Edin Višća

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dzelllo
Kontakt:

Re: Edin Višća

Post Postao/la dzelllo » 16 nov 2015, 22:44

:lol: :lol:
lezVe do bagro

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 17 nov 2015, 00:14

Sramota i za ova dva losa komentara, pa covjek bolji bio od nasih mega zvijezda nosioca repke, plus je trener Irske to konstatovao poslije prve tekme te je prekomandovao svog najbrzeg, najspremnijeg igraca na njegovu stranu sve planski, kasnije se u drugom pol. potrosio te ubacio na to mjesto McCleana. Ne treba se samo prijavit na forum i pisat gluposti, treba malo imati obraza i biti realan
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 nov 2015, 00:25

zabije čovjek dva gola cionistima i odjednom nezamjenjivi starter u očima forumaša

Hajrović bez minuta u klubu, bolji je igrač od njega, koji dominira u Istanbulu i ne može napravit' nikakav transfer

šteta što je Stevo propao, on bi također bio bolja opcija od Višće

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 17 nov 2015, 00:26

Moram čestitati jedinom igraču uz Džeku koji je pokazao htijenje i zelju da nešto napravi u ovom baražu. Svaka čast!.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 17 nov 2015, 01:18

Kakvo krilo, buducnost repke hahahahhaha
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 17 nov 2015, 01:21

Borio se trckara nesta... ali je daleko daleko od neke klase... bacali ga irci ko djete neko... zalosno ali sta se moze , hajrovic je sigurno kvalitetniji al imo je viska prednost jer je bio u formi al malo je ovo za neko jako krilo liga petice. Turska kapak
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 17 nov 2015, 01:25

bhfanatic14 je napisao/la:Borio se trckara nesta... ali je daleko daleko od neke klase... bacali ga irci ko djete neko... zalosno ali sta se moze , hajrovic je sigurno kvalitetniji al imo je viska prednost jer je bio u formi al malo je ovo za neko jako krilo liga petice. Turska kapak
Zašto se potcjenjuje i negiraju njegove igre? Slično kao sa Vršajevićem. Višća makar igra, a gdje je Hajrović? Gdje god je bio nahoblao se, ne klupa, već stolica na tribinama. Momak je da sve od sebe iako je limitiran. Po ovoj priči bi za repku igrala samo dva igrača.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 17 nov 2015, 01:27

veoma tanak protiv irske, realno nema on snage za ozbiljan nogomet.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 17 nov 2015, 01:29

muamerc je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:Borio se trckara nesta... ali je daleko daleko od neke klase... bacali ga irci ko djete neko... zalosno ali sta se moze , hajrovic je sigurno kvalitetniji al imo je viska prednost jer je bio u formi al malo je ovo za neko jako krilo liga petice. Turska kapak
Zašto se potcjenjuje i negiraju njegove igre? Slično kao sa Vršajevićem. Višća makar igra, a gdje je Hajrović? Gdje god je bio nahoblao se, ne klupa, već stolica na tribinama. Momak je da sve od sebe iako je limitiran. Po ovoj priči bi za repku igrala samo dva igrača.
Pa napiso sam da se borio, i da je igro zasluzeno ispred izeta jer je bio u dobroj formi. Al to nije dovoljno na ovom nivou u ovakvim utakmicama !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 nov 2015, 01:33

ama, Izet Hajrović ne može odigrat' lošije od Višče, uprkos tome što ne igra

bolji igrač je bolji igrač, forma može, ali i ne mora ništa da znači, vidimo to na primjeru Višće ;) ne znam kakav je Hajrović po pitanju fizičke spreme, ako je spreman da počne tekmu i da igra, garantujem da će uvijek odigrat' bolje nego Višća

Izete, idi nazad u Švicu ako boga znaš, samo da igraš redovno, jer očito drugačije nećeš dobit' priliku za igru u repki, a čim momčina zaigra, Višća leti na klupu samo tako, sa čime ćemo i mi postat' bolji i jači, barem za tu jednu poziciju

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 17 nov 2015, 01:36

U ovom dvomecu si bio bolji od Spahica, Zukanovica, Mujdze, Kolasinca, Medunjanina, Lulica, Pjanica, Ibisevica.. ali dzaba buraz ti ne valjas, opet ti nisi za ozbiljan nogomet, ili se pravi mjesto za Izonija dok uveze koju minutu, ili na kraju krajeva ovo govore samo oni koji su nosili ili bi nosili vodu Torabiju da sta nauci na nju
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 17 nov 2015, 01:37

Realno gledajući, za Lulića je bio spejs šatl.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 17 nov 2015, 02:09

