Eurobasket 2015

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

alan_kardec
Kontakt:

Re: Eurobasket 2015

Post Postao/la alan_kardec » 11 sep 2015, 00:42

Kad se priča o Hezonji, priča se o nekim zatrpavanjima, kanonadama i o 5/6 trica protiv Reala. Aman ljudi, jel Hezonja odigrao još koju/kakvu utakmicu osim te?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Olympique
Kontakt:

Post Postao/la Olympique » 11 sep 2015, 00:47

Jeste 8/8 za 3. :njanjanja:

Vala sa onom minutazom u barci,dobro je ista odigrao.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 11 sep 2015, 00:59

U tom slučaju, protiv Srbije će sigurno proraditi, ne sumnjam. Mora.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 11 sep 2015, 01:03

alan_kardec je napisao/la:U tom slučaju, protiv Srbije će sigurno proraditi, ne sumnjam. Mora.
Mogao bi vas BB7 natrpati :mrgreen:

Igra poprilično skroman Eurobasket za sada mora negdje pročepiti :tralala:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 11 sep 2015, 01:14

Pa onda bi Hrvate mogli natrpati Simonović ili Milosavljević jer njih dvojica do sada na prvenstvu igraju baš skromno. :think: Ili Nebojša Ilić. I on je zna ubosti, al ne ide ga nešto, bar za sada.
Zadnja izmjena: alan_kardec, dana/u 11 sep 2015, 01:18, ukupno mijenjano 1 put.
RIP Adis Selmanović

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 11 sep 2015, 01:18

Velika je to razlika i sam znaš samo se praviš malo budala :)

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 11 sep 2015, 01:35

Tačno, pravim se budala, ali pravite se i vi. Mog`o bi nas natrpati ovaj, mog`o bi nas natrpati onaj. Pa mogli su nas natrpati mnogi, al nas nije natrpao niko.
Što opet ne znači da neće, samo biti čvrsto na zemlji i polako.
RIP Adis Selmanović

Olympique
Kontakt:

Post Postao/la Olympique » 11 sep 2015, 01:46

alan_kardec je napisao/la:Tačno, pravim se budala, ali pravite se i vi. Mog`o bi nas natrpati ovaj, mog`o bi nas natrpati onaj. Pa mogli su nas natrpati mnogi, al nas nije natrpao niko.
Od 1/4 finala pocinje ozbilljna kosarka :kafa:

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 11 sep 2015, 01:51

1/4 finale
Slovenija - Francuska
Grcka - Spanija
Srbija - Hrvatska
Litvanija - Italija

1/2 finale
Francuska - Spanija
Srbija - Italija

finale
Spanija - Srbija
Don't believe the hype.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 11 sep 2015, 01:54

Kako se pise ovdje, Curry ne moze patike vezati Hezonji.
Ne bude li u tom mecu trp'o Srbiju ko Ray Allen Bullse onomad, qrac je od igraca. :kafa:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 11 sep 2015, 02:00

Olympique je napisao/la:Od 1/4 finala pocinje ozbilljna kosarka :kafa:

A jel? Znači Srbija treba da se uozbilji. :opaopa:
RIP Adis Selmanović

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 11 sep 2015, 02:03

Francuska - Turska, Parker brani titulu.
Latvija - Slovenija, naša kolonija ide dalje.
Španija - Poljska, ****, dobiće cigani.*
Grčka - Belgija, ****, dobiće cigani.x2*

Srbija - Finska ****, dobiće cigani.x3*
Hrvatska - Češka, a ono dobri su Česi, al ne vjerujem da su Kockasti toliki debili da propuste šansu za OI, a i za okršaj sa Srbijom.** :mrgreen:
Izrael - Italija, Izraelcima je i ovo previše, idu Belli i Galli dalje.
Litvanija - Gruzija, dobri su Gruzijci, Litvanci idu dalje.

*Da se ne uvrijedi koji Španac, Grk ili Srbin nemam ništa protiv njih, samo protiv načina na koji igraju i ponašaju se njihove košarkaške ekipe. Po ogavnosti su mi tu negdje sa Clippersima.

