Ma onaj admin za BiH Reprzentacije nije normalan, piso sam ja vec sa njim.NKMramor je napisao/la:Ne, gospoda su djelovala poprilično ozbiljno kad su pričali o produženju ugovora sa Legeom, tako da... SP 2014-Legea... Bravo m.jmuni evo vam bananaVanjaC je napisao/la:Ti se sigurno zajebavas s nama :S![]()
![]()
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
Ugovor sa Legeom nam istice 2014 god i potpisala ga je stara garnitura saveza tj mafijasi tako da treba sacekati istek ugovora i onda razmatrati ponude koje dodu od drugih proizvodaca i ko vise ponudi tu cemo marku nositi to je jasno.
Ali sto neko rece nisu bitni dresovi nego repka i plasman na SP

Ali sto neko rece nisu bitni dresovi nego repka i plasman na SP

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Svi znamo da Adidas i Nike vode veliki rat za prevlast na trzistu.
Ako se rijesimo Legee mjesec prije svjetskog i Nike i Adidas ce se otimati za nas.
Ova Albanija me iznenadila.. Zar se Adidasu tu isplati
Na kraju krajeva ipak je bitan plasman. Mi cemo Lihtenstajn natrpat i u Legei i u Pumi.. Potpuno nebitno.
Pogledajte Belgiju.. sila Evropska u usponu,melju u grupi a igraju u Burrda dresovima

Znaci, Svjetsko 2014, ili u nekoj poznatoj marki ili u ovom.

KO KAZE DA LEGEA NE ZNA DOBAR DRES NAPRAVIT'
Ako se rijesimo Legee mjesec prije svjetskog i Nike i Adidas ce se otimati za nas.
Ova Albanija me iznenadila.. Zar se Adidasu tu isplati

Na kraju krajeva ipak je bitan plasman. Mi cemo Lihtenstajn natrpat i u Legei i u Pumi.. Potpuno nebitno.
Pogledajte Belgiju.. sila Evropska u usponu,melju u grupi a igraju u Burrda dresovima

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Nije mi bitno dal je puma, nike, adidas, warrior, legea itd.
Nego da taj dres lici na nesto i da ne budu ko vrece.
Ako ces iskreno Legea se jako poboljsala od 2011 pa nadalje.soxx je napisao/la:Nije mi bitno dal je puma, nike, adidas, warrior, legea itd.
Imali su odlicne protiv Francuske i Portugala

Plavi sorc i bijele stucne prelijepi znaci dresovi a i jednostavni. Rijetko ko je imao vrecu.
Onda su zasrali sa Vrecama ovim, ali znaci kod sviju su vrece bile

Ovi su sada odlicni.
By the way, svrsio sam

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Kod ovih dresova mi je zauvijek ostala velika misterija , zašto je postojala ona neka pravilna crta odmah ispod gigantskog broja na leđima ? Koja je svrha te crte ?soxx je napisao/la:Pa zbog ovog dresa ih i pljujem. Meni su oni prijasnji koliko-toliko valjali. Samo ime je falilo uvijek na dresu

hajmo na proteste da bude ovaj dizajn ? pa plače mi se kako je dobro
Vođa zna.
BadrHari je napisao/la:![]()

gle moja slika hahahaha
najbolji dres

Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
mogu li se kako ljiljani stavit' na dres 

OJ SUZANA OBJESI SE TI, NEK LOZA TEČE NERETVOM DA PIJU ROĐENI !
Ne mogu.Znaš da su iz RS-a osjetljivi na ljiljane.castro je napisao/la:mogu li se kako ljiljani stavit' na dres

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma ovo ti je Chelsea-ev dres od prije par sezona, samo sto su dodane ove 3 strafte naprijed na dresunedim1993 je napisao/la:
hajmo na proteste da bude ovaj dizajn ? pa plače mi se kako je dobro

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Moje misljenje je da je doslo vrijeme da se promijeni proizvodjac dosta vise svi su ih odj...li ... trebamo se pokazati u brazilu kao jedna ozb repka i sto se tice dresova, trenerki itd a Vjerujem da bi bilo puno boljih ponuda u to sam siguran a i savezu bi kasu napunilo sto se tice sponzorstva 

.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 12:00, ukupno mijenjano 1 put.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
BadrHari je napisao/la:
Ovaj plavi je prva liga.

