GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Poljska i Ukrajina / 8. juni - 1. juli 2012.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava

Ko je vaš favorit u grupi C?

Španija
125
52%
Italija
61
25%
Irska
15
6%
Hrvatska
39
16%

Ukupno glasova: 240

raul-zakon
Kontakt:

Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post Postao/la raul-zakon » 18 jun 2012, 15:37

hodža je napisao/la:ko je prvi izvođač penala u reprezentaciji Španije ?
Ramos ! :mrgreen:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 jun 2012, 15:44

hodža je napisao/la:ko je prvi izvođač penala u reprezentaciji Španije ?
Trebalo bi da je Xabi Alonso.

EDIT: Da, on je. Prije je bio Villa.
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 18 jun 2012, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 18 jun 2012, 15:45

Gorazde11 je napisao/la:slika

EP/SP od 1996
Irska se ne plasira cesto, ali do sada svaki put kad bi se plasirali ostavili bi traga, prosli grupu, ovo im je najgore ucestvovanje do sada...
Od svih ex-komunistickih drzava Hrvatska je najvise puta se uspjevala plasirati, vise i od Rusije, Ceske....
HRVATSKA JE VELESILA
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 18 jun 2012, 15:52

- Hrvatski i španjolski navijači prizivaju: Dos dos i Adios Italia

- Dva hrvatska navijača u Poljsku su doputovala na biciklima. :lol: Hrvati i Španjolci se u Gdanjsku zagrijavaju zajedno, zagrljeni pjevaju i prizivaju toliko spominjanih 2-2.

- Da-vor, Da-vor Šuker, orilo se nekoliko minuta kafićem u središtu Gdanjska. I ne, ne skandiraju legendarnoj 'vatrenoj devetki' Hrvati. Upravo suprotno, iz sve grla Šukeru skandiraju 'njegovi' Španjolci.

- Hrvatski navijači itekako su popularni u skupini C. Nakon što su se dobro zabavili s irskim kolegama, nisu imali problema s Talijanima, a sada su i sa Španjolcima pronašli zajednički jezik. :mrgreen:
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 jun 2012, 15:57

Titova-Juga je napisao/la:@DEVIL, valjda je jasno da se upisi ovdje prijavljuju prije svega jer se ide totalno off topic sto nema veze sa danasnjim utakmica a zatim i u nedogledne rasprave gdje svako svoga brani. Trece, zavrsi na nac. prepucavanju.

Sad smo mi ludi sto prijavljujemo... jeb_e lud zbunjenog oca mi !
Isto kao sto vi navijate za Hrvatsku tako i drugi navijaju za Spaniju i Italiju.Ne ulazeci u to da li je to "strasno" navijanje ili je samo nastavak parole "da komsiji crkne krava",takvi postovi se ne brisu,a prijava na postove koji su sadrzavali Vamos Espana i tako te fore je itekako bilo. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 jun 2012, 16:12

Hoće li meni neko odgovorit' igral' Balonja večeras? Šta je sa tom povredom?

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 18 jun 2012, 16:13

Di Natale i Cassano od prve minute večeras, barem tako najavljuju italijanski mediji.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 18 jun 2012, 16:17

Bezze vam je prica.
Spanija i Hrvatska prolaze.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 18 jun 2012, 16:18

I vi se ložite kao ukrajinska protistituka. Prst vam se pokaže, odmah priča kako ste ugroženi.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

kloc86
Kontakt:

Post Postao/la kloc86 » 18 jun 2012, 16:27

nama potrebe da se pecamo na provokacije dvojice forumasa..oni su, sa svojim razmisljanjem, sami sebi dovoljna kazna
idemo vatreni

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 18 jun 2012, 16:28

@mandraX kakve sad veze ima za kog ti navijaš.... zaboli mene ona stvar za koga navija Mujo iz Prijedora ili Ismet iz Zenice.... ako kužiš šta ti oću reć... jedino mi je zasmetalo što je dotični na moj post koji govori kako vlada odlična atmesfera na ulicama Gdanjska gdje hrvatski i španjolski navijači zajedno piju i pjevaju dolazi da spomene da su navijači Hrvatske reprezentacije huligani.... mnogo prijatelja mi je dole otišlo pa evo ovako mi ponekad i zasmeta tako malouman komentar.... :?
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 jun 2012, 16:36

silenT je napisao/la:@mandraX kakve sad veze ima za kog ti navijaš.... zaboli mene ona stvar za koga navija Mujo iz Prijedora ili Ismet iz Zenice.... ako kužiš šta ti oću reć... jedino mi je zasmetalo što je dotični na moj post koji govori kako vlada odlična atmesfera na ulicama Gdanjska gdje hrvatski i španjolski navijači zajedno piju i pjevaju dolazi da spomene da su navijači Hrvatske reprezentacije huligani.... mnogo prijatelja mi je dole otišlo pa evo ovako mi ponekad i zasmeta tako malouman komentar.... :?
To sam napisao jer morate shvatit da većina raje na ovom forumu ne navija za Hrvatsku, jer kad to shvatite onda se nećete paliti na svaki naš post, i nećete nakon svakog posta, u kojem piše kako ne voli Hrvatsku reprezentaciju (u tom fazonu, ne mora bit' direktno), nekoga nazivati nacionalistom, povezivati to sa politkom i slično tome.

