Browser igra: Football identity

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

elninho_resTO
Kontakt:

Re: Browser igra: Football identity

Post Postao/la elninho_resTO » 23 sep 2010, 22:51

piso,piso ko budala najveca :mrgreen: samo da su onako kako sam reko da igraju nebi nam nista mogli,a napiso sam post koji otprilike zauzima cjelu stranu :mrgreen: a poslusana je samo jedna stvar,i to za karavdica,jel kad je on zaustavljen pola vasih akciaj je isto zaustavljeno
opet puno gresaka u odbrani,sto prosle sezone nije bio slucaj,atar nije mogo na onoj poziciji da igra,a isto tako ni lala isto nije mogo sam,sredine terena na napadckom planu nismo imali,tu je falio mance
ako neko hoce da kupi igraca SM,speed 96 burjum dogovoricemo se

idemo dalje,slijede 4 lake tekme a onda zmajevi i prilika za popravni,ako itu izgubimo vrlo tesko cemo do titule
vama svaka cast dobro stse odigrali,al opet nasom greskom pobjeidili i to sto je meni najbore u 80 minuti

a i da daffi,slobodno mozes da me citiras karavdicu,neka samo prihvati i popusi ****,samo tako,bez razlgoa ikakvog,i zna sta mu je ciniti
usput cuvao ga je igrac sa godinom manje i to hiljadu puta manjim skilovima,a nije se vidio
ostalim cestitke na korektoj igri ;)

i da neznam ko je napiso tacno kodro ili samir,za ban atarov,nadam se daje samir jer on cita ovdje na forumu al nek drugi izvine sto ga spominjem,i daffi zna da od toga nema nista :D ;)
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 23 sep 2010, 22:56

Sta ima pusac? Napusi se ti Karavdicu znas vec cega da ne spominjem ovdje. Ti kad budes pola mene nazovi me a nemoj bjezat u drugu ligu. Zvuci prepotentno ali to ti je realnost.

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 23 sep 2010, 23:01

ja sma napisao , nije za atara vec za spešla , on je ono narokao ;) neki problem ??

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 24 sep 2010, 01:41

samir_tm87 je napisao/la:ja sma napisao , nije za atara vec za spešla , on je ono narokao ;) neki problem ??
nisam reko da je problem :D slobodno sto semene psisi sta god hoces,nemora se svako podnosit sa svakim i imat isto misljenje,sto se mene tice bujrum pa komucirajte,samo sam rek da sumnjam da ce bit ban :D

da karvdicu pobjego sam zbog tebe,jer me strah,ogranice sam,neznam sta jos hoces da kazem,ja neznam ko te je ogranicio danas bio,pa bolan sa 2 moje recenice na forumu zatvorili smo te cjelu tekmu,i to kojim igracima,pa onim koji ne vrede ne ni 2 mil,a skilovima dane govorim,al pazi sa 2 recenice,i ko je tu koga ogranicio :D :D
svaaka cast bosniji opcenito,al aj govorim otebi,pa tamo pises na forumu mesanovicu koji je bio ubjedjen u pobjedu,pa ja kad napisem da mi nadjes postove gdej sam bio ubjedjen u pobjedu,samo preskocis i sutis,izvini molim te :D ja nemam nista drugo da kazem :?
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 24 sep 2010, 17:12

Pisao si svoje prognoze i uvijek si se svadjao sa nekim ko bi spomenuo nasu pobjedu pogotovo sa clanovima Bosnie United. A svako zna zasto si otisao u drugu ligu. Rating da bi sakupio bjednice na botovima. Lijepo ti davati golove. Nevidim nikakvu laz u drugom djelu recenice ono sto sam napisao to stoji i ti to znas. A meni je cast kad na mene idu 2 igraca jer to nesto dokazuje,dokazuje i vasa paznja prema meni znaci nisam truba. A to ko kakve skilove ima na sredini je najmanje bitno ako nisi znao. Igrac vas kada je nas napad zna unaprijed moj potez i samo me prati sto je vrlo jednostavno i od tog se nemoze pobjeci.

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 24 sep 2010, 17:37

ja sam se svadjao mozda sa juvebalkanom kolo prije sa vama nesjecam
a evo moji postovi na toj temi
FK Kamikaze-FC Bosnia United-1x derbi,posto nemogu prognozirat protiv svoje ekipe,al mislim da je x najrealniji odigracu 1x

obadvije ekipe su u formi,mi smo sa slabom igrom slavili protiv jacih protivnika,a bosnia je grala kako je igrala al sa slabijim klubovima,to ce nam mozda bit sansa,al mi neidemo nato nego idemo da pobjedimo sot boljom igrom,mogu samo rec a ce bit zanimljivo,al sve je moguce,jedva cekamo tu tekmu,i neka bolji pobjedi
neznam jel iko primjetio,al za ova 2 kola,tj preko 20 odigranih tekmi nije odigran nijedan nerijesen rezultat,u svakom mecu je neko slavio,i u svakom je postignut barem 1 gol
u ovom kolu pomeni imaju 2 kandidata za prvi nerijesen rezultat,nadam se da nece doci nido jednog,mada ec se morat desit kad tad
ovo su moji postovi vezani za prognozu rezultata
cak sam i prelistao i istina da sam se svadjao,ali nisam niujednom postu rekao da cemo sigurno pobjedit ili tako nesto,ugl se svodilo an neko poredjenje