Što se mene tiče, Višća je odigrao korektno, ali ovo je njegov maksimum. Itekako je zasluzio da bude u repci, a sto se tice prve postve to nek diktira konkurencija koje trenutno nema...
=\_1921_/=

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 17 nov 2015, 10:17

Prva utakmica baraža dobra, druga očajna. Ne može jedan profesionalac sebi dopustiti da ga onako bacaju prosječni bekovi u svakom duelu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 17 nov 2015, 10:32

Bravo momcino... uz dzeku ubjedljivo najbolji nas igrac u barazu... da su se inace nasi najbolji igraci trudili koliko se trude u klubovima, prevashodno pjanic, prosli bi... ovako jbg ovisili smo o tebi... nisi klasa, al za izeta posmatraca hajrovica tv u boji... kao i za najnezgrapnijeg igraca igraca na dunjaluku lulica... tad se saplice o svoju sjenu...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Edin Višća

Post Postao/la Goalgetter » 17 nov 2015, 10:47

Super je odigrao baraz. On je u svim dosadasnjim tekmama reprezentacije po meni nije bio na nivou, tu ukljucujem i partiju protiv Izraela. Jeste dao dva gola, ali ovo sto je pruzio protiv Iraca to zelim od njega vidjeti. Idealno iskoristavao svoju eksplozivnost i brzinu, dosta puta probije po strani, centrira, dobio je dosta na samopouzdanju.

Da on nije ekstra kvalitetan igrac to mi svi znamo, i da on nije taj koji ce biti nosioc igre. Mora on jos poraditi na dosta stvari, ali za to sve, uz Dzeku po meni najbolji igrac u barazu, iznenadio me je.

Captain4
Kontakt:

Re: AW: Edin Višća

Post Postao/la Captain4 » 17 nov 2015, 10:48

Goalgetter je napisao/la:Super je odigrao baraz. On je u svim dosadasnjim tekmama reprezentacije po meni nije bio na nivou, tu ukljucujem i partiju protiv Izraela. Jeste dao dva gola, ali ovo sto je pruzio protiv Iraca to zelim od njega vidjeti. Idealno iskoristavao svoju eksplozivnost i brzinu, dosta puta probije po strani, centrira, dobio je dosta na samopouzdanju.

Da on nije ekstra kvalitetan igrac to mi svi znamo, i da on nije taj koji ce biti nosioc igre. Mora on jos poraditi na dosta stvari, ali za to sve, uz Dzeku po meni najbolji igrac u barazu, iznenadio me je.
Još su ga udarali ..
"We need to suffer. And we need to fight."

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: RE: Re: AW: Edin Višća

Post Postao/la Goalgetter » 17 nov 2015, 10:55

Captain4 je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Super je odigrao baraz. On je u svim dosadasnjim tekmama reprezentacije po meni nije bio na nivou, tu ukljucujem i partiju protiv Izraela. Jeste dao dva gola, ali ovo sto je pruzio protiv Iraca to zelim od njega vidjeti. Idealno iskoristavao svoju eksplozivnost i brzinu, dosta puta probije po strani, centrira, dobio je dosta na samopouzdanju.

Još su ga udarali ..
Satrali ga krkani, ali ne da Edin ;) . Izborio je ja mislim ona dva faula u opasnoj zoni, a trebao dobiti jos mimum isto toliko faulova.

Napredak je vidljiv kod njega.

Captain4
Kontakt:

Re: AW: RE: Re: AW: Edin Višća

Post Postao/la Captain4 » 17 nov 2015, 10:57

Goalgetter je napisao/la:
Captain4 je napisao/la:

Još su ga udarali ..
Satrali ga krkani, ali ne da Edin ;) . Izborio je ja mislim ona dva faula u opasnoj zoni, a trebao dobiti jos mimum isto toliko faulova.

Napredak je vidljiv kod njega.
Žao mi je zbog njeg , zaslužio je Francusku.
"We need to suffer. And we need to fight."

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 nov 2015, 11:02

Višća je bio naš najbolji igrac u baraž-dvomeču i zato mu svaka cast :thumbup: :thumbup: vjerovatno bolji i od samog Džeke, ako ništa borbeniji, aginliji, htio je igrati, probijao u oba meča, tražio loptu, nudio se, uvijek je nešt pokušavao (nekad uspješno, nekad neuspješno), što se u narodu kaže: Imao je nijet :mrgreen: ...zaista je trcao koliko je mogao.

e sad, to opet s druge strane govori u kolikoj smo hladovini generalno kao selekcija - kad nam je Višća najbolji igrac :shock: :facepalm:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: dedo26, Lavcina i 30 gostiju.