provokatoru, znam da navijaš protiv Dinamahordas_Bec je napisao/la:nadam se prolazu paok-a, ne iz mrznje ili zbog provokacija, vec cisto zato sto mi je Zlatan Muslimovic najdrazi igrac
GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
-
- Kontakt:
Sretno dinamu sutra nadam se da ce ovo biti dobra utakmica
Što nemogu ovih internet huligana, mangupi preko tastature. Iskreno, medju prvima sam saznao za ove nerede, al nisam ih htio postat, valjda je ovo tema o Dinamu ne o BBB. Ted Mosby, sretan put i naravno sretno i Dinamu!tH Mejtaši Sarajevo je napisao/la:Podrška BBB-ima na današnjoj akciji,šteta što nisu barem jednu bombu ubacili ovako samo bengalke i molotovljevi već isfurano.
Big club, great history, Nottm Forest.
Sretno modrima danas, trebat će im. Trenutno je -3C, a za vrijeme tekme očekuje se -7C. Teren bi trebao biti u vrlo dobrom stanju jer je bio prekriven.
Nadam se da će pobijediti i konačno dočekati to proljeće.
Kao Hajdukovac i Torcidaš, danas idem na tekmu s prijateljima (na sjever) potrošiti glasnice za Dinamo!!
Nadam se da će pobijediti i konačno dočekati to proljeće.
Kao Hajdukovac i Torcidaš, danas idem na tekmu s prijateljima (na sjever) potrošiti glasnice za Dinamo!!

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Zadnje informacije govore bas suprotno, teren je tvrd, a sklizak, tako da je vrlo tesko odabrati prave kopacke. Cak se razmislja o tenisicama s gumenim cepovima.dubrava je napisao/la: Teren bi trebao biti u vrlo dobrom stanju jer je bio prekriven.

Sretno Dinamu!
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
!!! NAPRIJED PLAVI LAVOVI !!!
Pun stadion... PAOK jednostavno MORA pasti !!! Nema opravdanja !!!
SAD ILI NIKAD
Pun stadion... PAOK jednostavno MORA pasti !!! Nema opravdanja !!!
SAD ILI NIKAD
...što je više lome to je volim jače...
Sretno Dinamu veceras,volio bih da prodjete
samo se ne zna hoce se igrati mec,moguce je da se odgodi 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Pusti sada ljude da navijaju protiv Dinama,i ti si uvek navijao protiv Srba pa ti nista nismo rekli.Cuj ovo navija za Paok i odmah provokator.Ted Mosby je napisao/la:provokatoru, znam da navijaš protiv Dinamahordas_Bec je napisao/la:nadam se prolazu paok-a, ne iz mrznje ili zbog provokacija, vec cisto zato sto mi je Zlatan Muslimovic najdrazi igrac

Navijam za Dinamo,bas kao sto sam i celu EL,i voleo bi da idu dalje,ali bice tesko,jako tesko da dodju do pobede.
Paok zna odigrati ovakve tekme,ali obicno kada odigraju dobro ispadnu,pa eto neka i veceras ubiju Dinamo ali neka po obicaju ispadnu.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Sretno Dinamu i Vahi !
Uvjeren sam u pobjedu,ne zbog Dinamove ekipe,Mamica,Paoka,navijaca ili terena,vec zbog jednog covjeka-Vahida Halilhodzica.

Uvjeren sam u pobjedu,ne zbog Dinamove ekipe,Mamica,Paoka,navijaca ili terena,vec zbog jednog covjeka-Vahida Halilhodzica.

Zola in, Zola passes, Zola scores !
Jao jeste dosadni sa tim "provokatori" bla bla. Neka svatko navija za koga želi.. slobodno za PAOK, Brugge, Anderlecht, AEK, Bragu, Shakhtar.
Neka cijeli Balkan navija za PAOK samo da mi prođemooooooooo!

IDEMO DINAMO DO POBJEDE, IMATE PODRSKU IZ SARAJEVA!!!!!

Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU
Indiana Pacers
GGMU
volio bi da dinamo prodje al poznavajuci maksimirsko prokletstvo, nesto ce se divlje desit i oni ce ispast.. autogol u 94' 

ser del barça es el millor que hi ha !
-
- Kontakt:
@ted mosby
mozes ti misliti sta hoces, ali to je istina.. mogu ti poslati razne slike i dokaze da se radi o meni veoma dragom klubu i da je zlatan omiljeni igrac.. normalno da navijam i za dinamo kao prvo radi vahe a kao drugo radi raje u becu koja je iz zg i koji su extra likovi, u odnosu na nase zeme iz hcg.. ali kad bi se morao odluciti kao sada onda simpatije idu crno-bijelim, jer je Muslimovic ipak dao vise za nasu Jednu Jedinu nego vaha..
mozes ti misliti sta hoces, ali to je istina.. mogu ti poslati razne slike i dokaze da se radi o meni veoma dragom klubu i da je zlatan omiljeni igrac.. normalno da navijam i za dinamo kao prvo radi vahe a kao drugo radi raje u becu koja je iz zg i koji su extra likovi, u odnosu na nase zeme iz hcg.. ali kad bi se morao odluciti kao sada onda simpatije idu crno-bijelim, jer je Muslimovic ipak dao vise za nasu Jednu Jedinu nego vaha..
- sarajlija89
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Nek je nered..nek je lom
[youtube][/youtube]
Imam ovu utakmicu na kaseti...nek bude slicno i veceras

Nek je nered..nek je lom

[youtube][/youtube]
Imam ovu utakmicu na kaseti...nek bude slicno i veceras

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sretno nam. I danas imam ulaznicu za Olympiacos.. nadam se da će danas sreća biti na našoj strani..
Čujemo se večeras sa dojmovima.

Čujemo se večeras sa dojmovima.

Sretno pLavcima večeras 

- sarajlija89
- Kontakt:
Dobro prvo poluvrijeme...
Borbenost na najvisem nivou,mada je primjetna i doza opreza u igri dinama sto je razumljivo...treba biti strpljiv i pametan u ovakvim tekmama.
U prvom poluvremenu vrlo dobra igra..bilo je nekoliko sansi i Modri su zasluzili vodstvo al jbg...
U drugom pol. nastaviti ovako i nadat se da ce Fortuna ovoga puta biti na strani Dinama...
Beqiraj odlican..kako se samo bori i trudi..al ovoj ekipi dinama fali pravi napadac...nemaju ga jbg...a i Biscan mnogo fali veceras...
Borbenost na najvisem nivou,mada je primjetna i doza opreza u igri dinama sto je razumljivo...treba biti strpljiv i pametan u ovakvim tekmama.
U prvom poluvremenu vrlo dobra igra..bilo je nekoliko sansi i Modri su zasluzili vodstvo al jbg...
U drugom pol. nastaviti ovako i nadat se da ce Fortuna ovoga puta biti na strani Dinama...
Beqiraj odlican..kako se samo bori i trudi..al ovoj ekipi dinama fali pravi napadac...nemaju ga jbg...a i Biscan mnogo fali veceras...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- samir_tm87
- Kontakt:
bbb jel vas stid ???? navijanje 0, ima da ga zabijete 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma ovo opet sve ide na mlin Paoku. Dinamo jeste bolji(vjerovatno je ono bio penal nakon što je Tonel povučen u kaznenom prostoru), ali kako nisu stekli prednost na vrijeme, sada će biti "olovo u nogama, a voda u ušima", što bi rekli stariji. Uostalom, koliko su samo izgubili ovih must win utakmica, to je za ne povjerovati. Naravno, i dalje sam uz Modre, te im želim proljetnu Evropu, ali moraju ubaciti u brzinu više, jer se iz aviona vidi da je PAOK došao samo da odbrani nulu, te da pomoću kontri zapapri Zagrepčanima.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ajmo paok
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.