Ramos !hodža je napisao/la:ko je prvi izvođač penala u reprezentaciji Španije ?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
Ramos !hodža je napisao/la:ko je prvi izvođač penala u reprezentaciji Španije ?
Trebalo bi da je Xabi Alonso.hodža je napisao/la:ko je prvi izvođač penala u reprezentaciji Španije ?
HRVATSKA JE VELESILAGorazde11 je napisao/la:
EP/SP od 1996
Irska se ne plasira cesto, ali do sada svaki put kad bi se plasirali ostavili bi traga, prosli grupu, ovo im je najgore ucestvovanje do sada...
Od svih ex-komunistickih drzava Hrvatska je najvise puta se uspjevala plasirati, vise i od Rusije, Ceske....
Isto kao sto vi navijate za Hrvatsku tako i drugi navijaju za Spaniju i Italiju.Ne ulazeci u to da li je to "strasno" navijanje ili je samo nastavak parole "da komsiji crkne krava",takvi postovi se ne brisu,a prijava na postove koji su sadrzavali Vamos Espana i tako te fore je itekako bilo.Titova-Juga je napisao/la:@DEVIL, valjda je jasno da se upisi ovdje prijavljuju prije svega jer se ide totalno off topic sto nema veze sa danasnjim utakmica a zatim i u nedogledne rasprave gdje svako svoga brani. Trece, zavrsi na nac. prepucavanju.
Sad smo mi ludi sto prijavljujemo... jeb_e lud zbunjenog oca mi !
To sam napisao jer morate shvatit da većina raje na ovom forumu ne navija za Hrvatsku, jer kad to shvatite onda se nećete paliti na svaki naš post, i nećete nakon svakog posta, u kojem piše kako ne voli Hrvatsku reprezentaciju (u tom fazonu, ne mora bit' direktno), nekoga nazivati nacionalistom, povezivati to sa politkom i slično tome.silenT je napisao/la:@mandraX kakve sad veze ima za kog ti navijaš.... zaboli mene ona stvar za koga navija Mujo iz Prijedora ili Ismet iz Zenice.... ako kužiš šta ti oću reć... jedino mi je zasmetalo što je dotični na moj post koji govori kako vlada odlična atmesfera na ulicama Gdanjska gdje hrvatski i španjolski navijači zajedno piju i pjevaju dolazi da spomene da su navijači Hrvatske reprezentacije huligani.... mnogo prijatelja mi je dole otišlo pa evo ovako mi ponekad i zasmeta tako malouman komentar....
maximusdecimus je napisao/la:@mandrax bošnjački portal??? ja mislio da je ovo sportski portal![]()
ajde,ba,ljudi dosta više tog prepucavanja. majke mi, konstruktivnije komentare o EURU pročitam na kliksu u rubrikama "Moda i ljepota"
SportSport.ba forum je bosanskohercegovački sportski forum. Posvećen je diskusijama o sportu u našoj zemlji i svijetu, posvećen je druženju i razmjenama iskustava ljubitelja sporta, Bosanaca i Hercegovaca. Ostali su dobrodošli kao dragi gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.
Odyeb'Virtu4l je napisao/la:P.S. Mandraks navija za Španiju od svoje druge godine, provjeren info, kad se rodio htjeli su mu dati ime Xavi, ali ona tetka u opštini nije znala kako se piše.
Niti je ovdje iko dosao da nesto shvaca, niti ova tema sluzi da se pise ko koga ne voli vec iskljucivo da se pise utakmicama u ovoj grupi. Ti ocito ovdje ulazis da nekome nesto nabijas na nos i da dokazujes kako nekoga mrzis ili ne volis.mandraX je napisao/la:
To sam napisao jer morate shvatit da većina raje na ovom forumu ne navija za Hrvatsku, jer kad to shvatite onda se nećete paliti na svaki naš post, i nećete nakon svakog posta, u kojem piše kako ne voli Hrvatsku reprezentaciju (u tom fazonu, ne mora bit' direktno), nekoga nazivati nacionalistom, povezivati to sa politkom i slično tome.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.