FK Rudar Prijedor
Re: FK Rudar Prijedor
Sad u inat njima trebamo svi biti zajedno, svi na stadion i sreca nam je sto su igraci uz predsjednika, u inat svima treba opstati u ligi.
Ko ce koga ako nece svoj svoga....
Ko ce koga ako nece svoj svoga....
Tako je svi na stadion i podržati Rokvića i naše igrače.
-
- Kontakt:
Plate u petak lijezu...ala odmah na Zelju u kupu 

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
Pa valja to...da odma ispa'nemo da ne placamo dzabe putovanja i to 

-
- Kontakt:
Nama je najbolje da odemo kampovati jedno 3-4 dana ispred opstine..... 

-
- Kontakt:
Gdje si to vidio, kako ne izbacuje na pocetnoj strani 

-
- Kontakt:
Znal iko od vas kako su vam juniori prosli u Gradačcu protiv Zvijezde ??? Hvala unaprijed
-
- Kontakt:
ja msm da su izgubili...ne znam koliko...robijas_Ri je napisao/la:Znal iko od vas kako su vam juniori prosli u Gradačcu protiv Zvijezde ??? Hvala unaprijed
-
- Kontakt:
Stijepić,Radivojac,Drljača,Despotović,Ljeljak...Očigledno Gavran izveo klupu i odmara malo prve igrače...
A i bolje da ne prođemo...

A i bolje da ne prođemo...

Ne **** lep,nego uporan ! 

njonjo3717 je napisao/la:Stijepić,Radivojac,Drljača,Despotović,Ljeljak...Očigledno Gavran izveo klupu i odmara malo prve igrače...![]()
A i bolje da ne prođemo...![]()
I ovo da cujem !

-
- Kontakt:
pa ovaj kup je samo trosak veliki za klub...ionako se u njemu ne moze nista uraditi pored ovih #velikih# klubova...
moze se bolan... pa zeljo je jedne godine ispao od kozare u prvom kolurudarprijedor je napisao/la:pa ovaj kup je samo trosak veliki za klub...ionako se u njemu ne moze nista uraditi pored ovih #velikih# klubova...

tako da... nista nije nemoguce... a upravo je "malim" klubovima kup sansa da dodju do evrope...

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
-
- Kontakt:
modrica je bila veliki klub dok je pokojni Jelic bio predsjednik i orasje dok su imali para za mutna posla...tm84 je napisao/la:moze se bolan... pa zeljo je jedne godine ispao od kozare u prvom kolurudarprijedor je napisao/la:pa ovaj kup je samo trosak veliki za klub...ionako se u njemu ne moze nista uraditi pored ovih #velikih# klubova...![]()
tako da... nista nije nemoguce... a upravo je "malim" klubovima kup sansa da dodju do evrope...vidi modrica ili orasje

[quote="alan ford"]RUDAR SIGURNO SELI U NIZI RANG JER GRADSKE VLASTI NE ZELE DA IZDVAJAJU NOVAC ZA IZGRADNJU STADIONA I SAD SU NAPRAVILI RAZDOR U KLUBU DA LAKSE ODRADE TAJ POSAO, JER KAD ISPADNU IZ PREMIJER LIGE ONDA CE SE I PRICA O IZGRADNJI STADIONA ZAVRSITI 
Iste probleme muci i Olimpik u Sarajevu,da nisu iz SDP-a na vlasti i kod vas.

Iste probleme muci i Olimpik u Sarajevu,da nisu iz SDP-a na vlasti i kod vas.

-
- Kontakt:
auuu sutra ce biti ludnica
samo da vrijeme posluzi bice pun stadion sigurno 

Dosta briga ima stručni štab Rudar Prijedora uoči gostovanja Sarajeva u okviru 7.kola Premijer lige. U timu sigurno neće biti Vedrana Kantara zbog tri žuta kartona, a zbog povreda meč protiv Sarajeva će propustiti kapiten Goran Kotaran i Ognjen Dašić.
"Ključni igrači su van stroja i to nam predstavlja veliki problem, jer dolazi nam veliki rival. Sarajevo uz Borac ima najkvalitetniju ekipu i biće nam teško, ali predaje nema. Idemo na pobjedu", optimista je trener Boris Gavran.
Rudar u posljednje tri utakmice nije pobjedio i igrači žele da prekinu ovaj niz. Gavran smatra da je u ovom trenutku najveći prioblem mali fond kvalitetnih igrača.
"Dok smo bili kompletni i dok nije bilo povrijeđenih i suspendovanih igrača zbog žutih kartona sve je bilo dobro. Sad već imamo problem kako da nadomjestimo izostanke. Svi oni koji se nađu na terenu moraće da daju i zadnji atom snage kako bi stigli do novih bodova", dodao je Boris Gavran
"Ključni igrači su van stroja i to nam predstavlja veliki problem, jer dolazi nam veliki rival. Sarajevo uz Borac ima najkvalitetniju ekipu i biće nam teško, ali predaje nema. Idemo na pobjedu", optimista je trener Boris Gavran.
Rudar u posljednje tri utakmice nije pobjedio i igrači žele da prekinu ovaj niz. Gavran smatra da je u ovom trenutku najveći prioblem mali fond kvalitetnih igrača.
"Dok smo bili kompletni i dok nije bilo povrijeđenih i suspendovanih igrača zbog žutih kartona sve je bilo dobro. Sad već imamo problem kako da nadomjestimo izostanke. Svi oni koji se nađu na terenu moraće da daju i zadnji atom snage kako bi stigli do novih bodova", dodao je Boris Gavran
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
-
- Kontakt:
u jbt sad i ja gledam...:O 3 standardna prvotimca...Goca kapiten...najzesci i najsrcaniji igracu klubu...drugog lijevog beka nemamo....vedo kantar i to ce biti problem ali moze umjesto njega Brkic...Dasic to nam je veliki nedostatak u spici ali tu je Dzafa i Kusljo oporavljeni...ali Goca ce nam najvise nedostajati...
Ma ima Rudar solidan igrački kadar,istina da će povređeni i kažnjeni prvotimci nedostajati sutra, ali mislim da će oni koji ih budu sutra mijenjali ostaviti srce na terenu. Istina da igraju protiv odličnog rivala ali i drugi dobri klubovi su padali u Prijedoru.Moja prognoza je 1:0.rudarprijedor je napisao/la:u jbt sad i ja gledam...:O 3 standardna prvotimca...Goca kapiten...najzesci i najsrcaniji igracu klubu...drugog lijevog beka nemamo....vedo kantar i to ce biti problem ali moze umjesto njega Brkic...Dasic to nam je veliki nedostatak u spici ali tu je Dzafa i Kusljo oporavljeni...ali Goca ce nam najvise nedostajati...
sto se sikirate,nama neigra kojasevic,plus,imamo najjaceg stratega u ligi
no sikiriki

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić