Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

drinin vuk
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la drinin vuk » 28 maj 2011, 17:19

' & је % ? $ ",оне " ? $ се " све ",& $ ја пуно не " % се тога " " ',а у ' & " " " " по " " $ нас.

- $ у " " ",' $ " у " $ " ?. :)
& $ - & " - & - &
ФСРС

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 28 maj 2011, 19:07

drinin vuk je napisao/la:' & је % ? $ ",оне " ? $ се " све ",& $ ја пуно не " % се тога " " ',а у ' & " " " " по " " $ нас.

- $ у " " ",' $ " у " $ " ?. :)
Ja se nadam da ce to mesto dobiti i Ivanovic kad se bude birao tim za ovu dekadu sad,kroz 9 godina. :)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 02 jun 2011, 17:31

Veceras mladi igraju prijateljsku s Francuzima, ima izgleda prenos na RTS u 20:45...

Bas mi se svidja ova postava u najavi, nazad Milanovic i Savic, a u vezi Medojevic, Ignjovski, Djuricic, Lazovic...Mogla bi ova generacija sa Sasom Jankovicem dosta uraditi... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 jun 2011, 14:43

Nazalost nisam uspeo gledati utakmicu Juzna Koreja-Srbija,u 83.minutu gubimo 2:0.Nadam se da cu veceras odgledati neki snimak pa da prokomentarisem samu utakmicu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 03 jun 2011, 15:29

Ne pratim fudbalsku reprezentaciju, ali zakljucujuci po imenima koja su na spisku, razmisljam da zamolim Pizona da malo i mene ubaci u ekipu... :D
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Dadobg
Kontakt:

Post Postao/la Dadobg » 03 jun 2011, 17:36

marconato je napisao/la:Ne pratim fudbalsku reprezentaciju, ali zakljucujuci po imenima koja su na spisku, razmisljam da zamolim Pizona da malo i mene ubaci u ekipu... :D
Zaigrao bi bolje od polovine tih balerina. Ja kao za racku,se iznervirao,gubili dva nula i propustio Petrovicev gol. Iance je pogodio isti sa 50 metara tacno sa centra stativu. Malo je falilo. Despotovica nisam nesto posebno zapazio,ali avaj kad nismo prosli centar,sam ocigledno nesto na kraju :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 jun 2011, 22:54

Dakle Slovenci tuke Farska Ostrva 0:2,a Italijani Estonce 3:0 tako da je stanje sada:
Teams P W D L F A +/- Pts

1 Italy 6 5 1 0 14 1 13 16
2 Slovenia 7 3 2 2 9 4 5 11
3 Serbia 6 2 2 2 8 9 -1 8
4 Estonia 6 2 1 3 7 9 -2 7
5 Northern Ir 5 1 3 1 3 3 0 6
6 Faroe Islands 6 0 1 5 3 18 -15 1
Do kraja:
7 June 2011
Faroe Islands - Estonia

10 August 2011
Northern Ireland - Faroe Islands

2 September 2011
Northern Ireland - Serbia
Slovenia - Estonia
Faroe Islands - Italy

6 September 2011
Italy - Slovenia
Serbia - Faroe Islands
Estonia - Northern Ireland

7 October 2011
Serbia - Italy
Northern Ireland - Estonia

11 October 2011
Slovenia - Serbia
Italy - Northern Ireland

republika+srpska
Kontakt:

Post Postao/la republika+srpska » 03 jun 2011, 23:03

Ја " " " у $ спорту " $ ' " ? ? ".Наравно $ је " " $,? & $ се ' " ". $ састав " пуно &,пуно ? & $ " " " то је ? $ поразу $ ".
Ту су ' " & " сеје
ту " сунце ? греје
ту је ' ? ?
ту је ' ? &!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 04 jun 2011, 20:57

volim_srpsku je napisao/la:11 & - све $,$,' & $ - ? " " Естонаца ",а " наравно ' - управо ? " ",а " & " - " "," ' ".

