thenaturalone je napisao/la:ZGAZIT cemo ih ko mrave.
Bit ce opet "topnici" ( haha uvijek se nasmijem na ovo topnici, nema municije nema trofeja) pognute glave a Messi siri ruke i slavi.
BUSI BUSI HA HA HA HA
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- neutralan__
- Kontakt:
DAVID VILLA 7' je napisao/la:thenaturalone je napisao/la:ZGAZIT cemo ih ko mrave.
Bit ce opet "topnici" ( haha uvijek se nasmijem na ovo topnici, nema municije nema trofeja) pognute glave a Messi siri ruke i slavi.
BUSI BUSI HA HA HA HA
PARAOLIMPIJADA!
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
neutralan__ je napisao/la:DAVID VILLA 7' je napisao/la:thenaturalone je napisao/la:ZGAZIT cemo ih ko mrave.
BUSI BUSI HA HA HA HA
PARAOLIMPIJADA!

Virtu4l je napisao/la:nick je napisao/la:kaze se žiskuSir Matt je napisao/la: Pa nemaju veze nikakve . Ja sa 12 znam više od nekog ko ima 25 . Žikuš ?

- thenaturalone
- Kontakt:
Djecak, nije lijepo da vrijedjas a i ne znamo se.neutralan__ je napisao/la:DAVID VILLA 7' je napisao/la:thenaturalone je napisao/la:ZGAZIT cemo ih ko mrave.
BUSI BUSI HA HA HA HA
PARAOLIMPIJADA!
PostPostao/la D1n0 dana 12 feb 2011, 04:53
DAL JE OVO MOGUCE???
EGYPT JE FREE i CAVS JE PObIJEDIO!!!! NA ISTI DAN!!
DAL JE OVO MOGUCE???
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Kop je napisao/la:Djes' alkoholicar.melanholicar je napisao/la:Ljudi pozdravljam
melanholicar je napisao/la:Nisam ja alkoholičar,ja sam čojek s 3 marke u džepu.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- Donnie Darko
- Kontakt:
DAVID VILLA 7' je napisao/la:Kop je napisao/la:Djes' alkoholicar.melanholicar je napisao/la:Ljudi pozdravljammelanholicar je napisao/la:Nisam ja alkoholičar,ja sam čojek s 3 marke u džepu.

hahahahahahhahahahaahah, koji je ovo Bog na forumu!dema je napisao/la:PostPostao/la D1n0 dana 12 feb 2011, 04:53
DAL JE OVO MOGUCE???
Gdje ovo napisano
nema potpisa
a sta mislis pa na temi Cavsa koja logika kako covjek povezuje,sve sto vidi procitaAdmir_Sa je napisao/la:hahahahahahhahahahaahah, koji je ovo Bog na forumu!dema je napisao/la:PostPostao/la D1n0 dana 12 feb 2011, 04:53
DAL JE OVO MOGUCE???
Gdje ovo napisano
-Paja je napisao/la:Trofeje Chelsija ne mozes ni smotati da okacis.Virtu4l je napisao/la:Sad sve to smotaj i okači mačku o rep.
Someone's mouth said paint them all red.
VELA je napisao/la:Ta tri igraca kostaju 70-80 milionaSTEVEN je napisao/la:da pitam navijace da li mislite da smo pametno potrosili ovih 50M sto smo dobili od transfera torresa?
ja mislim da bi bilo puno bolje da smo doveli younga,hazarda i m'vilu umjesto carrola...mislim da bi puno bolje funkcionisali sa ova tri igraca nego sa carrolom![]()

