Izjava na mjestu, jasna, detaljna i odmjerena! Nista ga nije sprjecavalo, da ih daje i prije...

Ma, nije čovjek htio ukinuti zabavu mnogima. Ko što će se Bakin engleski i "Bola, reci Balji..." spominjati uvijek, Ćirina psovka onome ko zabi sedmi gol Estoncima, tako je htio da se i njegove izjave pamte, pa je spominjao pješake iz Njemačke, Messija, Milan...Dufresne je napisao/la:Odlicna izjava Papeta, strasno mi se svidja... Nije ni cirkusantska u stilu Cire, niti je "zajebantska" i "izgubljena" kao njegove prethodne izjave...
Izjava na mjestu, jasna, detaljna i odmjerena! Nista ga nije sprjecavalo, da ih daje i prije...
Nije bas Dufresne.Dufresne je napisao/la:Odlicna izjava Papeta, strasno mi se svidja... Nije ni cirkusantska u stilu Cire, niti je "zajebantska" i "izgubljena" kao njegove prethodne izjave...
Izjava na mjestu, jasna, detaljna i odmjerena! Nista ga nije sprjecavalo, da ih daje i prije...Mora da je citao malo forum ss.ba!
Dokle je doslo sa papirologijom?Majstor10 je napisao/la:Dobra izjava Papeta za Kolasinca, drago mi je.
Ja sam to vec spomenuo, ja se najiskrenije nadam da sve izjave sto je Pape dao cista zajebancija, i da sve sto je rekao, da je u realnosti suprotno...BaDa12 je napisao/la:Ma, nije čovjek htio ukinuti zabavu mnogima. Ko što će se Bakin engleski i "Bola, reci Balji..." spominjati uvijek, Ćirina psovka onome ko zabi sedmi gol Estoncima, tako je htio da se i njegove izjave pamte, pa je spominjao pješake iz Njemačke, Messija, Milan...Dufresne je napisao/la:Odlicna izjava Papeta, strasno mi se svidja... Nije ni cirkusantska u stilu Cire, niti je "zajebantska" i "izgubljena" kao njegove prethodne izjave...
Ovo je odlican konkretan potez od strane Papeta, ja se samo nadam da je obavljen jos jedan detaljniji razgovor izmedju Papeta i Kolasinca i njegovih roditelja, gdje je jasno stavljeno do znanja mladjahnom bikicuDonCorleone je napisao/la:Nije bas Dufresne.Dufresne je napisao/la:Odlicna izjava Papeta, strasno mi se svidja... Nije ni cirkusantska u stilu Cire, niti je "zajebantska" i "izgubljena" kao njegove prethodne izjave...
Izjava na mjestu, jasna, detaljna i odmjerena! Nista ga nije sprjecavalo, da ih daje i prije...Mora da je citao malo forum ss.ba!
Ako se zna da sredivanje papira traje nekoliko mjeseci i da ce igrac tek pokrenuti takvu proceduru kada ima garanciju u vidu konkretnog interesa selektora i saveza kroz razgovore (vise nego jedan), onda ces vrlo brzo i sam primjetiti kada smo mi trebali pokazati interes za Kolasinca.
Kolasinac se vrti u nasim medijima konkretno nekoliko nedelja, dok se vrtio oko provg tima Schalke-a vec nekoliko mjeseci. Tada smo mi (selektor, savez, mediji) vec mogli biti dosta konkretniji, tako da bi on imao sredene papire vec sada protiv Grcke.
Ali bolje ikada, nego nikada...mada propusta u okviru Scoutinga je bilo i bice, u to sam siguran.
Znam donekle situaciju sa tim.. babo mu sve sredjiva a sad je sve do nas, ni Pape ni Seo valjda ne moraju nista sada uraditi samo se sad ceka za njegov pasos.dadnan je napisao/la:Dokle je doslo sa papirologijom?Majstor10 je napisao/la:Dobra izjava Papeta za Kolasinca, drago mi je.
Negdje sam procito haman da je novinski clanak ili dnevni avaz ili sam onda ovdje na stranicu sporta, da je receno kako je predao seadov otac svu papirologiju i da je sad do nas kad ce mu se odobriti to sve, je li to tacno ili?
Da kaze kome? Tebi preko novina? Pun si paranoja. Ti, i slicni tebi, vide zivot i fudbalsku reprezentaciju iskljucivo kroz novine. To ti mislis da Pape nije govorio mnogo tih stvari prije ove izjave? Vi ste pamenti a Pape je budala.Principatus je napisao/la:Salis se ili?tulln je napisao/la:Sa danasnjom izjavom Susic zacepi kriticarima i usta i s&pak
Ti "kriticari" su prije 6-7 mjeseci govorili, da Susic kaze ovo sto je danas rekao.
Sad bi momak vec imao papire.
Ali hajde bolje ikad nego nikad, nekima treba malo duze.
@Head
Principatus je ovo predvidio prije pola godine, da ce Kolasinac igrati gdje sad igra. Dok su se drugi sprdali i blatili momka, a Susic nije znao ni da postoji. I sad da slusam pametovanje? Haha, grohotom, ovdje se jos samo moze oplakati.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-gr ... jetu/98706" onclick="window.open(this.href);return false;emir79 je napisao/la:Sta mislite, zasto je samo u intervjuma Avaza Safet ispadao idiot? Zato sto vecih lazova, manipulatora na zemaljskoj kugli nema.
hajde decko opusti se malo. Zasto stalno trazis problem tamo gdje ga nema.Principatus je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-gr ... jetu/98706" onclick="window.open(this.href);return false;emir79 je napisao/la:Sta mislite, zasto je samo u intervjuma Avaza Safet ispadao idiot? Zato sto vecih lazova, manipulatora na zemaljskoj kugli nema.
"Nisam u kontaktu sa Misketom. Za Misketa ne znam ni da li igra, da li trenira... Vidjećemo".
http://sportsport.ba/bh_fudbal/jagodic- ... sica/98980" onclick="window.open(this.href);return false;
Jagodić: Kolašinac čeka poziv Safeta Sušića
Avaz samo laze, kada to Papenavijacima valja da laze. Kolasinac kaze da moze igrati za nas i da je iz BiH, a ovi ovdje kazu kako laze Avaz i da nemoze jer je Sandzaklija. Yes, yes. Kako ide ona: Pravim sebi svijet kako ja hocu...
@Redakcija SportSport.ba
Nisam znao da ste i vi sad dio Avaza.
Polako Hare, nemoj da te kvotam, dosta aktuelno.harishp je napisao/la:Ovaj @princi naograsiao ali fakat
Ma kakav problem, opustio sam se ja dosta i relativno dobro. Nego zanimljivo je vidjeti kako se okrece i prevrce sve zivo. Sad sam po definiciji cak i pljuvac i mrzim kao Papeta, jer mi se ne svidja nerad, koji drugi "vjesto" zele prikriti umjesto da se direkt kritikuje. Isto kao oni koji su Susicu poslije 2:1 sa Rumunijom prigovarali, da nismo dobro odigrali, a mi ih ubili u pojam, nisu znali sta se desava. Dvije razlicite strane, ali duh iza toga je isti.Denizmare je napisao/la:hajde decko opusti se malo. Zasto stalno trazis problem tamo gdje ga nema.
Zagrizao za Susica kao Bernd Stange za BiH.harishp je napisao/la:Ovaj @princi naograsiao ali fakat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.