Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

jasko_juve
Kontakt:

Re: Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Post Postao/la jasko_juve » 03 jun 2010, 23:06

ljudi izgubili smo od Njemacke,sta vam je?????ne mogu da vjerujem,matere mi...mi smo cirkus od ljudi..digli smo se,imamo Dzeku,Spahica i mi mislimo da smo najjaci a oko 50.tog mjesta na rang listi..spustite se ljudi na zemlju,sta vam je???izgubiti od Svaba u Frankfurtu 3-1 a prvo poluvrijeme vodit,jos igraci totalno nespremni..ne znam sta bi vam covjek rekao..bolesnici..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 03 jun 2010, 23:06

Igraju lopte citav zivot a nisu spremni.Njemci su dobili zahvaljijuci izmjenama njihovog trenera kako koji ulazi primamo gol.A pape previ izmjene kad ga fasujemo.Nema trenerski osjecaj kad koga treba izvesti,ibisevic mu gubi 10 lopti on ga mjenja kad je vec sve bilo gotovo.Ako si zadovoljan sa 1-1 sta ce ti dva napadaca sredinom drugog je trebao pojacati odbranu,a izvesti napadaca.Kod cire je i bilo nekog reda kod ovog da te bog sacuva.Ovakva njemacka nema sta da trazi na svijetskom

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 03 jun 2010, 23:07

djonla je napisao/la:Spaha je nesto opsovao Pjanicu, nakon sto je udario Marina........gledao sam na ARD-u prenos(citaj bolji kvalitet prenosa/slike) pa mislim da sam dobro vidio da mu je rekao 3x mars gore i onda nesto u pm.....ispravite me ako nije tako
govorio mu "gore ,gore" ,kasnije" p i c k a vam materina" :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 03 jun 2010, 23:08

Ovo je bilo smijesno, nemamo mi igrace da igramo po bokovima. Susic forsira tu igru, 4-5-1 formacija nikako nam ne lezi i neide ako. Nemamo brze igrace po strani, to za igrace kao da su jos na odmoru stoji, ali brate Amar je kralj. Koliko sam mu se ismijao komentarima, sve realno i istinito
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 03 jun 2010, 23:08

Nema ovaj Susic pojma. Kad sam ja govorio vama da on nije za selektora, jedan mi je cak opsovao mater

Ovi navijaci su sramota i treba im se zabraniti ulazak na stadion. Briga mene sto njih ima na hiljade, mislim na BHF, oni su sramota nase drzave.

Kakvi neukusni komentatori na BHT... "men'š'čini" "dobro je sto Nijemci ne znaju" jedan kaze: Podolski je nekad bio clan Bayerna, vise ne igra za njih, i Podolski posalje jednu losu loptu ovaj dobacuje "Evo i zasto" :roll:

I jos kad sam vidio Baljica i zute pramenove, onda sam se skroz oduzeo

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 03 jun 2010, 23:08

velez_mostar je napisao/la:Nismo se sastavili sa loptom da valja ,nismo stvorili priliku da valja ,trkacki smo uzas ,dno dna ,mentalno smo standardno BALKANSKI ,ali je Susic vrhunac svega ,haha..kako covjek ne moze viditi gdje je propuh ,ko je u boljoj formi ,koja bi uloga kome bolje odgovarala ,to mi nije jasno!!!
Ja sam ga vec dosta popljuvao i bez ove utakmice ,ne treba mi rezultat od 3-1 protiv Njemacke da skontam da je ovaj covjek propast ziva ,i da ce nas dobro ukopati u kvalifikacijama ,ne smijem ni pomisliti sta ce nam se protiv Francuza desiti kad se Blanc bude htio dokazati!
Zao mi je sto nam generacija propada.
Pljuvao sam Ciru ,i skontao sam da je i on onakav kakav jeste ,sa svim svojim manama ,nesto pozitivno u odnosu na ovo sada!
De lakse malo tobra, sta je to Ciro napravio.......ajmo REALNO; Porazi protiv Bugarske, Rijeke, Irana, Spanijex2, Portugalax2, protiv Turske zamalo x 2 (spasila nas je Supiceva stativa kad je Arda Turan harao).
Ma nema sta, DRAMA je rezultate imao!!