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Ne znam jara kaj ti je smijesnoStivi_Dzi je napisao/la:VELA je napisao/la:Ta tri igraca kostaju 70-80 milionaSTEVEN je napisao/la:da pitam navijace da li mislite da smo pametno potrosili ovih 50M sto smo dobili od transfera torresa?
ja mislim da bi bilo puno bolje da smo doveli younga,hazarda i m'vilu umjesto carrola...mislim da bi puno bolje funkcionisali sa ova tri igraca nego sa carrolom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Danas sam pretjerano raspolozen 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- King Kenny
- Kontakt:
Postao/la BluesForever
Evo me drug,i samo da ti kazem na startu ne zelim se prepucavati ni sa kim samo ko prvi pocne pocecu i ja a to što sam bio rekao za Liverpool je zbog toga što su neki od forumaša liverpoola poceli prvi se prepucavati zato sam i bio rekao to za Liverpool protiv Wigana dakle ko prvi pocne pocecu i ja jer ja nikad necu prvi poceti vec sam rekao npr. sada da neko uzme na racun Chelsea nešto govoriti ovo ono,pocecu i ja na racun njegovog kluba i ja se nikad nisam radovao tuđoj nesreci.(Nadam se da si me shvatio)Stivi_Dzi je napisao/la:
A Arsenal dok ih je kacio celzi nije ni postojao !
Eh a gdje je sad onaj, sto je na temi Liverpoola poslije utakmice sa Wiganom pisao kako je presretan i kako mu je drago sto smo prosuli bodove na Anfieldu, vidis drug kak se stvari okrenu u sekundi,zato bolje ubuduce "ne raduj se tudjoj nesreci" !

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
jel poceo viseKing Kenny je napisao/la:Postao/la BluesForever
Evo me drug,i samo da ti kazem na startu ne zelim se prepucavati ni sa kim samo ko prvi pocne pocecu i ja a to što sam bio rekao za Liverpool je zbog toga što su neki od forumaša liverpoola poceli prvi se prepucavati zato sam i bio rekao to za Liverpool protiv Wigana dakle ko prvi pocne pocecu i ja jer ja nikad necu prvi poceti vec sam rekao npr. sada da neko uzme na racun Chelsea nešto govoriti ovo ono,pocecu i ja na racun njegovog kluba i ja se nikad nisam radovao tuđoj nesreci.(Nadam se da si me shvatio)Stivi_Dzi je napisao/la:
A Arsenal dok ih je kacio celzi nije ni postojao !
Eh a gdje je sad onaj, sto je na temi Liverpoola poslije utakmice sa Wiganom pisao kako je presretan i kako mu je drago sto smo prosuli bodove na Anfieldu, vidis drug kak se stvari okrenu u sekundi,zato bolje ubuduce "ne raduj se tudjoj nesreci" !![]()
![]()

Za zivot cijeli!
- Megamon
- Kontakt:
Bosco je napisao/la:Stali na mrvu što im je Unicef dodijelio da igrači imaju šta jest kad onda nisu mogli isplatit plaće igračima i morali dizati kredite da im uplate šta.Megamon je napisao/la:Ovo il' je negdje povuklo vlage il' je ograisalo na mokri ustipak.Al dobro sove nocu hodaju pa nije ni cudno kad nagaze na nesto.

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
POzz Raja ne pisem cesto,al ovo redovno citam i bas oplacem al ono BAS!!!
Doduse nekad ne mogu da vjerujem al eto hajde hahahhha
Ima ona jedna kaze ovako:Samo su svemir i ljudska glupost beskonacni....
Doduse nekad ne mogu da vjerujem al eto hajde hahahhha
Ima ona jedna kaze ovako:Samo su svemir i ljudska glupost beskonacni....
- BluesForever
- Kontakt:
Nisam imaš li šta protiv.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
koje ste vi budaleMegamon je napisao/la:Bosco je napisao/la:Stali na mrvu što im je Unicef dodijelio da igrači imaju šta jest kad onda nisu mogli isplatit plaće igračima i morali dizati kredite da im uplate šta.Megamon je napisao/la:Ovo il' je negdje povuklo vlage il' je ograisalo na mokri ustipak.Al dobro sove nocu hodaju pa nije ni cudno kad nagaze na nesto.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Za zivot cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.