Jeli ovo stvarno nas novi dres ili se opet neko igrao sa photoshopom?
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ovi dresovi sto sad se igra, kao da je netko svezao kajase (valjda znate sta je
) oko igraca! a ova zadnja slika sto je postavita dresovi su koma! 

Zadnja izmjena: vrebac86, dana/u 11 jun 2013, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Znao sam hehe
Ma ima Legea dobrih dresova ali nas uvijek zapadne neki dizajn a la rukometni dres iz osamdesetih sa milion nekih bespotrebnih linija i ruznih detalja. Taj sto odabira te dizajne za nasu ekipu definitivno nema ukus. Dajte Slavici Legein katalog pa neka ona izabere ako nista drugo, vjerujem da kao zensko ima dobar i istancan modni ukus
Ma ima Legea dobrih dresova ali nas uvijek zapadne neki dizajn a la rukometni dres iz osamdesetih sa milion nekih bespotrebnih linija i ruznih detalja. Taj sto odabira te dizajne za nasu ekipu definitivno nema ukus. Dajte Slavici Legein katalog pa neka ona izabere ako nista drugo, vjerujem da kao zensko ima dobar i istancan modni ukus

- Consigliere
- Kontakt:
da se citiramConsigliere je napisao/la:
Najbolje kombinacije u posljednje vrijeme! Bijeli dres, plavi sorc! Tako je bilo nekad, tako treba i sad. Zuta ne treba da ima mjesta na dresu, izgleda bezveze i pravi od dresa cirkus. Ovi posljednji sa velikim brojevima i onim linijama oko brojeva su najgori u nasoj historiji!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Ja neshvatam kako se neki ovdje zadovolje sa nekim dresovima iz kataloga. Pa zar nebi trebali dobiti unikatne individuelne dresevo. Mozda budemo isti dizajn dresova nosili na SP-u kao Crna Gora samo u drugim bojama ako ostanu oni sponzor.
A Boze...
Kakav bolan ovaj dres serialni, ako nam Legea nebude ponudila individualan i unikatan dres, savez to sigurno nece nikad prihavatiti. Pa zar nije vise dovoljno da do danas nosimo neke serijalne dresevo iz Kataloga i da nam A i mlade reprezetacije nose razlicite dresove. Krajnije vrijeme da postanemo u svakom smjeru i segmentu profesionalni, od igracke klase do sponzora reprezentacije.
A sto se tice boja, vise puta sam napiso, da zuta boja nema nista da trazi na dresu. Onako kako smo od pocetka imali boje tako treba i da ostane.
Samo jednino zlatna boja moza ako bi uopste ubacivala treca boja, ali zuta nikako. I ko trazi zutu boju na dresu ili pravi od nje daytonsku zastavu, oni u istini nema tri blage o nasoj reprezetaciji.
Jedino bi zlatno moglo, ako bi se treca boja stavljala, ovaj mi je najbolji dres sto sam dosad vidio.

Kakav bolan ovaj dres serialni, ako nam Legea nebude ponudila individualan i unikatan dres, savez to sigurno nece nikad prihavatiti. Pa zar nije vise dovoljno da do danas nosimo neke serijalne dresevo iz Kataloga i da nam A i mlade reprezetacije nose razlicite dresove. Krajnije vrijeme da postanemo u svakom smjeru i segmentu profesionalni, od igracke klase do sponzora reprezentacije.
A sto se tice boja, vise puta sam napiso, da zuta boja nema nista da trazi na dresu. Onako kako smo od pocetka imali boje tako treba i da ostane.
Samo jednino zlatna boja moza ako bi uopste ubacivala treca boja, ali zuta nikako. I ko trazi zutu boju na dresu ili pravi od nje daytonsku zastavu, oni u istini nema tri blage o nasoj reprezetaciji.
Jedino bi zlatno moglo, ako bi se treca boja stavljala, ovaj mi je najbolji dres sto sam dosad vidio.