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 18 jun 2012, 16:39

@mandrax bošnjački portal??? ja mislio da je ovo sportski portal :lol:
ajde,ba,ljudi dosta više tog prepucavanja. majke mi, konstruktivnije komentare o EURU pročitam na kliksu u rubrikama "Moda i ljepota" :mrgreen:

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 18 jun 2012, 16:40

Sretno Hrvatskoj ! 8-)
Sretno i Ircima i Talijanima tko bolji nek win ;) iako su mi nekako draži Irci naravno prednost Italiji dajem favorit zbog iskustva !
Fi hajati.
GO Bosno.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 jun 2012, 16:43

Draga mi je Hrvatska reprezentacija, možda jedna od najdražih, ali kad pomislim šta će se sve dešavati ako se kojim slučajem plasiraju, odjednom mi više nisu dragi. Ovi škutori ubiše u pojam.

P.S. Mandraks navija za Španiju od svoje prve godine, provjeren info, kad se rodio htjeli su mu dati ime Xavi, ali ona tetka u opštini nije znala kako se piše.

U svakom normalnon fudbalskom scenariju Španija će ih prekucati. Torres vs. Schildenfeld? Smiješno.
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 18 jun 2012, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

High

Post Postao/la High » 18 jun 2012, 16:43

Bošnjački portal ? Ne bih rekao. Bezveze davite sa temama koje su bukvalno smiješne. Naravno da je svako dobrodošao, ali miješate neke stvari i prepucavate se otkako se ova tema i otvorila. Manite se više turskih i španskih zastava, pišite o fudbalu i svi zadovoljni. Pozdrav.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 jun 2012, 16:43

maximusdecimus je napisao/la:@mandrax bošnjački portal??? ja mislio da je ovo sportski portal :lol:
ajde,ba,ljudi dosta više tog prepucavanja. majke mi, konstruktivnije komentare o EURU pročitam na kliksu u rubrikama "Moda i ljepota" :mrgreen:
SportSport.ba forum je bosanskohercegovački sportski forum. Posvećen je diskusijama o sportu u našoj zemlji i svijetu, posvećen je druženju i razmjenama iskustava ljubitelja sporta, Bosanaca i Hercegovaca. Ostali su dobrodošli kao dragi gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.
Virtu4l je napisao/la:P.S. Mandraks navija za Španiju od svoje druge godine, provjeren info, kad se rodio htjeli su mu dati ime Xavi, ali ona tetka u opštini nije znala kako se piše.
Odyeb' :mrgreen: :P

Veracruz
Kontakt:

Post Postao/la Veracruz » 18 jun 2012, 16:50

mandraX je napisao/la:
To sam napisao jer morate shvatit da većina raje na ovom forumu ne navija za Hrvatsku, jer kad to shvatite onda se nećete paliti na svaki naš post, i nećete nakon svakog posta, u kojem piše kako ne voli Hrvatsku reprezentaciju (u tom fazonu, ne mora bit' direktno), nekoga nazivati nacionalistom, povezivati to sa politkom i slično tome.
Niti je ovdje iko dosao da nesto shvaca, niti ova tema sluzi da se pise ko koga ne voli vec iskljucivo da se pise utakmicama u ovoj grupi. Ti ocito ovdje ulazis da nekome nesto nabijas na nos i da dokazujes kako nekoga mrzis ili ne volis.

PS: Bosnjacki i bosanskohercegovački ti nemaju bas dodirnih tacaka tj. imaju ali u omjeru 1/3.
Zadnja izmjena: Veracruz, dana/u 18 jun 2012, 16:51, ukupno mijenjano 2 puta.
Soy de la calle

Kralj_Tvrtko
Kontakt:

Post Postao/la Kralj_Tvrtko » 18 jun 2012, 16:51

Koliko reprezentativaca Hrvatske je točno porijeklom iz BiH, vjerujem da pojedinci znaju taj info?

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 18 jun 2012, 16:53

Kelava, Ćorluka, Jelavić.
Hayley <3

Zaključano

Natrag na “EURO 2012”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.