07/10.10.2016. Belgija - BiH / BiH - Kipar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: 07/10.10.2016. Belgija - BiH / BiH - Kipar
Cudan sastav... Da li je ovo Seo zadnji vezni? Bojim se njihovih kontri kao prosli put.
- Incognito87
- Kontakt:
đeeeeeeee
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Begoviccalcio je napisao/la:Cudan sastav... Da li je ovo Seo zadnji vezni? Bojim se njihovih kontri kao prosli put.
Vranjes, Sunjic, Spahic, Kolasinac
Visca, Pjanic, Medunjanin, Lulic
Djuric, Dzeko
4-4-2
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Zivo me zanima dal postoji i jedna repka na svijetu koja igra u sistemu sa 2 spice koje su preko 1,90m osim nas, pa mi igramo fudbal iz 1970te godine majku mu ****. Znaci vec sad se zna taktika izbi nabi na Djurica i Dzeku i ako oni sta spuste jedan drugom dobro ce i biti, i naravno prekidi. Boze sacuvaj samo. Pa 2 **** dvometrasa u napadu, pa imal to igdje vise na svijetu osim kod nas, Mesa mi se gaditi pocinje.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 10 okt 2016, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nosite se kolektivno svi negdje ako ne uzmete ovo bar 3 razlike
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
Tvoje subjektivno misljenje.bhsport je napisao/la:Vedo u repki je katastrofa a izmedju njega i Džeke, uvijek će on ići na klupu.amarildobule je napisao/la:Ostaviti ponajboljeg igraca bundeslige, do sada, na klupi je van svake pameti a uz to i instituciju za nekog tamo igraca koji u najboljim godinama ne moze dalje od Serie B. Sramotno za selektora. Nedaj se Vedo!.
O sastavu dalje ne bih jer se selektor dovoljno isprovaljivao sa formacijom protiv Belgije.
Sve u svemu nadam se pobjedi.
Zato je Vedo pokazao do sada da je najveci covjek i veliki gospodin naspram drugih koji su eto pretplaceni izgleda na mjesto u prvih 11.
Ne misli se bukvalno, nego zargonizam koji se upotrebljava kada se hoce opisati neko ko je sa loptom na vi.jasmin10 je napisao/la: Pa frajer i jeste ljevak.
Hahahahahahaahaahah formacije. Covjek se uci na nasoj reprezentaciji. Mislim , vjerovatno dobijamo ovo, bilo koja formacija. Ali mislim stvarno da treba naci konacno pravu postavu , da se ljudi uigraju i da konacno igramo tako sve utakmice. Covjece Lulic desno, pa u vezi, pa lijevo. Sad opet desno.pinoglavi je napisao/la:Tacno sam i ja pomislio da necemo krenuti sa 442 s ovim igracimaDeeWa je napisao/la:Samo molim BOGA da mesa nije toliko lud da bude ova formacija :
Jer je lulic u jednom trenutku mu igrao i tu DMC poziciju proslu tekmu a sunjic mijenja bicakcica i djuric ibisevica...Jbt na sta smo spali
Ako bude 442 dobra je i formacija i izbor igraca za reprezentaciju kakva je Kipar

Vidim opet nikakvu igru, konstantno nabacivanje u 16 na 2 visoka CF. Ovo su prestali igrati i Englezi prije 20 godina.
27.10.2020
-
- Kontakt:
Trenerski mag igra sa dva dvometrasa u spicu...necemo se lagati nemam nista protiv djurica ali ovo je ocigledno da je on sljedeci koji se gura svaku tekmu da se konacno napravi transfer... Na klupi sjedi vodeci strijelac bundeslige, mislim da je to stvarno smijesno i porazavajuce! Nadam se da cemo ipak pobjedit sto je najbitnije , ali za dalje ima dosta otvorenih pitanja i bas me zanima na sta ce ovo danas licit!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Cuj Vedo ne valja u repki

- Neandertalac
- Kontakt:
Kako mogu ovog Spahica ne samo stavljati u ekipu vec i zvati i reprezentaciju. Fuj smetljaru, nadam se kakvom otvorenom prelomu noge i kraju karijere.
Bez Vede, sa dva slicna igraca u spicu...
Nebitno kakav rezultat bude veceras, za mene je Mesa itekako limitiran trener.
Bez Vede, sa dva slicna igraca u spicu...

