Safet Sušić - Pape

Dufresne
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Dufresne » 26 feb 2013, 14:16

Odlicna izjava Papeta, strasno mi se svidja... Nije ni cirkusantska u stilu Cire, niti je "zajebantska" i "izgubljena" kao njegove prethodne izjave...

Izjava na mjestu, jasna, detaljna i odmjerena! Nista ga nije sprjecavalo, da ih daje i prije... ;) Mora da je citao malo forum ss.ba! :D
Pravda za Papeta!

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 26 feb 2013, 14:21

Dufresne je napisao/la:Odlicna izjava Papeta, strasno mi se svidja... Nije ni cirkusantska u stilu Cire, niti je "zajebantska" i "izgubljena" kao njegove prethodne izjave...

Izjava na mjestu, jasna, detaljna i odmjerena! Nista ga nije sprjecavalo, da ih daje i prije... ;)
Ma, nije čovjek htio ukinuti zabavu mnogima. Ko što će se Bakin engleski i "Bola, reci Balji..." spominjati uvijek, Ćirina psovka onome ko zabi sedmi gol Estoncima, tako je htio da se i njegove izjave pamte, pa je spominjao pješake iz Njemačke, Messija, Milan... :mrgreen:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 26 feb 2013, 14:24

Dobra izjava Papeta za Kolasinca, drago mi je.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 26 feb 2013, 14:25

Dufresne je napisao/la:Odlicna izjava Papeta, strasno mi se svidja... Nije ni cirkusantska u stilu Cire, niti je "zajebantska" i "izgubljena" kao njegove prethodne izjave...

Izjava na mjestu, jasna, detaljna i odmjerena! Nista ga nije sprjecavalo, da ih daje i prije... ;) Mora da je citao malo forum ss.ba! :D
Nije bas Dufresne.
Ako se zna da sredivanje papira traje nekoliko mjeseci i da ce igrac tek pokrenuti takvu proceduru kada ima garanciju u vidu konkretnog interesa selektora i saveza kroz razgovore (vise nego jedan), onda ces vrlo brzo i sam primjetiti kada smo mi trebali pokazati interes za Kolasinca.

Kolasinac se vrti u nasim medijima konkretno nekoliko nedelja, dok se vrtio oko provg tima Schalke-a vec nekoliko mjeseci. Tada smo mi (selektor, savez, mediji) vec mogli biti dosta konkretniji, tako da bi on imao sredene papire vec sada protiv Grcke.

Ali bolje ikada, nego nikada...mada propusta u okviru Scoutinga je bilo i bice, u to sam siguran.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 26 feb 2013, 14:28

Majstor10 je napisao/la:Dobra izjava Papeta za Kolasinca, drago mi je.
Dokle je doslo sa papirologijom?
Negdje sam procito haman da je novinski clanak ili dnevni avaz ili sam onda ovdje na stranicu sporta, da je receno kako je predao seadov otac svu papirologiju i da je sad do nas kad ce mu se odobriti to sve, je li to tacno ili?

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 26 feb 2013, 14:34

BaDa12 je napisao/la:

Izjava na mjestu, jasna, detaljna i odmjerena! Nista ga nije sprjecavalo, da ih daje i prije... ;)
Ma, nije čovjek htio ukinuti zabavu mnogima. Ko što će se Bakin engleski i "Bola, reci Balji..." spominjati uvijek, Ćirina psovka onome ko zabi sedmi gol Estoncima, tako je htio da se i njegove izjave pamte, pa je spominjao pješake iz Njemačke, Messija, Milan... :mrgreen:
Ja sam to vec spomenuo, ja se najiskrenije nadam da sve izjave sto je Pape dao cista zajebancija, i da sve sto je rekao, da je u realnosti suprotno... :D
Pravda za Papeta!

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 26 feb 2013, 14:39

DonCorleone je napisao/la:

Nije bas Dufresne.
Ako se zna da sredivanje papira traje nekoliko mjeseci i da ce igrac tek pokrenuti takvu proceduru kada ima garanciju u vidu konkretnog interesa selektora i saveza kroz razgovore (vise nego jedan), onda ces vrlo brzo i sam primjetiti kada smo mi trebali pokazati interes za Kolasinca.

