probaj s duplo više. ali nije poenta u tome da je imao malu platu, nego baš u tome da je imao veliku. koja se više nije mogla plaćati.TeaM87 je napisao/la:kakve pare bolan, Zeba imao 5000 platu, au Splitu sigurno nije imao vecuChWilla je napisao/la:pare su 98% razloga što zeba i bekrić više nisu u klubu, a sve ostalo 2%. nemojte biti naivni.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Amara niko ne tjera,on je sam sebe otjerao-i tacno kao sto neko rece postavio je Dinu misa jer samo njemu moze pametovati-a imamo mi puno nasih legendi koji bi dzaba vodili nas klub Amara niko ne tjera,on je sam sebe otjerao-i tacno kao sto neko rece postavio je Dinu misa jer samo njemu moze pametovati-a imamo mi puno nasih legendi koji bi dzaba vodili nas klubTeaM87 je napisao/la:Sto se tice sam utakmice, odigrali smo vrlo lose i remi je najrealniji ishod ovog meca. Igra, standardno za ovu sezonu, jako losa. Primamo go iz prekida, za kojeg ja krivim Kerlu jer je cistu loptu dirao rukom, sam stoji, ide mu lopta na nogu i on je rukom dira... Ovo je 5. utakmica u kojoj je Kerla kriv za go. Mi nista necemo moci dok je nama Jamak glavni kreator igre, jednostavno je prespor, svaku akciju uspori, a i slab je na alkohol. Prolaznu ocjenu jedino mogu dobiti Urdinov i Hasanovic, ostalo sve jako lose.
Kako smo ocekivali, posjeta je solidna bila, standardnih 3-4000 ljudi. Navijanje odlicno bilo sve do kraja utakmice i pljuvanja igraca, ono je bruka i sramota.
Jedini covjek kojeg mozemo smatrati krivcem za ove lose rezultate je Amar Osim. On je najbolji i najdrazi mi je, ali na stranu sve. Otisao na mjesto sprtskog direktora, na kojem, budimo realni, nista nije uradio. Na klupu je postavio Đurbuzovica koji bi i Barcelonu sjebo. Stavio je Đurbuzovica jer nad njim moze imat autoriteta i moze mu govoriti sta i kako ce i dok je takav sistem u klubu mi necemo imati rezultate. Siguran sam da bi sad u klub dosli i Capljic i Odovic,a i Meša da mogu, ali Amar to nece jer nad njima ne bi imao autoriteta. Nama je spas ili da se Amar vrati na klupu ili da dodje neko od pomenute trojice.
Amar je kriv za ovo, ali ne treba ga tjerati, jer znamo sta nam se prosli put desilo.
Mehmed Mesa Bazdarevic
I nama ponisten cist gol, nemoj pretjerivatiBuu je napisao/la:Dobro smo i prosli, cist penal za Olimpic ponisten
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Razlika izmedju Dine i Amara je sto kod Amara i kad smo lose igrali, pobjedjivali smo, sada to nije slucaj. Dino nema ni malo autoriteta nad njima, kad bi neki Stanic smio razbiti staklo na stadionu da ja tu Amar, kad bi Pehilj smio udarat saigraca, kad bi igraci smjeli razlupat svlacionicu u Mostaru, NIKADasunsao je napisao/la:Igramo kao i prije, samo sto sad nema bodova i nema odbrane iz prosle sezone. Kerla napravi do bola glup slobodnjak iz kojeg primimo gol. Svaku utakmicu bar jedan dobijemo zbog njeg. Nije ovo toliko lose koliko vi svi pricate, ali odbrana nam je kriza, povrede su nas dodatno razmontirale, bit ce ovo bolje, sigurno.
FKŽ !
Ko bi bolan došao džaba da radi ? Ne budi dijete, osim ako zaista nisi dijete...neno1 je napisao/la:a imamo mi puno nasih legendi koji bi dzaba vodili nas klub
DRUG NEBI TI PUNCA
Ne znam brate šta ti gledaš ondaSarajlijc@ je napisao/la:Ovaj Urdinov je nidje veze, jedino sto kod vas valja su Bucan i Tomic.

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
oni su igrači koji u našoj ligi donose prevagu. niko nije lud da to ne zna. ali obojica su imali platu oko cenera i to više nije moglo da se plaća. a da je moglo - drukčije bi se razgovaralo. ili da baš više ne može - bile bi dovedene zamjene sličnog kvaliteta.TeaM87 je napisao/la:jesi li ti zaboravio da je Amar ters i da ne trpi ni jednog balavca u timu, i da tjera igrace i zbog svake sitnice, u pravo zbog tih, a i ostalih Amarovih postupaka smo u vrhu bh fudbala zadnjih godinaChWilla je napisao/la:mislim eto neko kome je to posao ne konta da su oni baje za našu ligu, pa ih otjerao jer mu je ćejf.
ne bi dosli dzaba, ali bi jedva docekali da dodjubagrcavi je napisao/la:Ko bi bolan došao džaba da radi ? Ne budi dijete, osim ako zaista nisi dijete...neno1 je napisao/la:a imamo mi puno nasih legendi koji bi dzaba vodili nas klub
FKŽ !
