Mislim da imam novi nick za repku - poligloti, budući da je bilingualisti ili trilingualisti dosta teško za izgovor i ne odgovora profilu svih reprezentativaca.Goalgetter je napisao/la:Od 24 reprezentativca u kadru, njih 15 zna pricati Njemacki.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Mislim da imam novi nick za repku - poligloti, budući da je bilingualisti ili trilingualisti dosta teško za izgovor i ne odgovora profilu svih reprezentativaca.Goalgetter je napisao/la:Od 24 reprezentativca u kadru, njih 15 zna pricati Njemacki.
dobro jutro,jesi lijepo spavao,i ja sanjao sinoc dobio euromilion dzekpot,ustanem,opomena za ratu kreditaDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Sinoc sam sanjo da smo u finalu igrali.
Jesmo li dobili na penale?DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Sinoc sam sanjo da smo u finalu igrali.
Vala ja o finalu stalno razmišljam i o našim utakmicama prijeBaDa12 je napisao/la:Jesmo li dobili na penale?DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Sinoc sam sanjo da smo u finalu igrali.![]()
Sta je sa njim,sjecam se da je zabio Turcima i momka vise nigdje nema.Goalgetter je napisao/la:Ja sam sanjao da smo Argentinu dobili 1:0, ali da je strijelac Adnan Custovic bio. Ne znam stvarno otkud onUsao umjesto Dzeke u igru, i zabio.
I dalje je u Belgiji ja mislim, u nekoj nizoj ligi. Tada u ono vrijeme jos u Excelsior Mouscoronu igrao.Head je napisao/la:Sta je sa njim,sjecam se da je zabio Turcima i momka vise nigdje nema.Goalgetter je napisao/la:Ja sam sanjao da smo Argentinu dobili 1:0, ali da je strijelac Adnan Custovic bio. Ne znam stvarno otkud onUsao umjesto Dzeke u igru, i zabio.
Odlicna postavka, nesto slicno sam pisao na drugoj temi ali u formaciji 4-1-4-1. Samo tesko, gotovo nemoguce, ce ovo Susic igrati.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:ovako to MORA da izgleda protiv Argentine:
---Begovic---
Mujdza--Bicakcic--Spahic--Kolasinac
-----Besic---Medunjanin------
Hajrovic----Pjanic------Lulic
---------Dzeko--------------
problem vidim u tome, kako izostaviti misimovica, jer bi to mozda izazvalo losu atmosferu.....inace prve opcije za zamjenu: Misimovic -> Hajrovic; Salihovic -> Medunjanin; i pred kraj Ibisevic -> ?
SiamoNoi je napisao/la:Tko je i kakav je ovaj Besic?
ma on je negdje pri kraju karijere, ima on godina...Head je napisao/la:Sta je sa njim,sjecam se da je zabio Turcima i momka vise nigdje nema.Goalgetter je napisao/la:Ja sam sanjao da smo Argentinu dobili 1:0, ali da je strijelac Adnan Custovic bio. Ne znam stvarno otkud onUsao umjesto Dzeke u igru, i zabio.
Mislim da je 15.5 jer je prvi trening 16.5Head je napisao/la:Kad pocinje okupljanje ?
1) Sule ja na tom spisku od 2 napadaca napravio spisak od 23 igraca, dok je Boske 30leorey je napisao/la:Jeste off topic , ali cisto da se uporedi![]()
Pogledajte zastrasujuci sastav Spanije za mundijal!
Golmani: Casillas, Reina, De Gea
Odbrana: Azpilicueta, Pique, Ramos, Jordi Alba,
Javi Martinez, Juanfran, Carvajal, Albiol, Moreno
Sredina:Busquets,Xavi,Iniesta,Xabi Alonso, Koke, Mata,
Cazorla, Thiago, Iturraspe,Silva
Napad: Cesc, Villa, Navas, Pedro, Llorente,Negredo,Torres
Diego Costa
Znaci Spanija ide na SP sa 8 napadaca dok Bosna sa 2, e moj Susicu![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 22 gosta.