- " се не " % ова ' звање $ " ",све " ја то по & " ' " ?,¥ $,јер " ' & /,& ? " & је $ нас ? " " ".

Na osnovu cega to zakljucujes ? :?

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 04 jun 2011, 21:24

Očekivati da ćemo se plasirati na euro je čista iluzija. Kako igramo bolje da se ne plasiramo jer nas tamo može zadesiti samo blamaža.
YNWA!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 jun 2011, 14:46

Kakav oprostaj za velikog Ramba.Vidi se da je postao ikona brazilskih navijaca.Citavim tribinama napravljena srpska trobojka i ispisano Petkovic.

[youtube][/youtube]

Jedva cekam 9.avgust da vidimo tu legendu i u Beogradu ponovo. 8-)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 06 jun 2011, 18:45

Ima anegdota kad smo igrali na SP 2006, pa u Brazilu bila neka anketa, u fazonu, ko vam je favorit na SP ? Mnogi rekli, Srbija, kao: " kakve oni imaju igrace, kad medju 23 nema mjesta za Ramba Petkovica"... :D

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 07 jun 2011, 13:37

Dok smo imali selektora koji je ponesto i znao o modernom fudbalu, mogli smo da pricamo o igracima i mogucnostima i nacinu na koji mogu da doprinesu reprezentaciji. Sad, kad nam se na klupi nalazi jedan ovakav diletant, prica o igracima kao delu nekog "sistema" totalno gubi smisao, jer ovde vise nema ni igre ni sistema. Ova lakrdija koju sad gledamo davno je presla granicu bezobrazluka. Ovo silovanje zdravog razuma u izvedbi izlapelog Pizona, a pod dirigentskom palicom goveda Toleta je, verujem, i za same fudbalere 1 nuzno zlo, tj. "nepotrebna blamaza" da ih neko ne bi prozvao "3.14zdama koje su se namlatile para pa im puca tuki za repku i Srbiju". Ja im, vala, nista ne bih zamerio kad bi sutra svi rekli: "vozdra drugari, nadjite neke druge klovnove za ovaj cirkus, ne bih vas vise zadrzavao". Naprotiv, svim srcem bih pozdravio takvu odluku. Pizdra je na putu da nam totalno unisti A tim, tj. i ono malo sto vredi u njemu.

Covek ladno rece "da uigrava tim za buducnost" sa igracima od preko 28,29,30god.WTF :?: slika

A dok Kacara uopste ne zove, jer je polivalentan igrac, a njemu "takav ne treba". :mrgreen:
Ali treba mu 1 Miric, 1 Petronijevic, 1 Despotovic.... slika

Da nije smesno, bilo bi tuzno. 8-)

Nacisto je izgubio kompas i ako odemo na EP nekim cudom (slika), to ce biti samo zahvaljujuci individaulanim kvalitetima nasih igraca. :?

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 07 jun 2011, 15:09

Ma bjezi, sa igracima kakve imamo, sa iole normalnim savezom i trenerem, vec sad bi trebali da osiguramo minimalno baraz...Tek se sad vidi koliko je Lazovic bio u pravu! Sjedio je Zigicu na klupi - ok, sjedio je Panteli, opet ok, ali da sjedi Mrdji, Damjanovicu, Despotovicu... :roll:

Sve sto je nenormalno, kod nas je normalno i obrnuto...Normalno je da ne zove Kacara, a zove Trivunovica (koji sa 30 i kusur god igra u OFKI), normalno je da zove Mirica i gore nabrojane, a ne zove treceg najboljeg asistenta evrope - Tadica, Sulejmanija...

