Francuska - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Red or Dead
Kontakt:

Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH

Post Postao/la Red or Dead » 04 okt 2011, 08:16

Abidal i Ribery ipak spremni za utakmicu protiv BiH ? :?

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 04 okt 2011, 08:22

BHFAN22 je napisao/la:slika

Volio bi da hoce ova postava igrat protivv Lux.
Ovo bi bila odlicna postava, veoma ofanzivna. Ne sumnjam da ce Pape bas izvesti ovu 11oricu na teren, s obzirom na snagu Luxemburga, jer nemaju oni neke igrace koji bi mogli da nam prave probleme, sto se nase odbrane tice. Opet, ne treba biti toliko siguran u pobjedu (znamo i samo kakvi smo :)). Trebaju nasi momci ostaviti srce na terenu u obje ove kvalifikacione utakmice (kao sto to oni znaju i rade), zavrsiti ovo, da se i nasa reprezentacija (napokon) natjece na nekom velikom takmicenju.
Sretno momci!
Izdržati, to je temelj vrline!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 04 okt 2011, 08:24

Ne trebamo gledati njih... mi moramo biti pravi.

Ko nam garantuje da njihove zamjene ma ko to bio neće gristi kao američki staffordski terijeri da izbore startnu postavu, pokažu se u najboljem svjetlu Blancu i cjelokupnoj javnosti???

Oni na s ne trebaju zanimati ko će igrati, ko neće... samo ne smijemo da nas uzima euforija - lako ćemo...
Nećemo lako pa makar igrala treća postava Francuza...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 04 okt 2011, 08:27

http://sportsport.ba/ino_fudbal/ribery- ... -bih/65578

Sa spiska otpali Ribery i Matoudi, ova je sigurno najbolja stvar koja se mogla desiti. Ribery je svojom pojavom strah i strepet, nasi bi ga puno repektovali i gubili bi se k'o abdest. Ova trenutna ekipa Francuske imat ce velike probleme u prvom mecu protiv Albanaca jer to su igraci koji nisu ni blizu kvalitetom koliko ovi sto su otpali. Ipak kad imate u sastavu 2 igraca koja mogu odluciti utakmicu u bilo kom trenutku, onda i ostatak sastava se osjeca mocnijim i sigurnijim. Mozda se vecina nece sloziti sa mnom, al trenutni pogled na sastave govori da smo mi ipak kvalitetniji od njih, bez ikakve skromnosti. Mislim da sa dosta ozbiljnosti trebamo ispratiti Lux sa jednom petardom, a onda bez imalo respekta pobijediti Franke... AMIN :D. Nisu oni vise tako jaki kako nam se cini. Davno su oni prestali da budu fudbalska velesila, posljednjih godina imaju velike probleme da se plasiraju na takmicenja, pa se moraju sluziti svakakvim pljackama i zavrzlamama. Samo je bitna filozofija kod igraca, da mi to mozemo, da hocemo i da im ovaj put nece pomoci ni stela :D
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 04 okt 2011, 09:07

Eh da hoce Malouda i Gomis otpasti heheheh salim se al imam osjecaj da cemo imati problema sa Maloudom i Valbuenom oni ce po krilima a znamo kakvi su igraci (Valbuena sjetimo se Koseva ) a Malouda ( sjetimo se utakmica u Chelseau)
>>No body likes us but we dont care<<

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 04 okt 2011, 09:07

Laurent Blanc, selektor francuske reprezentacije, rekao je kako bi Farnck Ribery i Eric Abidal, ipak, mogli biti spremni za susrete kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Albanije i BiH.

Na treningu francuske reprezentacije jučer ujutro nije se pojavilo nekoliko igrača, među njima Riberyja i Abidala, tako da su mediji pisali kako pomenuti dvojac sigurno propušta dva posljednja susreta kvalifikacija za Euro 2012.

"Vijesti za Abidala su bolje. Nadam se da ću moći računati na njega i Riberyja već protiv Albanije", rekao je Laurent Blanc, selektor reprezentacije Francuske.

Defanzivac Barcelone povrijedio je zadnju ložuprotiv Sporting Gijona, dok je ofanzivac Bayerna dobio udarac u bedreni mišić protiv Hoffenheima. Blanc sigurno neće moći računati na Benzemu zbog povrede aduktora lijeve noge i Bacaryja Sagnu koji je slomio nogu.