Susic: Pobjeda protiv Gane i sedmica protiv Sveda i Svaba

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 03 jun 2010, 23:09

djonla je napisao/la:Spaha je nesto opsovao Pjanicu, nakon sto je udario Marina........gledao sam na ARD-u prenos(citaj bolji kvalitet prenosa/slike) pa mislim da sam dobro vidio da mu je rekao 3x mars gore i onda nesto u pm.....ispravite me ako nije tako
Nista tebi ni HD quallity ne moze pomoci da vidis opno sto nije bilo.Spaha mu je rekao da igra dalje.A kad se kaze marsh ili ono u p.m. to se lako primijeti,ne treba HD i ARD.
BosnaE

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 03 jun 2010, 23:10

kad skrate utakmicu na pola sata možda i vidimo neko prvenstvo do tada aufedersein :mrgreen:

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 03 jun 2010, 23:10

D1n0 je napisao/la:Schweinsteiger je trenutno jedan od najbolji igraci na svijetu
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 03 jun 2010, 23:11

Zenga je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Nismo se sastavili sa loptom da valja ,nismo stvorili priliku da valja ,trkacki smo uzas ,dno dna ,mentalno smo standardno BALKANSKI ,ali je Susic vrhunac svega ,haha..kako covjek ne moze viditi gdje je propuh ,ko je u boljoj formi ,koja bi uloga kome bolje odgovarala ,to mi nije jasno!!!
Ja sam ga vec dosta popljuvao i bez ove utakmice ,ne treba mi rezultat od 3-1 protiv Njemacke da skontam da je ovaj covjek propast ziva ,i da ce nas dobro ukopati u kvalifikacijama ,ne smijem ni pomisliti sta ce nam se protiv Francuza desiti kad se Blanc bude htio dokazati!
Zao mi je sto nam generacija propada.
Pljuvao sam Ciru ,i skontao sam da je i on onakav kakav jeste ,sa svim svojim manama ,nesto pozitivno u odnosu na ovo sada!
De lakse malo tobra, sta je to Ciro napravio.......ajmo REALNO; Porazi protiv Bugarske, Rijeke, Irana, Spanijex2, Portugalax2, protiv Turske zamalo x 2 (spasila nas je Supiceva stativa kad je Arda Turan harao).
Ma nema sta, DRAMA je rezultate imao!!

Susic: Pobjeda protiv Gane i sedmica protiv Sveda i Svaba
Zenga druze ,nisam ja rekao da je on dobar bio ,rodio sam se kad je otisao ,ali u odnosu na ovoga je plafon kad bolje skontam.
Zapamti sta sam ti rekao ,duboko cemo potonuti sa Susicem!!

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 03 jun 2010, 23:11

D1n0 je napisao/la:Schweinsteiger je trenutno jedan od najbolji igraci na svijetu
u izvodjenju penala

Fanaticosi_Medakovo
Kontakt:

Post Postao/la Fanaticosi_Medakovo » 03 jun 2010, 23:11

cRASH je napisao/la:Njemačka pobijedila Bosnu - na penale !

:D :D :D :D :D :D
Bravo napokon jedan normalan. Bilo bi možda 1:1 da ne bi ona dva penala. Pa ljudi su pobjedili zahvaljujući dva penala.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 03 jun 2010, 23:11

jasko_juve je napisao/la:ljudi izgubili smo od Njemacke,sta vam je?????ne mogu da vjerujem,matere mi...mi smo cirkus od ljudi..digli smo se,imamo Dzeku,Spahica i mi mislimo da smo najjaci a oko 50.tog mjesta na rang listi..spustite se ljudi na zemlju,sta vam je???izgubiti od Svaba u Frankfurtu 3-1 a prvo poluvrijeme vodit,jos igraci totalno nespremni..ne znam sta bi vam covjek rekao..bolesnici..
BOLESNICI, UPRAVO TAKO. Levati jedni igrali smo protiv 3-strukog svjetskog prvaka, jedne od najjacih reprezentacija na svijetu, halo levati. IGRACI NISU SPREMNI, ODBRANA JE SMIJESNA. STA HOCETE KOJI ****? SUDIJI J3BEM SVE ZABARSKO. STA VAM JE PAPE KRIV SADA? **** VISE BOLESNICI, KO VAM PRIKLJUCI INTERNEt, DIJECO BALAVA
Zadnja izmjena: Madafaka, dana/u 03 jun 2010, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 03 jun 2010, 23:11

Strucnjaci da vas opomenem na vrijeme !!!

