Eurobasket 2015
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Eurobasket 2015
Kad se priča o Hezonji, priča se o nekim zatrpavanjima, kanonadama i o 5/6 trica protiv Reala. Aman ljudi, jel Hezonja odigrao još koju/kakvu utakmicu osim te?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Jeste 8/8 za 3.
Vala sa onom minutazom u barci,dobro je ista odigrao.

Vala sa onom minutazom u barci,dobro je ista odigrao.
- alan_kardec
- Kontakt:
U tom slučaju, protiv Srbije će sigurno proraditi, ne sumnjam. Mora.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Mogao bi vas BB7 natrpatialan_kardec je napisao/la:U tom slučaju, protiv Srbije će sigurno proraditi, ne sumnjam. Mora.

Igra poprilično skroman Eurobasket za sada mora negdje pročepiti

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- alan_kardec
- Kontakt:
Pa onda bi Hrvate mogli natrpati Simonović ili Milosavljević jer njih dvojica do sada na prvenstvu igraju baš skromno.
Ili Nebojša Ilić. I on je zna ubosti, al ne ide ga nešto, bar za sada.

Zadnja izmjena: alan_kardec, dana/u 11 sep 2015, 01:18, ukupno mijenjano 1 put.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Velika je to razlika i sam znaš samo se praviš malo budala 

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- alan_kardec
- Kontakt:
Tačno, pravim se budala, ali pravite se i vi. Mog`o bi nas natrpati ovaj, mog`o bi nas natrpati onaj. Pa mogli su nas natrpati mnogi, al nas nije natrpao niko.
Što opet ne znači da neće, samo biti čvrsto na zemlji i polako.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Od 1/4 finala pocinje ozbilljna kosarkaalan_kardec je napisao/la:Tačno, pravim se budala, ali pravite se i vi. Mog`o bi nas natrpati ovaj, mog`o bi nas natrpati onaj. Pa mogli su nas natrpati mnogi, al nas nije natrpao niko.

- akisarajevo92
- Kontakt:
1/4 finale
Slovenija - Francuska
Grcka - Spanija
Srbija - Hrvatska
Litvanija - Italija
1/2 finale
Francuska - Spanija
Srbija - Italija
finale
Spanija - Srbija
Slovenija - Francuska
Grcka - Spanija
Srbija - Hrvatska
Litvanija - Italija
1/2 finale
Francuska - Spanija
Srbija - Italija
finale
Spanija - Srbija
Don't believe the hype.
Kako se pise ovdje, Curry ne moze patike vezati Hezonji.
Ne bude li u tom mecu trp'o Srbiju ko Ray Allen Bullse onomad, qrac je od igraca.
Ne bude li u tom mecu trp'o Srbiju ko Ray Allen Bullse onomad, qrac je od igraca.

- alan_kardec
- Kontakt:
Olympique je napisao/la:Od 1/4 finala pocinje ozbilljna kosarka
A jel? Znači Srbija treba da se uozbilji.

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Francuska - Turska, Parker brani titulu.
Latvija - Slovenija, naša kolonija ide dalje.
Španija - Poljska, ****, dobiće cigani.*
Grčka - Belgija, ****, dobiće cigani.x2*
Srbija - Finska ****, dobiće cigani.x3*
Hrvatska - Češka, a ono dobri su Česi, al ne vjerujem da su Kockasti toliki debili da propuste šansu za OI, a i za okršaj sa Srbijom.**
Izrael - Italija, Izraelcima je i ovo previše, idu Belli i Galli dalje.
Litvanija - Gruzija, dobri su Gruzijci, Litvanci idu dalje.
*Da se ne uvrijedi koji Španac, Grk ili Srbin nemam ništa protiv njih, samo protiv načina na koji igraju i ponašaju se njihove košarkaške ekipe. Po ogavnosti su mi tu negdje sa Clippersima.
**Kakav će to regionalni spektakl da bude.
Yebo fudbal, vaterpolo, rukomet i takve gluposti, košarka je i jednim i drugim po popularnosti i po uspjesima sport broj 1.
Vidio sam da ste sastavljali najbolje exyu ekipe. Mogu reći samo da ove sa Antom i Milošom i bez Pere ne treba uzimati u razmatranje.
Hrvatska - Češka, a ono dobri su Česi, al ne vjerujem da su Kockasti toliki debili da propuste šansu za OI, a i za okršaj sa Srbijom.**

