osjećam se prozvanim, zar nema niti jednog mog listića ovdje? nađi jednog koji ne odgovara onome što sam napisao na temi prijedlozi i prije nego pričaš neistine molim te provjeri i ne vidim razlog zašto bi svaki pogođeni listić kačio ovdje?dusseldorf je napisao/la:ova dva lika pod nikom zgmiki i bevanda su normala momci ali i oni stavljaju ovakve tikete posebno bevanda.zgmiki stavi konacan tiket pred uplatu ali ne i pogodjeni(mislim nije da sumnjam niti je ovo moj forum sta ce ko raditi)ali fakat je bolje i preglednije
Slike dobitnih tiketa
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Slike dobitnih tiketa
-
- Kontakt:
Jbg.sto se odmah ljutite i odmah bi u fajt.ok, stavis na temu predlozi i onda odigras to isto na netu sve dok nepritisnes enter da ode uplata (ne kazem da to radis da me pogresno neshvatis)...samo mi daj jedan valjan razlog da se nevidi cio isplacen tiket.svi smo pod nekim nikovima, sve je tajno, znaci boli nekog briga koliko uplacuje ali ljepse izgkeda brate priznaj i crv sumnje otpada.kazem ti vidim da si jedan od boljih i sto je najvaznije carsijski momaka (na zalost kod bevande sam se prevario, jer po njegovoj replici je balavac iskompleksirani koji nespava od dojava) i neznam sto ti je tesko da priznas da je bolje i oreglednije kaciti dobitne tikete nego parovezgmiky je napisao/la:osjećam se prozvanim, zar nema niti jednog mog listića ovdje? nađi jednog koji ne odgovara onome što sam napisao na temi prijedlozi i prije nego pričaš neistine molim te provjeri i ne vidim razlog zašto bi svaki pogođeni listić kačio ovdje?dusseldorf je napisao/la:ova dva lika pod nikom zgmiki i bevanda su normala momci ali i oni stavljaju ovakve tikete posebno bevanda.zgmiki stavi konacan tiket pred uplatu ali ne i pogodjeni(mislim nije da sumnjam niti je ovo moj forum sta ce ko raditi)ali fakat je bolje i preglednije
kako se ne vidi, lijepo ti piše gore, ne znam što fali? imaš jedan na vrhu stranice br. 88dusseldorf je napisao/la:Jbg.sto se odmah ljutite i odmah bi u fajt.ok, stavis na temu predlozi i onda odigras to isto na netu sve dok nepritisnes enter da ode uplata (ne kazem da to radis da me pogresno neshvatis)...samo mi daj jedan valjan razlog da se nevidi cio isplacen tiket.svi smo pod nekim nikovima, sve je tajno, znaci boli nekog briga koliko uplacuje ali ljepse izgkeda brate priznaj i crv sumnje otpada.kazem ti vidim da si jedan od boljih i sto je najvaznije carsijski momaka (na zalost kod bevande sam se prevario, jer po njegovoj replici je balavac iskompleksirani koji nespava od dojava) i neznam sto ti je tesko da priznas da je bolje i oreglednije kaciti dobitne tikete nego parovezgmiky je napisao/la:osjećam se prozvanim, zar nema niti jednog mog listića ovdje? nađi jednog koji ne odgovara onome što sam napisao na temi prijedlozi i prije nego pričaš neistine molim te provjeri i ne vidim razlog zašto bi svaki pogođeni listić kačio ovdje?dusseldorf je napisao/la:ova dva lika pod nikom zgmiki i bevanda su normala momci ali i oni stavljaju ovakve tikete posebno bevanda.zgmiki stavi konacan tiket pred uplatu ali ne i pogodjeni(mislim nije da sumnjam niti je ovo moj forum sta ce ko raditi)ali fakat je bolje i preglednije
Ne mogu da vjerujem kakvih likova ima. Za ne povjerovat. Nek momak stavlja tikete kakve god hoće, šta to tebe iritira života ti?
Allegri je gospodin!
prije 20 min sam mu ja bio super momak, a lenbias balavac.. sad si ti miky legenda, a ja sam idiot.. Hahah presmiješan mi je ovaj "dusseldorf".. Volio bih kad bi se ostao malo više družiti s nama. Odavno nismo imali nekog klauna na forumudusseldorf je napisao/la:kazem ti vidim da si jedan od boljih i sto je najvaznije carsijski momaka (na zalost kod bevande sam se prevario, jer po njegovoj replici je balavac iskompleksirani koji nespava od dojava

