Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
velezTaso je napisao/la:E moji manijaci ne zna se ko je gori ili moj Velez ili vi na kakve smo ovo grane spali da se seljacki klubovi igraju nasim imenima.....
Mah...pusti se ti Želje vec gledaj svoj tim koji je zadnji na tabeli i po svoj prilici leti iz lige.Taso je napisao/la:E moji manijaci ne zna se ko je gori ili moj Velez ili vi na kakve smo ovo grane spali da se seljacki klubovi igraju nasim imenima.....
Imamo jasan cilj: OPSTANAK hej-nije ti šala...ma bravo...sad ce se sve u junu promjeniti jelde...a dotad cemo ispasti iz lige kako stvari stoji jer ne možemo nikog živog pobjediti.bistrikboy je napisao/la:Ohladite malo "navijaci" ovo ne traje od jucer,ovako se nece moci nastaviti a i nece se nastaviti,mi imamo do kraja sezone 1 cilj a to je OPSTANAK,jer prema tabeli nam je to sada zadatak,suzdrzite se tih "grubih"komentara...
JA VOLIM ŽELJU ZA NJEGA SVE...
ma jarane,necu da se raspravljam s tobom ili s bilo kim od raje jer smo svi željovci,ali ovo je otišlo sve u qurac.bistrikboy je napisao/la:Ti ako mislis da ce ti pomoci psovanje igracima TVOG kluba ti samo izvoli...
nista psovanje samo bejzbol palicadrop je napisao/la:ma jarane,necu da se raspravljam s tobom ili s bilo kim od raje jer smo svi željovci,ali ovo je otišlo sve u qurac.bistrikboy je napisao/la:Ti ako mislis da ce ti pomoci psovanje igracima TVOG kluba ti samo izvoli...
Normalno da je otislo i sam vidis da na utakmice idu jos samo budale i vjecni zaljubljenici u plavu boju,imamo upravu kojoj su blokirani svi racuni zahvaljujuci "prijateljima" kluba,imas bivse igrace koji su jedva docekali da tuze FKŽ i blokiraju racun na UPI banci(hasagic,joldic),sto problema,ali opet sve to me nece odvratiti od Želje pa makar i ispali,moju podrsku ce vazda imati,ali je jasno da su ovo teske p.ickice,mozda najvece u historiji kluba...drop je napisao/la:ma jarane,necu da se raspravljam s tobom ili s bilo kim od raje jer smo svi željovci,ali ovo je otišlo sve u qurac.bistrikboy je napisao/la:Ti ako mislis da ce ti pomoci psovanje igracima TVOG kluba ti samo izvoli...
tako ce i biti,siguran budi...raja je nadrkana opasno...dosta je bilo ponižavanja nas manijaka i da se svako selo na nama iživljava,da na nama fenjereši popravljaju gol razliku i ostala sranja.19TM87 je napisao/la:nista psovanje samo bejzbol palicadrop je napisao/la:ma jarane,necu da se raspravljam s tobom ili s bilo kim od raje jer smo svi željovci,ali ovo je otišlo sve u qurac.bistrikboy je napisao/la:Ti ako mislis da ce ti pomoci psovanje igracima TVOG kluba ti samo izvoli...