**Kakav će to regionalni spektakl da bude. :tokralju: Yebo fudbal, vaterpolo, rukomet i takve gluposti, košarka je i jednim i drugim po popularnosti i po uspjesima sport broj 1.

Vidio sam da ste sastavljali najbolje exyu ekipe. Mogu reći samo da ove sa Antom i Milošom i bez Pere ne treba uzimati u razmatranje.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 11 sep 2015, 02:07

alan_kardec je napisao/la:Tačno, pravim se budala, ali pravite se i vi. Mog`o bi nas natrpati ovaj, mog`o bi nas natrpati onaj. Pa mogli su nas natrpati mnogi, al nas nije natrpao niko.
Ako nisi prepoznao zayebanciju svega ti ne citiraj me, čim u šali kažeš da bi neko mogao natrpati Srbiju odmah obori nos i počne srat :facepalm:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 11 sep 2015, 02:07

Kawhi je napisao/la:Francuska - Turska, Parker brani titulu.
Latvija - Slovenija, naša kolonija ide dalje.
Španija - Poljska, ****, dobiće cigani.*
Grčka - Belgija, ****, dobiće cigani.x2*

Srbija - Finska ****, dobiće cigani.x3*
Hrvatska - Češka, a ono dobri su Česi, al ne vjerujem da su Kockasti toliki debili da propuste šansu za OI, a i za okršaj sa Srbijom.** :mrgreen:
Izrael - Italija, Izraelcima je i ovo previše, idu Belli i Galli dalje.
Litvanija - Gruzija, dobri su Gruzijci, Litvanci idu dalje.

*Da se ne uvrijedi koji Španac, Grk ili Srbin nemam ništa protiv njih, samo protiv načina na koji igraju i ponašaju se njihove košarkaške ekipe. Po ogavnosti su mi tu negdje sa Clippersima.

**Kakav će to regionalni spektakl da bude. :tokralju: Yebo fudbal, vaterpolo, rukomet i takve gluposti, košarka je i jednim i drugim po popularnosti i po uspjesima sport broj 1.

Vidio sam da ste sastavljali najbolje exyu ekipe. Mogu reći samo da ove sa Antom i Milošom i bez Pere ne treba uzimati u razmatranje.
Koga bi to ti umjesto Milosa ?

Inace dobro primjeti ovo za Srbe, puni su onih ironicnih podsmijeha, narocito Smaduljica i Sale (iako ga ko trenera neograniceno postujem). Kalina je nenormalno odvratan, danas uvali Gallou lakat onako bas na hinjaka.

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 11 sep 2015, 02:16

FaraonTM je napisao/la:
Ako nisi prepoznao zayebanciju svega ti ne citiraj me, čim u šali kažeš da bi neko mogao natrpati Srbiju odmah obori nos i počne srat :facepalm:
Nema se potrebe raspravljati s njim,najveci nacionalista na forumu.
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 11 sep 2015, 02:23

Ispizdi mi živce džaba, on eto sarkastičan nekakav Simonović nivo Bogdanovića :lolno:

K'o da pričamo o Dream Teamu pa ne postoji šansa da ih neko zatrpa i dobije :roll:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 11 sep 2015, 02:28

FaraonTM je napisao/la:Ispizdi mi živce džaba, on eto sarkastičan nekakav Simonović nivo Bogdanovića :lolno:

K'o da pričamo o Dream Teamu pa ne postoji šansa da ih neko zatrpa i dobije :roll:
Mah inace su srpski navijaci na vecini foruma mnogo prepotentni i bahati zbog ovih igara Srbije, na jednom forumu je lik uvjeravao sve da Srbija ima najveci ofanzivni potencijal na prvenstvu (dakle veci od Spanaca i Italijana) i govorio da svaki igrac Srbije ime 20 poena u rukama ukljucujuci SImonovica, Milosavljevica, Milutinova i Kuzmica ...

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 11 sep 2015, 02:32

Epidaurus je napisao/la: Koga bi to ti umjesto Milosa ?

Inace dobro primjeti ovo za Srbe, puni su onih ironicnih podsmijeha, narocito Smaduljica i Sale (iako ga ko trenera neograniceno postujem). Kalina je nenormalno odvratan, danas uvali Gallou lakat onako bas na hinjaka.
Beno Udrih je još živ. I svakog dana svog postojanja bolji od Miloša. A vala ne bih imao ništa ni protiv Zorana Dragića. Znam da mu je primarna pozicija bek šuter, ali može i na playu odraditi bolje od Miloša.