Nebitno kakav rezultat bude veceras, za mene je Mesa itekako limitiran trener.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
SlevinKelevra je napisao/la:Ko bi trebao, rupica Bicakcic ili puz-golac Zukanovic? Logican potez Mese...jasmin10 je napisao/la:Čuj Sunjic. Katastrofa

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nula bodova sastav ne igraju Cimirot i Jajalo, a mogao je i Duljevic na krilo za Lulica je Ronaldo.
Ako pocnu trcati i zalagati se te ozbiljno shvate protivnika pobjeda u hendikepu je sigurna.
Koliko god smo prosjecna ekipa za Kipar smo elf.

Ako pocnu trcati i zalagati se te ozbiljno shvate protivnika pobjeda u hendikepu je sigurna.
Koliko god smo prosjecna ekipa za Kipar smo elf.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Da je bilo do tog proslavljenog bundesligasa, mi ni baraza ne bi vidjeli prosle godine. Klosar iz Serije B nas prakticno sam dovukao tamo.amarildobule je napisao/la:Ostaviti ponajboljeg igraca bundeslige, do sada, na klupi je van svake pameti a uz to i instituciju za nekog tamo igraca koji u najboljim godinama ne moze dalje od Serie B. Sramotno za selektora. Nedaj se Vedo!.
O sastavu dalje ne bih jer se selektor dovoljno isprovaljivao sa formacijom protiv Belgije.
Sve u svemu nadam se pobjedi.
btw. najvatreniji navijac Kipra veceras- @Lakoste aka Glavurda

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ista sredina kao protiv Estonije, a protiv njih smo ostavljali velike rupe ispred odbrane. Nadam se pobjedi naravno ali ja ne bih ovako igrao. Bojim se da ne podcjenimo Kipar, nije to Estonija.sajo10 je napisao/la:Begoviccalcio je napisao/la:Cudan sastav... Da li je ovo Seo zadnji vezni? Bojim se njihovih kontri kao prosli put.
Vranjes, Sunjic, Spahic, Kolasinac
Visca, Pjanic, Medunjanin, Lulic
Djuric, Dzeko
4-4-2
-
- Kontakt:
+1bhfanatic14 je napisao/la:Trenerski mag igra sa dva dvometrasa u spicu...necemo se lagati nemam nista protiv djurica ali ovo je ocigledno da je on sljedeci koji se gura svaku tekmu da se konacno napravi transfer... Na klupi sjedi vodeci strijelac bundeslige, mislim da je to stvarno smijesno i porazavajuce! Nadam se da cemo ipak pobjedit sto je najbitnije , ali za dalje ima dosta otvorenih pitanja i bas me zanima na sta ce ovo danas licit!
To sam i ja gore rekao. Zalosno je sta se radi najboljem igracu i kapitenu Herthe.
Ne branim Mesu, tj veliku neznalicu, ali covjece vama nikad ugodit. Jedan bi Dzeku samo u spicu, drugi samo Djurica, treci Vedu i Dzeku, cetvrti samo Vedu. Pa covjece

27.10.2020
Joj ova dva mongoloida, jesu se uhvatili Đurića. Samo da im je pogledati broj minuta za reprezentaciju i broj golova, odnosno omjer minute/gol.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
-
- Kontakt:
Ovo samo moze u BIH brate.. stvarno sam razocaran..ali sacekajmo tekmu pa vidit sta dalje... ali ovo je vic danaamarildobule je napisao/la:+1bhfanatic14 je napisao/la:Trenerski mag igra sa dva dvometrasa u spicu...necemo se lagati nemam nista protiv djurica ali ovo je ocigledno da je on sljedeci koji se gura svaku tekmu da se konacno napravi transfer... Na klupi sjedi vodeci strijelac bundeslige, mislim da je to stvarno smijesno i porazavajuce! Nadam se da cemo ipak pobjedit sto je najbitnije , ali za dalje ima dosta otvorenih pitanja i bas me zanima na sta ce ovo danas licit!
To sam i ja gore rekao. Zalosno je sta se radi najboljem igracu i kapitenu Herthe.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.