Piolijev dvojnik sa tribina im govori kako da postave igru protiv Intera

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Kontam Rope mozda nisi procitao moj post pa molim te odgovori....memaga je napisao/la: ↑13 maj 2023, 20:25Pitanje do koga je do UPRAVE ili Piolija??? Jel Pioli vlasnik ili trener???
Ako nesto ne stima mjenjaj!!!!
Gdje su pojacanja?? Zimski marketo???
Jesi li vidio listu potencijalnih pojacanja za sljedecu sezonu????
Mislim da je suvisno bilo sta komentarisati dalje...
Ovo su pitanja za mog jarana Meepa![]()
Mogu i ostali slobodno pojasniti...
Sljedecu tekmu protiv samp.sam na San Siru, saljem vam fotku...![]()
Da ste bogdom rekli da se kakve motke ponesuCurva Sud invite all Milan fans to gather at Milanello tomorrow to support the team
Ne bi me iznenadilo od pojedinih i kad bi recimo bili izdominirani od ekipe iz Eccellenze. Bukv zbog individualne kvalitete i jesmo peti. Ovaj bi sa milanom iz 14/15 zavrsio u donjem dijelu tabele. Neironicno mislim da bi tako bilo.nextterrain je napisao/la: ↑13 maj 2023, 20:56U zadnjih 11 utakmica su dobili 3 utakmice![]()
I neka je onda sve do igraca![]()
Naravno da milioni ne igraju ali nisi argumentovano odgovorio pitao sam te kako se formiraju cijene i ko mu je dao 30 miliona na transfermarktu. Nije ih dobio na osnovu izgleda i rekla kazala postoje parametri za odredjivanje cijene.
Pa napisao sam ranije da mu je uzasna sezona i sta je tu problem ? Za razliku od tebe ja jos vjerujem u tog igraca i siguran sam da on i Diaz imaju svijetlu buducnost ali ne pod Piolijem , Diaz vjerovatno nece ni ostati.
Pa napisao sam ti ranije. Nije momak odradio pripreme uz to Pioli ne prica engleski. Dodjes u klub 5 do 12 , ne prodjes pripreme , ne naucis jezik itd.
Ne mozes porediti Haugea i CDK , ali nikako. Hauge nije doveden kao veliki talent, nije igrao u bog zna kakvom klubu i ligi, nije imao iskustva u Europskim takmicenjima, odigrao je super utakmicu protiv Milana , mozda najbolju u karijeri i onda su ga odlucili dovesti.
Vise od par dobrih utakmica druze. Uz Noa Lang im bio najbolji igrac. A ima veze jer znas da mozes ocekivati nesto od njega. Mozda ne ove sezone , ali iduce vjerovatno. Mada ja mu ovu sezonu i ne racunam i ne pljujem ga iz gore navedenih razloga.
Svi kontamo sve ali nase se ne broji Memaga dragi.
Na danasnjem vaktu svaki mlad igrac koji odigra par dobri utakmica ima odmah cijenu preko 30M zar je to cudno i pitati se kako. Zato je sve otislo u kur.ac. E sad sto njegova cijena odudara od kvaliteta to je drugi par cipela.
Stice se dojam da ga vecinom branis a nikad ne pljujes cak i ako ima ovako groznu sezonu, a ja cu ga pljuvati sve dok igra kako igra. Ja sam licno izgubio svaku nadu u njeg i vjerujem da ce ostati ovdje i sljedece sezone samo iz razloga sto su skrsili puno para na njeg, pa sad kao da se pokusaju izvaditi, daju mu zato i najvise sansi za igru od svih nasi pojacanja. Velika greska ce biti ako CDK ostane a Diaz ne, jer i ovakav ogranicen Diaz je za klasu bolji igrac od balvana.Pa napisao sam ranije da mu je uzasna sezona i sta je tu problem ? Za razliku od tebe ja jos vjerujem u tog igraca i siguran sam da on i Diaz imaju svijetlu buducnost ali ne pod Piolijem , Diaz vjerovatno nece ni ostati.
Ma to za pripreme bi imalo smisla pricati prva 3-4 mjeseca, ali on je jarane citavu sezonu grozan, sta vec bolji je bio na pocetku nego sad, tako da to za pripreme okaci macku o rep. Vala mogao je do sad nauciti i on Italijanski makar na nivo da se razumije sa igracima, pa mu to ne bi trebao predstavljati problem.Pa napisao sam ti ranije. Nije momak odradio pripreme uz to Pioli ne prica engleski. Dodjes u klub 5 do 12 , ne prodjes pripreme , ne naucis jezik itd.
Je li ti primjetis da on izgleda izgubljeno na terenu ? Nema on kurcobolju vec jednostavno momak ne zna je li dosao i posao i naravno kao sto si naveo samopouzdanje. Zamisli da otvoris sportski dio novina i ono pise kako nisi opravdao ocekivanja itd. Kako bi se osjecao ?
Dabogda ćero da te hadzija uzme kao sto kazu, da je on makar i u Milanu pruzio tih 'par' dobri partija pa da imamo na osnovu cega gajiti optimizam, ovako nula bodova. Od njeg mogu jedino ocekivati kurcobolju jer je to i jedino pokazao, ali eto pred nama je i sljedeca sezona i daj boze da me demantuje, ne bi bio niko sretniji, pa da povucem sve sto sam rekao za njeg, ali bojim se da do toga nece doci.Vise od par dobrih utakmica druze. Uz Noa Lang im bio najbolji igrac. A ima veze jer znas da mozes ocekivati nesto od njega. Mozda ne ove sezone , ali iduce vjerovatno. Mada ja mu ovu sezonu i ne racunam i ne pljujem ga iz gore navedenih razloga.
Super, daj jos Arnautovica i nekog Lazetica u sredini terena i sljedeca sezona moze pocetiDaichi Kamada is more than an idea for Milan and the Rossoneri management are continuing contacts with the entourage of the Japanese attacking midfielder, who will leave Eintracht Frankfurt on a free transfer.
There have been steps forward too as a verbal agreement has been reached over a contract worth €3m net per season, which puts Milan in pole position to land the 26-year-old.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.