-
- Kontakt:
jest on borben,sve oke,veceras i solidno odigrao,al cu reci da je glup ko qurac,i veceras jedan od njegovih glupih zutih kartonaAsharaK je napisao/la:Ne znam brate šta ti gledaš ondaSarajlijc@ je napisao/la:Ovaj Urdinov je nidje veze, jedino sto kod vas valja su Bucan i Tomic.
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
- Sarajlijc@
- Kontakt:
A nije vala ni da ima neku posebnu kvalitetu.mulumbu1921 je napisao/la:jest on borben,sve oke,veceras i solidno odigrao,al cu reci da je glup ko qurac,i veceras jedan od njegovih glupih zutih kartonaAsharaK je napisao/la:Ne znam brate šta ti gledaš ondaSarajlijc@ je napisao/la:Ovaj Urdinov je nidje veze, jedino sto kod vas valja su Bucan i Tomic.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Slusaj drug nisam dijete i ta konstatacija me od tebe bas iznenadzuje-ali izgleda da je sve vezano za Zelju otislo u neku stvar pa tako i ovaj forum-jedan primjer MEHMED MESA BAZDAREVIC ,znam 100 posto covjek bi radio dzaba ali bukvalno dzaba ali ne sa svakakvim metuzalemima u klubu i ne da mu Amar,Gredic i sl.budu pretpostavljenibagrcavi je napisao/la:Ko bi bolan došao džaba da radi ? Ne budi dijete, osim ako zaista nisi dijete...neno1 je napisao/la:a imamo mi puno nasih legendi koji bi dzaba vodili nas klub
Mehmed Mesa Bazdarevic
Dino brate daj priliku Brkovicu tako ti svega...
i kao takav opet je najbolji bio veceras, sta serete bezvezemulumbu1921 je napisao/la:jest on borben,sve oke,veceras i solidno odigrao,al cu reci da je glup ko qurac,i veceras jedan od njegovih glupih zutih kartonaAsharaK je napisao/la:Ne znam brate šta ti gledaš ondaSarajlijc@ je napisao/la:Ovaj Urdinov je nidje veze, jedino sto kod vas valja su Bucan i Tomic.
FKŽ !
-
- Kontakt:
@Sarajlijc@ nije,ali taj nedostatak kvaliteta donekle nadoknadi borbenoscu,sto vise cijenim nego neke lafo igrace koji setaju terenom
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
Aleksandar veliki ---A koga to da dovede iz BiH za primjer da igra u francuskoj ligi,-mozda je trebao Svraku ne budi smjesan ti kao moderator me iznenadzujes,i ne pricaj o covjeku ono sto neznas
Mehmed Mesa Bazdarevic
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pa nemoj tako zar Svraka ne vrijedi 600.000€ ?neno1 je napisao/la:Aleksandar veliki ---A koga to da dovede iz BiH za primjer da igra u francuskoj ligi,-mozda je trebao Svraku ne budi smjesan ti kao moderator me iznenadzujes,i ne pricaj o covjeku ono sto neznas

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Iskreno-za mene nikada nije ni vrijedio ali eto sam sam sebe uvjeravao da ljudi koji ga toliko cijene su ljudi od struke,eh sada se tek vidi koliko su strucniSarajlijc@ je napisao/la:Pa nemoj tako zar Svraka ne vrijedi 600.000€ ?neno1 je napisao/la:Aleksandar veliki ---A koga to da dovede iz BiH za primjer da igra u francuskoj ligi,-mozda je trebao Svraku ne budi smjesan ti kao moderator me iznenadzujes,i ne pricaj o covjeku ono sto neznas
Mehmed Mesa Bazdarevic
Kakav ba Meša, s kim ce radit, sa Gredicem i Dzelom suvise smo neozbiljn klub, ovo sto sad Amar radi je sprdancija sa klubom, ima on ikakvu funkciju uopste, ove godine smo se izgleda vratiili na onaj nivo kad nas je simo krunic treniro, al moze i gore a to je ono kad nas je demir treniro, ovo treba nesto radikalno mjenjat, sazvat skupstinu i nek se racuni polazu, aekipa ko ekipa nit je bolja nit mnogo losija od proslogodisnje, sam sto trenutno nema infrastrukturu kluba iza sebe
ma neka ga bolje i to nego da vapi za amarombagrcavi je napisao/la:A jest nam se neno prijatelj raspričo
Drug ja svoje nerve pokidah zbog Zelje godinama ali izgleda da je od Zelje ostalo samo ime i sitni carsijski interes,kako u klubu tako vidim i medzu pojedinim navijacima,ti si nekada znao napisati lijep post koji smo mnogi rado citali a sada samo repliciras kao da si postao politicar-na tvoju zalostbagrcavi je napisao/la:A jest nam se neno prijatelj raspričo
Mehmed Mesa Bazdarevic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.