis priliku dok je neko nesto pisao o Mesi da popljujes Osim i da ti kao pametnjakovic nama kazes da Osim nije nista uradio za Zelju, jer ti kompleks nalaze da vrebas priliku kad ce ti taj kompleks proraditi da popljujes covjeka koji je uradio za ovaj fudbal sto niko nece. Sacuvao tog Safeta gdje je sad a davno bi letio da nije bilo njega, kao i BH fubal. Ti ces meni pisati na sta je ovaj forum spao jadnice jedan, pitarluk ti smrdi iz usiju kao i prica koju prosipas.
Kome ovo ti govoriš ? Niko te ne čita nebitan si smješan i opet nisi shvatio poentu posta i od...aus
Rekao sam ti da me ne citiras i da se manis svoji kompleksaski postova, lijepo bih te zamolio. Uopce mi nije bitno sta ti mislis ili bilo ko drugi zato razguli u skokovima.

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 08 okt 2013, 17:34

Kaže se svojiH i komplesaškiH malo gramatike nije naodmet malo samo kad već ne znaš pisati bar da je ispravno

Izvinjavam se na off-u ali ovaj dječarac je odron ovog foruma i ide mi na nerve jako
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 08 okt 2013, 17:45

@hearts zar ti nisi do nedavno bio vatreni navijac Olimpica ? :?
Ili sam te zamijenio s nekim slicnim
NO PYRO NO PARTY

TvBHT
Kontakt:

Post Postao/la TvBHT » 08 okt 2013, 17:47

Ma bolesnik lik. Vidis da ima poremacaj ili ti ga kompleks manje vrijednosti, pa mora konstatno da pokazuje da je kao pametan, pismen itd.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 18 gostiju.