Ugodnu i zdravu diskusiju

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 03 jun 2010, 23:12

newton_heath_lyr je napisao/la:
Nista tebi ni HD quallity ne moze pomoci da vidis opno sto nije bilo.Spaha mu je rekao da igra dalje.A kad se kaze marsh ili ono u p.m. to se lako primijeti,ne treba HD i ARD.
Spaha je Miralema tjerao gore da ide,prema centru i onda lijepo rekao ,p vam materina,to uvijek ba mozes uhvatit :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 03 jun 2010, 23:12

Casillas je napisao/la:Nema ovaj Susic pojma. Kad sam ja govorio vama da on nije za selektora, jedan mi je cak opsovao mater

Ovi navijaci su sramota i treba im se zabraniti ulazak na stadion. Briga mene sto njih ima na hiljade, mislim na BHF, oni su sramota nase drzave.

Kakvi neukusni komentatori na BHT... "men'š'čini" "dobro je sto Nijemci ne znaju" jedan kaze: Podolski je nekad bio clan Bayerna, vise ne igra za njih, i Podolski posalje jednu losu loptu ovaj dobacuje "Evo i zasto" :roll:

Ma nisu te poznali da tebe dovedu,da ti ljepotan budes selketor,da rastejras sve navijace,i da kao Don Kihot boris se protiv vjetrenjaca.E jesi strucnjak ti ,aferim!
BosnaE

gibi72
Kontakt:

Post Postao/la gibi72 » 03 jun 2010, 23:12

jasko_juve je napisao/la:ljudi izgubili smo od Njemacke,sta vam je?????ne mogu da vjerujem,matere mi...mi smo cirkus od ljudi..digli smo se,imamo Dzeku,Spahica i mi mislimo da smo najjaci a oko 50.tog mjesta na rang listi..spustite se ljudi na zemlju,sta vam je???izgubiti od Svaba u Frankfurtu 3-1 a prvo poluvrijeme vodit,jos igraci totalno nespremni..ne znam sta bi vam covjek rekao..bolesnici..
Nekad bio aktivan ovdje, sad samo čitam radi toliko "bolesnih" mozgova... A samo da ste vidjeli na ARD kakve fizičke pripreme Švabe vrše, ono ni Magath u Wolfsburgu nije radio...
Tebi potpis ko kuća na svako slovo! Prijatno
Oni koji ne umiju da vole, neka na Unu dođu - i zavoljeće
Oni koji ne umiju da pjevaju, neka na Unu dođu - i propjevaće
Oni koji ne zbore - prozboriće kraj Une
Oni koji ne čuju - pročuće kraj Une
Oni koji ne vide - progledaće kraj Une!

Ćamil Sijarić

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 03 jun 2010, 23:13

1.nauci malo bolje pisati
2.ako je Svinjopenjač najbolji igrač na svijetu onda je Pjanić vanzemaljac :lol: :lol: :lol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 03 jun 2010, 23:13

Casillas je napisao/la:Nema ovaj Susic pojma. Kad sam ja govorio vama da on nije za selektora, jedan mi je cak opsovao mater

Za komentatore se slazem, dvojica bezveznjakovica, Podloski je bio medju opasnijim, ako ne i najopasniji veceras, a komentatorski tandem ga je predstavio u losem izdanju.

BHF nije sramota, neka ih - nek forcaju i dizu stimung. Zanimljivo, i ovaj put je pao gol odmah nakon bakljade, samo sto smo ga mi fasovali :mrgreen:

Ahmed.S
Kontakt:

Post Postao/la Ahmed.S » 03 jun 2010, 23:13

Neko rece da je Begovi los golman...Vidite,pa ne moze nista ni Hasagic..Nije lose bilo veceras,solidno u odnosu na Svede..

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.