Nemoj majke ti. :mrgreen:
Čelik Zenica 1945

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 04 okt 2011, 10:13

Bayern Munich's Franck Ribery & Real Madrid's Karim Benzema ruled out of France Euro 2012 qualifiers versus Albania & Bosnia-Herzegovina

The duo will not be available to feature in the upcoming two games for the national side due to injury, while Blaise Matuidi was forced to withdraw as well
France coach Laurent Blanc has received some concerning news from the treatment table in the build-up toward the Euro 2012 qualifiers at home against Albania on October 7 and versus Bosnia-Herzegovina four days later, as Karim Benzema, Franck Ribery and Blaise Matuidi have all been forced to withdraw due to injury.

The trio arrived at Clairefontaine on Monday afternoon to undergo tests by doctor Fabrice Bryand, and the French Football Federation (FFF) has now confirmed that Benzema, Ribery and Matuidi have been ruled out of the upcoming games.

Benzema sustained a hamstring problem in Real Madrid's 3-0 Champions League win over Ajax last week and already missed his side's 4-0 La Liga win against Espanyol last Sunday.

Ribery picked up a leg injury in Bayern's scoreless Bundesliga draw versus Hoffenheim on Saturday and faces a brief spell on the sidelines.

Matuidi, meanwhile, sustained a thigh problem in Paris Saint-Germain's 2-0 Ligue 1 victory over Olympique Lyonnais on Sunday.

France currently sit top of the table in Group D of the Euro 2012 qualification campaign with 17 points from eight games.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 04 okt 2011, 11:20

ma djaba svi ovi izostanci francuskih igraca kad ce Platini sjediti na tribinama :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 04 okt 2011, 12:09

Bas me zanima bili se iko uspio naigrati pored ovakve ekipe ;)

slika
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Fozgen
Kontakt:

Post Postao/la Fozgen » 04 okt 2011, 12:33

Za_raju je napisao/la:Bas me zanima bili se iko uspio naigrati pored ovakve ekipe ;)

slika
A koji je "Mislimovic" . To kombinacija Misimovica i Muslimovica. Mutant :D
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 04 okt 2011, 12:41

Za_raju je napisao/la:Bas me zanima bili se iko uspio naigrati pored ovakve ekipe ;)

slika
na tragu si ali staviti misimovica ispred pjanica jer prosto nemoguce. nisam protiv toga da se maletic stavi ali cijelih 90 min? ne vjerujem bash. Ne znam, mislim da je idalje ne treba zapostavljati medunjanina. ali naravno igrati sa dva defanzivna u parizu to se podrazumijeva
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 04 okt 2011, 12:49

hoce li Salihovic biti spreman za Francusku, da konacno nastupimo u najjacem sastavu. . . ???

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 04 okt 2011, 12:50

Valja nam prvo ove pobjediti... ;)

[youtube][/youtube]

To je njihova pobjeda protiv Albanije. Prva u kvalifikacijama. Sad su puni euforije :P

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 04 okt 2011, 13:14

Fozgen je napisao/la:

slika
A koji je "Mislimovic" . To kombinacija Misimovica i Muslimovica. Mutant :D
:lol: :lol: :lol: :lol:

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 04 okt 2011, 13:26

slika
Slična formacija igra skoro uvijek zadnjih 30-tak minuta, zavisi od tekme. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 04 okt 2011, 13:31

slika
Mislimović, sviđa mi se kako razmišljaš :D
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 04 okt 2011, 13:46

Tesko da ce nama nesto pomoci izostanci ovih francuskih igraca. Na Kosevu su bili u dosta slabijem sastavu, pa znamo kako je ta utakmica zavrsila. Moramo se maksimalno koncentrisati na svoju igru i naci nacina kako da zausavimo njihove napade, prije nego dodju do sesnaesterca. Takodjer, treba ici korak po korak i prvo pobjediti Luxemburg, obezbjediti baraz, a onda ici u Francusku da napravimo sta mozemo. Pape je najavio da ce protiv Francuza eksperimentirati, tako da ce se vjerovatno ostvariti prica o ciscenju zutih kartona protiv Luxa.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 04 okt 2011, 14:30

Jeremy Mathieu (Valencia) i Cisse (Lazio) dobili danas poziv u reprezentaciju Francuske,na njih ce Blanc racunati protiv Albanije i BiH ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 04 okt 2011, 14:39

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/nakon- ... 75235.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

Ništa od riberya i matuidija. Kud ćemo bolje XD

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 okt 2011, 14:39

Nebitno ko igra za Francusku, samo da mi imamo posteno sudjenje i onda se mozemo necemu nadati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.