Posle svega (na zalost jos ima veoma plitkih) mnogi pljuju po Vidicu, Stankovicu, Krasicu... :roll:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 jun 2011, 16:03

I onda opet mnogi dodju da kenjaju kako Tole radi za srpski fudbal,a ne shvataju da Tole nije samo problem Zvezdi,Vojvodini,Radu,Radnickom i ostalim nego je Tole problem SRPSKOG FUDBALA.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 07 jun 2011, 17:12

Prvotimac Partizana Radosav Petrović impresionirao je selektora Srbije Vladimira Petrovića koji je potvrdio da je zaslužio mesto u startnoj postavi.slika

Petrović je naglasio da je zbog forme pouzdanog igrača sredine terena "posebno srećan". Raća je pre četiri dana postigao jedini gol za Srbiju na dva prijateljska meča.

"Bio je sjajan u Južnoj Koreji i Australiji i sigurno će biti deo našeg tima u utakmicama za bodove.slika Ne zaboravimo da Petrović ima samo 22 godine", rekao je selektor posle meča sa Australijom (0:0).

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=517294

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 jun 2011, 22:28

[quote="Devil"]I onda opet mnogi dodju da kenjaju kako Tole radi za srpski fudbal,a ne shvataju da Tole nije samo problem Zvezdi,Vojvodini,Radu,Radnickom i ostalim nego je Tole problem SRPSKOG FUDBALA.[/quote

Nadam se da ce uskoro doci dan kad cu ustati ujutru ,ukljuciti TV, a voditelj na nekom programu ce reci "......posle uspesne akcije srpske policije,jutros je uhapsen BIVSI predsednik FSS Tomislav Karadzic" :!: :!: :!:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 10 jun 2011, 22:10

Može li mi neko, ako nije problem da napiše vaš najjači sastav trenutno.

hvala unaprijed ! ;)
Livin' La Vida Loca ;)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 10 jun 2011, 22:38

BH Patriot je napisao/la:Može li mi neko, ako nije problem da napiše vaš najjači sastav trenutno.

hvala unaprijed ! ;)

:lol:

Patrioto, evo zasto nema tog najjaceg sastava:

Dok smo imali selektora koji je ponesto i znao o modernom fudbalu, mogli smo da pricamo o igracima i mogucnostima i nacinu na koji mogu da doprinesu reprezentaciji. Sad, kad nam se na klupi nalazi jedan ovakav diletant, prica o igracima kao delu nekog "sistema" totalno gubi smisao, jer ovde vise nema ni igre ni sistema. Ova lakrdija koju sad gledamo davno je presla granicu bezobrazluka. Ovo silovanje zdravog razuma u izvedbi izlapelog Pizona, a pod dirigentskom palicom goveda Toleta je, verujem, i za same fudbalere 1 nuzno zlo, tj. "nepotrebna blamaza" da ih neko ne bi prozvao "3.14zdama koje su se namlatile para pa im puca tuki za repku i Srbiju".

U reprezentaciji ima bar 5-6 menadzerskih igraca, a selektor je mutav (jer takav treba krimosima iz FSSa) da poveze sve to. Npr. nasa udarna odbrambena linija (Kolarov-Subotic-Vidic-Ivanovic) je odigrala samo 2 utakmice od 2009e do danas. Za sredinu i napad ne bih da govorim. ;)

Evo kako ja to vidim:

----------------------------------------Jorgacevic---------------------------------------------------

Ivanovic----------Vidic----------------------------Subotic----------------------------Kolarov

Krasic---------------Stankovic--------Kacar/Kuzmanovic/Ninkovic-------------Tosic/Sulejmani

--------------------------------------Ljajic/Ninkovic---------------------------------------------

--------------------------------------------Zigic---------------------------------------------------

Najvece pitanje je CM i playmaker. Hronicni nedostatak spiceva se podrazumeva. 8-)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 11 jun 2011, 00:38

MaGiCa je napisao/la: Hronicni nedostatak spiceva se podrazumeva. 8-)
a Lazovic i veceras utrpao, prvi strijelac Ruske lige. Na 12 utakmica 8 golova... :roll:

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.