FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SINE
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SINE » 08 apr 2009, 17:37

žalosno :twisted: :twisted:
SAMO ŽELJO

Taso
Kontakt:

Post Postao/la Taso » 08 apr 2009, 17:52

E moji manijaci ne zna se ko je gori ili moj Velez ili vi na kakve smo ovo grane spali da se seljacki klubovi igraju nasim imenima.....

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 apr 2009, 17:53

Taso je napisao/la:E moji manijaci ne zna se ko je gori ili moj Velez ili vi na kakve smo ovo grane spali da se seljacki klubovi igraju nasim imenima.....
velez :D

ocekivani poraz nase ekipe,u subotu protiv Slavije na Grbavici... 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 08 apr 2009, 17:54

Taso je napisao/la:E moji manijaci ne zna se ko je gori ili moj Velez ili vi na kakve smo ovo grane spali da se seljacki klubovi igraju nasim imenima.....
Mah...pusti se ti Želje vec gledaj svoj tim koji je zadnji na tabeli i po svoj prilici leti iz lige.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 08 apr 2009, 17:57

*ebem ti i upravu i igrače i trenera...
Koji su to kreteni!?
Pa nek pogledaju u taj grb koji im stoji na dresu, pa ako ga nemogu dostojanstveno predstavit nek i ne igraju, to je casnije nego izgubit 3:0 od "NK POSUSJA"...

*ebem ti ovo sve... sve ode u P.M.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 apr 2009, 18:00

Ohladite malo "navijaci" ovo ne traje od jucer,ovako se nece moci nastaviti a i nece se nastaviti,mi imamo do kraja sezone 1 cilj a to je OPSTANAK,jer prema tabeli nam je to sada zadatak,suzdrzite se tih "grubih"komentara...

JA VOLIM ŽELJU ZA NJEGA SVE...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 08 apr 2009, 18:06

bistrikboy je napisao/la:Ohladite malo "navijaci" ovo ne traje od jucer,ovako se nece moci nastaviti a i nece se nastaviti,mi imamo do kraja sezone 1 cilj a to je OPSTANAK,jer prema tabeli nam je to sada zadatak,suzdrzite se tih "grubih"komentara...

JA VOLIM ŽELJU ZA NJEGA SVE...
Imamo jasan cilj: OPSTANAK hej-nije ti šala...ma bravo...sad ce se sve u junu promjeniti jelde...a dotad cemo ispasti iz lige kako stvari stoji jer ne možemo nikog živog pobjediti.
Eto ovo nije grub komentar...ne smijemo biti grubi prema balerinama u plavom dresu,samo bi bilo bolje da im obucemo plave suknjice...bolje bi im pristajalo.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 apr 2009, 18:21

Dobar Zeljo,to je straha :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 apr 2009, 18:22

Ti ako mislis da ce ti pomoci psovanje igracima TVOG kluba ti samo izvoli... :oops:

niccolo
Kontakt:

Post Postao/la niccolo » 08 apr 2009, 18:24

fenjeras popravlja gol razliku na nama ... SRAMOTA

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 08 apr 2009, 18:24

da,da..promjenit ce se nesto u junu 2009.. AL HIDZRETSKE...

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 08 apr 2009, 18:25

ma nista dok im noge ne polomimo ha ja
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 08 apr 2009, 18:25

bistrikboy je napisao/la:Ti ako mislis da ce ti pomoci psovanje igracima TVOG kluba ti samo izvoli... :oops:
ma jarane,necu da se raspravljam s tobom ili s bilo kim od raje jer smo svi željovci,ali ovo je otišlo sve u qurac.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 08 apr 2009, 18:28

drop je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Ti ako mislis da ce ti pomoci psovanje igracima TVOG kluba ti samo izvoli... :oops:
ma jarane,necu da se raspravljam s tobom ili s bilo kim od raje jer smo svi željovci,ali ovo je otišlo sve u qurac.
nista psovanje samo bejzbol palica

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 apr 2009, 18:30

drop je napisao/la:
Normalno da je otislo i sam vidis da na utakmice idu jos samo budale i vjecni zaljubljenici u plavu boju,imamo upravu kojoj su blokirani svi racuni zahvaljujuci "prijateljima" kluba,imas bivse igrace koji su jedva docekali da tuze FKŽ i blokiraju racun na UPI banci(hasagic,joldic),sto problema,ali opet sve to me nece odvratiti od Želje pa makar i ispali,moju podrsku ce vazda imati,ali je jasno da su ovo teske p.ickice,mozda najvece u historiji kluba...

Ko ima želju da lomi noge igracima,nek uzme bejzbolku i u ponedeljak u 12 na trening i nek lomi...
Zadnja izmjena: bistrikboy, dana/u 08 apr 2009, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 08 apr 2009, 18:31

19TM87 je napisao/la:
drop je napisao/la:
nista psovanje samo bejzbol palica
tako ce i biti,siguran budi...raja je nadrkana opasno...dosta je bilo ponižavanja nas manijaka i da se svako selo na nama iživljava,da na nama fenjereši popravljaju gol razliku i ostala sranja.
Još da se prisjetim komplet familije onog brkatom idiotu što nas vodi na klupi
:twisted: :twisted: :evil:

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 08 apr 2009, 18:44

tako ce i biti,siguran budi...raja je nadrkana opasno...dosta je bilo ponižavanja nas manijaka i da se svako selo na nama iživljava,da na nama fenjereši popravljaju gol razliku i ostala sranja.
Još da se prisjetim komplet familije onog brkatom idiotu što nas vodi na klupi
:twisted: :twisted: :evil:[/quote]

ma treba im uletit na teren i sve ih pobit, pa nek onda igraju juniori nasi ionako ima boljih igraca od ovih sto su sad u klubu, picka im materina nesposobnaa....PELAK se izvuko sto prije i ode u olimpik...pametan covjek nema hajra u zelji dok su lopovi u upravi!!!

niccolo
Kontakt:

Post Postao/la niccolo » 08 apr 2009, 18:46

ma sve treba rastjerati i upravu strucni stab igrace sve sve.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 08 apr 2009, 18:57

ovako preko foruma nikad se nece nista uraditi, takodjer ni dizanjem parola, nit pjevanjem pjesmica, jer to idiotima ne dopire do mozga izgleda...

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 08 apr 2009, 19:02

samo lupate po tastaturi i bezveze pisete to nece nista promjenit pisete kako im treba noge polomit pa otidjite na trening i polomite im noge al belaj je sto nema niko muda

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa i 33 gosta.