Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pa ne tako, nije valjda da i incest radite. A dobro, od vas se moze sve ocekivati. Nije ni cudo, vidi ti se i po pisanju na koga si se bacio. Mi smo ga zvali ovdje Pujdo. Valjda ga ti zoves Babura, tako mi rekose ove tuzlanke.TzXHc je napisao/la: Ma gurbetka mrtva, usmrdila se. Zamisli sad kako u našoj ciganskoj štali muzemo kozu (a znaš već koga), cijela ciganska nam mahala dođe da je ispuni, svima nam je učiteljica Bgm
Eh pa to je taj burazzz. Niso ni svjestan koliko sam ti braće napravio u štali, ali ne samo ja, nego čitava mahala, mnogi je zovu i mama i ljibavi u isto vrijeme. Kaže odselila iz sarajeva nije mogla trpit sina retarda i muža kojeg ne volinofle je napisao/la:Pa ne tako, nije valjda da i incest radite. A dobro, od vas se moze sve ocekivati. Nije ni cudo, vidi ti se i po pisanju na koga si se bacio. Mi smo ga zvali ovdje Pujdo.TzXHc je napisao/la: Ma gurbetka mrtva, usmrdila se. Zamisli sad kako u našoj ciganskoj štali muzemo kozu (a znaš već koga), cijela ciganska nam mahala dođe da je ispuni, svima nam je učiteljica Bgm
Tanki nego šta, a nova polusezona nova nafaka, znači jedina nada je da će ekipa igrati kao i jesenas...TzXHc je napisao/la:Tanki, ali čisti... Tanki smo bili i prošle pusezone,tanji nego ove sad pa ti skontajGoodisonPark je napisao/la:Daj ba zezaš, pa bolan mi amerima tušili vodu prije 15 godina. Nego jeste li zabrinuti, nema pojačanja a vi tanki ko lizalo
Zar ekipa koja nije imala prevelike promijene i ima jako dobru harmonije među igračima ne bi trebala igrati bolje?GoodisonPark je napisao/la:Tanki nego šta, a nova polusezona nova nafaka, znači jedina nada je da će ekipa igrati kao i jesenas...TzXHc je napisao/la:Tanki, ali čisti... Tanki smo bili i prošle pusezone,tanji nego ove sad pa ti skontajGoodisonPark je napisao/la:Daj ba zezaš, pa bolan mi amerima tušili vodu prije 15 godina. Nego jeste li zabrinuti, nema pojačanja a vi tanki ko lizalo
Znaci incest je ipak, Pujdo je uvijek bio zeznut. Ne brini, nisam je dotakao, ne bih ni stapom staru fuksu. Valjda ti je stari prezivio saznanje, a ako nije **** ga. Sta ce jadnik.TzXHc je napisao/la:Eh pa to je taj burazzz. Niso ni svjestan koliko sam ti braće napravio u štali, ali ne samo ja, nego čitava mahala, mnogi je zovu i mama i ljibavi u isto vrijeme. Kaže odselila iz sarajeva nije mogla trpit sina retarda i muža kojeg ne volinofle je napisao/la:Pa ne tako, nije valjda da i incest radite. A dobro, od vas se moze sve ocekivati. Nije ni cudo, vidi ti se i po pisanju na koga si se bacio. Mi smo ga zvali ovdje Pujdo.TzXHc je napisao/la: Ma gurbetka mrtva, usmrdila se. Zamisli sad kako u našoj ciganskoj štali muzemo kozu (a znaš već koga), cijela ciganska nam mahala dođe da je ispuni, svima nam je učiteljica Bgm
Znaci ipak ti je Pujdo stari, vidi se da si na njega povukao. Ker je to, a bilo ih je i vise. Njegov si znaci, vidi se odmah.TzXHc je napisao/la: Pa incest jest, ali nisam ja u pitanju nego ovi ostali cigančići što idu u štalu da ti guze i muzu staru, oni rade incest, meni nije ništa u rodu. Jedino ako nismo ti i ja rođaci neki
Ma valjda... Al bolje u grobu, nego krevetu kao tvoj dok mu mi ženu karamonofle je napisao/la:Znaci ipak ti je Pujdo stari, vidi se da si na njega povukao. Ker je to, valjda ti se stari sad u grobu okrece.TzXHc je napisao/la: Pa incest jest, ali nisam ja u pitanju nego ovi ostali cigančići što idu u štalu da ti guze i muzu staru, oni rade incest, meni nije ništa u rodu. Jedino ako nismo ti i ja rođaci neki
Nisi objektivan jbg, vi ste u zimu 2014 radili totalni remont ekipe i u proljeće 2015 ste bili među prve 3 po broju osvojenih bodova, taj trend ste nastavili i u jesen 2015. Znači naši se neće uigrati a vaši su se preko zime uigraliTzXHc je napisao/la:Zar ekipa koja nije imala prevelike promijene i ima jako dobru harmonije među igračima ne bi trebala igrati bolje?
