Miroslav Ćiro Blažević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Miroslav Ćiro Blažević
Znas ti dobro kako ja mislim sa tvojim nikom, nije meni sigurno nik "BIHfan" koji smeta, nego u kombinaciji sa tim sta pricas, nemoj se tu praviti kao da ne znas, jer znaju i drugi kako sam ja to mislio. "zeljo do groba" znam ja na kojem sam forumu i pricam o sportu a ne o filozofiji, dakle pusti se toga molim te.
Od koga to trazi jedan Blazevic pare da smiju da igraju za svoju zemlju, postedi i mene i sebe takvih prici. Ne pravis sam sebi kompliment i ne govoris dobro o tebi ako vjerujes tako nesto, tako lako. Igraci stoje uvjek kontaktu jedan sa drugim, sta mislis kako bi jedan Dzeko, Ibisevic ili kapiten Spahic reagovali na takvo ponasanje. Ali ne, oni stoje cvrsto uz Blazevica. Ja se jos uvjek pitam kako se to i dalje tako ignorira sa strane kriticara. Da ponovim jos jedan put: Igraci reprezentacije Bosne i Hercegovine imaju dobru i jaku vezu sa selektorom. Kada bi oni to potvrdili sto ti kazes, kada nebi bili uz selektora, ja bih kao prvi stao iza tog misljenja.
Ko smo ti i ja da znamo bolje od njih ko bih im bio bolji?
Odgovori sam sebi ali iskreno, ne moras ni meni reci.
Vidis, i ja volim svoju zemlju a i meni je reprezentacija veoma draga. Zato nemogu govoriti da zelim da izgube. Nikad! Nemogu govoriti, da treba "bojkotovati i preskociti" i ovo ili drugo takmicenje ili generaciju "zrtvovati" u nadi da ako onda dovoljno dugo zatvorimo oci i ponovo ih otvorimo ovoga saveza vise nema.
Znam to je komotno.
Tako nesto funkcionise mozda u bajci. Nece ovako funkcionisati. Ma znas to i sam. Kamo srece.
E sad me pitas sta onda da radimo? Kad bih imao odmah rijesenje ja bih ga sada predlozio, ali to nije tako jednostavno, i svako ko misli da ima vec gotov recept se vjerovatno vara. Otvori ti kao prvi temu i thread o tome, da moze svako da stavlja prjedloge i kaze sta moze sam tome doprinjeti. Prijedloge!
Pa to nam je bolje nego da se ovdje izmedju trgamo i gubimo vrjeme. Pa dolazimo iz razlicitih zemalja, pricamo mnogo jezika i obrazovan smo narod. Cuo sam da jedan dio UEFE/FIFE to ne interesuje niti zele biti policajci, ali pritisak ipak bas od ovih raste, pa kako se cita cak je interpol na pojedinim stvarima zainteresovan. Ja mislim da mozemo ovaj pritisak pojacati kroz mnogo pisama, emails etc. Znam nije mnogo, ali bi bio pocetak i bolje nego nista i posebno bolje nego da se medjusobno prepiremo.
Od koga to trazi jedan Blazevic pare da smiju da igraju za svoju zemlju, postedi i mene i sebe takvih prici. Ne pravis sam sebi kompliment i ne govoris dobro o tebi ako vjerujes tako nesto, tako lako. Igraci stoje uvjek kontaktu jedan sa drugim, sta mislis kako bi jedan Dzeko, Ibisevic ili kapiten Spahic reagovali na takvo ponasanje. Ali ne, oni stoje cvrsto uz Blazevica. Ja se jos uvjek pitam kako se to i dalje tako ignorira sa strane kriticara. Da ponovim jos jedan put: Igraci reprezentacije Bosne i Hercegovine imaju dobru i jaku vezu sa selektorom. Kada bi oni to potvrdili sto ti kazes, kada nebi bili uz selektora, ja bih kao prvi stao iza tog misljenja.
