- $ у " " ",' $ " у " $ " ?.

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Ja se nadam da ce to mesto dobiti i Ivanovic kad se bude birao tim za ovu dekadu sad,kroz 9 godina.drinin vuk je napisao/la:' & је % ? $ ",оне " ? $ се " све ",& $ ја пуно не " % се тога " " ',а у ' & " " " " по " " $ нас.
- $ у " " ",' $ " у " $ " ?.
Zaigrao bi bolje od polovine tih balerina. Ja kao za racku,se iznervirao,gubili dva nula i propustio Petrovicev gol. Iance je pogodio isti sa 50 metara tacno sa centra stativu. Malo je falilo. Despotovica nisam nesto posebno zapazio,ali avaj kad nismo prosli centar,sam ocigledno nesto na krajumarconato je napisao/la:Ne pratim fudbalsku reprezentaciju, ali zakljucujuci po imenima koja su na spisku, razmisljam da zamolim Pizona da malo i mene ubaci u ekipu...
Do kraja:Teams P W D L F A +/- Pts
1 Italy 6 5 1 0 14 1 13 16
2 Slovenia 7 3 2 2 9 4 5 11
3 Serbia 6 2 2 2 8 9 -1 8
4 Estonia 6 2 1 3 7 9 -2 7
5 Northern Ir 5 1 3 1 3 3 0 6
6 Faroe Islands 6 0 1 5 3 18 -15 1
volim_srpsku je napisao/la:11 & - све $,$,' & $ - ? " " Естонаца ",а " наравно ' - управо ? " ",а " & " - " "," ' ".
- " се не " % ова ' звање $ " ",све " ја то по & " ' " ?,¥ $,јер " ' & /,& ? " & је $ нас ? " " ".
BH Patriot je napisao/la:Može li mi neko, ako nije problem da napiše vaš najjači sastav trenutno.
hvala unaprijed !
a Lazovic i veceras utrpao, prvi strijelac Ruske lige. Na 12 utakmica 8 golova...MaGiCa je napisao/la: Hronicni nedostatak spiceva se podrazumeva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.