BiH - USA (14.08.2013)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - USA (14.08.2013)
To je samo jedan od razloga zasto repka u Sarajevu ne igra kvalifikacione tekme.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
kažu da slika/fotografije govore više od 1000 riječi...
nele-BHF objasnio sve sa jednom fotkom
nele-BHF objasnio sve sa jednom fotkom
Undici stelle - ACM 1899
Kad se pocne sumnjati u Misimovica mi dobro znamo sta on uradi
.
Dzaba pisete za njega i klupu on nam je vazniji igrac od Pjanica i najjace oruzje nam je ta kombinacija Miske-Dzeko u napadu.
Zivi bili pa vidjeli da ce protiv Slovacke nadmasiti i predstavu protiv Grcke.

Dzaba pisete za njega i klupu on nam je vazniji igrac od Pjanica i najjace oruzje nam je ta kombinacija Miske-Dzeko u napadu.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Razlog igranja na Kosevu ..da se zadovolji svim navijacima nase repke..sinoc su bila dva BP na stadionu..gotovo svako koje htio ici na tekmu mogao je dobiti kartu bez problema..prijateljska je tekma i nije nekog znacaja..zasto bi se igrala u Zenici i opet onaj cirkus oko karti..naravno slazem se da kvalifikacije nastave igrati u Zenici,tamo nam odgovara i netreba puno pametovati.
Ne razumijem kako neko moze reci da je dobro ovo sto nam se sinoc dogodilo. Prvo, poraz se svakome moze dogoditi(to nije problem), ali izgubiti na ovakav nacin je pomalo smijesno. Glavni krivac je Safet koji se poceo ponasati kao najveci amater od njegovih izjava(ne zanima ga protivnik,koji je ovo lol), do motivacije( nismo mi neka nogometna sila) pa znas li covjece motivisati igrace svoje(znamo koliko je Dzeki samopouzdanje bitno) pa na kraju i taktike koju uopste ne vidim(mi samo znamo igrati ofanzivno) pa covjece dokle vise. Ovi sto govore da je dobro postupio sto je probao ove neke igrace, pa ljudi meni je jasno od prvog nastupa vrsajevica da nije za A tim, haj da je on probao Hadzica,Hajrovica, Cocalica ,Husejnovica pa bi covjek rekao neka ih je probao, ove sto je navodno probao,pa svi smo vec znali sta mogu a sta ne. Kazu neki prijateljska je nema veze,,hahahahah,, vidjecete koliko ce Amerika skociti nakon ove pobijede,i da grupe za kvalifikacije se biraju po tim bodovima,, nije isto biti u prvom sesiru i trecem,tako da je svaka utakmica bitna. Ako je htio probati ove vec "provjerene igrace" trebao je sa zeljom organizovati prijateljski mec. Veliki minus za Papeta,,,,,probudi se pape,da nam se vrata za Brazil ne zatvore radi tebe!
Zadnja izmjena: sanji, dana/u 15 avg 2013, 12:57, ukupno mijenjano 1 put.
+1BadrHari je napisao/la:Kad se pocne sumnjati u Misimovica mi dobro znamo sta on uradi.
u Misketa nek mi niko ne dira

Undici stelle - ACM 1899
Znaci citajuci komentare vrhunski znalac dosli smo da zakljucka da smo ..rac repka
Susicu ODLAZI

Edit: sanji@ bas sam se pitao gdje si cekao se tvoj strucni komentar na tekmu

Susicu ODLAZI

Edit: sanji@ bas sam se pitao gdje si cekao se tvoj strucni komentar na tekmu

Zadnja izmjena: Yucca, dana/u 15 avg 2013, 12:55, ukupno mijenjano 1 put.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
i to sve nije po prvi puta...da je po nama nekim forumašima, u reprezentaciji bi se treneri i igrači mijenjali ko u hokejuYucca je napisao/la:Znaci citajuci komentare vrhunski znalac dosli smo da zakljucka da smo ..rac repka![]()
![]()
Susicu ODLAZI![]()

Undici stelle - ACM 1899
-
- Kontakt:
Ja se samo pitam kako su Rvati primili dva komada 

Yucca je napisao/la:Znaci citajuci komentare vrhunski znalac dosli smo da zakljucka da smo ..rac repka![]()
![]()
Susicu ODLAZI![]()
Edit: sanji@ bas sam se pitao gdje si cekao se tvoj strucni komentar na tekmu![]()
Svako ima pravo na svoje misljenje,, niko ovdje od nas nije strucnjak,ovo je forum sine! Nauci citati, nisam tjerao Safeta samo kazem da se poceo ponasati amaterski iz vise razloga,i da ,on je glavni krivac za poraz sinoc. Ali ne, lijepo je gubiti(na onakav nacin) pred 30 000 navijaca, koju si vec oko 18 sati krenuli prema kosevu,kroz guzvu od Vogosce pa sve do Koseva.
Zadnja izmjena: sanji, dana/u 15 avg 2013, 13:08, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
joj ovog frajera sto ga "cijeni" barbarez jes naporan, *ebo ti bilino polje usta vise si naporan pasa
podrška safetu
podrška safetu

