bodiroga nije igrao nba...Mokes je napisao/la:Cudo @dantes nije Bodirogu stavio u ove top igrace
peđa truo a među top 5 najboljih trojkaša nba lige? ima prsten, all star igrač... Ooo kayser samobanuj se
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
bodiroga nije igrao nba...Mokes je napisao/la:Cudo @dantes nije Bodirogu stavio u ove top igrace
DANTES je napisao/la:bodiroga nije igrao nba...Mokes je napisao/la:Cudo @dantes nije Bodirogu stavio u ove top igrace
peđa truo a među top 5 najboljih trojkaša nba lige? ima prsten, all star igrač... Ooo kayser samobanuj se
divac je imao jaču karijeru od sabonisa. jbt čovjek je igrao finala kao startni centar Lejkersa ali naravno preko Majkla se nije moglo..lumani je napisao/la:DANTES je napisao/la:i divac. s tom razlikom što je vlade igrao od starta...Captain4 je napisao/la:Dražen je njima svima otključao vrata NBA , tako da.![]()
@lumani po čemu je sabonis bolji od peđe? divca?
ako tu dominaciju nisi gledao ,vrijeme ti jeBodiroga je ispred Stojakovica
Ne odličan, nego vrhunski, elita... nažalost mislim da je ostatak tačan.Sarmelino je napisao/la:Drazen je bio odlican,slazem se, ali je opet overrated zbog toga kako se sve zavrsilo..
jok niži je... ali uspješnijiLillard je napisao/la:dantes Oćeš reć da je Divac veći od Sabonisa?
Mislio si viši, ali ti opraštamDANTES je napisao/la:jok niži je... ali uspješnijiLillard je napisao/la:dantes Oćeš reć da je Divac veći od Sabonisa?
To je to. Bez obzira na generacije, ne možemo znati šta bi sve u konačnici Dražen i postigao jer je bio u usponu i već kao takav se smatra možda i najvećim sa ovog kontinenta, a ne tek da je mogao nastaviti.jestamaji je napisao/la:ima jedna stvar koju puno vas ne shvata, ili ste premladi pa niste gledali dražena, ili ste previše fokusirani na titule u nba. dražena je prerana smrt samo spriječila u tome da postigne više u nba, samo to i ništa više.
za razliku od svih gore navedenih evropljana koji su bez dvojbe veliki i imaju prstenja za nakititi se do ušiju, dražen je bio jedini koji je imao onaj jordanovski/lebronovski/chamberlainovski .... pristup igri, elem "daj mi loptu da im ..." i to mu je većinski polazilo za rukom, tu su ostali iza njega, od navedenih su samo dirk i sabonis imali donekle taj pristup košarci.
NerealnoSiamoNoi je napisao/la:Elitajbt elitni igraci ne griju klupu i igraju 15ak minuta.Fransizni igraci kakav god da je kontekst su odmah u punom pogonu,a Drazen nije bio taj i stoga ne moze niti biti najbolji europski igrac.Prosto ko pasulj sto bi se reklo.All star potencijal svakako,sami vrh nikako.
po čemu? umjetničkom dojmu? jer po nba nije. po trofejima nije...Lillard je napisao/la:Mislio si viši, ali ti opraštamDANTES je napisao/la:jok niži je... ali uspješnijiLillard je napisao/la:dantes Oćeš reć da je Divac veći od Sabonisa?![]()
Sabonis je veći igrač dakako.
Govorimo o niskim pozicijama naravno, za mene je Dirk najveći Europljanin svih vremenaCaptain4 je napisao/la: To se traži!![]()
po trofejima nije? mislim da jeste,DANTES je napisao/la: po čemu? umjetničkom dojmu? jer po nba nije. po trofejima nije...
Pa elita je zato jer bi bio elita da nije nesretno poginuo. Sta tu nije jasno?SiamoNoi je napisao/la:Elitajbt elitni igraci ne griju klupu i igraju 15ak minuta.Fransizni igraci kakav god da je kontekst su odmah u punom pogonu,a Drazen nije bio taj i stoga ne moze niti biti najbolji europski igrac.Prosto ko pasulj sto bi se reklo.All star potencijal svakako,sami vrh nikako.
Tony Parker je u top10 svih vremena sto se poena i asistencija tice u playoffu. 6 puta je bio All Star, 4 puta biran najbolje petorke, ima 4 titule i u jednom finalu je bio najbolji igrac. Smijesno uistinu da ga poredimo sa Jordanom ali kad ga poredimo sa igracem koji od ovog nabrojanog nema nista, ni blizu onda ja tebe ne razumijem.jestamaji je napisao/la: ja ne poredim njih dvojicu po sistemu ko je bolji, jedan je bek drugi krilni centar, jedan je igrao uglavnom u evropi a drugi defakto samo u nba, obojica su velikani. ali porediti tony parkera i dražena je smiješno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.