Vidis, i ja volim svoju zemlju a i meni je reprezentacija veoma draga. Zato nemogu govoriti da zelim da izgube. Nikad! Nemogu govoriti, da treba "bojkotovati i preskociti" i ovo ili drugo takmicenje ili generaciju "zrtvovati" u nadi da ako onda dovoljno dugo zatvorimo oci i ponovo ih otvorimo ovoga saveza vise nema.
Znam to je komotno.
Tako nesto funkcionise mozda u bajci. Nece ovako funkcionisati. Ma znas to i sam. Kamo srece.
E sad me pitas sta onda da radimo? Kad bih imao odmah rijesenje ja bih ga sada predlozio, ali to nije tako jednostavno, i svako ko misli da ima vec gotov recept se vjerovatno vara. Otvori ti kao prvi temu i thread o tome, da moze svako da stavlja prjedloge i kaze sta moze sam tome doprinjeti. Prijedloge!
Pa to nam je bolje nego da se ovdje izmedju trgamo i gubimo vrjeme. Pa dolazimo iz razlicitih zemalja, pricamo mnogo jezika i obrazovan smo narod. Cuo sam da jedan dio UEFE/FIFE to ne interesuje niti zele biti policajci, ali pritisak ipak bas od ovih raste, pa kako se cita cak je interpol na pojedinim stvarima zainteresovan. Ja mislim da mozemo ovaj pritisak pojacati kroz mnogo pisama, emails etc. Znam nije mnogo, ali bi bio pocetak i bolje nego nista i posebno bolje nego da se medjusobno prepiremo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
ma fanatikosima treba zabranit dolazit na tekme repke ako nastave pravit sranja jer onim nece nista postic.a to sto neki govore da nece biti raje na bilinom polju to ce mo jos vidjet jedino ako tamo ne zijanimo onda bi bilo nevjerice a ako izvucemo bar bod budite sigurni da ce na bilino doc 20000 navijaca.CIRO MAJSTORE.end
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
a kako neki ignorisu cirine izjave o reprezentaciji, da ona nece postojati, i sad ove novije..da bi bio selektor herceg bodne i da drzavu treba podijeliti.....Principatus je napisao/la: Ja se jos uvjek pitam kako se to i dalje tako ignorira sa strane kriticara. Da ponovim jos jedan put: Igraci reprezentacije Bosne i Hercegovine imaju dobru i jaku vezu sa selektorom. Kada bi oni to potvrdili sto ti kazes, kada nebi bili uz selektora, ja bih kao prvi stao iza tog misljenja.
@T-MAC
kako te nije stid pisati takve gluposti...cuj fanatikosima treba zabraniti pristup stadionu...pa jbt...pises nebuloz...vecina raje ih podrzava a ti naso se da nesto pises...ljudi rizikuju svoju slobodu...mogu zavrsiti u zatvoru, dobiti dozivotni ban za pristup nekim stadionima...al oni zele pomoci fudbalu...nema nacina da se pomogne osim da se savez udari po dzepu...
a ti se naso i pises neke gluposti...nebuloze...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Sto bih zaplakao, neznam razlog, mislis kao da ce mo sa Cirom gubiti utakmice i da necemo imati sansu za baraz, jeli to, ako je to evo ti odgovor, mene tesko pogodi svaka izgubljena utakmica reprezentacijeBIHfan je napisao/la:amir je napisao/la:Ja sam za Ciru i bit cu za Ciru i veliko mi je zadovoljstvo sto je on selektor, svaka mu cast, i kada cujem da neko govori protiv Cire to kod mene daje snage i ja ga jos vise podrzavam.Kakav bojkot reprezentacije, stvarno sam se morao nasmijati, dodje 15 000 raje na Bilino polje a vi bi bojkotovali, vi pricate protiv Cire a cijeli ga astadion podrzava, mozete ga vi mrziti ali ga ne mrzi 95 % bosanaca i hercegovaca.
Podrzavam Ciru, svaka mu cast
Moj 700-ti post posvecujem velikom Ciri, svaka mu sast, jos jednom, on je pravi strucnjak i strateg i moralista
Amire samo da ti kazem da ces zaplakat na kraju kvalifikacija i zaliti sto nije bio bojkot,ovako jos jednu godinu treba zrtvovati da ozdravi nas fudbal ako ozdravi.

