Dzeno je po meni neznalica,bez znanja,autoriteta,neobrazovan itd... po meni on kvari imidz i ugled kluba,kao i cijeli strucni stab na celu sa skautom,oni su sramota jednog veliko i kobajagi organizovano kluba kakav je fcs. Dzeni se zahvaliti za sve sto je postigao sa Sarajevom,osvojio je 2 titule,ali da ih osvoji 10000 on za mene nije nikakav trener,jer on sa svojim znanjem moze jedino voditi neki klub u Premier ligi i nigdje vise,cak ga 90% ovdasnjim premierligaskih klubova ne bi uzelo za trenera,jer se ljudi s njim sprdaju,i kao takav on nikome nije zanimljiv. Nemam namjeru da nekoga vrijedjam,nedaj Boze,ali on u fcs nema sta raditi....
Igraci: ima njih 4-5 koji nezasluzuju bordo dres,i prije ili kasnije vidjet cemo im ledja. Fali nam kvaliteta,nemamo tu desetku koja je kljucna pozicija u timu,mi to nemamo odlaskom Stojceva,i ne mogu vjerovati da jos uvijek nikoga nismo angazoali. Alispahic je oronuo skroz,moguce je da ce vrlo brzo i zavrsiti karijeru jer njegove igre su postale smjesne,i on samo unazadjuje ekipu u kojoj igra,nazalost!
Uprava: malo su izgubili kompas,potcjenili smo opet ostale ekipe u ligi, prodali dva kljucna igraca Cimirota i Stojceva ,bez adekvatnih zamjena,i kao rezultat toga imamo 7 mjesto na tabeli gdje ce nam veliki uspjeh biti i ako izborimo Evropu,a sa budzetom kojeg imamo trebali bi biti glat prvi u ovoj sljam ligi zvana Premier liga BIH!
Samir Radovac: mali vec odavno ne pruza partije kakve se od njega ocekuju,preplacen je za partije koje pruza na terenu, prodali bi mi njega davno da ima zainteresiranih... glupost je dati mu kapitensku traku pored Delaca,i ne znam sta s njim,po meni ne zasluzuje da bude u pocetnih 11,ali ako nemamo boljih neka ga...... umislio je sebi da je neka igracina,a po kvaliteti je mozda 50-ti igrac lige,ove sljam lige sto dovoljno govori o njemu kao igracu...