Kolasinac se vrti u nasim medijima konkretno nekoliko nedelja, dok se vrtio oko provg tima Schalke-a vec nekoliko mjeseci. Tada smo mi (selektor, savez, mediji) vec mogli biti dosta konkretniji, tako da bi on imao sredene papire vec sada protiv Grcke.

Ali bolje ikada, nego nikada...mada propusta u okviru Scoutinga je bilo i bice, u to sam siguran.
Ovo je odlican konkretan potez od strane Papeta, ja se samo nadam da je obavljen jos jedan detaljniji razgovor izmedju Papeta i Kolasinca i njegovih roditelja, gdje je jasno stavljeno do znanja mladjahnom bikicu :D , da se na njega uveliko racuna u buducnosti i jos neke stvari koji se ne daju u izjavama za medije...

Potezi oko papirologije, su sada cisto odgovornost odredjenih celnika NSBiH i porodice Kolasinac.... ;)
Pravda za Papeta!

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 26 feb 2013, 14:39

dadnan je napisao/la:
Majstor10 je napisao/la:Dobra izjava Papeta za Kolasinca, drago mi je.
Dokle je doslo sa papirologijom?
Negdje sam procito haman da je novinski clanak ili dnevni avaz ili sam onda ovdje na stranicu sporta, da je receno kako je predao seadov otac svu papirologiju i da je sad do nas kad ce mu se odobriti to sve, je li to tacno ili?
Znam donekle situaciju sa tim.. babo mu sve sredjiva a sad je sve do nas, ni Pape ni Seo valjda ne moraju nista sada uraditi samo se sad ceka za njegov pasos.

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 26 feb 2013, 14:44

Odlicno, znaci da je prakticno sve rijeseno oko kolasinca i da se samo jos papiri cekaju, ne vjerujem da ako je predao i sve odradio da bi bilo sanse da se vise predomisli.

Hvala majstore :)

Medo10
Kontakt:

Post Postao/la Medo10 » 26 feb 2013, 16:34

Principatus je napisao/la:
tulln je napisao/la:Sa danasnjom izjavom Susic zacepi kriticarima i usta i s&pak
Salis se ili?
Ti "kriticari" su prije 6-7 mjeseci govorili, da Susic kaze ovo sto je danas rekao.
Sad bi momak vec imao papire.

Ali hajde bolje ikad nego nikad, nekima treba malo duze.

@Head

Principatus je ovo predvidio prije pola godine, da ce Kolasinac igrati gdje sad igra. Dok su se drugi sprdali i blatili momka, a Susic nije znao ni da postoji. I sad da slusam pametovanje? Haha, grohotom, ovdje se jos samo moze oplakati. :lol:
Da kaze kome? Tebi preko novina? Pun si paranoja. Ti, i slicni tebi, vide zivot i fudbalsku reprezentaciju iskljucivo kroz novine. To ti mislis da Pape nije govorio mnogo tih stvari prije ove izjave? Vi ste pamenti a Pape je budala. :roll:

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 26 feb 2013, 18:48

Ma vecina vjeruje da ima mozak a nikad ga nisu vidjeli.

Zanimljio, dobro se j' pocelo definisati kao nesto sto nam godi (usima). Meni bas zanimljivo, valjda je i vama.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 26 feb 2013, 18:53

Kad nesto objavi FENA (Federalna novinaska agencija) onda nema lazi i nema prevare. Jednostavno ste manipulacije Avaza trebali i prije da skontate. Susic zna svoj posao i radi ga odlicno. Sta mislite, zasto je samo u intervjuma Avaza Safet ispadao idiot? Zato sto vecih lazova, manipulatora na zemaljskoj kugli nema. Ko im je sef, ne mogu ni novine biti drugacije. Jos od Albanije Avaz koristi svaku priliku ,da ocrni Safeta. Zasto intervjui Safeta za Nezavisne ili Oslobodjenje nikad nisu predstavljale problem, zasto u tim novinama nije bilo idiotskih "ispada" Safeta Susica? Otkud samo kad to Avaz pise?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 26 feb 2013, 20:08