*Da se ne uvrijedi koji Španac, Grk ili Srbin nemam ništa protiv njih, samo protiv načina na koji igraju i ponašaju se njihove košarkaške ekipe. Po ogavnosti su mi tu negdje sa Clippersima.
**Kakav će to regionalni spektakl da bude.

Vidio sam da ste sastavljali najbolje exyu ekipe. Mogu reći samo da ove sa Antom i Milošom i bez Pere ne treba uzimati u razmatranje.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ako nisi prepoznao zayebanciju svega ti ne citiraj me, čim u šali kažeš da bi neko mogao natrpati Srbiju odmah obori nos i počne sratalan_kardec je napisao/la:Tačno, pravim se budala, ali pravite se i vi. Mog`o bi nas natrpati ovaj, mog`o bi nas natrpati onaj. Pa mogli su nas natrpati mnogi, al nas nije natrpao niko.

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Koga bi to ti umjesto Milosa ?Kawhi je napisao/la:Francuska - Turska, Parker brani titulu.
Hrvatska - Češka, a ono dobri su Česi, al ne vjerujem da su Kockasti toliki debili da propuste šansu za OI, a i za okršaj sa Srbijom.**![]()
**Kakav će to regionalni spektakl da bude.Yebo fudbal, vaterpolo, rukomet i takve gluposti, košarka je i jednim i drugim po popularnosti i po uspjesima sport broj 1.
Inace dobro primjeti ovo za Srbe, puni su onih ironicnih podsmijeha, narocito Smaduljica i Sale (iako ga ko trenera neograniceno postujem). Kalina je nenormalno odvratan, danas uvali Gallou lakat onako bas na hinjaka.
Nema se potrebe raspravljati s njim,najveci nacionalista na forumu.FaraonTM je napisao/la:Ako nisi prepoznao zayebanciju svega ti ne citiraj me, čim u šali kažeš da bi neko mogao natrpati Srbiju odmah obori nos i počne sratalan_kardec je napisao/la:Tačno, pravim se budala, ali pravite se i vi. Mog`o bi nas natrpati ovaj, mog`o bi nas natrpati onaj. Pa mogli su nas natrpati mnogi, al nas nije natrpao niko.
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
Ispizdi mi živce džaba, on eto sarkastičan nekakav Simonović nivo Bogdanovića
K'o da pričamo o Dream Teamu pa ne postoji šansa da ih neko zatrpa i dobije

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Mah inace su srpski navijaci na vecini foruma mnogo prepotentni i bahati zbog ovih igara Srbije, na jednom forumu je lik uvjeravao sve da Srbija ima najveci ofanzivni potencijal na prvenstvu (dakle veci od Spanaca i Italijana) i govorio da svaki igrac Srbije ime 20 poena u rukama ukljucujuci SImonovica, Milosavljevica, Milutinova i Kuzmica ...FaraonTM je napisao/la:Ispizdi mi živce džaba, on eto sarkastičan nekakav Simonović nivo Bogdanovića![]()
Beno Udrih je još živ. I svakog dana svog postojanja bolji od Miloša. A vala ne bih imao ništa ni protiv Zorana Dragića. Znam da mu je primarna pozicija bek šuter, ali može i na playu odraditi bolje od Miloša.Epidaurus je napisao/la: Koga bi to ti umjesto Milosa ?
Inace dobro primjeti ovo za Srbe, puni su onih ironicnih podsmijeha, narocito Smaduljica i Sale (iako ga ko trenera neograniceno postujem). Kalina je nenormalno odvratan, danas uvali Gallou lakat onako bas na hinjaka.
Meni su tradicionalno takvi. Mislio sam da će kad Krstić ode biti bolje, al dođe Raduljica još gori.