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
BHF objasnio stvar...Svaka cast BHF-u i veliki respekt za jucerasnju tekmu.nele-BHF je napisao/la:
Kako ko. Oni koji jedva čekaju da počnu likovati, odavno su sahranili cijeli stručni štab, oružare, čistače svlačionica...baltazar1 je napisao/la: - jesmol već sahranili selektora, reprezentaciju ili samo pojedine igrače?
Oni svjesniji su ovu utakmicu ispratili onako kako dolikuje jednoj testnoj utakmici. Nije mi jasno kako neko napada selektora zbog izmjena, a nisu se udostojili poslušati izjavu vezanu za iste.
Fino neko gore napisa, @NoName čini mi se, prvo poluvrijeme je pokazatelj naše stvarne snage, a drugo ono što smo testirali.
Sad je jasno ko može igrati, a ko se šlepa uz jače karike... Jasno je to i Safetu, i smiješni su ovi koji sad psuju:"eto ti Vršajevića, j..." i slično. Pa, ovakve utakmice služe da se otkrije ko poziv zaslužuje ko ne. Da je u osamdesetoj minuti ubacio tu djecu, slika se puno ne bi promijenila, i zapravo ne bismo imali nikakvu korist od ove utakmice. A, isti ovu atentatori bi kritikovali i govorili da su izmjene trebale ići dosta ranije.
Ja smatram da je ovo Pape uradio baš da dokaže sebi i svima onima koji guraju određene igrače da su mnogi igrači limitirani i ne trebaju se nalaziti na spisku jedne reprezentacije koja puca visoko.
Naravno, ne može sad Pape zvati samo 12 igrača, i moliti Boga da se niko ne povrijedi, i da uradi samo jednu izmjenu u 88. minuti radi kupovine minuta. Potrebno je vremena da se nađu prave zamjene i da se stvori jedna zajednica sa širom klupom nego je imamo sad.
Pape ima podršku i imat će je do kraja. Protiv Slovačke se vraćamo na stare staze sa jasnom vizijom.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Ja mu nikad neću zaboravit ni oprostit onu famoznu povredu zbog koje nije igrao uzvrat protiv cigana iz Portugala.baltazar1 je napisao/la:+1BadrHari je napisao/la:Kad se pocne sumnjati u Misimovica mi dobro znamo sta on uradi.
u Misketa nek mi niko ne dira
Tu je pokazao da mu je njegov ego iznad reprezentacije. Neki su to izgleda brzo zaboravili.
Pa bilo je i ono pismo protiv saveza, a jedini je on pogazio riječ i nastavio nastupat, ali hajde to sam oprostio ali ovo nikako.
Obecao sam komentar kad se sve slegne i evo sleglo se.Moramo se pomiriti sa cinjenicom da imamo selektora vrlo limitiranog trenerskog znanja i bojim se da upravo zbog toga ne mozemo biti vrhunska reprezentacija.Upravu su definitivno oni koji kazu da cemo na SP ponajvise zahvaljujuci laganom zrijebu.Da potkrijepim-igramo protiv Njemacke prijateljsku,prvo poluvrijeme odlicno,nadigravamo ih u svim segmentima igre.U drugom na scenu stupa selektor svojim tumbanjem zadnje linije i primamo tri gola.Pariz-prvo poluvrijeme nadigravamo Francuze apsolutno,drzimo se do povrede(loma stopala Mujdze)na scenu stupa selektor ubacujuci umjesto Mujdze Maletica!?koncepcija igre nam se raspada,primamo gol i ispadamo.Zenica-prva utakmica baraza,Ibisevic ostaje na klupi,njegovim ulaskom u zadnjih 20 minuta smo opasni,pravimo pritisak i sanse ali prekasno.Lisabon,revans-na poluvremenu drzimo se jos koliko toliko(2:1)na scenu stupa selektor,u igru ulazi Zahirovic i ide na desnog beka!? i Besic(19 godina)koji mjenja Rahimica na zadnjem veznom!?uz crveni karton dozivljavamo drugi najtezi poraz u istoriji.Da spomenem jos izjavu da u Albaniju idemo po bod!?Za sinoc nema potrebe ni trositi rijeci,nisu krivi igraci nego je isljucivi krivac on ali ne,on nikada ne moze biti kriv,uvijek je kriv neko drugi.Bicu iskren do kraja,nisam cak siguran da li je ono sinoc uradio iz neznanja(nemoguce da nista nije naucio i da je ostao takav diletant)ili iz nekih drugih razloga(ja znam sta se radilo sa reprezentacijom i rijetko kome vjerujem)Iskreno,volio bih da nas kakvim cudom on ne vodi u Brazilu.
Podrzi ti Safeta za steku .... ybga yes da Bilino Polje boli al' ono donosi i pobjede kito pasina...fedeltafrotta je napisao/la:joj ovog frajera sto ga "cijeni" barbarez jes naporan, *ebo ti bilino polje usta vise si naporan pasa
podrška safetu
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
vise ni jednu jedinu utakmicu reprezentacije na kosevu
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Nikad boljeg selektora nismo imali od Susica, da sam i ja bio selektor isto bi uradio kao on a i vi sigurno.
dzaba sto vam Susic kaze , zalili su se na povrede neki igraci pa ih je izveo a ujedno zelio da proba druge igrace.
dzaba sto vam Susic kaze , zalili su se na povrede neki igraci pa ih je izveo a ujedno zelio da proba druge igrace.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Nije kosevo krivo,,sta Vam je vise. Pokazalo se u prvom poluvremenu da se itekako moze igrati na kosevu.LenBias je napisao/la:vise ni jednu jedinu utakmicu reprezentacije na kosevu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.