Ko je ovaj Suhic :?: :?: :?: :?: :lol:
slika

Ovolika kisa a on Suhic :lol:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 26 feb 2013, 20:35

AAAHHAHAHA ISMIJA SE NA OVO EDIT Jos susic izgleda ko da je gledan pa trlja ruke jer zna da ga ceka neko masno jelo

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 feb 2013, 22:13

emir79 je napisao/la:Sta mislite, zasto je samo u intervjuma Avaza Safet ispadao idiot? Zato sto vecih lazova, manipulatora na zemaljskoj kugli nema.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-gr ... jetu/98706" onclick="window.open(this.href);return false;
"Nisam u kontaktu sa Misketom. Za Misketa ne znam ni da li igra, da li trenira... Vidjećemo".

http://sportsport.ba/bh_fudbal/jagodic- ... sica/98980" onclick="window.open(this.href);return false;
Jagodić: Kolašinac čeka poziv Safeta Sušića

Avaz samo laze, kada to Papenavijacima valja da laze. Kolasinac kaze da moze igrati za nas i da je iz BiH, a ovi ovdje kazu kako laze Avaz i da nemoze jer je Sandzaklija. Yes, yes. Kako ide ona: Pravim sebi svijet kako ja hocu...

@Redakcija SportSport.ba
Nisam znao da ste i vi sad dio Avaza. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 feb 2013, 22:43

Ovaj @princi naograsiao ali fakat :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 26 feb 2013, 22:56

Principatus je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Sta mislite, zasto je samo u intervjuma Avaza Safet ispadao idiot? Zato sto vecih lazova, manipulatora na zemaljskoj kugli nema.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-gr ... jetu/98706" onclick="window.open(this.href);return false;
"Nisam u kontaktu sa Misketom. Za Misketa ne znam ni da li igra, da li trenira... Vidjećemo".

http://sportsport.ba/bh_fudbal/jagodic- ... sica/98980" onclick="window.open(this.href);return false;
Jagodić: Kolašinac čeka poziv Safeta Sušića

Avaz samo laze, kada to Papenavijacima valja da laze. Kolasinac kaze da moze igrati za nas i da je iz BiH, a ovi ovdje kazu kako laze Avaz i da nemoze jer je Sandzaklija. Yes, yes. Kako ide ona: Pravim sebi svijet kako ja hocu...

@Redakcija SportSport.ba
Nisam znao da ste i vi sad dio Avaza. :mrgreen:
hajde decko opusti se malo. Zasto stalno trazis problem tamo gdje ga nema.
Samo neka se kuha,pola stranice je uspjelo i nekako da prodje normalno nakon izjave o Kolasincu,druga polovina vec se vraca na isto.
Sampi se i na forum ovakav gdje nema normalne rasprave...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 feb 2013, 23:28

harishp je napisao/la:Ovaj @princi naograsiao ali fakat :roll:
Polako Hare, nemoj da te kvotam, dosta aktuelno. :D
Denizmare je napisao/la:hajde decko opusti se malo. Zasto stalno trazis problem tamo gdje ga nema.
Ma kakav problem, opustio sam se ja dosta i relativno dobro. Nego zanimljivo je vidjeti kako se okrece i prevrce sve zivo. Sad sam po definiciji cak i pljuvac i mrzim kao Papeta, jer mi se ne svidja nerad, koji drugi "vjesto" zele prikriti umjesto da se direkt kritikuje. Isto kao oni koji su Susicu poslije 2:1 sa Rumunijom prigovarali, da nismo dobro odigrali, a mi ih ubili u pojam, nisu znali sta se desava. Dvije razlicite strane, ali duh iza toga je isti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 feb 2013, 23:34

harishp je napisao/la:Ovaj @princi naograsiao ali fakat :roll:
Zagrizao za Susica kao Bernd Stange za BiH. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 26 feb 2013, 23:44

Evo ovako.
Ako Pobjedimo Grcku i za nas zaigra Kolasinac... 7 dana cu na avataru drzati Safeta... 8-)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.