hajde to sve al

A svako zna zasto si otisao u drugu ligu. Rating da bi sakupio bjednice na botovima.
ovo se samo mogu nasmijat,jel ti fkt mislsi da je zanimljivo tamo igrat,meni je nakon prve tekme bilo dosadno,kad je svako dodjenej lopte faul ,pa golman ti nemoze odbranit itd..meni je tako liga stvarno dosadna,al igram zato sto moram,tj bolje je ito nego prestat igrat FID il da igram u nekoj ligi gdje me niko nerazumije
ovdje cu maakr napravit ajmo reci dobru ekipu od celika,jer se trudim da oni igraju o prave akcije a ne nabijaju lopte namene
da ima kakva jaca liga na nasem jeziku u to vrijeme budi siguran da bi otiso,iste sekunde,jedino ako mislis da mogu igrat u prvoj ligi srbije :D pa nisam leo macedon
al brzo cu nazad u kamikaze,ovo se fkt nemoze izdrzat a i uskoro mi se mjenja raspored,do sljedeceg meca svama cu biti sigurno tu
i da vjeuj da mi puca **** za moj rating i platu i ostalo,bitno je samo da igram sa aktivnom ekipom,i protiv sto aktivnijih protivnika,ja od ratinga nemam nista,vjeruj mi

izvini ako se iz ovih gore navedenih citata moze zakljuciti da sam napismen,tu preuzimam odgovornost,al jso sam osnovna brzo cu naucit :D
"BEEN THERE WON THAT"

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 24 sep 2010, 17:43

Mene uopste ne interesuje gdje ti igras, koliki ti je rating i slicno. Jako debilski ti je bilo sto mene spominjes bez ikakve veze i vrijedjas zato sto sam te prozvao na forumu i rekao da si prognozirao na kamikaze kao sto jesi. Ako je to razlog da mi kazes da pusim ..... svaka ti cast.

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 24 sep 2010, 18:37

a koji se **** svadjate nije RL jbt tu smo da se zajebajemo daj ba :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 24 sep 2010, 19:06

ok :mrgreen: kako god da bilo da se nesvadjmo vise,nevoi nicemu,izvini i gotovo
a koji se **** svadjate nije RL jbt tu smo da se zajebajemo daj ba :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:o :o micron
zajebajemo se :D

i zaboravio sam pohvalit osmica,lik je extra odigro,onaj nije primio lopte pored njega napadac,kao i daffi na ataru,mada se nije od atara ni ocekvialo,promasena fomacija ;) nadam se da cu se do tekme sa zmajevima vratit u kamikaze
"BEEN THERE WON THAT"

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 24 sep 2010, 22:18

Pobjeda od 2:0 veceras protiv Sarajeva, igra u prvom katastrofa a u drugom dosad najbolje PV sto smo odigrali.

Zna li neko ko su Bad Boys, da to nije onaj Harchester ili kako se vec zove???
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 24 sep 2010, 22:26

:lol: Ataru rating 1200, meni 600.. znaci ovaj je duplo bolji od mene i igra vec skoro godinu dana i opet ocjena 4.9.. to je sve do pristupa tekmi, i nemoj mi bogati te "od atara se nije ocekivalo", pokusavao je on itekako, 80% lopti su isle na njega (da, mi smo igrali tu tekmu) i nesmijes reci da se od njega to nije ocekivalo, jer da se nije od njega nesto ocekivalo Natan bi dobio barem 2 lopte..

govoris igracu koji je imao 33 asistencije prosle sezone da je los :lol: .. pa pogledaj malo replay, i vidjet ces od koga je krnula ta akcija koja je dovela do gola..

kamikaze suta na gol nisu imali :lol:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 24 sep 2010, 22:28

protiv nas su imali samo jedan sut , a dali tri gola :D

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 24 sep 2010, 22:53

znao sam da ces to rec,sve je ok,nisam mislio u tom smislu za atara,mislio sam na to njeovo van pozciije,i nisam reko da je niko los igras,vec da vecinu tekem nije mogo primit lopte,svaka cast i gotova rasprava za tekmu sto se tice mene
"BEEN THERE WON THAT"

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 26 sep 2010, 17:05

slike sa termina

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slikaslika
slika
slika
slika
slikaslika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 26 sep 2010, 17:09

zasto nema tvoje slike?? :D
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 26 sep 2010, 17:10

Italia je napisao/la:zasto nema tvoje slike?? :D

hahaahahah

ima jedna dosta hahaha :D onu smo sklonili , ono sam umro hahaha :D

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 26 sep 2010, 17:17

samir_tm87 je napisao/la:
Italia je napisao/la:zasto nema tvoje slike?? :D

hahaahahah

ima jedna dosta hahaha :D onu smo sklonili , ono sam umro hahaha :D
ta se nepika,fotoshop :D

sace izvlacenje,jos malooo :D
"BEEN THERE WON THAT"

Giggs11
Kontakt:

Post Postao/la Giggs11 » 26 sep 2010, 21:06

Mozeli mi ko reci kako se igra Footballidentity..Registrovao sam se i sta daljee...Ako moze pomoc..Unaprijed hvala!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 26 sep 2010, 22:09

Kada se registrujes , nakon sto se logujes pisat ce ti Create your character ili tako nesto .
Ides tu i napravis igraca , menadzera ili novinara . Pretpostavljam da ces napraviti igraca . Predlozio bih ti da nepravis CF, jer zaista ces tesko naci klub.
Nakon sto napravis igraca , cekaj , javi se na forum , trazi klub , jer ga odmah neces naci . Nemoj odustajati , igra je zaista odlicna .

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 26 sep 2010, 22:14

Zasto nema jos Replay zadnjih tekmi? :(
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.