U desetom selu živi Antuntun!
otkud ti da sam mu ja legenda, vidiš da sam prevarant, to mi je hobi inačebevanda4 je napisao/la:prije 20 min sam mu ja bio super momak, a lenbias balavac.. sad si ti miky legenda, a ja sam idiot.. Hahah presmiješan mi je ovaj "dusseldorf".. Volio bih kad bi se ostao malo više družiti s nama. Odavno nismo imali nekog klauna na forumudusseldorf je napisao/la:kazem ti vidim da si jedan od boljih i sto je najvaznije carsijski momaka (na zalost kod bevande sam se prevario, jer po njegovoj replici je balavac iskompleksirani koji nespava od dojava

-
- Kontakt:
Ostacu nebrini.valjda dok ti tetose i govore bravo kralju skino si kvotu 10 tad si dobar.cim ti neko stane na rep, odnosno iznese svoje misljenje ti se nekostrijesis ko nekakva kokos.kazem ti ko covjeku samo jedan daj pametan argument da nepokazujes dobitan tiket.bevanda4 je napisao/la:prije 20 min sam mu ja bio super momak, a lenbias balavac.. sad si ti miky legenda, a ja sam idiot.. Hahah presmiješan mi je ovaj "dusseldorf".. Volio bih kad bi se ostao malo više družiti s nama. Odavno nismo imali nekog klauna na forumudusseldorf je napisao/la:kazem ti vidim da si jedan od boljih i sto je najvaznije carsijski momaka (na zalost kod bevande sam se prevario, jer po njegovoj replici je balavac iskompleksirani koji nespava od dojava
+1bevanda4 je napisao/la:prije 20 min sam mu ja bio super momak, a lenbias balavac.. sad si ti miky legenda, a ja sam idiot.. Hahah presmiješan mi je ovaj "dusseldorf".. Volio bih kad bi se ostao malo više družiti s nama. Odavno nismo imali nekog klauna na forumudusseldorf je napisao/la:kazem ti vidim da si jedan od boljih i sto je najvaznije carsijski momaka (na zalost kod bevande sam se prevario, jer po njegovoj replici je balavac iskompleksirani koji nespava od dojava
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
- Kontakt:
Jos ti rece da se vise neces javljati.popljuvali ste sve likove koji su stavljali dobitne tikete, ata, tepsija itd,,, pravdajuci time svoj neuspjeh.mislim nije mi normalno da lik svaku utakmicu igra da ce pasti gol u 90 min i ako to pogodi da kaci na temu.pogodi jednom profula 20 puta.citao sam tvoje postove za pikado i tu si kralj, ali da branis ove koji varaju nemogu skontatidusseldorf je napisao/la:Ostacu nebrini.valjda dok ti tetose i govore bravo kralju skino si kvotu 10 tad si dobar.cim ti neko stane na rep, odnosno iznese svoje misljenje ti se nekostrijesis ko nekakva kokos.kazem ti ko covjeku samo jedan daj pametan argument da nepokazujes dobitan tiket.bevanda4 je napisao/la:prije 20 min sam mu ja bio super momak, a lenbias balavac.. sad si ti miky legenda, a ja sam idiot.. Hahah presmiješan mi je ovaj "dusseldorf".. Volio bih kad bi se ostao malo više družiti s nama. Odavno nismo imali nekog klauna na forumudusseldorf je napisao/la:kazem ti vidim da si jedan od boljih i sto je najvaznije carsijski momaka (na zalost kod bevande sam se prevario, jer po njegovoj replici je balavac iskompleksirani koji nespava od dojava
-
- Kontakt:
Pa od koga ce dobijati podrsku nego od vas sto isto radite.0, 20 eura dva para, ovo je sarkazam.otvorite brate temu Pogodjena kvota 10, ili pogodjena dva para od cetiri i tu si tetisite jedsn drugomLenBias je napisao/la:+1bevanda4 je napisao/la:prije 20 min sam mu ja bio super momak, a lenbias balavac.. sad si ti miky legenda, a ja sam idiot.. Hahah presmiješan mi je ovaj "dusseldorf".. Volio bih kad bi se ostao malo više družiti s nama. Odavno nismo imali nekog klauna na forumudusseldorf je napisao/la:kazem ti vidim da si jedan od boljih i sto je najvaznije carsijski momaka (na zalost kod bevande sam se prevario, jer po njegovoj replici je balavac iskompleksirani koji nespava od dojava
- tyler durden
- Kontakt:
Ohladi bruderu malo.
Il postavi tiket il odj€bi

