PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Tuzla City je veći klub od Slobode svakako, nije to neka sramota.
Zadnja izmjena: Osim13, dana/u 30 jul 2019, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Jesam ti dotakao bolnu tačku?dejavu je napisao/la:Rece jadnik kojeg je navijac Tuzla Citija ugasioPenaltiky je napisao/la:Baš su fino uparili stadion Željezničara sa osmjesima navijača Želješčara.![]()
Zar nekoga stvarno moze da iznenadi neki potez ili reakcija navijaca Slobode![]()
Mislim da ni jedan klub nije kaznjen vecom nepravdom od Boga da za navijace ima grupu Fukare. Grupa koja je u stanju za 5 kola recimo da se proda za transu od predsjednika, da ih predsjednik potkupi sa kartonom "bambuca",da narednu tekmu skoro da ih nema na tribinama.
Sredi malo to zubalo, džaba u DZ ako ne možeš privatnika priuštiti.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- MocMahale444
ALEJKUMU SELAM. AFERIM I SVAKA CAST.Vanja8 je napisao/la:Prvo Sellam Muha...MocMahale444 je napisao/la:Zasto vi sutite o seselju i onome tockonji koji je napisao da nas treba sve pobiti.Vanja8 je napisao/la:E sad me interesuje zasto @Osim13 suti na ove postove o Radovanu,a kad im pomenes tenkistu VRS,kad im pomenes Tifu,onda kritikuje...
Javi se Oske...
Psovkama ostalih zli hordi zla![]()
Hajde ba tisu o tim stvarima. Najgori ste sto se tice toga.
Kako si,kako buraz...
Drugo, Muha nikad ne podržavam nikog ko pise slicne stvari i ako sam na temi, bar cu napisati da je to nepotrebne za postove o sportu...
Nikada ne potenciram te stvari i uvijek se suprostavim vrijedjanju legendi Želje, posebno Ivice Osima,pa da mi i rodjeni brat pise tako o njemu...
Cijelo vrijeme prozivam Oskea da ponovi onaj post i da im skrenem paznju da je to degutantno za pisanje ovdje
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
MocMahale444 je napisao/la:ALEJKUMU SELAM. AFERIM I SVAKA CAST.Vanja8 je napisao/la:Prvo Sellam Muha...MocMahale444 je napisao/la:
Zasto vi sutite o seselju i onome tockonji koji je napisao da nas treba sve pobiti.
Psovkama ostalih zli hordi zla![]()
Hajde ba tisu o tim stvarima. Najgori ste sto se tice toga.
Kako si,kako buraz...
Drugo, Muha nikad ne podržavam nikog ko pise slicne stvari i ako sam na temi, bar cu napisati da je to nepotrebne za postove o sportu...
Nikada ne potenciram te stvari i uvijek se suprostavim vrijedjanju legendi Želje, posebno Ivice Osima,pa da mi i rodjeni brat pise tako o njemu...
Cijelo vrijeme prozivam Oskea da ponovi onaj post i da im skrenem paznju da je to degutantno za pisanje ovdje

bravo Muha, dabogda se u Tuzlu oženio
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Sto me kunes bolanVirtu4l je napisao/la:bravo Muha, dabogda se u Tuzlu oženio

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
MocMahale444 je napisao/la:Sto me kunes bolanVirtu4l je napisao/la:bravo Muha, dabogda se u Tuzlu oženio

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Sto me kunes bolanVirtu4l je napisao/la:bravo Muha, dabogda se u Tuzlu oženio![]()

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
**** li ti sve ono odvratno! Pizdo mala izblajhana!GOAT je napisao/la:Za bordo bjele boje i Sarajevo grad rece Radovan dok je bio mladkolezeljovac je napisao/la:Zasto vi ne pjevate onu staru?
Radovane vodi Horde svoje, vodi Horde svoje.... Horde tvoje nikog se ne boje, nikog se ne boje....
okrenu se ploca 3 godine poslje oj crni raso sta pocini od Bosne
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
E svašta sam vidio, čupavu, tetoviranu, štucovanu, sa pirsingom, ali izblajhanu nikad 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
vi ste dobili šut kartuVirtu4l je napisao/la:
Većina njih je priželjkivala Grbavicu, što zbog ekonomičnosti i blizine, što zbog veoma dobre atmosfere koju su mogli napraviti.
Međutim, dobili su šut kartu zbog ovoga,
jer na naš upit vi ste rekli DA!
i onda vas je pukla luda i počeli ste svršavati i bacati i maštati o tome kako ćete nas zajebati i na nama napuniti kasicu
preko nekih klauzula i garancija

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Yaa sta uradise 4 osvojena boda...
Pogledaj,Ne može niko nista napisati da ga štrumf ne poklopi...

A kad Mutavci nisu znali uplatnicu popuniti niđe nikoga...
što Amara zovu Mali Šlager '67

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Neka Denchi, pusti to...Denchi je napisao/la:što Amara zovu Mali Šlager '67
![]()
![]()
Takoe, šupci se blajhaju a ne ****Virtu4l je napisao/la:E svašta sam vidio, čupavu, tetoviranu, štucovanu, sa pirsingom, ali izblajhanu nikad
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
.
Zadnja izmjena: simidobar, dana/u 30 jul 2019, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
-
- Kontakt:
E vidis takva je kod ovog’ vaseg idiota. Izblajhana!Virtu4l je napisao/la:E svašta sam vidio, čupavu, tetoviranu, štucovanu, sa pirsingom, ali izblajhanu nikad
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
ipak ima neko u većem kurcu od željeRonaldinho u velikim problemima: Blokirano mu 57 nekretnina, oduzeta dva pasoša...

-
- Kontakt:
Joj suplje price
Jel se vi trudite s tim ratnim glupostima il to prirodno ide?
Bok rigi, ovih dana i za 10 kacunjaka skacete u stav mirno sta je reci??

Jel se vi trudite s tim ratnim glupostima il to prirodno ide?
Bok rigi, ovih dana i za 10 kacunjaka skacete u stav mirno sta je reci??

Denchi je napisao/la:vi ste dobili šut kartuVirtu4l je napisao/la:
Većina njih je priželjkivala Grbavicu, što zbog ekonomičnosti i blizine, što zbog veoma dobre atmosfere koju su mogli napraviti.
Međutim, dobili su šut kartu zbog ovoga,
jer na naš upit vi ste rekli DA!
i onda vas je pukla luda i počeli ste svršavati i bacati i maštati o tome kako ćete nas zajebati i na nama napuniti kasicu
preko nekih klauzula i garancijajednim potezom Sabrina vas je ponovno vratila u realnost![]()
![]()

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.