FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja ne znam sto se prepucavate sa provokatorima.. Prijavite im post i moderatori ce izbrisati..
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
upravo tako,dokaz njihove "ZABRINUTOSTI ZA NAS" je to sto vise na nasoj temiadnan_hzsa je napisao/la:Ja ne znam sto se prepucavate sa provokatorima.. Prijavite im post i moderatori ce izbrisati..

al koja je spica kad pocinje tekma a izlaze slike igraca sarajeva.... na LED-u .....pa kad zabije gol a ono na LED-u GOOOOOOOOOOOOOOOOL

sa ovom dvojicom napadaca mislim da bi bilo dovoljno da dijelimo samare sirom nase lige
next stop ...banovici ..... 1500 minimum

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Oba nece doci,oba nisu ni potrebna...jedan je plafon,jel igramo formaciju sa jednim klasicnim napadacem...netreba pretjerivati i gomilati igrace,jedan napadac sad nek dodje,na zimu ufatiti kakvog LB i mjera
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Svaki naredni komentar oko toga ko je bolji klub će biti izbrisan !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
Ja kad sam vidio onu zastavu na centru terena kad sam ualzio na stadion mislio da se igra liga prvaka hahaha.. ma sve je super... korner zatsavice u nasim bojama, mreze na golovima u nasim bojama
.. ma sve za 10.. Big Blekson

Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Da to sam i ja primjetio i strasno me raduje sto se organizacija dize na pravi nivo mislim sve su ovo sitnice kad covjek gleda al brate melem za oci i jos mnogo stvari koje ce biti samo treba ovako nastaviti, a raja koja odmah titulu vidi cekajte malo tek je pocelo prvenstvo mene vise raduje ova organizacjija i marketing kluba sto raste nego sve ostalo jer kad to imas bice i rezultati sigurnoadnan_hzsa je napisao/la:Ja kad sam vidio onu zastavu na centru terena kad sam ualzio na stadion mislio da se igra liga prvaka hahaha.. ma sve je super... korner zatsavice u nasim bojama, mreze na golovima u nasim bojama.. ma sve za 10.. Big Blekson

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
-
- Kontakt:
sta se svadjate bezveze,i jedni i drugi ste nas sramotili poslije rata sa porazima 5,6 i 7 :0 a bilo je i nekih uspjeha...nego me zanima sto sarajevo nosi ove nike dresove kad su im otkazali spozorstvo?
Treba nam jedan od ove dvojice potencijalnih ili oba sto da ne,pa da poslozimo kockice u cjelosti.E sad o sljedecem gostovanju.Braco svaki ama bas svaki dlan i grlo je potrebno u banovicima jer mislim da s bodovima iz banovica postizemo maximum. U ekipi ce se nastaviti pozitivna atmosfera pred pauzu u prvenstvu.Zato svi koji mogu u subotu put banovica i da bodrimo nase momke.Ovim putem bih nase sljedece domacine zamolio da nam ustupe najvecu tribinu jer nas dolazi mnoooooooooooooogo.LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.
mi sramottili??? mi smo bili 10 cm od grupne faze kupa uefahercegovina je napisao/la:sta se svadjate bezveze,i jedni i drugi ste nas sramotili poslije rata sa porazima 5,6 i 7 :0 a bilo je i nekih uspjeha...nego me zanima sto sarajevo nosi ove nike dresove kad su im otkazali spozorstvo?

