Football Manager 2012
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2012
Ja imam problem kako sa Football Manager-om tako i sa PES-om: Izbacuje mi error Microsoft Visual C++ Runtime Library. Kako mogu rijesiti ovaj problem ?
- IlPrincipe
- Kontakt:
Vjerovatno ko i do sad, najranije sredina septembra, a znalo se desavat i sredinom oktobra da izadje.IlPrincipe je napisao/la:Kad izlazi FM 2013 ?
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Haj da ovde pitam...
Treba mi crack za Patch 8.0.1 za FM 2008.Ono izbacuje mi kao Please inserty CD rom into...
Nekome sam dao svoj orginalni CD i ne mogu da se setim kome,a treba mi osmica da neke stvari objasnim opet.
Treba mi crack za Patch 8.0.1 za FM 2008.Ono izbacuje mi kao Please inserty CD rom into...
Nekome sam dao svoj orginalni CD i ne mogu da se setim kome,a treba mi osmica da neke stvari objasnim opet.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ako je ko i do sad onda izlazi u novembru. Nije nikad izlazio u septembru i oktobru.classic je napisao/la:Vjerovatno ko i do sad, najranije sredina septembra, a znalo se desavat i sredinom oktobra da izadje.IlPrincipe je napisao/la:Kad izlazi FM 2013 ?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
http://thepiratebay.se/torrent/3854819/ ... _Fairlight" onclick="window.open(this.href);return false;Devil je napisao/la:Haj da ovde pitam...
evo ga to bi trebalo biti to
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
- Marsal
- Kontakt:
Mislim da bih mogao početi novu igru sa nekim niželigašem koji je posrnuo?
Razmisljam o WEst Hamu ili Portsmouthu.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- harebianconero
- Kontakt:
Perugia.Marsal je napisao/la:Mislim da bih mogao početi novu igru sa nekim niželigašem koji je posrnuo?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Marsal
- Kontakt:
Živ bio, u italijanskoj ligi mogu vodit samo Inter ili Fiorentinu.harebianconero je napisao/la: Perugia.
Odlučio sam se za Portsmouth, nakon 15-16 kola guram nekako, prvi sam, ali 6 bježim tek dva boda

- alan_kardec
- Kontakt:
Odlučio sam da uzmem Alaves iz treće španske lige. može li neko da preporuči kakvog dobrog igrača?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
uzeo sam Celik,sezona mi je 2017/2018,u ligi sam nepobjediv prvak u kupu i u ligi 5 sezona za redom budzet mi je 15 mil eura.Standardan sam u ligi prvaka.
- Marsal
- Kontakt:
Wome, Pinga, Daniel Jensen, Itamar, Plestan, Tomas Antonio, Luccin... pokušaj, možda ubodeš kojeg.alan_kardec je napisao/la:Odlučio sam da uzmem Alaves iz treće španske lige. može li neko da preporuči kakvog dobrog igrača?

Miles Jacobson i Francesco Zola poziraju uz dres Watforda, na kojem je sponzor Football Manager.

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
Ima li neki patch za transfere najnovije?
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
- TheVerminator
- Kontakt:
Imas neki update na fm-base.co.uk/forum/downloads.php?do=file&id=6702 , pa probajafa97 je napisao/la:Ima li neki patch za transfere najnovije?

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
treba mi za ovo 12.2.0 najmanje patch, dakle ima li neko to
ili bilo koji patch 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Hvala ti za ovo, ima li neki sa nasom ligom?TheVerminator je napisao/la:Imas neki update na fm-base.co.uk/forum/downloads.php?do=file&id=6702 , pa probajafa97 je napisao/la:Ima li neki patch za transfere najnovije?
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
- TheVerminator
- Kontakt:
Ovo ti je starija verzija, a i neki je to izgleda stranac to radio pa ne znam kakvo je: fm-base.co.uk/forum/downloads.php?do=file&id=6441afa97 je napisao/la:Hvala ti za ovo, ima li neki sa nasom ligom?TheVerminator je napisao/la:Imas neki update na fm-base.co.uk/forum/downloads.php?do=file&id=6702 , pa probajafa97 je napisao/la:Ima li neki patch za transfere najnovije?
A preporucujem ti da se registruješ na Fmbosnia, oni su radili noviji patch, pa bi trebalo da imas tamo neke nove linkove.
Victoria Concordia Crescit
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- Marsal
- Kontakt:
Dakle igram sa glupavim Portsmouthom šestu sezonu, konačno složim ekipicu za top 4 i sve mi ide super i paf nestane mi struje. Kada dođe ukljucim, krenem da nastavim ali ne može mi više loadat save? Ubicu se jbt ocami, vise mi je za ovo krivo nego kad me cura ostavila bokte?
Je li iko imao problem ili nešto slično?
Je li iko imao problem ili nešto slično?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.