Svaka čast željezničaru na pojačanjima, ali mislim da će im dugo trebat za uigravanje
Znaci to je pronasao si se u Pujdi ili je Pujdo u tebi, buduci da vam je incest obaveza. Divno, pomazemo novim parovima, sta sve mi radimo za tuzlanke to je za anala, doslovno.TzXHc je napisao/la: Ma valjda... Al bolje u grobu, nego krevetu kao tvoj dok mu mi ženu karamo
Imamo po dva igraca na svakoj poziciji.GoodisonPark je napisao/la:Nisi objektivan jbg, vi ste u zimu 2014 radili totalni remont ekipe i u proljeće 2015 ste bili među prve 3 po broju osvojenih bodova, taj trend ste nastavili i u jesen 2015. Znači naši se neće uigrati a vaši su se preko zime uigraliTzXHc je napisao/la:Zar ekipa koja nije imala prevelike promijene i ima jako dobru harmonije među igračima ne bi trebala igrati bolje?
Svaka čast željezničaru na pojačanjima, ali mislim da će im dugo trebat za uigravanje![]()
Moje mišljenje je da je vaša ekipa dostigla limit jesenas, sad slijede najveća iskušenja i borba na dva fronta, tu klupa igra odlučujuću ulogu a ja koliko vidim da ste vi od prvih 5-6 ekipa nekako najslabiji što se toga tiče. Ovo ti govorim iz iskustva, jer ritam srijeda-subota je ubitačan.
Poštujem tvoje mišljenje, ali od igrača koji su došli jedino je zeba se uklopio odma, a i počeli smo dobro igrati 5-6 kola pred kraj do tad je bilo sve toplo hladno. Vidjet ćemo volio bih da smo svi jaki, pogotovo "veći" klubovi, odma je svima zanimljivije i napetijeGoodisonPark je napisao/la:Nisi objektivan jbg, vi ste u zimu 2014 radili totalni remont ekipe i u proljeće 2015 ste bili među prve 3 po broju osvojenih bodova, taj trend ste nastavili i u jesen 2015. Znači naši se neće uigrati a vaši su se preko zime uigraliTzXHc je napisao/la:Zar ekipa koja nije imala prevelike promijene i ima jako dobru harmonije među igračima ne bi trebala igrati bolje?
Svaka čast željezničaru na pojačanjima, ali mislim da će im dugo trebat za uigravanje![]()
Moje mišljenje je da je vaša ekipa dostigla limit jesenas, sad slijede najveća iskušenja i borba na dva fronta, tu klupa igra odlučujuću ulogu a ja koliko vidim da ste vi od prvih 5-6 ekipa nekako najslabiji što se toga tiče. Ovo ti govorim iz iskustva, jer ritam srijeda-subota je ubitačan.
Hvala vam zaista, samo nam šaljite nezadovoljne žene bas kao što je tvoja stara, jer dobro i nama, a i njoj :*nofle je napisao/la:Znaci to je pronasao si se u Pujdi ili je Pujdo u tebi, buduci da vam je incest obaveza. Divno, pomazemo novim parovima, sta sve mi radimo za tuzlanke to je za anala, doslovno.TzXHc je napisao/la: Ma valjda... Al bolje u grobu, nego krevetu kao tvoj dok mu mi ženu karamo![]()
Znamo mi ovdje da ti je stara raspala ****, ali zar i sestra. Evo sad mi rekose. Pujdo opet, valjda ti je to u genima.TzXHc je napisao/la:Hvala vam zaista, samo nam šaljite nezadovoljne žene bas kao što je tvoja stara, jer dobro i nama, a i njoj :*nofle je napisao/la:Znaci to je pronasao si se u Pujdi ili je Pujdo u tebi, buduci da vam je incest obaveza. Divno, pomazemo novim parovima, sta sve mi radimo za tuzlanke to je za anala, doslovno.TzXHc je napisao/la: Ma valjda... Al bolje u grobu, nego krevetu kao tvoj dok mu mi ženu karamo![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.