igramo do polusezone od polusezone igramo u lagea dresovima takav dogovor sa lageom i nike ...
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Ne, za takve bi ja cvaju kartu stavio, kad se vec neckas da odes na utakmicu, stavio bi ti cvajnciku pa te skroz odbio od Koseva, fala Bogu nema vas puno, a i koji ce te nam djavo.dr.van nostrand je napisao/la:Ako dovedu Kucukovica , onda zasluzuju da im dadnem 6 KM da ih gledam , a ako se to ne ostvari onda cu mozda sebi priustiti taj luksuz pa da odgledam jedno 2 ili 3 tekme a ostale cu pratiti preko radija ( u boljoj opciji) ili buljiti 90 min. u teletext... Sta drugo mogu?
Zasluzuju 6 maraka, ti lafo socijalni slucaj, a imas repa da internet placas svaki mjesec.
Prati te svoja ostala tri kluba s avatara, svu ti srecu sa njima zelim.
jesi cuo mozda za GODISNJE KARTE''''' SA CLANARINOM TE IZADJE 3 KM PO TEKMI A BEZ CLANARINE TE IZADJE 2,20 KM ako ti je to puno za klub koji "volis" onda brate daleko ti kuca od koseva bilafaba je napisao/la:Ne, za takve bi ja cvaju kartu stavio, kad se vec neckas da odes na utakmicu, stavio bi ti cvajnciku pa te skroz odbio od Koseva, fala Bogu nema vas puno, a i koji ce te nam djavo.dr.van nostrand je napisao/la:Ako dovedu Kucukovica , onda zasluzuju da im dadnem 6 KM da ih gledam , a ako se to ne ostvari onda cu mozda sebi priustiti taj luksuz pa da odgledam jedno 2 ili 3 tekme a ostale cu pratiti preko radija ( u boljoj opciji) ili buljiti 90 min. u teletext... Sta drugo mogu?
Zasluzuju 6 maraka, ti lafo socijalni slucaj, a imas repa da internet placas svaki mjesec.
Prati te svoja ostala tri kluba s avatara, svu ti srecu sa njima zelim.
Do polusezone je ugovor.hercegovina je napisao/la:sta se svadjate bezveze,i jedni i drugi ste nas sramotili poslije rata sa porazima 5,6 i 7 :0 a bilo je i nekih uspjeha...nego me zanima sto sarajevo nosi ove nike dresove kad su im otkazali spozorstvo?
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
ja bi volio da ih dovedu a takvi kosto si ti nadam se da nikad nece doc na kosevo da gledaju utakmice pogotovo ne na sjeverdr.van nostrand je napisao/la:Ako dovedu Kucukovica , onda zasluzuju da im dadnem 6 KM da ih gledam , a ako se to ne ostvari onda cu mozda sebi priustiti taj luksuz pa da odgledam jedno 2 ili 3 tekme a ostale cu pratiti preko radija ( u boljoj opciji) ili buljiti 90 min. u teletext... Sta drugo mogu?
HZSA87
-
Tvoja je ljubav prema FKS ko mali prst nije ni tolika , kako te nije stid reci to ima nas koji osim tih mizernih 6 km koje je u danasnjem vaktu tesko zaraditi , prelazimo po 100-200 km da gledamo voljeni klub . Treba bit čovjek pa ostati uz svoj klub i kad tone ..dr.van nostrand je napisao/la:Ako dovedu Kucukovica , onda zasluzuju da im dadnem 6 KM da ih gledam , a ako se to ne ostvari onda cu mozda sebi priustiti taj luksuz pa da odgledam jedno 2 ili 3 tekme a ostale cu pratiti preko radija ( u boljoj opciji) ili buljiti 90 min. u teletext... Sta drugo mogu?
A ti žali svojih 6 km i idi na neku drugu tribinu od ostalih klubova pa gleadaj njih.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Meni je nekako izglednije da ce doci taj Crnogorac Bozovic.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Ne znam sto je ovolika euforija kad je blekic rekao da mu je tek poslao pismo da se nije ni cuo s njim
sto da bvbrise covjek pise o svome klubu??
- Sarajevo_republika
- Kontakt:
johnnyHZ je napisao/la:sto da bvbrise covjek pise o svome klubu??
lJUBOMORA JE ČUDO

17.08.1972. SARAJEVO 2 : 2 REAL MADRID
p.s Kada se u Sarajevu vozao tramvaj ljudi na prostorima bivše države su mislili da je to ustvari voz..
p.s Kada se u Sarajevu vozao tramvaj ljudi na prostorima bivše države su mislili da je to ustvari voz..
Jedino ako je Zeljo njegov klub kazem ti jer ce doci jos 20 zeljovaca i dati komentar ne ovo vrticemo se u krug i ovaj ce na kraju pobrisatijohnnyHZ je napisao/la:sto da bvbrise covjek pise o svome klubu??
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
i ja nesto gledam ... kako god.... kako teku pripreme za banovice...fakat je dobro sto ljudi imaju normalan stadion ! ......da se NORMALNO moeze bodriti svoj ttim i da se uziva u utakmiciSarajevo_republika je napisao/la:johnnyHZ je napisao/la:sto da bvbrise covjek pise o svome klubu??
lJUBOMORA JE ČUDO