Hoće li onda večeras od 9 ikoga prenositi ?
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
NeceMokes je napisao/la:Ček, to sad Pink prenosi Zvezdu
HvalaL-Train je napisao/la:NeceMokes je napisao/la:Ček, to sad Pink prenosi Zvezdu
Dinamo na Bernabeu smanjio na 6-2 i par minuta je odzvanjalo 'hocemo pobjedu'Ponos Torina je napisao/la:sta ovi skandiraju "hocemo pobedu"![]()
![]()
Ma znam ali nema to nikakvog smisla,ok pruzati podrsku ali valjati gluposti demoralisati igrace na taj nacin..Signore je napisao/la:Dinamo na Bernabeu smanjio na 6-2 i par minuta je odzvanjalo 'hocemo pobjedu'Ponos Torina je napisao/la:sta ovi skandiraju "hocemo pobedu"![]()
![]()
Sta ces, ispusio si, al mozes se zaje*avat.
Ako ja platim da predjem toliki put i oni me demoralisu sramotnom igrom onda mogu i ja njih, a oni su jos i placeniPonos Torina je napisao/la:Ma znam ali nema to nikakvog smisla,ok pruzati podrsku ali valjati gluposti demoralisati igrace na taj nacin..Signore je napisao/la:Dinamo na Bernabeu smanjio na 6-2 i par minuta je odzvanjalo 'hocemo pobjedu'Ponos Torina je napisao/la:sta ovi skandiraju "hocemo pobedu"![]()
![]()
Sta ces, ispusio si, al mozes se zaje*avat.
Svi TV prijenosi kasne par sekundi zbog kladionica, odnosno kladjenja uzivo.Mokes je napisao/la:Kasni Pink s prenosom. Prvo mi stigne obavijest, pa tek onda vidim gol
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.