Meni su tradicionalno takvi. Mislio sam da će kad Krstić ode biti bolje, al dođe Raduljica još gori. :rol: Bogdan je jedini gotivan lik. Bjelica i Nedović mi se još nisu zamjerili. Sale je stari provokator. Kažu i da je bio takav igrač.
Epidaurus je napisao/la: Mah inace su srpski navijaci na vecini foruma mnogo prepotentni i bahati zbog ovih igara Srbije, na jednom forumu je lik uvjeravao sve da Srbija ima najveci ofanzivni potencijal na prvenstvu (dakle veci od Spanaca i Italijana) i govorio da svaki igrac Srbije ime 20 poena u rukama ukljucujuci SImonovica, Milosavljevica, Milutinova i Kuzmica ...
Marković nema 20 poena u rukama protiv kadeta. :rol:

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 11 sep 2015, 02:38

Kawhi je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la: Koga bi to ti umjesto Milosa ?

Beno Udrih je još živ. I svakog dana svog postojanja bolji od Miloša. A vala ne bih imao ništa ni protiv Zorana Dragića. Znam da mu je primarna pozicija bek šuter, ali može i na playu odraditi bolje od Miloša.

Meni su tradicionalno takvi. Mislio sam da će kad Krstić ode biti bolje, al dođe Raduljica još gori. :rol: Bogdan je jedini gotivan lik. Bjelica i Nedović mi se još nisu zamjerili. Sale je stari provokator. Kažu i da je bio takav igrač.
Epidaurus je napisao/la: Mah inace su srpski navijaci na vecini foruma mnogo prepotentni i bahati zbog ovih igara Srbije, na jednom forumu je lik uvjeravao sve da Srbija ima najveci ofanzivni potencijal na prvenstvu (dakle veci od Spanaca i Italijana) i govorio da svaki igrac Srbije ime 20 poena u rukama ukljucujuci SImonovica, Milosavljevica, Milutinova i Kuzmica ...
Marković nema 20 poena u rukama protiv kadeta. :rol:
Ma Bogdan pravo normalno izgleda, volim fakat onu njegovu facu kad slozi bitnu trojku iako je 90% tekme hladan ko spricer. Za Krleta ne treba nista pricat, ono gadjanje stolicom Bourusisa :puke:

Sto se Bene tice, bolji je definitivno od Milosa u kontroli ritma i kontrolisanim napadima dok Milos imaa tu lucidnost u igri. Mislim da bi njega u NBA zatjerali u 10 pm isto ko Spanoulisa nekad.

Kuzmara i Simon ne bi forumskoj ekipi sa mnom na krilnom centru od metar devedeset mogli dat 20 poena :kafa:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 11 sep 2015, 02:46

Epidaurus je napisao/la: Ma Bogdan pravo normalno izgleda, volim fakat onu njegovu facu kad slozi bitnu trojku iako je 90% tekme hladan ko spricer. Za Krleta ne treba nista pricat, ono gadjanje stolicom Bourusisa :puke:

Sto se Bene tice, bolji je definitivno od Milosa u kontroli ritma i kontrolisanim napadima dok Milos imaa tu lucidnost u igri. Mislim da bi njega u NBA zatjerali u 10 pm isto ko Spanoulisa nekad.

Kuzmara i Simon ne bi forumskoj ekipi sa mnom na krilnom centru od metar devedeset mogli dat 20 poena :kafa:
Pratio sam Partizan redovno od 2007. i kad je Bogdan otišao prestao sam. Ma Krletu se na faci vidi da nije dobar.

Meni je Miloš precijenjen. Imam o njemu slično mišljenje kao o Melu. Spanoulis je otišao iz NBA jer mu se nije treniralo i nije mu se igrala odbrana. Miloš nema šta tražiti u NBA.

Sad zamišljam kako Marković, Gagi, SImonović, Milutinov i Kuzma pokušavaju doći do koša protiv Westerman , Kahudi, Batum, Pietrus, Gobert petorke Francuza. :tokralju:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.