FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Otišle pare na Dinin privatni račun isto ko kad nas je Tan preuzimao.
E cuj 5% fond solidarnosti 

Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
-
- Kontakt:
Klub je dobio 1.100 000 miliona eura. A ostalo je menadžeru i za fond solidarnosti. Ugovor je revidiran početkom prošle sezone jer je Cimirot imao najmanju platu od prvotimaca, tad mu je povećana i tad je ta klauzula izbačena, kao i ona u kojoj je pisalo da može ići za 500k, tako da ove padobrance ne shvatate ozbiljno. I u svijetu fudbala postoji nešto što se zove odšteta klubu a menadžer osim ako nema ugovorom zagarantovan procenat taj procenat sam dogovara mimo kluba i mimo odštete. Samo podvaljuju idioti.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Moze li mi neko objasniti,moze i na pp,kako da postavim sliku???
- PitarBordo
- Kontakt:
Btw nije fond solidarnosti nego mehanizam solidarnosti plus obeštećenje za treniranje... Mada to je nešto što je konstanta i i dalje stoji cifra koju je duška naveo.
Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Brate moj, ispade sedam miliona na kraju.hifans je napisao/la:7000 tisuća članova

@zagroski imaš pp.

Samo Saraj'vo.
da im u glavi dok čitaju približim koliko smo ispred njihPitarBordo je napisao/la:Brate moj, ispade sedam miliona na kraju.hifans je napisao/la:7000 tisuća članovaMada nije to daleko od istine.

al opet će on ljubav je to, mi smo željini željo je naš, a puno mu dat 20 maraka za člansku.

najjači su , al samo po lajkovima na facebooku

zagorski pm ću ti za 5 minuta, na mobitelu sam trenutno
Zadnja izmjena: hifans, dana/u 25 avg 2015, 13:35, ukupno mijenjano 1 put.
- PitarBordo
- Kontakt:
Poslao sam ja zagorskom, čekam da mi odgovori da li mu trebaju dalje upute.hifans je napisao/la:da im u glavi dok čitaju približim koliko smo ispred njihPitarBordo je napisao/la:Brate moj, ispade sedam miliona na kraju.hifans je napisao/la:7000 tisuća članovaMada nije to daleko od istine.
![]()
zagorski pm ću ti za 5 minuta, na mobitelu sam trenutno

Samo Saraj'vo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
SARAJEVOOOOOOOOOO ZA TEBE ŽIVIMOOOOOOOOOOOOOO
NEKA ZNAJU SVI DA BIĆEMO TI MIII
DO SMRTI ODANIIIIIIIIIIIIIII
kako lijepo sam se probudio.. kao da nema problema nikakvih. a kad malo bolje razmislim, I NEMA.
OOOOOooooOOOOO SAMO SARAJ'VOOOO
DOO ZADNJEG DANA ŽIVOTA MOOOG SAMO SARAJ'VOO

NEKA ZNAJU SVI DA BIĆEMO TI MIII
DO SMRTI ODANIIIIIIIIIIIIIII

kako lijepo sam se probudio.. kao da nema problema nikakvih. a kad malo bolje razmislim, I NEMA.

OOOOOooooOOOOO SAMO SARAJ'VOOOO
DOO ZADNJEG DANA ŽIVOTA MOOOG SAMO SARAJ'VOO

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Opet Faruk izgubio kompas. Strasno.
Nemojte se igrati da stavljate Radovca u ekipu za vikend, to bi bilo igracko samoubistvo.
Nemojte se igrati da stavljate Radovca u ekipu za vikend, to bi bilo igracko samoubistvo.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
zagorski pm ću ti za 5 minuta, na mobitelu sam trenutno[/quote]
Poslao sam ja zagorskom, čekam da mi odgovori da li mu trebaju dalje upute.
[/quote]
Trebaju itekako
Poslao sam ja zagorskom, čekam da mi odgovori da li mu trebaju dalje upute.

Trebaju itekako

Sasvim OK clanak Zametice, mada mi ovo sve znamo. To je neki njegov prikaz za sire mase koji ne znaju.
Moje informacije govore da smo dobilj 1 300 000 € okruglo, adaje transfer citav kada su se i menadjeri dogovorili vrijedan oko 2 000 000€. Vjerovatno si bolje upucen pa znas. Jeli istina?jurisicduska je napisao/la:Klub je dobio 1.100 000 miliona eura. A ostalo je menadžeru i za fond solidarnosti. Ugovor je revidiran početkom prošle sezone jer je Cimirot imao najmanju platu od prvotimaca, tad mu je povećana i tad je ta klauzula izbačena, kao i ona u kojoj je pisalo da može ići za 500k, tako da ove padobrance ne shvatate ozbiljno. I u svijetu fudbala postoji nešto što se zove odšteta klubu a menadžer osim ako nema ugovorom zagarantovan procenat taj procenat sam dogovara mimo kluba i mimo odštete. Samo podvaljuju idioti.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
- FrancescoTotti
- Kontakt:
evo i ja procitah taj tekst u kojem je on sve sto smo mi na forumu pricali lijepo slozio u jedan clanak.
sve je receno, ko radi taj i grijesi, i nasi bi trebali da sagledaju gdje su to grijesili, pa da se isprave.
nista jos nije izgubljeno niti smo mi u potpunom knockdownu. sezona tek pocela, svako ce kiksat, nadam se da ce nas klub u buducnosti kiksat sto manje, i da ce stvari doci na svoje.
sve je receno, ko radi taj i grijesi, i nasi bi trebali da sagledaju gdje su to grijesili, pa da se isprave.
nista jos nije izgubljeno niti smo mi u potpunom knockdownu. sezona tek pocela, svako ce kiksat, nadam se da ce nas klub u buducnosti kiksat sto manje, i da ce stvari doci na svoje.
Gdje je objavljen taj clanak?hilmo je napisao/la:Sasvim OK clanak Zametice, mada mi ovo sve znamo. To je neki njegov prikaz za sire mase koji ne znaju.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Rukfaš se namirio pravo s nekim dobrim kompasom a neće šupak upravi da kaže đe' je kupio 

1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
radiosa.zagorski je napisao/la:Gdje je objavljen taj clanak?hilmo je napisao/la:Sasvim OK clanak Zametice, mada mi ovo sve znamo. To je neki njegov prikaz za sire mase koji ne znaju.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Utakmica protiv Rudara u nedjelju, 17.00h. Cijene ulaznica: 10-8-5. Pretprodaja/online cijene: 9-7-4.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
HAHAHAHAHAH! E posteno, nema sta...muhamedhulk je napisao/la:Utakmica protiv Rudara u nedjelju, 17.00h. Cijene ulaznica: 10-8-5. Pretprodaja/online cijene: 9-7-4.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
thxFrancescoTotti je napisao/la:radiosa.zagorski je napisao/la:Gdje je objavljen taj clanak?hilmo je napisao/la:Sasvim OK clanak Zametice, mada mi ovo sve znamo. To je neki njegov prikaz za sire mase koji ne znaju.

Trenutno korisnika/ca: boki86, Hordas1990, MaroonBjelave, napoleon72, soe i 58 gostiju.