Euroleague 2022/2023
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Re: Euroleague 2022/2023
Igrace sutra Exum.
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Kakvi debili
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Poruke dostojne drugog najciganskijeg kluba na svijetu RMDa.
-
- Kontakt:
Čemu kmečanje kod nas. Nije Musa mala beba pa da sad dozivljam nervne slomove što ga neki navijači debili vrijedjaju. Pa to se desava mnogim igračima na evropskom kontinetu, od Italije do Francuske, pogotovo u fudbalu. Sad treba o tome da pisem po čitav dan i pravim nacionalnog heroja od njega. Stisnuce muda i odigrati muski, kao i mnogi dugi igrači koji su meta protivnickih huligana i sl. Sad da pravim smak svijeta oko stvari koje se desava na svakoj drugoj utakmici u Italiji, ili u Hr i sl.
- Shategabri
- Kontakt:
- djoleprijedor
- Kontakt:
Exum će ipak igrati, tako da šanse Partizana da sve završi u 3.meču drastično rastu, iako će neigranje Lesora, a posebno kapitena Pantera biti veliki hendikep.
Međutim....
Exum,Lidej,Naneli,Avramović,Smajlagić,Papapetru,Madar, Trifunović sa Obradović na klupi i fanatičnih 20k Grobara DEFINITIVNO mogu tući ovaj Real.I vjerujem da će ih izbaciti, već u ovom meču.
Međutim....
Exum,Lidej,Naneli,Avramović,Smajlagić,Papapetru,Madar, Trifunović sa Obradović na klupi i fanatičnih 20k Grobara DEFINITIVNO mogu tući ovaj Real.I vjerujem da će ih izbaciti, već u ovom meču.
Mens sana in corpore sano.
Ja nisam ni blizu toliki optimista kao djole.
Ne znam, smatram da ipak ogroman hendikep izostanak Kevina i Matijasa. Tim prije jer je Anđušić u velikom kanalu već mjesecima. A oni će pod košem imati i Poarjea i Tavaresa.
Kako god, imamo tri meč lopte i uprkos svemu, veliku šansu da se u povratničkoj sezoni plasiramo na F4 što bi bio fenomenalan rezultat.
Da nije bilo onih sramnih odluka, bila bi metla već sutra.
Ne znam, smatram da ipak ogroman hendikep izostanak Kevina i Matijasa. Tim prije jer je Anđušić u velikom kanalu već mjesecima. A oni će pod košem imati i Poarjea i Tavaresa.
Kako god, imamo tri meč lopte i uprkos svemu, veliku šansu da se u povratničkoj sezoni plasiramo na F4 što bi bio fenomenalan rezultat.
Da nije bilo onih sramnih odluka, bila bi metla već sutra.
Sramnih odluka hahahahahahahahaha
Gledas Real jako dugo kao i ja,jel se ti mozes sjetiti neke tuce kosarkaskog kluba prije ove s Partizanom

Ma ove budale sto guslaju i stvaraju paralelnu stvarnost ne treba shvatiti ozbiljno. I sutra i na F4 svi biti uz Partizan jer su ljudi realno zasluzili prolaz i veliki su klub sa gospodinom Zeljkom na klupi, a i Realu ce metla odlicno doci da napokon otpuste idiota na klupi i dovedu ozbiljnog trenera koji ce ovakav roster znati iskoristiti. Laso ili Scariolo bi se s ovim rosterom prosetali to titule u svim takmicenjima.
Postujem sto si napisao,ali jbga ne mogu navijati protiv Reala makar sam i svjestan cinjenice da je to sigurna noga u dupe Chusari.Epidaurus je napisao/la: ↑01 maj 2023, 23:40Ma ove budale sto guslaju i stvaraju paralelnu stvarnost ne treba shvatiti ozbiljno. I sutra i na F4 svi biti uz Partizan jer su ljudi realno zasluzili prolaz i veliki su klub sa gospodinom Zeljkom na klupi, a i Realu ce metla odlicno doci da napokon otpuste idiota na klupi i dovedu ozbiljnog trenera koji ce ovakav roster znati iskoristiti. Laso ili Scariolo bi se s ovim rosterom prosetali to titule u svim takmicenjima.
Jeste li vas dvojica jednom u zivotu gledali Real uzivo ili te suze krokodilske pustate na osnovu prenosa na dport klubu? 

Jbg, meni je Real u fudbalu svetinja al kosarkaska sekcija i ne toliko. Europsku kosarku sam poceo pratiti i zavolio uz Duletov Partizan. Ja navijam da odu do kraja ovaj put, zasluzuli suL-Train je napisao/la: ↑01 maj 2023, 23:53Postujem sto si napisao,ali jbga ne mogu navijati protiv Reala makar sam i svjestan cinjenice da je to sigurna noga u dupe Chusari.Epidaurus je napisao/la: ↑01 maj 2023, 23:40Ma ove budale sto guslaju i stvaraju paralelnu stvarnost ne treba shvatiti ozbiljno. I sutra i na F4 svi biti uz Partizan jer su ljudi realno zasluzili prolaz i veliki su klub sa gospodinom Zeljkom na klupi, a i Realu ce metla odlicno doci da napokon otpuste idiota na klupi i dovedu ozbiljnog trenera koji ce ovakav roster znati iskoristiti. Laso ili Scariolo bi se s ovim rosterom prosetali to titule u svim takmicenjima.

Dobro,istina.Baloncesto sam poceo redovno pratiti jbga sad ne znam tacno koja je godina ali dok su Hervelle,Mumbru,Bullock,Reyes... jos igrali,Lull bio golobradi momakEpidaurus je napisao/la: ↑01 maj 2023, 23:57Jbg, meni je Real u fudbalu svetinja al kosarkaska sekcija i ne toliko. Europsku kosarku sam poceo pratiti i zavolio uz Duletov Partizan. Ja navijam da odu do kraja ovaj put, zasluzuli suL-Train je napisao/la: ↑01 maj 2023, 23:53Postujem sto si napisao,ali jbga ne mogu navijati protiv Reala makar sam i svjestan cinjenice da je to sigurna noga u dupe Chusari.Epidaurus je napisao/la: ↑01 maj 2023, 23:40
Ma ove budale sto guslaju i stvaraju paralelnu stvarnost ne treba shvatiti ozbiljno. I sutra i na F4 svi biti uz Partizan jer su ljudi realno zasluzili prolaz i veliki su klub sa gospodinom Zeljkom na klupi, a i Realu ce metla odlicno doci da napokon otpuste idiota na klupi i dovedu ozbiljnog trenera koji ce ovakav roster znati iskoristiti. Laso ili Scariolo bi se s ovim rosterom prosetali to titule u svim takmicenjima.![]()

uhh bez 2 najbolja igraca ,jako teskodjoleprijedor je napisao/la: ↑01 maj 2023, 23:04Exum će ipak igrati, tako da šanse Partizana da sve završi u 3.meču drastično rastu, iako će neigranje Lesora, a posebno kapitena Pantera biti veliki hendikep.
Međutim....

Jebote pa Partizanu je “bolje” da izgubi ovu a dobije slijedeću ili čak da obe izgubi pa da pobjedi opet u Madridu.
Da se očiste kazne. Jako jako nezgodna situacija. Čini mi se da će večeras utakmica biti sa čvrstim odabranama, sitnim faulima mnogo slobodnih bacanja i puno nervoze.

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Sretno kraljevski Klube! 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.