Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Zašto se potcjenjuje i negiraju njegove igre? Slično kao sa Vršajevićem. Višća makar igra, a gdje je Hajrović? Gdje god je bio nahoblao se, ne klupa, već stolica na tribinama. Momak je da sve od sebe iako je limitiran. Po ovoj priči bi za repku igrala samo dva igrača.bhfanatic14 je napisao/la:Borio se trckara nesta... ali je daleko daleko od neke klase... bacali ga irci ko djete neko... zalosno ali sta se moze , hajrovic je sigurno kvalitetniji al imo je viska prednost jer je bio u formi al malo je ovo za neko jako krilo liga petice. Turska kapak
Pa napiso sam da se borio, i da je igro zasluzeno ispred izeta jer je bio u dobroj formi. Al to nije dovoljno na ovom nivou u ovakvim utakmicama !muamerc je napisao/la:Zašto se potcjenjuje i negiraju njegove igre? Slično kao sa Vršajevićem. Višća makar igra, a gdje je Hajrović? Gdje god je bio nahoblao se, ne klupa, već stolica na tribinama. Momak je da sve od sebe iako je limitiran. Po ovoj priči bi za repku igrala samo dva igrača.bhfanatic14 je napisao/la:Borio se trckara nesta... ali je daleko daleko od neke klase... bacali ga irci ko djete neko... zalosno ali sta se moze , hajrovic je sigurno kvalitetniji al imo je viska prednost jer je bio u formi al malo je ovo za neko jako krilo liga petice. Turska kapak
Još su ga udarali ..Goalgetter je napisao/la:Super je odigrao baraz. On je u svim dosadasnjim tekmama reprezentacije po meni nije bio na nivou, tu ukljucujem i partiju protiv Izraela. Jeste dao dva gola, ali ovo sto je pruzio protiv Iraca to zelim od njega vidjeti. Idealno iskoristavao svoju eksplozivnost i brzinu, dosta puta probije po strani, centrira, dobio je dosta na samopouzdanju.
Da on nije ekstra kvalitetan igrac to mi svi znamo, i da on nije taj koji ce biti nosioc igre. Mora on jos poraditi na dosta stvari, ali za to sve, uz Dzeku po meni najbolji igrac u barazu, iznenadio me je.
Satrali ga krkani, ali ne da EdinCaptain4 je napisao/la:Još su ga udarali ..Goalgetter je napisao/la:Super je odigrao baraz. On je u svim dosadasnjim tekmama reprezentacije po meni nije bio na nivou, tu ukljucujem i partiju protiv Izraela. Jeste dao dva gola, ali ovo sto je pruzio protiv Iraca to zelim od njega vidjeti. Idealno iskoristavao svoju eksplozivnost i brzinu, dosta puta probije po strani, centrira, dobio je dosta na samopouzdanju.
Da on nije ekstra kvalitetan igrac to mi svi znamo, i da on nije taj koji ce biti nosioc igre. Mora on jos poraditi na dosta stvari, ali za to sve, uz Dzeku po meni najbolji igrac u barazu, iznenadio me je.
Žao mi je zbog njeg , zaslužio je Francusku.Goalgetter je napisao/la:Satrali ga krkani, ali ne da EdinCaptain4 je napisao/la:Još su ga udarali ..Goalgetter je napisao/la:Super je odigrao baraz. On je u svim dosadasnjim tekmama reprezentacije po meni nije bio na nivou, tu ukljucujem i partiju protiv Izraela. Jeste dao dva gola, ali ovo sto je pruzio protiv Iraca to zelim od njega vidjeti. Idealno iskoristavao svoju eksplozivnost i brzinu, dosta puta probije po strani, centrira, dobio je dosta na samopouzdanju.
Da on nije ekstra kvalitetan igrac to mi svi znamo, i da on nije taj koji ce biti nosioc igre. Mora on jos poraditi na dosta stvari, ali za to sve, uz Dzeku po meni najbolji igrac u barazu, iznenadio me je.. Izborio je ja mislim ona dva faula u opasnoj zoni, a trebao dobiti jos mimum isto toliko faulova.
Napredak je vidljiv kod njega.