Ja bih i dalje stavio City na prvo mjesto cisto zbog Pepovog rekorda u ligama i jer dominiraju zadnjih 4 5 godina.
Celzi je tu i United i Liverpool svi su nekako tu za sada svi izgledaju jaki. City se okliznuo protiv koka ali tu je vise sreca kumovala nego ista.
Mislim da Celzi od golmana do napadaca ima najkompletniju ekipu. Cityu fali napadac dok Unitedu fali zadnji vezni. Kako ce se to sve odraziti vidjet cemo. Liverpoolu sa druge strane fali sirine sto ove druge ekipe imaju.
United je doveo rodjenog pobjednika zvjerku masinu koja ce dati sigurno 25 golova ove sezone a dodali su ga na ionako jaku ekipu. Problem je Solsha mada mozda nas sviju popisa i uzme titulu ali mislim da ce zakazati u nekim kljucnim momentina. Mada sada on ni ne vodi ekipu otkako je deduka dosao

. Mislim da im je recimo trener bilo koji od ovih konkurenata Tuchel, Pep ili Klopp da bi se prosetali ligom.
City iako mi ne djeluje kao ona masina prije par godina nisu to bili ni prosle sezone opet ce tamburati sve ove manje ekipe tu je Pep doktorirao. Problem ce biti jace tekme kada sa jedne strane imas Lukakua ili Ronalda ili Liverpoolov napad a kod tebe igraju lazne devetke.
Liverpool po ko zna koji put to govorim mislim da ne moze podnijeti 2 3 povrede i to je najveci problem inace su top ekipa sa top trenerom.
Sve u svemu mislim da nas ceka jedna od najjacih sezona ikada u ligi.