Marković nema 20 poena u rukama protiv kadeta.Epidaurus je napisao/la: Mah inace su srpski navijaci na vecini foruma mnogo prepotentni i bahati zbog ovih igara Srbije, na jednom forumu je lik uvjeravao sve da Srbija ima najveci ofanzivni potencijal na prvenstvu (dakle veci od Spanaca i Italijana) i govorio da svaki igrac Srbije ime 20 poena u rukama ukljucujuci SImonovica, Milosavljevica, Milutinova i Kuzmica ...

Ma Bogdan pravo normalno izgleda, volim fakat onu njegovu facu kad slozi bitnu trojku iako je 90% tekme hladan ko spricer. Za Krleta ne treba nista pricat, ono gadjanje stolicom BourusisaKawhi je napisao/la:Beno Udrih je još živ. I svakog dana svog postojanja bolji od Miloša. A vala ne bih imao ništa ni protiv Zorana Dragića. Znam da mu je primarna pozicija bek šuter, ali može i na playu odraditi bolje od Miloša.Epidaurus je napisao/la: Koga bi to ti umjesto Milosa ?
Meni su tradicionalno takvi. Mislio sam da će kad Krstić ode biti bolje, al dođe Raduljica još gori.Bogdan je jedini gotivan lik. Bjelica i Nedović mi se još nisu zamjerili. Sale je stari provokator. Kažu i da je bio takav igrač.
Marković nema 20 poena u rukama protiv kadeta.Epidaurus je napisao/la: Mah inace su srpski navijaci na vecini foruma mnogo prepotentni i bahati zbog ovih igara Srbije, na jednom forumu je lik uvjeravao sve da Srbija ima najveci ofanzivni potencijal na prvenstvu (dakle veci od Spanaca i Italijana) i govorio da svaki igrac Srbije ime 20 poena u rukama ukljucujuci SImonovica, Milosavljevica, Milutinova i Kuzmica ...

Sto se Bene tice, bolji je definitivno od Milosa u kontroli ritma i kontrolisanim napadima dok Milos imaa tu lucidnost u igri. Mislim da bi njega u NBA zatjerali u 10 pm isto ko Spanoulisa nekad.
Kuzmara i Simon ne bi forumskoj ekipi sa mnom na krilnom centru od metar devedeset mogli dat 20 poena

Pratio sam Partizan redovno od 2007. i kad je Bogdan otišao prestao sam. Ma Krletu se na faci vidi da nije dobar.Epidaurus je napisao/la: Ma Bogdan pravo normalno izgleda, volim fakat onu njegovu facu kad slozi bitnu trojku iako je 90% tekme hladan ko spricer. Za Krleta ne treba nista pricat, ono gadjanje stolicom Bourusisa![]()
Sto se Bene tice, bolji je definitivno od Milosa u kontroli ritma i kontrolisanim napadima dok Milos imaa tu lucidnost u igri. Mislim da bi njega u NBA zatjerali u 10 pm isto ko Spanoulisa nekad.
Kuzmara i Simon ne bi forumskoj ekipi sa mnom na krilnom centru od metar devedeset mogli dat 20 poena
Meni je Miloš precijenjen. Imam o njemu slično mišljenje kao o Melu. Spanoulis je otišao iz NBA jer mu se nije treniralo i nije mu se igrala odbrana. Miloš nema šta tražiti u NBA.
Sad zamišljam kako Marković, Gagi, SImonović, Milutinov i Kuzma pokušavaju doći do koša protiv Westerman , Kahudi, Batum, Pietrus, Gobert petorke Francuza.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.