-
- Kontakt:
Upravo pošao da napišem ovo isto,ili postavi tiket ili **** u skokovima "zamisli da si kengur"tyler durden je napisao/la:Ohladi bruderu malo.
Daj sliku kao dokaz da si posao to da napises, u suprotnom ti nista ne vjerujemmarioo8888 je napisao/la:Upravo pošao da napišem ovo isto,ili postavi tiket ili **** u skokovima "zamisli da si kengur"tyler durden je napisao/la:Ohladi bruderu malo.

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Sta cu postaviti kad veze nemam, samo se zavaljujem.prepustam vama vrsnim poznavaocima da okacite tiket, pardon pogodjen parmarioo8888 je napisao/la:Upravo pošao da napišem ovo isto,ili postavi tiket ili **** u skokovima "zamisli da si kengur"tyler durden je napisao/la:Ohladi bruderu malo.

-
- Kontakt:
Pa vala ne bi se začudio da pođe tražit dokaze da sam htio ovo napisatKurbla je napisao/la:Daj sliku kao dokaz da si posao to da napises, u suprotnom ti nista ne vjerujemmarioo8888 je napisao/la:Upravo pošao da napišem ovo isto,ili postavi tiket ili **** u skokovima "zamisli da si kengur"tyler durden je napisao/la:Ohladi bruderu malo.

maksuz dosao lik da provocira, kakav primat
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
- Kontakt:
Pa zar već Hvala Bogu prestaješ pisat na ovoj temi ?dusseldorf je napisao/la:Sta cu postaviti kad veze nemam, samo se zavaljujem.prepustam vama vrsnim poznavaocima da okacite tiket, pardon pogodjen parmarioo8888 je napisao/la:Upravo pošao da napišem ovo isto,ili postavi tiket ili **** u skokovima "zamisli da si kengur"tyler durden je napisao/la:Ohladi bruderu malo.

znaš kako ide "markica po markica"
Ne, druže, dosta toga si krivo protumačio. Nisam se nakostriješio kao nekakva kokoš, samo sam rekao da više neću postavljati tikete na ovoj temi. Zadnji koji sam postavio je kvota 21 od sinoć. Ako te baš zanima, ulog je bio skroman, par maraka, ništa bitno. Ali lijepo je dobiti, svakakav iznos. Otkad sam došao na forum nisam stavio tiket s ulogom. Moja je osobna stvar koliko uplaćujem i kako uplaćujem. Mislim da to ne bi trebao biti ničiji problem. I ako misliš da netko ovdje vara, vjeruj mi: prije će te netko izvarat sa tiketom enormnog uloga nego ovi koji ulog ne postavljaju uopće. Svaka budala može u photoshopu dodat dvije decimale na početnu cifru.. U startu sam postavljao ovako, čisto iz razloga što sam se takvih lažljivih tiketa nagledao po internetu, i ne treba mi da mi netko nakon 10-ak dobitnih počne govorit kako sam varalica.. Al eto, očito nisam uzeo u obzir da će ljudima smetat ako postavljam bez uvida na ulog.dusseldorf je napisao/la: Jos ti rece da se vise neces javljati.popljuvali ste sve likove koji su stavljali dobitne tikete, ata, tepsija itd,,, pravdajuci time svoj neuspjeh.mislim nije mi normalno da lik svaku utakmicu igra da ce pasti gol u 90 min i ako to pogodi da kaci na temu.pogodi jednom profula 20 puta.citao sam tvoje postove za pikado i tu si kralj, ali da branis ove koji varaju nemogu skontati
Što se tiče zadnje dvije rečenice tvog posta: niti sam koga pljuvao, niti sam koga branio!
Lijep pozdrav!
U desetom selu živi Antuntun!
Pazi šta želišdon_burza je napisao/la:Da Bog da ova tema imala najvise postova

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.