psiholog i nadam se da ce nas odvesti na svjetsko prvenstvo, znaci nadam se a nisam rekao da idemo 100 %, i necu zaliti sto nije bio bojkot i necu zaliti sto je Ciro bio selektor bez obzira otisli ili neotisli u JAR .
Tako mi Allaha nikada se nisam radovao tome da izgubimo utakmicu kao sto vi neki to zelite, cuj volili bi da izgubimo radi saveza, e stvarno smijesno razmisljanje.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
abdulah ibrakovic-cini mi se,trenutni trener fk velez..da je ovaj covjek vodio repku preotiv turaka i spanije siguran sam da bi imao bolji rezultat nego CIRO sa kukavickom taktikom koju je zadao nasim momcima.ajoj majko mila sta ce tek biti u belgiji ili kad nam turci dodju u punom sastavu.CIRO je jedini trener koji jos uvjek nema pobjedu u gostima.Mozda pobjedi armeniju ali cisto sumnjam...TREBA nama hrabar trener i hladne glave da udje u tekmu a ne da popusi 2 kutije cigara do kraja tekme...
Za ove Cirine simpatizere koji kazu da je dosao da spasi nas nogomet.
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/ciro-o ... 21257.aspx
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ciro je kralj, svaka mu castamerosm je napisao/la:Za ove Cirine simpatizere koji kazu da je dosao da spasi nas nogomet.
rece veliki patriota ove zemlje, nedjeljive, jedne i jedine Bosne i Hercegovine......covjek koji nije propustio utakmicu reprezentacije....covjek koji bi sutra ishao gledati i uzvikivati ciro majstore u Mostaru na tekmi Herceg Bosna-Posusjeamir je napisao/la:Ciro je kralj, svaka mu castamerosm je napisao/la:Za ove Cirine simpatizere koji kazu da je dosao da spasi nas nogomet.

nema potpisa
Admir_Sa je napisao/la:rece veliki patriota ove zemlje, nedjeljive, jedne i jedine Bosne i Hercegovine......covjek koji nije propustio utakmicu reprezentacije....covjek koji bi sutra ishao gledati i uzvikivati ciro majstore u Mostaru na tekmi Herceg Bosna-Posusjeamir je napisao/la:Ciro je kralj, svaka mu castamerosm je napisao/la:Za ove Cirine simpatizere koji kazu da je dosao da spasi nas nogomet.

Svaki trener i svaki igrac bi igrao ili trenirao skoro svaki klub, to je njegov posao, i nasi su isli igrali u Izraelu, pa kakve to veze ima
tu punooo grijesis...jedan Raul nikada ne bi zaigrao za Barcelonu, jedan Puyol nikada ne bi zaigrao za Real, jedan Ferdinand nikada ne bi zaigrao za Chelsea... i kakve veze ima sto su nasi otisli igrati u Izraelu, pa nije ti ovo Iran ili Saudijska Arabija...amir je napisao/la:Svaki trener i svaki igrac bi igrao ili trenirao skoro svaki klub, to je njegov posao, i nasi su isli igrali u Izraelu, pa kakve to veze ima
kakve ba nebuloze kako ti nije jasno da tako sto prave sranje samo nas jos vise guraju ka dnu i da na takav nacin nece nista postic mafija iz saveza nece otic.pa vidis li ŽELJO DO GROBA kave su samo kazne za navijace koji prave sranja pa sad radi njih mi trebamo dobit kaznu i da se ostalim navijacima zabrani pristup na tekme repke i sta?igrali bi pred praznim tribinama i na sta bi to onda licilo a i sami igraci su protiv.end
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
- bistrikboy
- Kontakt:
znaci ti bi pristao da se raspadnemo,superamir je napisao/la:Svaki trener i svaki igrac bi igrao ili trenirao skoro svaki klub, to je njegov posao, i nasi su isli igrali u Izraelu, pa kakve to veze ima

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
pa upravo nam treba da igramo pred praznim tribinama...ja koliko zna kad hoces da udjes na stadion moras platiti kartu (bar za ove malo vece tekme)...a kad ne ides na utakmicu ili ti FIFA/UEFA zabrane ulaz onda ne mozes kupiti kartu jer je nema...i isto tako neces dati pare...a kad nema para nema ni krađe...jer sta ces ukrasti ako nema nista...e ako potraje da nema nista onda ima vise sanse da ovi iz saveza odu...T-MAC je napisao/la:kakve ba nebuloze kako ti nije jasno da tako sto prave sranje samo nas jos vise guraju ka dnu i da na takav nacin nece nista postic mafija iz saveza nece otic.pa vidis li ŽELJO DO GROBA kave su samo kazne za navijace koji prave sranja pa sad radi njih mi trebamo dobit kaznu i da se ostalim navijacima zabrani pristup na tekme repke i sta?igrali bi pred praznim tribinama i na sta bi to onda licilo a i sami igraci su protiv.end
a amire **** te tvoj ciro...nevalja mu igrac kojeg trazi genova, 5 na tabeli talijanske lige.,..gdje igraju tvoj juve, milan, inter, roma, i ostali...Jahic njemu ne valja a valja genovi...ciro dobro prepoznajes kvalitete igraca...pa bolje da je otiso u "goste na emisijama OBN" nego za selektora...heh..obn bi ga sigurno primio..oni inace primaju sve debile...pa tako bi ciro imo najvise sanse...jer ipak je on debil svih debila..
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Igraju hofenhajm-wolfsburgh, timovi gdje nashi igraci rasturaju, ubijaju sve redom po bundesu, samo se o njima pishe....a ciro i ostala bagra se nije udostojila ni otici na utakmicu, porazgovarati sa momcima, vidjeti sta dalje sa reprezentacijom, kako do cilja i slicno... daleko ta njemacka izgleda
nema potpisa
Principatus je napisao/la:Znas ti dobro kako ja mislim sa tvojim nikom, nije meni sigurno nik "BIHfan" koji smeta, nego u kombinaciji sa tim sta pricas, nemoj se tu praviti kao da ne znas, jer znaju i drugi kako sam ja to mislio. "zeljo do groba" znam ja na kojem sam forumu i pricam o sportu a ne o filozofiji, dakle pusti se toga molim te.
Znam to je komotno.
Postujem tvoje misljenje necu da se raspravljam,al ako ne vjerujes da Ciro ne trazi od igraca pare varas se,citao sam podavno da je Ciro trazio od Milenkovica i Custovica pare da igraju za repku,a Vasilic,Mikelini su dali pare Ciri da igraju za BIH da se prodaju u klubove tam po Evropi,Africi,Aziji ne znam ti gdje samo da odu,Ciro hoce da zove igrace koji nemaju nikakve veze sa BIH zato sto je npr. Aracic zatrazio od Blazevica da mu sredi BH drzavljanstvo da igra za BIH i da se proda,i jos nesto jesi ikad vidio da i jedna reprezentacija zove igraca koji nije ni na spisku kluba,al kod Cire ima i zove Aracica,al eto kamo sreca da nema pravo,Ciro bi po meni trebao da procita pravila UEFA i FIFA-e jer ocito nije.Eto necu vise da pisem,zivio!
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
ma ljudi ciro je lopov.to ce vam reci i ljudi koji rade u savezu.ako vas do sad nije sam ubijedio onda stvarno...pa sta mislite sto smo sa rijekom igrali.to nismo mogli sa A2 timom il U21.....
ma jest,al nijedan ti se nebi prihvatio posla nakon onih sranja poslije kodre...doso je ciro i stvorio kakvu-takvu atmosferu,to drugi nebi uspjeli...sto se tice rijeke,to je sramota...na kraju krajeva,zasto se nije mogla odigrati utakmica protiv nekog jaceg premijerligasa tipa zeljo,sarajevo,zrinjski....smijesno
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ma bitno je da je Ciro dobio OSCAR Popularnosti sve ostalo je nebitno....

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
nije ciro odavno bio u nekoj emisiji...ima mozda 3-4 dana...heheh 

Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.